Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #6 by Luba

Temat pracy: Women's God in Wrestling

Termin oddania: 22 siepień (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać divę (Knockouts,SHIMMER) która jest słitaśna i dużo pokazuje w ringu.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

_______________________________________________________________________________________

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

laylau.jpg

Praca #2

layla.png

Praca #3

divasotw.jpg

Praca #4

evetorres.png

Praca #5

sotw1.jpg

Praca #6

lazlael.jpg

Praca #7

sotwniebie2aski.jpg

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 7] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Kazek

1

• Turej

1

• LC Edgar

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 5 - Praca ciekawa i najlepsza według mnie ciekawie dobrane kolorki.

[Praca 2] - 2+ - Pomysł nawet dobry ,ale brak wtopienie ,a to zawsze mnie w oczy kuje.

[Praca 3] - 3 - ooo Maryse ,fajnie że trochę nagości ,ale brak czegoś kolory słabe.

[Praca 4] - 4 - Dobre wtopienie ,ale jednak czegoś brak,chyba to tło trochę złe.

[Praca 5] - 3 - Razi strasznie w oczy ,aż oczy bolą gdyby nie te kolory dałbym 4 ,a tak nie za bardzo.

[Praca 6] - 2 - Praca trochę słaba jak na SotW ,nie podoba mi się ta otoczka wokół postaci!

[Praca 7] - 4+ - Widać że ktoś się przyłożył ,też trochę ramki brak ,ale i tak jest 2 z najlepszych.

Dop. Luba Następnym razem użyj wzoru,a nie mnie tak razisz w oczy.

Edytowane przez Gość

[Praca 1] 4+ - Jedna z lepszych. Tak jak kolega wyżej. Dobre wtopienie, ładny napis i bardzo ładne tło

[Praca 2] 3+ - Postać słabo wtopiona w tło, ale nie jest najgorzej. Nawet ładna praca, ale napisu nie widać

[Praca 3] 3- Nie wiem ,albo tego nie widać, albo coś, ale zdaje mi się, że za dużo to tu pracy nie było. Ale ładny napis

[Praca 4] 5+ - Według mnie najlepsza praca. Ładnie wtopiona postać, ładne kolory i ładny efekt tła. Napis też ładniutki

[Praca 5] 2+ - Najsłabsza praca. Jakoś mi się ta praca nie podoba. Nie ładne kolory. I zbyt prześwietlone oraz brakuje napisu

[Praca 6] 3- - Słaba praca. Dużo roboty to przy niej nie było. Nic ciekawego. Napis też mi się nie podoba

[Praca 7] 4 - Ciekawa praca, ale mi się nie podoba. Taka monotonność koloru. I znów brakuje napisu

[Praca 1] - 3 - kolory fajne, napis też może być ale nie podoba mi się to wtopienie, poza tym za duża ramka.

[Praca 2] - 2 - wtopienie słabe, no co tu powiedzieć, nie podoba mi się. No nie przechodzisz dalej.

[Praca 3] - 4 - tutaj widać, że sygna biedna ale podoba mi się, fajna stylowa praca, dodatkowy plus za vert.

[Praca 4] - 5+ - to właśnie jest sotw, świetne wtopienie, tło, napis trochę kuleje ale jest dobrze, brawa dla autora.

[Praca 5] - 1 - praca nie udana, za bardzo prześwietlona i tekstura na renderze?

[Praca 6] - 1 - odnośnie tekstury to to samo ci na górze, do tego tło puste, nie podoba mi się.

[Praca 7] - 2 - to również słaba praca, za dużo nawalonych tekstur i nie pasujące kolory, słabiutko ale plus z vert.

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 5 - Zdecydowanie najlepsza praca ze wszystkich, kolorek niezly, tlo calkiem przyjemne, wtopienie moze byc, a napis tez calkiem calkiem choc moglby byc odrobine jasniejszy.

[Praca 2] - 1 - Napis ssie tak samo jak tlo i zerowe wtopienie...

