Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night of Champions 2010 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Night of Champions

Night_of_Champions_(2010).jpg

19 Września 2010

Rosemont, Illinois Allstate Arena

Theme song: Celldweller - FadeAway

Oficjalna karta

WWE Championship

Six-Pack Elimination Challenge

15692280

John Cena vs. Randy Orton vs. Sheamus© vs. Edge vs. Chris Jericho vs. Wade Barrett

World Heavyweight Championship

No Holds Barred Match

15588050

Kane© vs. The Undertaker

WWE Divas and Women's Championship

Lumberjack Match

15552442

Melina vs. Michelle McCool & Layla

United States Championship

Singles Match

15613322

Daniel Bryan vs. The Miz©

Intercontinental Championship

Singles Match

15657226

Dolph Ziggler© vs. Kofi Kingston

:arrow:Jeśli Ziggler zostanie wyliczony poza ringiem albo zostanie zdyskwalifikowany straci pas

Singles Match

15657178

Big Show vs. CM Punk

WWE Tag Team Championship

Tag Team Match

The Hart Dynasty vs. TBA
  • Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

4

• Boogeyman1996

2

• Kacpios

2

• Mr.Radoslav

1

Tak , czyli miałem rację co do walki i pierwszy wiedziałem , że ona bedzie ^^. Skomentuje już ta 1 walke .

Mam nadzieje , że nie wygra John Cena ani Jericho . Nie wiem , nie lubie ich z pasem , john terminator ,

a jericho i jego ego .. Myślę , że pas zdobedzie orton , albo barett . Orton dawno nie dostał pasa , a wade

jest zwyciezc nxti moze beda chcieli mu dac push , zdobylby pas , rozlecialoby sie nexus , bo teraz skip

kontuzja , kłotnia wade bedzie z innym czlonkiem o przywodctwo . Polowa nexus wyleci , reszta zostanie i

kazdy zacznie kariere osobna . Walka podejrzewam bedzie na poczatku neutralna .. Orton na Sheamusa pojdzie ,

i teraz dwie opcje . Edge i Orton bija terminatora ,a wade sie przypatruje i odpoczywa , albo wade atakuje jednego jericho albo edge i ten drugi wolny cene , bo ostatnio mozna zauwazyc , ze edge i chris dobrze zyja i pomagaja sobie .

Albo orton wygra normalnie , albo jakims fuksem wygra wade . Czyli pod koniec walki np orton wykonuje rko sheamusowi , przyklada go , wbiega wade uderza go , wykonuje finisher rzucajac go na sheamusa i przyklada i wygrywa .

Po 1 to pochwalę plakat bo jest genialny.

Six Pack Challenge Match

Mówię Wam to będzie walka. I wygra ją... A to powiem na końcu. Będzie się działo mam nadzieję, że nie wjedzie Nexus, ale to jest pewne w 80%, że jakiś udział bd mieli. Albo mam lepsze rozwiązanie Wade pinuję 1..2... A tu nagle wbija ktoś z Nexus może Otunga i ściąga Wade z kogoś tam? To by było ciekawe. Ale tak bardziej realistycznie na początku będą się napierdzielać zdrowo. Y2J z Edgem. Żmija z Szajbusem. Cena z Wadem. Sytuacja zacznie się klarować Sheamus bd leżał Chris też Wade również. I znowu Chris wyturla się z ringu Edge podejdzie pod narożnik Jasiu z Ortonem bd się lać kiedy Orton przejdzie do pinu Sheamus na niego skoczy. Edge wypadnie za ring Chris wykona na nim Codebreaker. Coś się poleję wygra Wade. Albo Y2J choć w to wątpię mam nadzieję, że Sheamus straci już pas.

Walka zapowiada sie ciekawie. Chwila, Wade wykorzystuje swoją walke o pas na PPV? No tak dla niego nie ma miejsca póki co przy korycie.

