Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dziś pierwszy maja...święto pracy...ehhh...to mi się kojarzy z Czerwonymi...teraz się będzie kojarzyło z Niebieskimi:( Weszliśmy do Unii...nic sie nie zmieniło...poza cenami, które polecą maxymalnie w górę...Ja głosowałem na NIE, a wy?

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

4

• fr3d

3

• Dejv

2

• alternativ

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ja nie głosowałem w ogóle bo i tak by mój głos na "Nie" nie zmieniłby nic.Jak ci na "górze" chcieli żebyśmy weszli to i tak jakby było 60% na nie to i tak by to nic nie zmieniło. Ja mam tylko nadzieje że coś sie zmieni na lepsze w tej całej Unii i nie chodzi mi to o wrestling bo o to bedzie bardzo ciężko ale po prostu w życiu zwykłych ludzi taki jak my.Może nie od razu ale za pare lat MOŻE bedzie lepiej ... mam nadzieje.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jak ci na "górze" chcieli żebyśmy weszli to i tak jakby było 60% na nie to i tak by to nic nie zmieniło

wcale nie. jakbysmy nie chcieli to bysmy nie weszli.

a prawda jest taka ze dopiero nasi potomkowie (jezeli beda :P) na tym beda mogli skorzystac a nie my

14412508044c725aa0e19e.gif

a prawda jest taka ze dopiero nasi potomkowie (jezeli beda ) na tym beda mogli skorzystac a nie my

zgadzam sie 100% - dlatego glosowalem na tak :)

78269406145f2cb280ea01.jpg

Właśnie. Myslcie o przyszłych pokoleniach a nie tylko o własnych dupach (tak wypaliłem do rodziców, nie byli zadowoleni, byli... zniesmaczeni.)
"I'm not black I'm not white, what i am is the reaper of wayward souls."

witamy w unii witamy i posty nabijamy :))))

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Jak wszyscy się wypowiadają to i ja to zrobie... byłem przeciwny wejściu Polski do Unii.

1005187806541accfacb3d6.jpg

A ja głosowałem na TAK i nie prawda że nie możecie skorzystać wy sami z naszego wejścia.

Ja kończe szkołe i spierdzielam z tego kraju LEGALNIE !!!!! pracować do Austrii lub Holandii (akurat minei czas przejsciowy w tych krajach).

Narzekać każdy potrafi a UNIA daje wam cholernie dużo nowych możliwości ( nie ukrywam że i mnustwo zagrożeń) wystarczy tylko chcieć coś sobie zaplanowac z nią zwiazanego chociaż by jakiś mąły biznesik 8) .

1872433537428f0b46b98ce.gif

ja tez mysle ze Unia jest + dla polski tez bede wypierdalal z kraju za jakeis 10-11 lat bo w polsce nadzien dzisiejszy jest do dupy

Ja kończe szkołe i spierdzielam z tego kraju LEGALNIE !!!!! pracować do Austrii lub Holandii

Jeśli moge doradzić to Holandia, z pewnego zielonego powodu.

"I'm not black I'm not white, what i am is the reaper of wayward souls."

A ja jestem na nie...Zeby isc do Unii to trza cos reprezentowac,jakis poziom...

Trudno mowic brutalna prawde,bo Polska to mas ojczyzna i kocham ja jak zaden inny kraj,ale to na razie za wysokie progi...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   47
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

uff.. nie wytrzymalem choc mialem sie nie wypowiadac..

a wiec wejscie do UE budzi u mnie 2 roznie odczucia.. z jednej strony gowno mnie to obchodzi.. a wrecz Euro-propaganda budzi u mnie wymiotne uczucia.. jak zreszta kazda propaganda.. kiedys pokazywalo sie piekne pola z kombajnami w kronice.. dzis w Kurierze Szczecinskim widze młodych uśmiechniętych ludzi z flagami UE.. :/ .. takie rozszerzenie to takze czesciowe odsuniecie osrodka wladzy z Wawy do Brukseli.. a decyzje wspolne UE wcale nie musza byc dla nas dobre.. centralizacja wladzy.. globalizacja.. to tym smierdzi.. zreszta mnie zbytnio nie obchodza te polityczne sztuczki.. i tak zawsze chodzi o interes "tych na gorze" teraz beda mieli jeszcze cieplejsze posady w UE.. w Parlamencie Europejskim sie jeszcze lepiej zarabia.. wiec dla nich bomba.. a dla mnie to i tak nic sie nie zmieni.. lepsze to zreszta nish do wladzy mialby dojsc Lepper.. zreszta o tym za chwile..

z drugiej strony.. jesli nie UE to co.. Pakt Warszawski :D :D ;) ;).. w krainie gdzie Lepper ma coraz wieksze poparcie.. afera goni afere.. to niech mnie cos strzeli.. ale ten kraj sobie sam nie poradzi.. smutna dla niektorych prawda.. ale tak jest..

a jak glosowalem ? i czy wogole glosowalem ? .. tak glosowalem.. i glosowalem na TAK z zasady ktora zawsze wybieram.. czyli "mniejsze zlo"..

no to tyle..

ps : staram sie byc jak najdalej polityki.. ale czasem sie nie da..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Oczywiście że głosowałem na NIE!!!!

Głosowałem na TAK ponieważ mi nie jest obojętne jak moje bachory i ile beda co beda robi i za jakie pieniadze. Tak sojusz ze wschodzem juz mieliśmy i nie wyszło (kartki,kolejki...sami wiemy) teraz czas na zachód ponieważ polska jako kraj neutralny sobie nie poradzi i nie oszukujmy sie my tak naprawde nie miliśmy wyboru i tak byśmy weszli do tej uni i tak
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Przemk0 zgadzam się z Tobą... Unijna propaganda też sprawiała, że zbierało mi się na wymioty. Cała telewizja o tym trąbiła, na ulicach w ch... plaktaów, że np. Hołowczyc jest na tak! A pij mleko, będziesz wielki to gdzie?

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
  • Dodaj nową pozycję...