[Praca 3] - 2 - Poza ladna poza Maryski i nienajgorszym napisem ta praca jest...pusta. Nic szczegolnego, takze ocena srednia...

[Praca 4] - 4 - Dobry pomysl z tym tlem, choc nie jest idealnie, o napisie szkoda gadac, ale ogolnie praca przyjemna...

[Praca 5] - 2 - Pochwale za pomysl ale wykonianie juz nie tak dobre...Praca zdecydowanie za jasna, tlo mogloby byc odrobine bardziej wypasne i Lacey moglaby inna mine miec :P .

[Praca 6] - 1 - Kolorystyka to porazka, napis w ogole do tla nie pasuje, tak jak render. Calosc wyglada jak kupa, wiec ocena najnizsza...

[Praca 7] - 1 - Praca pusta, nic ciekawego, kolorystyka nie pasuje...Nic wiecej do "jedynki" nie trzeba :P .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

[Praca 1] - 4 - nieźle, fajne kolory, tylko napis (dla mnie) głupi

[Praca 2] - 3 - też Layla, ale już o wiele gorsza, zero wtopienia, jedynie fajne tło i napis

[Praca 3] - 2 - nie lubie vertów, ale dam 2 za tyłek (joke oczywiście)

[Praca 4] - 3 - nawet dobrze, lecz nie podobają mi sie boki

[Praca 5] - 1 - no niestety fail, nic nie widze, może jakbym założył okulary przeciwsłoneczne

[Praca 6] - 1 - nieźle, a nawet beznadziejnie

[Praca 7] - 1 - jak już mówiłem nie lubie vertów, a ten mi sie wogle nie podoba

Praca 1 - Średnia Głosów: 4.30

Praca 2 - Średnia Głosów: 2.40

Praca 3 - Średnia Głosów: 2.80

Praca 4 - Średnia Głosów: 4.40

Praca 5 - Średnia Głosów: 1.90

Praca 6 - Średnia Głosów: 1.60

Praca 7 - Średnia Głosów: 2.50

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #6: ZiuteX i jego praca z Eve!

evetorres.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• CzaQ
      W listopadzie byłem na divach - trafiłem na laske 650zł/h śliczna azjatka, ale i tak wolałbym zrobić Mine  
    • Grok
      Tony Khan twierdzi, że pożegnalny mecz Sting'a na AEW Revolution 2024 pobił „wszystkie rekordy biznesowe”. Khan udzielił wywiadu dla TMZ Sports przed AEW Revolution w niedzielę w Los Angeles. W rozmowie przypomniał, jak dwa lata temu na tej gali Sting i Darby Allin pokonali Young Bucks w jego ostatnim meczu. „AEW Revolution kilka lat temu było ostatnim starciem Sting'a, meczem pożegnalnym jednej z największych legend wrestlingu wszech czasów, Sting'a” – powiedział Khan. „Sting i Darby zali
    • PpW
      Już 11 Kwietnia, PpW Ewenement Wrestling powraca do Teatru Komuna w samym Centrum Warszawy, z galą Hardcore Wrestlingu - Jeszcze Jedno 🔥🔥🔥 Największa i najważniejsza gala roku - Ledwo Legalne 6, jest już tuż za rogiem, a Jeszcze Jedno, to ostatnia prosta przed tym wydarzeniem. Ostatnia okazja żeby powyjaśniać sobie co i jak i powiedzieć lub pokazać sobie, no cóż… jeszcze jedno! 🤩🤯 Na gali możecie spodziewać się tego, z czego PpW słynie najbardziej - latających krzeseł, pękających stołów, u
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Sam turn wyszedł bardzo dobrze. Podobało mi się.  Coś za coś. Może teraz walka będzie słabsza (I tak pewnie nie byłaby jakaś wybitna), ale chociaż dostaniemy program z krwi i kości. Moim zdaniem będzie to zdecydowanie lepsze w oglądaniu niż zwykła rywalizacja fejsów.
  • Dodaj nową pozycję...