Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night of Champions 2010 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

WWE Championship

Six-Pack Challenge czyli, może być ciekawię jak wiemy w składzie jest John Cena,Randy Orton i Edge którzy potrafią skleić doskonałe walki, no może z mniejszym naciskiem na tego pierwszego co do Szejmusa i Wejda to jeszcze nie wiem co o nich myśleć w sumie Sheamus,coś tam potrafi doskonale odgrywa rolę heela czy jak to się tam piszę :8 no i bez powodu by mu nie dali pasa WWE, którego odebrał 2 krotnie Janowi a to jest coś.Wade wygrał NXT według mnie słusznie, również nieźle odgrywa rolę heela brakowało w WWE takiego angola w MainEvencie miejmy nadzieje, że nie będzie z nim tak jak z Regalem :x a co do ostatniego uczestnika to będzie to jakimś sposobem Chris Jericho lub wielki powrót Huntera ogólnie walka powinna być ok ale w WWE wszystko jest możliwe, a wygra Edge lub Rendi no i ktoś użyje walizeczki i feudzik gotowy. (i to dobry feud :D )

World Heavyweight Championship

No Holds Barred Match Powinna to być najlepsza walka gali Kane i No Holds Barred to jest połączenie doskonałe gdyby nie wiek Takera to, też by pasował do tej walki, no ale starość nie radość i już nie jest tak wspaniały w ringu jak za dawnych lat, ale Kane powinien podtrzymywać poziom skąd wy macie te info, że Kane ma kończyć karierę Ja czytałem, że teraz bawi się doskonale ma najważniejszy pas i duży push dlaczego miał by odchodzić no ale wracając do walki początek będzie drętwy czyli, cios za cios później Kane będzie miał przewagę będzie rzucał Takerem na prawo i lewo, Dead Man nie bedzie dłużny i też odpowie tym samym ale ostatecznie wygra Kane i na Hell In a Cell dokończą to co zaczęli w Klatce :D

WWE Divas and Women's Championship

Lumberjack Match Divy jak to Divy czyli przewijamy :P chociaż zrobię wyjątek i zobaczę tą walkę, bo ciekawa stypulacja i dużo do zgarnięcia i oby walczyła Michelle bo ona jednak potrafi więcej w ringu niż Layla.

United States Championship

Singles Match czyli to na co każdy czekał od rozpoczęcia się NXT Danielson vs Miz na 100 % będzie dobra walka ale czemu taka słaba stypulacja dali by No DQ i było by ciekawiej po tej walce dużo się spodziewam widać, że WWE wie co dobre i daje duży push Danielsonowi i bardzo dobrze pas United State będzie na początek dla niego idealny niech się oswoi z WWE, zdobędzie więcej fanów i wtedy go do ME a Mizowi zostaje walizka którą wykorzystuję na tej samej gali i zostaje WWE Champ co, też mu się należało.

Intercontinental Championship

Singles Match No nie znowu to już się robi nudne feud tych dwóch panów jest prowadzony do DUPY oczywiście wygra Ziggler bo Vickie naciągnie zasady, lub coś takiego tą walkę będę przewija,ł bo nie ma sensu tego oglądać po raz enty

Singles Match

Big Show vs. CM Punk WHY WHY na SummerSlamm Big Show rozwala całe SeS i nagle ma przegrać z CM Punkiem bezsensu szkoda tego Punka bo to wrestler doskonały, a tak marnowany niech się ten cały feud skończy i niech rywalizuję z Kavalem lub Del Rio bo to było by ciekawe a nie z Gigantem który rozwala 3 chłopów naraz nudy

Gala powinna wypaść dobrze jeszcze dojdzie walka o pas Tag Team i myślę, że już wystarczy tego Hart Dynasty :|

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

4

• Boogeyman1996

2

• Kacpios

2

• Mr.Radoslav

1

• Styl:  Klasyczny

John Cena vs. Randy Orton vs. Sheamus© vs. Edge vs. Chris Jericho vs. Wade Barrett

Walka zapowiada się ciekawie pod względem celu oraz respektu. Ponad połowa tych ludzi to zasłużeni wrestlerzy WWE. Mam tylko nadzieję, że wygra ktoś z dwójki Orton, Edge. Oby byłby to ten pierwszy, gdyż feud o pas WWE Orton vs Edge byłby conajmniej dobrym pomysłem. Po Drafcie na Raw Edge'a widzieliśmy tylko przedsmak powrotu Rated RKO pod inną postacią. Jedno wielkie życzenie to obniżenie trochę pushu dla Sheamusa. Może gdyby Triple by powrócił to zobaczylibyśmy coś na styl zemsty. Myślę, że Cena oraz Barrett skupią się na sobie i żaden z nich nie wygra. Jericho z pewnością nie wygra, gdyż to będzie jego najwyraźniej ostatni rok w WWE.

Kane© vs. The Undertaker

Nie mam tu nic do powiedzenia. Jeżeli WWE chce zadbać o PPV Hell in a Cell to Taker powinien wygrać. Myślę, że obaj powoli będą kończyć swoją przygodę z wrestlingiem. Mam nadzieję, że po zakończeniu feudu 'braci' znajdzie się jakaś osoba godna feudowania z Takerem. Co do Kane'a to w tym roku i tak póki co miał najlepsze story line.

Melina vs. Michelle McCool & Layla

Przewijamy, gdyż nie ma Maryse. No, ale swoje zdanie wygłoszę. Jestem niemal pewny, że to LayCool zdobędą pasy. Wtedy podzieliły by się pasami i rozeszły w karierę solową, co byłoby błędem. Jednak możliwy jest też rozpad... niestety. Melina zagwarantuje wraz z Michelle dobry poziom walki jak na Divy.

Daniel Bryan vs. The Miz©

Zapowiada się znakomita walka. Obaj zawodnicy to znakomici technicy, a w przypadku Bryana to mocną stroną jest submission. Mam nadzieję, że zostanie on wykorzystany. Tak samo liczę na wygraną Daniela, gdyż innej opcji nie widzę. Zasługuje on na ten pas w 100% i po zainteresowaniu Miza w okół pasa WWE szykuje nam się jakiś feud. Jestem ciekaw, jaką rolę odegra po powrocie Ezekiel Jackson, ale to już inna bajka.