Walka może być bardzo ciekawa i raczej z udziałem nexus. Pytanie tylko czy pomogą liderowi czy nie? Moim zdaniem nie pozwolą Wade'owi zdobyć pasa. Nexus za długo trwa, teraz będą feudować przeciwko swojemu liderowi, a Wade przejdzie face turn. Walka zacznie sie z pozoru neutralnie. Coś mi sie widzi, że Jericho z Edgem będą współpracować. Rzucą sie na Baretta, z którym maja porachunki, pomoże im Cena, którego zaatakują w następnej kolejności. Dalszej walki nie przewidze, bo bedzie bardzo ciężko. Na końcu Edge z Jericho będą naprzeciwko siebie walczyć o pas, powiedzmy Jericho skontruje spear'a na codebrakera pin 1,2 i Barett wchodzi, wykonuje swój finisher na Y2J, wbiega NXT odciągają Wade'a i okładają, na ring wchodzi Orton RKO dla podnoszącego sie Edge'a pin 1,2 Pump Kick kasuje Orton, odliczanie i Shaemus zatrzymuje pas. Cokolwiek by sie nie wydarzyło Rudy na 80% wyjdzie z tej walki z pasem. Mam nadzieje, że namiesza Jericho, bo nie chce, żeby odchodził z WWE, ale dla niego chyba w tej chwili nie ma miejsca przy korycie.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

No walka się dobrze zapowiada.Pewnie będzie jakoś tak że Jericho i Edge zaatakują Cene Randy zaatakuje Shaemusa a Buret wmiesza się w atak na Cene i dostanie po mordzie potem wejdzie Duren Young i zrobi zemstę na Burecie Randy będzie już wygrywał a tu Edge z Jericho będą atakować Durena Younga Cena zrobi FU Randy RKO i zacznie się walka Randy i Jasiek najpierw oczywiście wygrywa Randy i potem próba RKO Cena się uchyla i STF(jak na każdej walce)oczywiście Randy 2 razy klepnie i Edge przerwie akcje i zacznie walczyć z Ceną wejdzie Jericho sytuacja się powtórzy a potem właduje się jeszcze Randy.

Edge i Jericho powalają obu i kłócą się kto będzie odliczać Buret wstaję i przypina Cene 1,2 przerywają odliczanie Sheamus wstaję i celtic atack(czy jak to się nazywa)na Edgeu Jericho powala Sheamusa i Wals Of Jericho 1,2,3 Jericho IS NEW WWE CHAMPION!Tak to będzie według mnie wyglądało.

Six Pack Challenge Match

Walka może najgorsza nie będzie ,bo po ostatnim ME(o ile to będzie ME)są spore szanse na to.Ciekawy pomysł z wykorzystaniem idei Six Pack Challenge.Zawodnicy do tej walki są ,jak widać odpowiednio dobrani.Każdy w jakiś stopniu,większym bądź mniejszym ma szanse na pas.Oczywiście mam faworyt ,nawet dwóch ,ale o tym później.Tak ,jak to wcześniej pisali zawodnicy dzielą się na pary.Na pewno czasem będzie 2 na 1 lub inne kombinacje ,bo jakaś akcja a'la tag teamowa musi być.Już teraz powiem,że walka zapewne będzie należała do dłuższych.Każdy włoży coś od siebie,na pewno Cena najwięcej.Po kilku minutach wprowadzenia do walki Orton i Sheamus coś kombinują przy stole komentatorskim.Pewnie Orton chce wykonać RKO,ale Sheamus kontruje.Jericho i Edge niszczą Cenę ,a Wade znika za kulisy.Przyprowadza kilku Nexusów i niszczą wszystkich.Po ilku niezłych akcjach od nich znikają w publice.Teraz Barret pokoleji próbuje pinować ,ale mu się ie udaje.Chce wykonać na Cenie finisher i.... dostaje niespodziewane RKO .Teraz Randy chce wykonać Punch Kick na Johnie i.....Codebraker od Jericho.Barret zsuwa się z ringu i od razu atakuje go Sheamus.W ringu powoli podnosi się Edge,bo Nexus najbardziej mu wtłukło.Widzi wstającego Jericho i przygotowuje się do Spearu.Sheamusa i Barreta nie widac więc ma czas ,żeby wygrać.Nagle kamera w bok i widzimy rozwalony stół komentatorski i leżących Celtica i Wade'a.edge biegnie ,ale Chris robi kontrę i przechodzi w Boston Crab.Edge odklepuje i zwycięża.

