Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE SummerSlam 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mój głos poszedł na Kane'a. Big Red Machine pokazał że jest jednym z najpotężniejszych zawodników w WWE, na co czekałem bardzo długo (od momentu kiedy ściągną swoją maskę). Niespodziewanie wykonał tombstone piledriver na undertakerze. Mam nadzieje że Ci panowie dadzą z siebie wszystko na Night of Champions i czeka nas podobne widowisko. Oprocz tego musze przyznac ze zaskoczył mnie Daniel Bryan, udowodnił że jest zawodnikiem pokroju Chrisa Jericho, czy Edga (nie wymienię Ceny bo Danielson jest od niego o niebo lepszy). Mam nadzieje ze czeka go wspaniała kariera w WWE :D

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Rejden

1

• Zaq123

1

• Dante

1

Top użytkownicy w tym temacie

Po dłuższym namyśle wygrałem jednak Kane'a , a nie jak spora większość , Daniela Bryana , a czemu? Kene jest w bardzo dobrej dyspozycji i broniąc tytuł udowodnił , że jeszcze na wiele go stać , ale byłem zaskoczony tym iż Kane wygrał walke na uściski i wykonał Tombstone na Takerze co już na starcie wyostrza nam ten feud. Oby tylko nie zakończył się zbyt szybko bo długo na to czekaliśmy liczę , że na NOC Kane będzie walczył z Takerem już bez Rey'a ( oby ) i jeszcze możliwe , że Kane obroni tytuł , a staci go na HIAC w październiku. Pożyjemy , zobaczymy :P

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Zarowno jak i Kane, tak i Danielson zaslugiwali na glos. Ten pierwszy nie dosc, ze obronil pas, to oficjalnie rozpoczal feud z bratem w najlepszy z mozliwych sposobow, czyli za pomoca Tombstone'a. Brawo Kane za to, tylko szkoda, ze pozniej znow jobbniesz dziadkowi i tyle zes sobie pobyl na szczycie...Bryan natomiast wrocil, czego kompletnie sie nie spodziewalem, ale kto jak nie on najbardziej by pasowal jako 7 czlonek ekipy WWE, bo tak, byl w 1 sezonie NXT oraz zajal miejsce swojego owczesnego Pro, wiec wszystko sie klei i jest OK. Pokazal 30% swoich umiejetnosci, co wystarczylo, by rzec, ze jego wystep byl swietny, wyeliminowal 2 czlonkow Nexus'u i od razu ubarwil caly pojedynek. Teraz przy poteznej losci szczescia za kilka miesiecy zobaczymy go paradujacego z WWE Championship albo walczacego o niego z The Mizem (ahhm bylby to swietny, na prawde ciekawy feud)....

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Głos brał udział w najlepszej walce gali (jedynej, która nei była żartem)i do teog był najjaśniejszą postacią tej walki. Widać jest w formie i nawet w WWE pokazał bardzo dużo. Czekać tylko jak pozwolą mu walczyć w dłuższych walkach i jeszcze bardziej się wykazywać. Parę niezłych akcji i Cripple Crossface jak już przy tej akcji to Bryan zawsze mi się kojarzył nie z Regalem czy HBK'ejem tylko z Benoita ciekawe dlaczego xD Pozatym gala byla śmieszna ze śmiesznymi wlakam i nic ciekawego nei zobaczyliśmy.

Głos wybrałam na Daniela Bryana, od początku, gdy wszedł Bryan od razu wiedziałam, że z nim to będzie mnóstwo pięknych akcji i tak właśnie było, każda akcja zyskiwała u mnie pochwałę, był to najlepszy zawodnik w tej walce 7 vs 7. Mam nadzieję, że zacznie on feud z The Mizem, któremu odbierze pas, a później feud z Barrettem i walka o pas. Miejmy nadzieję, że Bryan będzie bardzo często występował na galach i PPV.