Dolph Ziggler© vs. Kofi Kingston

Dla dobra przyszłości tytułu zwyciężyć powinien Ziggler. Jednak dla dobra przyszłości widowiska na SD! Kofi. Ich feud nie jest najgorszy, ale troszkę mnie nudzi. Kofi jak dla mnie zasługuje na jakiś pas, bądź push. Jest jak dla mnie jednym z najlepszych wrestlerów niebieskiego brandu tego pokolenia. Jestem ciekaw jaką rolę odegra Vickie... może z żółtodziobem. W każdym razie dodatkowa zasada w tej walce zapowiada coś ciekawego... tylko co?

Big Show vs. CM Punk

Na początek powiem, że ta walka nie powinna mieć miejsca. Po piewsze to jest śmieszne, a po drugie Show już jest nudny w wojnie z Punkiem. Ciągle chrzanią do siebie to samo, żyj tak, srak i owak... nuda. Szkoda, że póki co na gali nie ma takich wrestlerów jak Kaval, Swagger oraz Bourne. Druga sprawa do MVP... Zack Ryder, którzy pojawią się zapewne w Dark Matchu, który przebije ten Singles Match. To jakaś pomyłka ze strony zarządu WWE.

Karta wygląda średnio.Zacznę od najbardziej oczekiwanych:

John Cena vs. Randy Orton vs. Sheamus© vs. Edge vs. Chris Jericho vs. Wade Barrett

Najciekawszy pojedynek.Moimi faworytami są Randy Orton i John Cena.Powód jest jasny.Ale najpierw wytłumaczę dlaczego oni a nie inni.Jericho zając ostatnie szóste miejsce w tej walce.Jego pozycja z World Wrestling Entertainment jest bardzo zagrożona.Więc Vince dał mu tak o wystąpić w tym meczu ale pasa mu nie da na Bank.Wade Barrett kolejny zapychacz walki.Edge...nie sądzę że to ON zgarnie mistrzostwo.Moim zdaniem powinien zostać reaktywowany Tag Team Chris & Edge wtedy wszyscy byli by zadowoleni.Sheamus dosłownie musi stracić WWE Championship bo jeśli będzie inaczej strasznie się rozczaruję.Zostaję Orton i Sina.Moim zdaniem to będzie wyglądało tak.Randy zgarnia pas Dżon przechodzi Heel Turn.Powstaję nam konflikt Face vs. Heel lecz tym razem ze zmianą ról.Ciągną to do Royal Rumble 2011 gdzie jako 29 lub 30 numer wraca Hunter.W ogóle myślałem że Triple H wróci już na Night of Champions jako szósty uczestnik.Wielka szkoda :t_down: .

Kane© vs. The Undertaker

Kolejny świetny pojedynek.Kane nareszcie zostaję pushowany co mnie bardzo cieszy.Szkoda że nie jest już to pojedynek No Holds Barred Match.Pas obroni The Big Red Monster.Później walka na Hell In The Cell gdzie Undertaker do takich walk jest stworzony.Może ten feud zakończy się Inferno Match'em.Było by naprawdę ciekawie i gorąco.Oby tylko Vince nie spieprzył tego najlepszego konfliktu w dzisiejszej branży WWE :x .

Uwielbiam pojedynki Mentor vs. Uczeń.Walka będzie ciekawa.W moim odczuciu powinien wygrać Bryan ponieważ przeniósł się z Ring Of Honor do WWE więc Vince powinien to docenić.Miz traci pas i w końcu możemy się spodziewać wykorzystania walizeczki którą nosi przez dłuuugi czas.Być może na tej gali...nie wiem zobaczymy jak to wyjdzie.

Walka byłaby nawet dobra.Ale po jakiego grzyba robili te dodatkowe zasady :?: Pojedynek traci przez to wartość.Nienawidzę takiej "pomocy" dla face'ów.Heel nie może zostać wyliczony bo straci pas.Heel nie może użyć krzesełka bo straci pas.Paranoja.Dla mnie oczywistym zwycięzcą jest Kofi "Trawka" Kingston..

Big Show vs. CM Punk

Kolejny Szit.Skąd na Night of Champions zwykły pojedynek który głównej stawki jaką jest pas.Rozumiem że mógłby to być Dark Match ale żeby wciskać na siłę jakiś mecz żeby tylko zapchać kartę to dla mnie jest niedorzeczne.Jeszcze Big Szoł w roli Face totalnie mnie rozbija.Niech wróci do tego heelowania a nie rozbija cały skład Straight Edge Society jak terminator.WWE pomyśl nad tym co robisz :x .

Zdania nie mam bo walkę przewinę.Przewiduję że pas wygra Layla bo Melina zbyt długo trzyma mistrzostwo.Plusem walki jest Lumberjack ale to i tak nic nie zmienia.

Ogółem gala będzie baardzo średnia.Dwa dobre pojedynki jeden w miarę a o reszcie lepiej już nie wspominać.Dziękuję za uwagę.

paparoach.png

18659.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mimo iż większość na tym forum przewinie tą walkę uznając że będzie ona jak zawsze nie ciekawa,moim zdaniem WWE nas zaskoczy i doprowadzi do rozpadu LayCool,i zrobi nowy feud pomiędzy Michelle(heel) vs Layla(face),ta walka praktycznie jest baz historii a więc albo jest do zapchania karty albo ma na celu zrobienie jakiego storylineeu.

Big Show vs. CM Punk

Tu niemam wątpliwości klasyczny zapychacz karty,walka zapewne będzie wolna,słaba technicznie,jedynie zakończenie będzie ciekawe.Czyli powtórka z Summerslam.

Mam nadzieje że ta walka odda nam to co straciliśmy na Summerslam.Spodziewam sie tu szybkiej walki,zapewne dużo akcji będzie poza ringiem.Jednak Dolph nie straci swojego pasa,gdyż Kofi obecnie w WWE nie ma już takiego pushu jak kiedyś,a na Dolpha Smackdown dopiero stawia i próbuje go w jakiś sposób wypromować a więc utrata tytułu nie wchodzi w grę.

Walka na którą czekam najbardziej,mam nadzieje że WWE wykorzysta umiejętności Daniela i pokaże na co go stać,jednak mam nadzieje że Daniel nie wygra tego tytułu tak szybko i pociągnie ten feud jeszcze trochę,z szybka wygrana zazwyczaj nie przynosi nic dobrego i prędzej czy później na zawodnika jest brak pomysłu a więc wolę pooglądać jeszcze trochę ten feud pomiędzy nimi.