Nie wiem,czy tak właśnie będzie.Liczę na dużo więcej dobrych akcji.Chciałbym ,aby wygrał Chris ,bo moim zdaniem to on najbardziej zasługuje na ten pas.Oprócz niego liczę też na Ortona,który po face turnie jest mniej doceniany moim zdaniem.Oczywiście zostaje jeszcze Miz ,ale nie sądzę ,że teraz wykorzysta walizkę.Myślę ,że poczeka do HIAC .

• 2 tygodnie później...

Co do walki six-pack challenge nie rozumiem dlaczego nikt nie prezewiduje ze po walce wpadnie miz i wykorzysta kontrakt money in the bank. Moim zdaniem napewno tej walki nie wygra jericho poniewaz sam powiedzial ze teraz chce spedzic troche czasu z rodzina.Watpie aby shaemus obronil pas wwe poniewaz ma juz go jak na niego za dlugo.Wydaje mi sie ze walke wygra cena lub orton jednak w walke niewatpliwie wmiesza sie nexus.Koncowka powinna wygladac mniej wiecej tak.Baret proboje wykonac swoj finisher na shemusie i kiedy chce przypiac wchodzi nexus i oklada swojego przywodce.Na koncu justin gabriel wykonuje na barecie 450splash i nexus sie wycofuje.Randy probuje wykonac pin na barecie ale pojawia sie cena i wykonuje na ortonie attituded djudmanet (sory jak zle napisalem) na bareta pin 1,2,3 cena swietuje ale nagle pojawia sie miz i wykorzystuje kontrakt walizki money in the bank.Cena jest zmeczony po walce wiec miz z latwoscia wykonuje na nim skull crashing finale 1,2,3 NOWY WWE CHAMPION MIZ , feud z cena ,a przy okazji rozpad nexusa

Dodano:

Kane vs The Undertaker walka oczywiscie juz dawno bylo wiadoma. Zastanawia mnie tylko jedno kto wyjdzie z niej zwyciezko. Ja osobiscie stawial bym ze wygra ja kane bo deadman jest ostatnio w nienajlepszej formie. Poczatek walki podejrzewam ze bedzie remisowy wymiana ciosow itp. Po okolo 10 minutach walki zacznie sie cos ciekawego.Wedlug mnie bedzie tak. Kane probuje wykonac chokeslam ale zostaje skontrowany przez takera i sam kane inkasuje chokeslam. Bedzie to jednak za malo na kanea i walka bedzie trwala nadal.Potem zapewnie last ride ale wciaz dla kanea to bedzie za malo.Nastepnie gdy deadman bedzie juz szykowal sie pod tombston zostanie poczestowany chokeslemem a nastepnie tombstonem.Taker nie da rady sie podniesc i kane bedzie nadal WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION. Nastepna gala po night of champion to hell in a cell i mysle

ze tam taker juz bedzie cieszyl sie pasem wagi ciezkiej.

