Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE SummerSlam 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie będziemy wybierali najlepszego wrestlera PPV WWE SummerSlam 2010, a oto nominowani:

Melina - fajne wejście, radocha publiczności oraz na start po kontuzji pas, czego chcieć więcej?

Kane - obronił tytuł oraz opanował sytuacje z Taker'em via Tombstone.

Daniel Bryan - niespodziewany powrót i użycie swoich umiejętności ringowych do wyeliminowania dwóch przeciwników.

Ktoś Inny - według waszego uznania (tą opcje musisz uzasadnić, bo inaczej nie będzie brana pod uwagę)

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Rejden

1

• Zaq123

1

• Dante

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Oczywiście głos na Danielsona kiedy Cena odmówił Mizowi i zapowiedział kto jest 7 członkiem WWE TEAM to mi szczena opadła :shock: Wielki powrót na Main Event Summer Slam.I chyba szykuje nam się feud Miz and Daniel i pas na Danielsona :) Ogólnie dobrze się zaprezentował na SS oby więcej takich niespodzianek :D

Głos na Kane'a, lecz trochę miałem problem czy Bryan czy Kane. Gdy zobaczyłem kto jest tym siódmym zawodnikiem w Teamie Ceny to nie mogłem w to uwierzyć, zupełnie o nim zapomniałem.Ale strasznie mnie zdziwiło, że Kane zdołał się wydostać z tego łapania za szyje od Takera. I jeszcze na koniec Tombstone na Undertakerze :shock: , choć przecież zawsze Taker był lepszy od Kane'a. Szykujmy się na mam nadzieję dobry feud.

Mój głos poleciał na Daniel'a Bryan'a. Nie oczekiwał na niego zbyt dużo akcji których pokazywał na scenie niezależnej ale źle nie było. Parę godnych uznania akcji submission'owych wykonał i do tego ta zwinność. Szkoda, że to on nie został na koniec, tylko Jasiu ale cóż, ważne, że się dobrze zaprezentował. Może tak jak mówicie będzie miał feud z Miz'em albo to był tylko występ na jedną noc. Kto wie. :D

ahfo.png

luba_049.png

A ja tam głosuję na Ortona. Długa, męcząca walka, ale też ciekawa, Orton chyba z 7 razy miał już przegrać, a tu nie, nie poddał się. Ładnie walczył, skończył tą walkę troszeczkę jak psychol wg mnie, ale i tak się podobało :)

Wybrałem oczywiście Daniela Bryana. Jest on jednym z najlepszych na świecie wrestlerów i taki wrestler nie ma walczyć w najważniejszej i najpopularniejszej federacji na świece? No w końcu WWE otworzyło oczy i na nowo zatrudniło Daniela do WWE. Dlaczego go wybrałem jako najlepszego wrestlera SS? Bo pokazał w walce 7 on 7 jak wspaniałym jest wrestlerem. Mam nadzieję, że WWE po raz kolejny nie popełni tak ogromnego błędu jakim było zwolnienie Daniela Bryana z WWE.

Mój głos daniel brayan .. W koncu go zatrudnili spowrotem , przejrzeli na oczy .. Danielson to jeden z najlepszy technikow w obecnym wrestlingu , chyba nikt nie zaklada takich dzwigni jak on , a to co pokazal na SS to było 10 x lepsze umiejetnosci niz umiejetnosci reszty zawodnikow team raw . Ogólnie zastanawiałem się nad nim i ortonem , bo orton pokazał także klase w walcje z rudym .. Tak wiele razy dostał krytyczne uderzenia , tak wiele razy wstal i skontrowal .. RKO na stol komentatorski ... bardziej to chyba bolalo go niz celtic warriora .. Orton nieustanie walczyl i sie nie poddawal , ale glos poszedl na brayana bo jakby nie patrzec 1/3 zasług z walki nexus vs team raw nalezy do niego .