Kane© vs. The Undertaker

Kolejna dobrze zapowiadająca się walka,Kane ma równie wysoki push jak Taker a więc walka będzie wyrównana i wątpię żeby Taker tak szybko zgarną tytuł,tak samo jak z Danielem i Mizem tak i tu ten feud trwa za krótko,żeby doszły jakie kolwiek zmiany,jednak to Night of Champion i zmiany raczej powinny być ale jakoś w tym pojedynku nie widzi mi się utraty pasa przez Kana.

Idealna walka do powrotu Huntera,tak mi się wydaje jednak to nie booking zone i niemam zamiaru jak nie którzy pisać jak przebiegnie ta walka.Na początku jak w takich walkach bywa zobaczymy dużo chaosu,co pewnie nie spodoba się wielu osobą jednak potem wszystko się wyrówna i zobaczymy pewnie podziały na walczących ze sobą Edge zapewno będzie trzymał się z Jericho i będą próbowali wykończyć następnych rywali.Walka zapowiada się super,świetnie dobrani wrestlerzy jednak nie raz już WWE nam pokazało że potrafi zniszczyć taką sytuację a więc niema co skakać z rodości przed walką.Jak dla mnie będzie to klasyczny Six-Pack na ** i nie więcej.

#SmartFanZone

O WWE można mówić wiele złego ale umią czasami zrobić niespodzianke . A ja myśle że tą niespodzianką będzie zwycięstwo Jericho . On jest takim czarnym koniem tego pojedynku a WWE lubi robić nam niepodzianki więc myśle że to on wygra ten pojedynek a po walce pewnie wejdzie Miz z swoją walizke Jericho przechodz face turn a Miz ma pas . Oczywiście to tylko taka moja mała teoria spiskowa ale jestem prawie pewien że po walce wejdzie Miz i zgarnie pas WWE .

Kane© vs. The Undertaker

Tutaj wynik jest tak oczywisty Kane wygrywa feud prowadzi do hell in Ceal Undertaker wygrywa i koniec feudu Kane przechodzi na emeryture i The End .

Kolejny oczywisty zwycięzca :| Nie ma szans żeby miz wygrał . Chociaż ciesze się z tego że Miz wreście straci pas trzymał go tak długo że chyba wszystkim się znudził jako mistrz . Ja widze to tak Miz podaje się po jakieś dźwignie Bryana . Wkurzony szybko zchodzi z ringu po wyłonieniu zwycięzcy walki o pas WWE Miz wchodzi z walizką i zdobywa pas WWE .

Kolejne starcie tych panów jetem już znudzony ich feudem . Według mnie pas IC powinien trzymać Cody Rhodes albo Christian Dolph być w ME a Kofi jobować na Raw . Wiem że to co napisałem może wzbudzić kontrowersje ale ja jakoś nie przepadam za Kingstonem no ale każdy ma swoje zdanie . A walke wygra Zigler bo krótko trzyma pas i nie mam możliwości żeby stracił pas .

Big Show vs. CM Punk

Tutaj WWE przegieło ponieważ każda walka na NoC powinna być o pas a to starcie jak wiadomo o pas nie jest . Ale wracając do walki boje się że wygra Big a to by było totalne zeszmacenia Punka ale niestety nie na takie pomysły WWE już wpadało .

Divy

Div nie oglądam ale chyba wygra Melina .

Walka TT

Myśle że ta walka też zostanie dodana do karty słyszałem że WWE chce odbudować TT więc te pasy muszą zmienić właścicielów a jak ktoś oglądał Smack to wie że Rhodes i Drew stworzyli TT więc myśle że to oni zostaną nowymi mistrzami .

Ogólnie pewnie wyjdzie średnio więc nie ma co liczyć na jakieś cudowne widowisko .

Do rzeczy gala zapowiada się z karty średnio. Właściwie jedna czy dwie walki mogą wyjść dobrze ale reszta nic wielkiego nie pokaże. Zacznjimy od tych najmniej interesujących czyli CM Punk vs Big Show. Po pierwsze ten feud przejadł się już na początku, bo jest strasznie nudny, a to c dzieje się podczas niego z SES woła o pomste do nieba. WWE stworzyło świetną stajnie ale to co z nią zrobili JEden z lepszych pomysłów CT Dablju Dablju I idzie na dno w szybkim tempie. Po drugie to jest przecież Night of Champions, a nie Night of Wrestling więc po co ta walka?? (Tutaj wychodzi idiotyzm CT WWE) A sama walka?? Pewnie znowu Big Show z racji tego, że jest super słitaśnym fejsem będzie terminatorował i pewnie Punk poprostu zrobi coś niedozwolonego w pewnym momencie i wygra, bo jak to możliwe, że heel wygra uczciwie?? Przecież to załamałoby rzeczywistość dziecią na trybunach. Druga z super nudnych walk czyli po raz 12434239930 Dolph Ziggler vs Kofi Kingston ale teraz nam dodali debilne zasady, które pomagają jak zawsze face'owi. Dolph mógłby wygra wreszcie uczciwie, a ten feud powinien się skończyć, bo zawodnicy potrafią stworzyć ze sobą dobrą walke ale jak walczą przez dwa miesiące tydzień w tydzień to trudno żeby czymś zaskoczyli. Mam nadzieje to będzie ich ostatni pojedynek ze sobą przez następne dwa lata ale żeby tak się stało musi wygrać Ziggler w normalny sposób, a podejrzewam znowu coś wymyślą (na przykład Ziggler doprowadzi do dyskwalifikacji Kofiego). Ogólnie pojedynek będzie tak ciekawy, że już nie mogę się doczekać.