Pozdrawiam :)

showstopper.png

:)

Dla mnie najlepszym wrestlerem byl Daniel Bryan. Powrocil i to w wielkim stylu. Bardzo dobrze zaprezentowal sie w walce w ktorej walczyl. Mam nadzieje ze nie bedzie zadnym jobberem tylko regularnie walczyl o pasy.

Głos na Daniela Bryana. Wielki powrót (byc moze zaplanowany) niezła walka, w rezulacie wygrana teamu WWE. Wydaje mi sie jednak, że WWE bedzie chciało ograniczyc jego akcje submission'owe do minimum -.-

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

Bez wahania wybieram Bryana. Zastanawiałem się kto mógłby zastąpic Khaliego. Oczywiście myślałem że tym ostatnim będzie Miz, a tu nagle taka niespodzianka. Teraz wyjaśniła się sprawa z rzekomym zbanowaniem Shawna Michaelsa, choc i tak coś mi nie pasowało ponieważ jak wchodziłem na oficjalną stronę WWE to można było zobaczyc figurki HBK-a. Powrót bardzo mnie zaskoczył i jestem bardzo happy. Bryan wyróżniał się w walce szybkością i kilkoma ładnymi submitami. Teraz pewnie zapowiadany jeszcze za czasów NXT1 feud na lini Miz - Bryan wreszcie się w pełni zrealizuje.

Głos na Bryana. Pokazał się ze świetnej strony. Ale to i tak mało jak na niego. Myślę że dadzą mu się pokazać w feudzie z Miz'em. Liczę na zdobycie pasa przez Bryan'a na NoC. W pojedynku pokazał pare dobrych akcji. Gdy robił Cripple Crossface przypomniał mi się Chris Benoit :( Ogólnie dobry powrót mu zrobili. W sumie to tylko on się wyróżnił z 14 walczących wrestlerów w main evencie :)

Oczywiście głos na Daniel'a.Jego niespodziewany powrót wypadł super.Bardzo długo nie zawalczył ,a pokazał się z najlepszej strony.Był lepszy niż każdy zawodnik podczas tej walki.Maszyna do wrestlingu.Oby jego walki nie były rzadkością.Liczę na ten feud z Miz'em i zdobycie pasa US.Zasłużył na niego.Jak WWE o nim nie zapomni to czeka go super kariera i występy.

Dla mnie ktos inny. Moim zdaniem Celtic Warrior, jego walka z Randym była moim zdaniem jedna z lepszych na tej gali. Na początku nie ceniłem rudzielca za bardzo ale ostatnio pokazuję, że naprawdę sporo potrafi.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Podsumowanie:

1. Daniel Bryan

2. Kane

3. Egzekwo Melina, Randy Orton i Sheamus

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• VictorV2
      Nie zgodze się z tym że winę ponosi booking.  I nawet nie musimy szukać daleko przykładu, zostajemy w rodzinie. Jak bardzo over był Goldust, tylko dlatego że Dustin znalazł sposób żeby to działało? Jeśli dobrze pamiętam, historia była taka że pomysł Goldusta wymyślił Vince żeby wkurzyć Dusty'ego, upokarzając jego syna. W tej sytuacji booking chciał żeby pomysł flopnął a pomysł stał się dość ikoniczny.  Są zawodnicy którzy dostawali głupie, beznadziejne pomysły które nie miały racji byt
    • Bastian
      Zgodnie z przewidywaniami złoto wróciło do Cody' ego Rhodesa. Niestety, ale title reign Drew był tylko zmyłką, aby droga do WM42 nie wydawała się aż tak oczywista. Mnie takie decyzje nigdy się nie podobają. Mógł już Rhodes trzymać ten pas od udanego rewanżu z Ceną aż do WMki, wygrać na RR z Zaynem, tak jak to zrobił McIntyre. No ale trzeba nabić licznik Cody' emu, żeby nie wyglądało to tak marnie na tle Ceny, Ortona czy Lesnara. Rhodes - Orton to dream match, będę czekał na to bardziej niż
    • Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
  • Dodaj nową pozycję...