Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE SummerSlam 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie będziemy wybierali najlepszego wrestlera PPV WWE SummerSlam 2010, a oto nominowani:

Melina - fajne wejście, radocha publiczności oraz na start po kontuzji pas, czego chcieć więcej?

Kane - obronił tytuł oraz opanował sytuacje z Taker'em via Tombstone.

Daniel Bryan - niespodziewany powrót i użycie swoich umiejętności ringowych do wyeliminowania dwóch przeciwników.

Ktoś Inny - według waszego uznania (tą opcje musisz uzasadnić, bo inaczej nie będzie brana pod uwagę)

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Rejden

1

• Zaq123

1

• Dante

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Oczywiście głos na Danielsona kiedy Cena odmówił Mizowi i zapowiedział kto jest 7 członkiem WWE TEAM to mi szczena opadła :shock: Wielki powrót na Main Event Summer Slam.I chyba szykuje nam się feud Miz and Daniel i pas na Danielsona :) Ogólnie dobrze się zaprezentował na SS oby więcej takich niespodzianek :D

Głos na Kane'a, lecz trochę miałem problem czy Bryan czy Kane. Gdy zobaczyłem kto jest tym siódmym zawodnikiem w Teamie Ceny to nie mogłem w to uwierzyć, zupełnie o nim zapomniałem.Ale strasznie mnie zdziwiło, że Kane zdołał się wydostać z tego łapania za szyje od Takera. I jeszcze na koniec Tombstone na Undertakerze :shock: , choć przecież zawsze Taker był lepszy od Kane'a. Szykujmy się na mam nadzieję dobry feud.

Mój głos poleciał na Daniel'a Bryan'a. Nie oczekiwał na niego zbyt dużo akcji których pokazywał na scenie niezależnej ale źle nie było. Parę godnych uznania akcji submission'owych wykonał i do tego ta zwinność. Szkoda, że to on nie został na koniec, tylko Jasiu ale cóż, ważne, że się dobrze zaprezentował. Może tak jak mówicie będzie miał feud z Miz'em albo to był tylko występ na jedną noc. Kto wie. :D

ahfo.png

luba_049.png

A ja tam głosuję na Ortona. Długa, męcząca walka, ale też ciekawa, Orton chyba z 7 razy miał już przegrać, a tu nie, nie poddał się. Ładnie walczył, skończył tą walkę troszeczkę jak psychol wg mnie, ale i tak się podobało :)

Wybrałem oczywiście Daniela Bryana. Jest on jednym z najlepszych na świecie wrestlerów i taki wrestler nie ma walczyć w najważniejszej i najpopularniejszej federacji na świece? No w końcu WWE otworzyło oczy i na nowo zatrudniło Daniela do WWE. Dlaczego go wybrałem jako najlepszego wrestlera SS? Bo pokazał w walce 7 on 7 jak wspaniałym jest wrestlerem. Mam nadzieję, że WWE po raz kolejny nie popełni tak ogromnego błędu jakim było zwolnienie Daniela Bryana z WWE.

Mój głos daniel brayan .. W koncu go zatrudnili spowrotem , przejrzeli na oczy .. Danielson to jeden z najlepszy technikow w obecnym wrestlingu , chyba nikt nie zaklada takich dzwigni jak on , a to co pokazal na SS to było 10 x lepsze umiejetnosci niz umiejetnosci reszty zawodnikow team raw . Ogólnie zastanawiałem się nad nim i ortonem , bo orton pokazał także klase w walcje z rudym .. Tak wiele razy dostał krytyczne uderzenia , tak wiele razy wstal i skontrowal .. RKO na stol komentatorski ... bardziej to chyba bolalo go niz celtic warriora .. Orton nieustanie walczyl i sie nie poddawal , ale glos poszedl na brayana bo jakby nie patrzec 1/3 zasług z walki nexus vs team raw nalezy do niego .