Dobra teraz troszke ciekawsze walki ale nadal nie zachwycające. Najpierw pojedynek o WHC gdzie na 100% wygra Kane, bo przegięciem byłoby, że przez cały miesiąc Taker ledwo co chodzi i kaszle 250 razy na sekunde, a tu nagle przychodzi NOC i pokonuje w normalnej walce Kane'a. Big Red Machine musi wygrać, bo zasluguje za to, że prowadzi ten feud, który bez niego byłby niczym. Taker jest w tak świetnej formie, że nawet przy micu każde jego zdanie ssie. Walka będzie słąba, bo co można wyciągnąć z 45 letniej ledwo chodzącej legendy, która za pare lat rozpadnie się na kawałki?? Odpowiem na swoje pytanie sam NIC!! Kane też nie jest obecnie wirtuozem w ringu (ma dobrą forme ale kiedyś potrafił zdecydowanie więcej). Podsumowując po strasznie nudnej walce zwycięża Kane. Potem w tej grupie walka o pasy TT, która znowu pewnie zostanie wciśnięta gdzieś bokiem. Moim zdaniem świetne rozwiązanie to 4-Way Tag Team match w składzie Hart Dynasty vs Archer & Hawkins vs Rhodes & McIntyre vs Dudebusters i wygrana Dudebusters, bo po coś chyba dostają push na Superstarsach pokonując Archera i drugiego HBK'eja. Po walce może już są na titantronie ciesząc się z tytułami, a w ringu pozostlai pretendenci atakują byłych mistrzów i wtedy face turn Dude'ów, którzy ratują HD?? Trochę się dałem rozwinąc swojej wyobraźni ale czemu nie?? Obecnie oprócz Lay-Cool (xD) to mój ulubiony tag w WWE. Spisują się ładnie na SmackDown i Superstars. No dobra głównie na Superstars.... Harci trochę trzymają te pasy i moim zdaniemt aka walka byłaby dobrym sposobem na stratę przez nich tytułu, a do tego taki pojedynek mógłby stać na bardzo wysokim poziomie. Ale pożyjemy zobaczymy.

No i następne dwie walki, które moim zdaniem zapowiadają się nieźle. Najpierw walka Lumberjils unifikujący pasy div gdzie moim zdaniem powinna wygrać Michelle, która będzie walczyć. Po jakimś roll upie czy czymś, bo właśnie teraz szykuje nam się feud Layli z michelle więc pas przydałby się na SmackDown, a potem jak to się skończy feud Layli, z którąś z div RAW i przeniesienie pasa Fajnie by było gdyby Kaval miał jakąś role w ich feudzie ale jak mówie to może nie wypalić jeśli nie będzie tytułu. Walka może stać na niezlym poziomie ale walka Lumberjils to w przypadku div zbyt oklepany pomysł i mogliby coś nowego wymyślić. pewnie tka jak zawsze podzielą się na heelki i face'ki i jedne będą pomagać Melinie, a drugie Michelle. Źle byłoby gdyby wygrała Melina, bo to przesada (stałaby się Ceną div). Wraca i od razu zabiera pas Alicii, która nawet nie zdążyla się wykazać i teraz jeszcze ma zunifikować pasy?? Nie możliwe i miejmy nadzieje tym razem Andrzej stanie po stronie światła i pomoże swojej żonie . Druga z tych ciekawszych walk to oczywiście The Miz vs Daniel bryan o pas US. Zwycięzca jest pewny czyli Daniel bryan. Moim zdaniem powinni to umieścić w openerze żeby były większe emocje czy Miz wykorzysta walizke czy nie?? Sama walka może być bardzo ładna. jak słyszę, że Miz to drewno to mnie krew zalewa on jest w ringu niezły i potrafi dosyć dużo ale jak jego walki polegają na tym, że po minucie każe walczyć Riley'owi to jak ma się wykazać?? Bryan oczywiście pokaże jak zawsze klase i dzięki temu możemy zobaczyć pojedynek gali zakończony Lebell Lock. Chciałbym aby dostali 15 minut czystego pojedynku aby obaj się wykazali, bo obaj coś potrafią jeden mnie drugi więcej ale jest szansa na dobry pojedynek i dobrze byłoby gdyby teog nie zwalili. Czekam na tą walke z wielkimi nadziejami.

I na koniec najbardziej interesujący pojedynek czyli Six-Pack Challenge o WWE Champa. Jest sześciu wrestlerów i każdy może wygrać. Jak wiemy będzie to Elimination Match więc trochę bardziej ciekawe niż myśllelismy. Najprawdopodobniej wszyscy rzucą się na Barretta. Wejdzie Nexus ale odeprą ich atak i wtedy niespodziewanka i Codebreaker po czym Spear dla Ceny, który zostaje pierwszym wyeliminowanym. Potem troche nawalnki i RKO dla Edga i drugi wyeliminowany. Zostaje czterech i teraz jakieś oszustwo czyli uderzenie jakimś przedmiotem Ortona gdy sędzia nie widzi. ktoś doda finisher i po Randym dzięki czemu zostają trzecj heelowie. wiem trochę dziwne rozwiązanie jak an WWE ale możliwe i wtedy po krótkiej nawalance Sheamus za ringiem i Walls of Jericho dla Barretta, który się poddaje i wtedy Chris się odwraca i bicycle Kick od Sheamusa. Odlicza go i nadal mistrzem ale atakuje go Nexus po czym schodzą i słyszymy Awesome!! Miz z walizką wchodzi i realizuje kontrakt dzięki czemu wygrywa. Jakieś przemówienie aż wkońcu przerywa mu jericho, który wykonuje Codebreaker po czym pożegnalna przemowa z Face Turnem na koniec. A na Breaking Poiont jakiś triple Threat o pas Miz vs Sheamus vs jakiś face (najpewniej Orton). Znowu żem dał popis wyobraźni ale do rzeczy. Sama walka możebyć na niezłym poziomie jeśli bookerzy nie zwalą. Co do przygotowania tej walki czyli całego feudu to mógłby być lepszy. Feud nie sprawia, że im bliżej do gali tym bardziej nie moge doczekać się tej walki. Poprostu normalny standardowy feud, który niczym nie zachwyca. Miejmy nadzieje chociaż walka będzie na lepszym poziomie Co do samej gali to zapowiada się bardzo nieźle i jest szansa na drugą udaną gale w tym roku ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć.....

Dobra, nie dokońca zgadzam się z przedmówcą, więc do rzeczy:

Taker jest w tak świetnej formie, że nawet przy micu każde jego zdanie ssie. Walka będzie słąba, bo co można wyciągnąć z 45 letniej ledwo chodzącej legendy, która za pare lat rozpadnie się na kawałki?? Odpowiem na swoje pytanie sam NIC!! Kane też nie jest obecnie wirtuozem w ringu (ma dobrą forme ale kiedyś potrafił zdecydowanie więcej). Podsumowując po strasznie nudnej walce zwycięża Kane.