Głos leci na Daniela Brayana ponieważ powrócił(dziwię się mu) wyeliminował dwóch zawodników i to w świetnym stylu. Ogólnie bardzo dobrze się prezentował i chyba wypadł najlepiej z team RAW. Jeszcze zastanawiałem się nad Ortonem dobra walka potem RKO na stół ogółem spisał się nieźle. Jednak Brayan pokazał co umie i to zaskoczenie o wiele większe niż pojawienie się Undertakera.

Oczywiście Daniel Bryan. Dla mnie bardzo dużym zaskoczeniem był jego powrót. Bardzo się zdziwiłem kiedy Sina wypowiedział jego nazwisko. A po za tym oczywiście swietnie walczył. Wyeliminował Young'a i Sleather'a (chyba dobrze napisałem) i pokazał, że ma ogromny talent :applause: Może teraz feud z Miz'em o pas :thinking: Zobaczymy.

ksgj.png

Zdecydowanie Daniel Bryan .. zwycięsko z 1 sezonu NXT wyszedł Wade Barret ? jakiś żart. To co pokazał Daniel Bryan na SummerSlam było wysokiej klasy.

Mój głos na Kane'a, zrobił niezłą walkę z Reyem, poprzeszkadzał mu troche latać, obronił pas WHC, i do tego Tombstone na Undertakerze. To może być bardzo dobry feud. Brayan, jak Brayan, powrócił, powalczył, przegrał(wyeliminowali go). Widać różnice pomiędzy Danielem a innymi zawodnikami, jednak czy dobrze zrobił wracając do WWE? Jeżeli znów będzie szmacony to ja dziękuje.

Ja do końca byłem przekonany, że z Danielsonem to story,bo Vince za długo siedzi w tym biznesie, żeby zmarniwać takiego zawodnika. Pozwolili mu walczyc w fedkach niezaleznych, żeby uśpić czujność... jednak nie spodziewałem wie powrotu na SummerSlam, bo myślałem że wróci po tych 90dniach. Mina Miza jak sie dowiedział, że niepotrzebnie wychodził- bezcenna, moja- jeszcze bardziej. Z drugiej strony Kane, i Tombstone Piledriver na Undertakerze o.O. Póki co Kane: Undertaker 1:0 dla młodszego brata. Ten feud sie coraz ciekawie zapowiada, chociaż już ruszył, jednak triche inaczej sie spodziewałęm powrotu Takera, mogli chociaż światła zgasić... Za to Bryan pokazał coś nie coś i za to, że przez 10min sie śmiałem jak idiota głos na Danielsona.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Widzę, że jako pierwszy oddaję głos na Melinę. Tak więc, jak już napisałeś 'czego więcej chcieć'. Walka bardzo dobra jak na Divy i na pewno w jej cień według mnie poszła walka o pas IC oraz WWE. Melina stworzyło bardzo ładne widowisko dla oczu, przy pomocy Alicii oczywiście. Na początek nie widziedziałem o co chodzi z tym wejściem. Najpierw paparazzi niczym z Holywood, a potem tancerka z Rio de Janeiro, coś pięknego... i ten szpagat. Ale oczywiście nie chodzi mi tu tylko o wejście, na tej gali, ta walka jak dla mnie zasłużyła na wyróżnienie.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Zdecydowany głos na Danielsona.Świetny powrót którego nikt się nie spodziewał,poza tym zaliczył najlepszy pojedynek z całej drużyny WWE.Wiele efektownych akcji i praktycznie to dzięki niemu mieliśmy dużą dynamikę w ringu,dla tego głos leci na Danielka i niech WWE go nie zmarnuje :).

#SmartFanZone

Wiadomo, Daniel Brajan :) Mało kto się tego spodziewał. Słowa Ceny Zajebiste: " Nie, to nie ty jesteś siódmym członkiem teamu Raw, to Daniel Bryan" Mina Miza mówi wszystko :) Pokazał się z przezajebistej strony, pokazał że on z największego drewna coś wyciśnie, feudzik z Mizem może być świetny, a może Danielson zgarnie swój pierwszy tytuł w World Wrestling Entertainment na NOC? Oby :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...