Głos leci na Daniela Brayana ponieważ powrócił(dziwię się mu) wyeliminował dwóch zawodników i to w świetnym stylu. Ogólnie bardzo dobrze się prezentował i chyba wypadł najlepiej z team RAW. Jeszcze zastanawiałem się nad Ortonem dobra walka potem RKO na stół ogółem spisał się nieźle. Jednak Brayan pokazał co umie i to zaskoczenie o wiele większe niż pojawienie się Undertakera.

Oczywiście Daniel Bryan. Dla mnie bardzo dużym zaskoczeniem był jego powrót. Bardzo się zdziwiłem kiedy Sina wypowiedział jego nazwisko. A po za tym oczywiście swietnie walczył. Wyeliminował Young'a i Sleather'a (chyba dobrze napisałem) i pokazał, że ma ogromny talent :applause: Może teraz feud z Miz'em o pas :thinking: Zobaczymy.

ksgj.png

Zdecydowanie Daniel Bryan .. zwycięsko z 1 sezonu NXT wyszedł Wade Barret ? jakiś żart. To co pokazał Daniel Bryan na SummerSlam było wysokiej klasy.

Mój głos na Kane'a, zrobił niezłą walkę z Reyem, poprzeszkadzał mu troche latać, obronił pas WHC, i do tego Tombstone na Undertakerze. To może być bardzo dobry feud. Brayan, jak Brayan, powrócił, powalczył, przegrał(wyeliminowali go). Widać różnice pomiędzy Danielem a innymi zawodnikami, jednak czy dobrze zrobił wracając do WWE? Jeżeli znów będzie szmacony to ja dziękuje.

Ja do końca byłem przekonany, że z Danielsonem to story,bo Vince za długo siedzi w tym biznesie, żeby zmarniwać takiego zawodnika. Pozwolili mu walczyc w fedkach niezaleznych, żeby uśpić czujność... jednak nie spodziewałem wie powrotu na SummerSlam, bo myślałem że wróci po tych 90dniach. Mina Miza jak sie dowiedział, że niepotrzebnie wychodził- bezcenna, moja- jeszcze bardziej. Z drugiej strony Kane, i Tombstone Piledriver na Undertakerze o.O. Póki co Kane: Undertaker 1:0 dla młodszego brata. Ten feud sie coraz ciekawie zapowiada, chociaż już ruszył, jednak triche inaczej sie spodziewałęm powrotu Takera, mogli chociaż światła zgasić... Za to Bryan pokazał coś nie coś i za to, że przez 10min sie śmiałem jak idiota głos na Danielsona.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Widzę, że jako pierwszy oddaję głos na Melinę. Tak więc, jak już napisałeś 'czego więcej chcieć'. Walka bardzo dobra jak na Divy i na pewno w jej cień według mnie poszła walka o pas IC oraz WWE. Melina stworzyło bardzo ładne widowisko dla oczu, przy pomocy Alicii oczywiście. Na początek nie widziedziałem o co chodzi z tym wejściem. Najpierw paparazzi niczym z Holywood, a potem tancerka z Rio de Janeiro, coś pięknego... i ten szpagat. Ale oczywiście nie chodzi mi tu tylko o wejście, na tej gali, ta walka jak dla mnie zasłużyła na wyróżnienie.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Zdecydowany głos na Danielsona.Świetny powrót którego nikt się nie spodziewał,poza tym zaliczył najlepszy pojedynek z całej drużyny WWE.Wiele efektownych akcji i praktycznie to dzięki niemu mieliśmy dużą dynamikę w ringu,dla tego głos leci na Danielka i niech WWE go nie zmarnuje :).

#SmartFanZone

Wiadomo, Daniel Brajan :) Mało kto się tego spodziewał. Słowa Ceny Zajebiste: " Nie, to nie ty jesteś siódmym członkiem teamu Raw, to Daniel Bryan" Mina Miza mówi wszystko :) Pokazał się z przezajebistej strony, pokazał że on z największego drewna coś wyciśnie, feudzik z Mizem może być świetny, a może Danielson zgarnie swój pierwszy tytuł w World Wrestling Entertainment na NOC? Oby :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...