Ja nie wierze, po prostu nie wierze, że zabookują tą walkę tak, by Kane trzymał Takera w jakiś headlockach.. Może oni nie wtyrzymają tego tempa, ale jak zawalczą tak, jak podczas końcówki ostatniego smacka, to już będe zadowolony. Dzięki stypulacji No Holds Barred, mogą wiele napingalać się za ringiem, myślę że jak booking będzie dobry to i walka wyjdzie bardzo dobrze, a że Taker jeszcze potrafi, pokazał w walce z Punkiem tydzień temu. A jego gra aktorska jest po prostu zajebista.

Zwycięzca jest pewny czyli Daniel bryan. Moim zdaniem powinni to umieścić w openerze żeby były większe emocje czy Miz wykorzysta walizke czy nie?? Sama walka może być bardzo ładna. jak słyszę, że Miz to drewno to mnie krew zalewa on jest w ringu niezły i potrafi dosyć dużo ale jak jego walki polegają na tym, że po minucie każe walczyć Riley'owi to jak ma się wykazać?? Bryan oczywiście pokaże jak zawsze klase i dzięki temu możemy zobaczyć pojedynek gali zakończony Lebell Lock. Chciałbym aby dostali 15 minut czystego pojedynku aby obaj się wykazali, bo obaj coś potrafią jeden mnie drugi więcej ale jest szansa na dobry pojedynek i dobrze byłoby gdyby teog nie zwalili. Czekam na tą walke z wielkimi nadziejami.

No i tutaj bym się bardziej bał. Tak samo mówiliśmy o walce Punka i Mysterio na WrestleMani, wszyscy byli pewni wygranej tego pierwszego, a po 6 minutach walki wygrał Rey. Faktycznie, może i na Over The limit 2 miesiące później stworzyli jedną z najlepszych walk w WWE w tym roku, ale chodzi mi o pierwsze starcie. Nie liczył bym na tak szybkie zdobycie pasa przez Bryana, bo na każdym Raw ośmiesza swojego przeciwnika, a jak jest w WWE? Przegrywasz na tygodniówkach, wygrywasz na PPV. Mimo wszystko mam nadzieje, że mnie miło zaskoczą, i dostaniemy świetną 15 minutową walkę, zakończoną lebell lockiem.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Muszę przyznać, że NoCh to jedna z moich ulubionych PPV w całym wrestlingowym świecie. Tegoroczna gala zapowiada się wyjątkowo ciekawie, jednak mogą pojawić się pewne zgrzyty. Walka o pas WWE będzie według mnie ozdoba tej gali. Największe gwiazdy obecnie czerwonego brandu, plus zwyciężca NXT Wade, powinni dać nam wszystkim świetny show. Do tego akcja z zakończeniem kariery przez Jericho dodaje tylko smaczku rywalizacji o główny pas federacji. Moim zdaniem pas zdobędzie Randy, takiego pusha jakiego ma Orton dawno nie widziałem. Plusem tegorocznej gali będzie zapewne też występ gwiazdy sceny niezależnej Bryan'a Danielson'a. Jeśli WWE naprawdę zaczyna wsłuchiwać się w głos fanów to Bryan powinien zdobyć pas w cuglach pokazując nam pełnie swoich nie tuzinkowych umiejętności. Osobiście obawiam się o walkę pomiędzy braćmi, czy czasem nie okażę się ona największym rozczarowaniem gali. Ostatnie walki Takera nie były dobre dlatego, że pokazywał on wielkie umiejętności i świetna formę, jego walki były prowadzone przez przeciwników, a Dead Man po prostu starał się zbytnio nie przeszkadzać, zobaczymy czy można coś jeszcze wyciągnąć z ostatnio często kontuzjowanej legendy. Jeśli chodzi o walkę Div, to bardzo bym chciał, aby Melina w końcu dostała po dupie. Sposób jaki zdobyła pas pokonując A. Fox nie za bardzo mi odpowiadał i trochę mnie już nudzi jej ciągły push. Walkę wygrywa LayCool, Kaval za jakichś czas zdobywa IC i pojawia się przed nami wiele możliwości na rozwinięcie scenariusza pomiędzy byłymi partnerami w NXT. Walkę opas IC wygra Dolph, a Kingston powoli zacznie pukać do bramy z napisem ME. Zobaczymy co pokażą tag Teamy, ale nie spodziewam się zmiany mistrzów.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Gala jak widzę po karcie to będzie bardzo ciekawa.

Tak więc zaczynam swoją powieść :D

WWE Championship Match

Six Pack Challenge Match :

John Cena vs. Sheamus © vs. Randy Orton vs. Wade Barrett vs. Edge vs. ???

To będzie chyba Main Event, a raczej musi to być ME ! Możecie mi napisać czemu nie ma Chrisa w tej walce ? Byłem na wakacjach i nie oglądałem WWE od miesiąca, a dopiero jestem na poziomie oglądania SD z 20 sierpnia.

HHH wg mnie jest najbardziej pewny, bo nikt inny nie jest gotowy w jego miejsce.

World Heavyweight Championship Match

No Holds Barred Match

Kane© vs. The UnderTaker

Tu jest raczej pewne, że

Taker wygra, a po tym Kane idzie po jeszcze jakimś czasie na emeryturę.

Ale ten No Holds Barred Match mnie zadziwia... Dla mnie lepszą stypulacją byłaby Burried Alive Match albo Casket Match.

WWE Diva's and Women's Championship Match

Lumberjill Match

Melina vs. Lay-Cool

Znów debilny pomysł WWE, który według mnie nie wypali i za jakiś czas znów wymyślą jakiś pas dla Div.

WWE United States Championship Match

Daniel Bryan vs. The Miz

Daniel ma szansę, ale pewnie Riley albo ktoś inny mu pomoże w wygraniu tego pojedynku. Ale liczę na Bryana !

WWE Intercontinental Championship Match

Dolph Ziggler © vs. Kofi Kingston

To, że jeśli Ziggler zostanie wyliczony albo zdyskwalifikowany traci pas bardzo mi się podoba. Myślę, że będzie to pierwsza walka na gali.

