Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #6 by Luba

Temat pracy: Women's God in Wrestling

Termin oddania: 22 siepień (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać divę (Knockouts,SHIMMER) która jest słitaśna i dużo pokazuje w ringu.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

_______________________________________________________________________________________

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

laylau.jpg

Praca #2

layla.png

Praca #3

divasotw.jpg

Praca #4

evetorres.png

Praca #5

sotw1.jpg

Praca #6

lazlael.jpg

Praca #7

sotwniebie2aski.jpg

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 7] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• elo3856

1

• Kazek

1

• Turej

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 5 - Praca ciekawa i najlepsza według mnie ciekawie dobrane kolorki.

[Praca 2] - 2+ - Pomysł nawet dobry ,ale brak wtopienie ,a to zawsze mnie w oczy kuje.

[Praca 3] - 3 - ooo Maryse ,fajnie że trochę nagości ,ale brak czegoś kolory słabe.

[Praca 4] - 4 - Dobre wtopienie ,ale jednak czegoś brak,chyba to tło trochę złe.

[Praca 5] - 3 - Razi strasznie w oczy ,aż oczy bolą gdyby nie te kolory dałbym 4 ,a tak nie za bardzo.

[Praca 6] - 2 - Praca trochę słaba jak na SotW ,nie podoba mi się ta otoczka wokół postaci!

[Praca 7] - 4+ - Widać że ktoś się przyłożył ,też trochę ramki brak ,ale i tak jest 2 z najlepszych.

Dop. Luba Następnym razem użyj wzoru,a nie mnie tak razisz w oczy.

Edytowane przez Gość

[Praca 1] 4+ - Jedna z lepszych. Tak jak kolega wyżej. Dobre wtopienie, ładny napis i bardzo ładne tło

[Praca 2] 3+ - Postać słabo wtopiona w tło, ale nie jest najgorzej. Nawet ładna praca, ale napisu nie widać

[Praca 3] 3- Nie wiem ,albo tego nie widać, albo coś, ale zdaje mi się, że za dużo to tu pracy nie było. Ale ładny napis

[Praca 4] 5+ - Według mnie najlepsza praca. Ładnie wtopiona postać, ładne kolory i ładny efekt tła. Napis też ładniutki

[Praca 5] 2+ - Najsłabsza praca. Jakoś mi się ta praca nie podoba. Nie ładne kolory. I zbyt prześwietlone oraz brakuje napisu

[Praca 6] 3- - Słaba praca. Dużo roboty to przy niej nie było. Nic ciekawego. Napis też mi się nie podoba

[Praca 7] 4 - Ciekawa praca, ale mi się nie podoba. Taka monotonność koloru. I znów brakuje napisu

[Praca 1] - 3 - kolory fajne, napis też może być ale nie podoba mi się to wtopienie, poza tym za duża ramka.

[Praca 2] - 2 - wtopienie słabe, no co tu powiedzieć, nie podoba mi się. No nie przechodzisz dalej.

[Praca 3] - 4 - tutaj widać, że sygna biedna ale podoba mi się, fajna stylowa praca, dodatkowy plus za vert.

[Praca 4] - 5+ - to właśnie jest sotw, świetne wtopienie, tło, napis trochę kuleje ale jest dobrze, brawa dla autora.

[Praca 5] - 1 - praca nie udana, za bardzo prześwietlona i tekstura na renderze?

[Praca 6] - 1 - odnośnie tekstury to to samo ci na górze, do tego tło puste, nie podoba mi się.

[Praca 7] - 2 - to również słaba praca, za dużo nawalonych tekstur i nie pasujące kolory, słabiutko ale plus z vert.

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 5 - Zdecydowanie najlepsza praca ze wszystkich, kolorek niezly, tlo calkiem przyjemne, wtopienie moze byc, a napis tez calkiem calkiem choc moglby byc odrobine jasniejszy.

[Praca 2] - 1 - Napis ssie tak samo jak tlo i zerowe wtopienie...

[Praca 3] - 2 - Poza ladna poza Maryski i nienajgorszym napisem ta praca jest...pusta. Nic szczegolnego, takze ocena srednia...

[Praca 4] - 4 - Dobry pomysl z tym tlem, choc nie jest idealnie, o napisie szkoda gadac, ale ogolnie praca przyjemna...

[Praca 5] - 2 - Pochwale za pomysl ale wykonianie juz nie tak dobre...Praca zdecydowanie za jasna, tlo mogloby byc odrobine bardziej wypasne i Lacey moglaby inna mine miec :P .

[Praca 6] - 1 - Kolorystyka to porazka, napis w ogole do tla nie pasuje, tak jak render. Calosc wyglada jak kupa, wiec ocena najnizsza...

[Praca 7] - 1 - Praca pusta, nic ciekawego, kolorystyka nie pasuje...Nic wiecej do "jedynki" nie trzeba :P .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

[Praca 1] - 4 - nieźle, fajne kolory, tylko napis (dla mnie) głupi

[Praca 2] - 3 - też Layla, ale już o wiele gorsza, zero wtopienia, jedynie fajne tło i napis

[Praca 3] - 2 - nie lubie vertów, ale dam 2 za tyłek (joke oczywiście)

[Praca 4] - 3 - nawet dobrze, lecz nie podobają mi sie boki

[Praca 5] - 1 - no niestety fail, nic nie widze, może jakbym założył okulary przeciwsłoneczne

[Praca 6] - 1 - nieźle, a nawet beznadziejnie

[Praca 7] - 1 - jak już mówiłem nie lubie vertów, a ten mi sie wogle nie podoba

Praca 1 - Średnia Głosów: 4.30

Praca 2 - Średnia Głosów: 2.40

Praca 3 - Średnia Głosów: 2.80

Praca 4 - Średnia Głosów: 4.40

Praca 5 - Średnia Głosów: 1.90

Praca 6 - Średnia Głosów: 1.60

Praca 7 - Średnia Głosów: 2.50

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #6: ZiuteX i jego praca z Eve!

evetorres.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...