Singles Match

The Big Show vs. CM Punk

Znów pewnie olbrzymek wygra... Rozpadnięcie się SES dobrze zrobiło Punkowi (urosły mu włosy :D).

Mam nadzieję, że pewnie Hart Dynasty będzie bronić pasów TT.

Możecie mi napisać czemu nie ma Chrisa w tej walce ?

Miało nie być, ponieważ przegrał walkę z Morrisonem. Jednak tydzień później pokonał Hart Dynasty, w Handicap steel cage match'u, i ponownie zapewnił sobie miejsce w 6 pack challenge. Sorry za tak krótki post, jednak chciałem tylko odpowiedzieć na pytanie usera wyżej. Dlatego jestem za wprowadzeniem przycisku "wygaśnie za" :)

dop. patryniu. No już niech Ci będzie, jakoś przeboleję taki którki post od ciebie. ;)

Rated-R Superstar !

HHH wg mnie jest najbardziej pewny, bo nikt inny nie jest gotowy w jego miejsce.

Nie wiem albo Ty jesteś ślepy albo nie obeznany w temacie.Nie widzisz że karta została zaktualizowana :?:Dodany został Chris Jericho :evil: .Na drugi raz najpierw spójrz o czym Ty piszesz a unikniesz na pewno takich sytuacji jaka teraz zaistniała.Hunter prawdopodobnie wróci pod koniec roku to już było mówione nie raz ale nie są to potwierdzone informacje.

Dla mnie lepszą stypulacją byłaby Burried Alive Match albo Casket Match.

Hallo mamy 21. wiek to nie Era Attitude.Oczywiście każdy chciabły takie stypulacje no ale bez przesady..Casket Match jest bardziej prawdopodobny ale możemy się go spodziewać na zakończenie feudu.Tak myślę że tak to Vince sobie wymyślił.

paparoach.png

18659.png

No i tutaj bym się bardziej bał. Tak samo mówiliśmy o walce Punka i Mysterio na WrestleMani, wszyscy byli pewni wygranej tego pierwszego, a po 6 minutach walki wygrał Rey. Faktycznie, może i na Over The limit 2 miesiące później stworzyli jedną z najlepszych walk w WWE w tym roku, ale chodzi mi o pierwsze starcie. Nie liczył bym na tak szybkie zdobycie pasa przez Bryana, bo na każdym Raw ośmiesza swojego przeciwnika, a jak jest w WWE? Przegrywasz na tygodniówkach, wygrywasz na PPV. Mimo wszystko mam nadzieje, że mnie miło zaskoczą, i dostaniemy świetną 15 minutową walkę, zakończoną lebell lockiem.

Po pierwsze co ma piernik do wiatraka?? Po drugie kto był pewny zwycięstwa Punka na WM'ce?? Przecież tam była stypulacja, że jeśli Rey przegra to musi dołączyć do SES. Więc zwycięstwo Punka było tak pewne jak to, że w przyszłości zostanę baletnicą. A co do tego ośmieszania przeciwnika to co myślisz, że lepszym rozwiązaniem byłoby żeby z facetem, który w ciągu paru miesięcy (może juz na NOC) zostanie WWE championem wygra ktoś kto pin w WWE uzyskał tylko dwa razy (na SummerSlam). Musieli go przed tym jakoś wypromowac i dlatego ma już pare zwycięstw na koncie i wielkim zaskoczeniem nie będzie jego zwycięstwo. A co do Takera to jego gra aktorska to niby kaszlenie 250 razy na sekunde?? :shock: A walka z Punkiem była średnia i to dzięki temu, że cały czas prowadził ją Punk. Z Takera już się nic więcej niż średnia walka na tygodniówce nie wyciągnie.

WWE Championship

Nie ma co, wszystkie znaki na niebie i na ziemii mówią że tą walke musi wygrac Orton. WWE często daje komuś push dla zmyły i by zwiększyć zaskoczenie ale chyba nie tym razem. Raw przez ostatni miesiąc cały czas kończy się tak samo, Orton stojący na narożniku w swoim geście zwycięstwa nad stosem ciał po RKO :P Niewiem czy przez ostatnie pół roku wykonał tyle razy udane RKO co w tym miesiącu. Nie mówiąc już o ostatnim Raw gdzie prawie sam usunął z ringu całe Nexus, potem jeszcze po RKO dla Edga i Jericho i jeszcze zdołał wygrac z Terminatorem Ceną bardzo oryginalnym RKO. Ja osobiście wolałbym by pas został w rekach Sheamus'a bo w końcu HHH ma już wrócić jak nie do HitC to na BR będzie napewno a w takim wypadku ciekawiej by było gdyby Rudy miał pas. Edge Cena i Barrett raczej nie mają szans a Jericho może być zaskoczeniem tej gali ale to raczej wątpliwe. Co do zakończenia stawiam że zostanie Barrett i Orton, Wade będzie miał przewage i juz wyniesie Ortona do swojego finishera kiedy przeszkodzi mu Young i rozpocznie się feud między nimi w którym z upływem czasu coraz więcej zawodników Nexus będzie dołączać do Darrena. Tak więc podsumowując chciałbym aby wygrał Sheamus, stawiam na Ortona a Jericho może zaskoczyć.

Winner: Randy Orton

Divas & Womens Championship

Zdecydowanie Melina. Po pierwsze muszą zakońćzyć tą głupią sytuacje z dwiemy mistrzyniami Women bo jest bez sensu, po drugie LayCool mają pas od pół roku a Melina dopiero co go zdobyła, po trzecie widać że Layla i Michelle nie mogą się dogadać kto zmierzy się z Meliną i napewno jeszcze ten wątek wróci, nie wykluczone że zaważy na wyniku walki bo raczej Layla tak oszustwa Michelle nie zostawi. Obawiam się też czegoś czego baaaardzo bym nie chciał czyli rozpadu LayCool. I w tym przypadku szanse Michelle/Layli wzrastają bo panie mogłyby feudować o pas ale to najczarniejszy scenariusz.

Winner: Melina

WHWC

Obawiam się że walka będzie słaba, będzie największym rozczarowaniem gali. Taker jest bardzo nie w formie i to nie tylko w storylinie ale i w rzeczywistości. Kane sam walki nie zrobi zwłaszcza że też jakimś wirtuozem ringskilli nie jest. Pas raczej obroni Kane i kontynuacja feudu tylko ja osobiście wolałbym żeby po tej gali bądź ewentualnie po następnej zrobili tak że Taker znowu robi przerwe by odzyskać "moce" i powrócić w pełni sił a nie tak jak teraz by kontynuować feud ale w międzyczasie najlepiej by było żeby Kane stracił pas. Najlepiej na rzecz Kavala ale to nie realne :P Chociaż musieliby to zrobić jakos tak żeby nie pakowac Kane w długi feud więc takie rozwiązanie z wykorzystaniem nagrody z NXT byłoby w sam raz. A feud braci mógłby się zakończyć nawet na wrestlemanii w casket matchu.

Winner: Kane

US Championship

Nie ulega wątpliwości że Daniel Bryan odbierze pas Mizowi. Ale czy już teraz? Wątpie. Byłoby za szybko. Pozatym Miz jest pushowany do ME, napewno niedługo po stracie US wykorzysta walizke. A jak by wyglądało gdyby przyszły mistrz WWE miał tak od razu stracić swój pas na rzecz rookiego. Myśle że teraz jeszcze Miz obroni tytuł, przez przyszły miesiąc Bryan będzie troche pushowany bo w sumie jakby nie patrzeć nie wygrał on jeszcze w swojej karierze w WWE żadnej walki nie licząc SS, Miz w tym czasie mógłby się wyraźniej zacząć kręcić w ME i troche olac swój US i juz na HitC straciłby pas średnio się przykładając do walki będąc gotowym do zostania mistrzem na tej samej gali.

Winner: The Miz

Big Show vs Punk

Myśle i mam nadzieje że jest to walka podsumowująca ten feud który już się zrobił bez sensu. Na początku był nawet fajny, jak Big Show zdemaskował Punk'a, potem Mercurego ale powinien on się zdecydowanie skończyć na SS. Chyba że jest ta walka zrobiona tylko po to by Gallows i Mercury obrócili się w jej trakcie przeciwko Punkowi. Albo druga opcja, do której bardziej się skłaniam, Punk wygrywa z Showem bo w sumie za dużo komentatorzy zaczęli mówić ni z tego ni z owego jakim to punk nie jest mistrzem submission żeby nie miało to się okazać w walce. Tak więc Punk wygrywa z Showem przez submission, stwierdza że sam radzi sobie lepiej niż z resztą SES i tak czy siak feud Punka z Gallowsem.

Winner: CM Punk

IC

Tego szczerze mówiąc już mi się nie chce oglądac... Mimo że ich walki sa dobre ale jest to bodajże ich 7 walka, a 5 o pas w przeciągu dwóch miesięcy i jest to meeega nudne. Wygrać raczej powinien Ziggler chociaz nie jestem tego taki bardzo pewien. Na SD jest dużo więcej heele nadających się do pushu na IC niż faców. Bo z kim miałby teraz Ziggler feudować? Christian będzie zajęty feudem z Del Rio, Hardy jest gruby, beznadziejny i ma wylecieć MVP ma przejść heelturne, JTG czy Masters nie ta liga no i w sumie zostaje tylko Kaval i możliwe że to on własnie będzie kolejnym pretendentem ale jeżeli zużyje na to swój titleshot będę bardzo zawiedziony. No chyba że ktoś przejdzie faceturn. Obawiam się bardzo że Kofi może odzyskać pas ale mam ogromną nadzieje że tak się nie stanie i z tą nadzieją stawiam na Dolph'a. Niech potrzyma pas do czasu rozwinięcia się jego romansu z Kaitlyn i wtedy Vickie zrobi tak żeby go stracił :P

Winner: Dolph Ziggler

TTC

Yhhh... Pewnie Harcie będą walczyć z Rhodesem i Drewnem chociaż jest to koszmarne rozwiązanie... Nie mam pojęcia z jakiej racji to właśnieoni mieliby dostać pasy. Obu ich nie trawie w jednakowym stopniu, Drew jest niezły przy micu ale w ringu ssie a Rhodes w ringu coś tam potrafi ale jest tak potwornie ni jaki i ma tak potwornie tragiczny gimmnick że nie moge na niego patrzeć. Jestem jak najbardziej za żeby Harci stracili pasy i jak najbardziej za żeby przeszły one na SD ale nie w rękach tej dwójki. Zdecydowanie wolałbym żeby pasy dostali Archer i Hawkins którzy zasługują na to o miliard bardziej niż Rhodes i Drew. Ale myśle że Harci nie stracą pasów tak od razu na rzecz na poczekaniu wymyślonego TT... To wygląda jakby WWE kompletnie na ten pas nie miało pomysłu a walke musieli zrobić... Pozatym gdyby Harci stracili pas to chyba musieliby wrócić do jobbowania bo innej roli dla nich nie ma. Nie mieliby zupełnie z kim feudować na tym Raw.

Winner: The Hart Dynasty

Na temat całej gali mam mieszane uczucia, zobaczymy jak to wypadnie ;]

Po pierwsze co ma piernik do wiatraka?? Po drugie kto był pewny zwycięstwa Punka na WM'ce?? Przecież tam była stypulacja, że jeśli Rey przegra to musi dołączyć do SES. Więc zwycięstwo Punka było tak pewne jak to, że w przyszłości zostanę baletnicą. A co do tego ośmieszania przeciwnika to co myślisz, że lepszym rozwiązaniem byłoby żeby z facetem, który w ciągu paru miesięcy (może juz na NOC) zostanie WWE championem wygra ktoś kto pin w WWE uzyskał tylko dwa razy (na SummerSlam). Musieli go przed tym jakoś wypromowac i dlatego ma już pare zwycięstw na koncie i wielkim zaskoczeniem nie będzie jego zwycięstwo. A co do Takera to jego gra aktorska to niby kaszlenie 250 razy na sekunde?? :shock: A walka z Punkiem była średnia i to dzięki temu, że cały czas prowadził ją Punk. Z Takera już się nic więcej niż średnia walka na tygodniówce nie wyciągnie.

Ta? Wiesz, z tego co ja pamiętam to wszyscy jarali się jak cholera, że to Punk pokona luchadora. Wymyślali już nawet storyliny, jakie miałyby się potoczyć dalej, między tą dwójką, gdy mysterio dołączy do SES... Chodzi mi o to, żeby nie stawiać odrazu bryana jako mistrza stanów zjednoczonych, bo federacja Vinca potrafi nie raz zaskoczyć. Jeden przykład już podałem, wcale miz nie musi przegrać teraz, może się to spokojnie stać na Hell in a Cell. Mówię to po to, byś potem nie narzekał, ze Daniel Bryan jest jobberem bo nie zgarną tytułu, a tak na 100% by było. A taker? Powiedz mi że nie udaje on człowieka, który dopiero co zaczął się "ruszać". Gra postać chorego wręcz idealnie, ale nie bo on jest stary i jest drewnem. Mam propozycje. Walcz w ringu przez 20 lat, a potem nazywaj siebie drewnem. Amen.

Rated-R Superstar !

Six Pack Challenge Elimination Match - Sheamus vs John Cena vs Edge vs Chris Jericho vs Wade Barrett vs Randy Orton

Zacznijmy od Sheamusa. Myślę, że On na 80% pożegna się ze swym tytułem. Może zacznie jakiś feud np. z Barrettem. Pas trzyma już dosyc długo, więc zobaczymy pewnie coś nowego. Mówi się już długo o heel-turnie Ceny, ale raczej na NOC WWE nie zrealizuje tego planu. Na to jeszcze zdecydowanie za wcześnie. Tytułu również nie powinien zdobyc, pewnie podczas walki cos tam się podzieje i jakiś feudzik. W typowaniu postawiłem na Edge, bo to właśnie On może byc czarnym koniem tegoż pojedynku. Dawno nie trzymał żadnego pasa na swym ramieniu, więc jego wygrana jest jak najbardziej prawdopodobna. Orton od kilku ładnych tygodni częstuje wszystkich swoim RKO, więc może On również coś namiesza. Mówi się o feudzie pomiędzy Ortonem a Mizem. W tym przypadku może byc niezwykle ciekawie. Np. Randy może zgarnąc mistrzostwo, a Miz po swym przegranym wcześniej US title chce wykorzystac walizkę. Taki scenariusz jest oczywiście możliwy, ale coś wydaje mi się że jeszcze nie na tej gali. Barrett wykorzystuje prawo do walki na PPV o WWE title. Wade jest nową twarzą, więc możliwe jest zdobycie mistrzostwa przez niego. Pozostałym członkom Nexus za kilka tygodni zacznie się niepodobac jego panowanie, więc wyeliminują WWE Champa ze swojej grupy. Takie rozwiązanie byłoby bardzo ciekawe i nie obraziłbym się gdyby tak właśnie się stało. No i na deser mamy Chrisa Jericho. Znamy już doskonale jego sytuację i gdybyśmy mieli wierzyc plotkom, to całkiem możliwe byłoby odejście Y2J-a z WWE. Sam Jericho milczy i nie chce wypowiadac się na ten temat. Jak juz niejednokrotnie wspominałem, chciałbym aby Chris pozostał w federacji bo może jeszcze dac dużo dobrego od siebie. Podczas gdy Jericho opuściłby halę wraz z WWE title byłbym niesamowicie szczęśliwy. Oby przedłużył ten kontrakt bo tylko przez niego nerwy sobie psuję.

Kane vs The Undertaker

Zgodnie z zapowiedziami powinien byc to No Holds Barred Match. Bardzo liczę na tą walkę i mam nadzieje że nikt jej nie spapra. Po pięknej i pełnej emocji walce wygrac powinien Kane. Ewentualne zwycięstwo Takera naprawdę było by conajmniej sztuczne. Undertaker gra teraz słabego człowieka, który wrócił po chorobie. W takim stanie może wygrac tylko John Cena. A tak na poważnie to spodzewam się czegoś przyzwoitego, a na Hell In A Cell zwięczenie feudu w meczu o tej samej nazwie. Tam by się dopiero działo.

Lumberjill Unification Match - Melina vs Michelle McCool (w/Layla)

Melina tutaj raczej wygra na 90%. Michelle na ostatnim Smackdown oszukała Laylę podczas losowania, a ta napewno będzie chciała jakos się odgryśc za to. Poza tym mecz unifikacyjny i zobaczymy czy WWE połączy pas w jeden czy zostaną dwa. To jednak sprawa na inną dyskusję.

Daniel Bryan vs The Miz

Myślę że w tym przypadku zwycięstwo odnieśc powinien Bryan. Jak już wcześniej pisałem, możliwe jest to, że Miz wykorzysta walizkę. Feud pomiędzy oboma panami jednak za szybko by się skończył, dlatego wcześniej wspomniany scenariusz może jednak nie nastąpic.

Kofi Kingston vs Dolph Ziggler

Lubię oglądac pojedynki takich wrestlerów jak Oni, ale te walki które prezentują nam co tydzień to juz lekka przesada. Powinni jednak skleic dobrą walkę i zwycięzca jak dla mnie to sprawa otwarta. Różnie może się podziac. Może Vickie będzie chciała dodac trzy grosze od siebie i po dyskwalifikacji Dolph będzie conajmniej niezadowolony.

The Hart Dynasty vs ???

Uczestnictwo Rhodesa i Drewa jest prawie pewne. Ich zwycięstwo chyba też. Może WWE wreszcie wzmocni dywizję tagów, bo naprawdę jest niewesoło. Po wygraniu tytułów przez tych dwóch panów liczę na feud z Archerem & Hawkinsem bo Oni właśnie według mnie są najlepszym tagiem na chwilę obecną w WWE.

Big Show vs CM Punk

Hmmm... O jakiz to pas Oni walczą? Chyba o pasek od spodni. No dobra, do rzeczy. Feud pomiędzy tymi dwoma to jedna, wielka pomyłka. Niech to się już wreszcie skończy bo nie wytrzymam. Coś nie mam dziś weny więc kończę...

Zapomniałem jeszcze dodac. Możliwe jest przecież to, że Christian wyzwie Alberto Del Rio już na samej gali. Na Smackdown Del Rio nie przyjął propozycji, a całkiem możliwe, że na NOC coś się podzieje. Wystarczy nam czekac, ale wydaje mi się że może dojśc do takowej walki.

Edytowane przez Gość