Więc tak - Nowy WWE Chamion Randy Orton. Patrząc na to co dzieje sie w WWE jestem prawie pewny, ze to on zdobedzie pas. Walka moze potoczyc sie roznie wiec nie bede spekulowal jak sie potoczy, mysle tylko ze sheamus dostanie w ktoryms momencie RKO z zaskoczenia. Jesli chodzi o WHC to wydaje mi sie ze Kane obroni pas, lecz straci go na HiaC, co mogloby oznaczac koniec jego kariery. Oprocz tego wydaje mi sie ze Miz straci swoj tytul w starciu z Danielem Bryanem, a za miesiac lub dwa wykorzysta swojego title shota. Big Show prawdopodobnie rozwali CM Punka, a Dolph Ziggler wciaz bedzie mistrzem Interkontynentalnym ;d

WWE championship

Ta walka na pewno bedzie main eventem. Zle postapilo WWE wywalajac z tej walki Y2J :t_down: bo byl najlepszym pod wzgledem umiejetnosci zawodnikiem w tej walkce i mogl duzo pokazac. Zastanawia mnie tylko fakt kto bedzie szostym zawodnikiem tej walki. Moze Morrison ktory ostatnio wygrywal dosc duzo walk. Mam nadzieje ze bedzie to rowny umiejetnosciami z Jericho zawodnik. A moze powrot Tryplaka :P . Mam nadzieje ze walka zmieni champa, i bedzie to Edge lub Barret, a moze ten szosty zawodnik. Mysle ze bedzie to dobra walka.

WWE Divas and Womens champioship

Nie ogladam div. Mysle ze wygra Melina (choc jestem za LayCool) poniewaz oni juz dlugo trzymaja pasy, a Melina dopiero miesiac.

WHC

Tutaj nie mam wątpliwości co do zwycięscy. Myślę ze wygra Kane, a na HiaC będzie rewanż i wtedy Taker wygra. Ogólnie nastawiam się na dobre widowisko. Choc uwazam ze Taker nie jest jeszcze w formie ( ogladajac walke z CM na SD) Ale i tak napewno feud zostanie wygrany przez Grabarza.

US championship

Tutaj ci dwaj panowie powinni stworzyć niezłe widowisko. Ogólnie nie lubie tych dwóch panów ale walkę będę oglądał z zaciekawieniem. Feud ich można powiedzieć ze trwa juz od pierwszego odcinka NXT. I moze bardzo emocjonujący nie jest, ale lubię ich oglądać. Myślę ze wygra Bryan, ponieważ Miz ma walizkę i jak będzie chciał ja wykorzystać, to źle by to wyglądało ze jest US i WWE champem

Big Show vs CM Punk

Tutaj nie oczekuje zbytniego widowiska, a walkę pewnie będę oglądał na przewijaniu. Feud ich jest denny bo polega tylko na ośmieszaniu SES przez Showa. Ale mysle ze wygra tym razem CM pewnie przez nieuwage sedziego lub cos w tym stylu.

Pewnie dojdą jeszcze tag teamy i IC title. Ogólnie myślę sądząc po walkach ze gala będzie średnia są dwie walki które powinne być dobre mowa tu o US i WWE match's i jedna średnia Taker vs Kane.

No może i ja napisze co myśle o pojedynkach , które już zostały zapowiedziane pojedynek o WWE Tittle będzie zaciekła do ostatniej chwili , ale kto zdobędzie pas to już jest jak dla mnie zagadka choć jestem pewna , że Sheamus nie obroni go. Dopóki nie wiemy kto będzie ostatnim uczestnikiem tej walki to nie mogę wyłonić na 100 % swojego faworyta choć niewątpliwie chciałabym , aby wygrał Edge. Unifikacja pasów mistrzowskich div i kobiet uważam za chyba dobry pomysł , ale tylko wtedy gdy Melina będzie zwyciężczynią tej walki. Kane obroni pas , ale za miesiąc straci go podczas gali Heel In A Cell tylko , żeby ten feud nie stał się wtedy już zbyt nudny. Długo prowadzony feud Daniela Bryana z Mizem wkońcu przyniósł jakiś efekt czego jest pojedynek na Night Of Champions i chyba nie ma innego wyjścia jak zdobycie pasa przez Daniela. Punk z Big Showem? Ten feud jest bardzo nudny , a tu jeszcze taka walka? Oby wygrał CM bo jeśli nie to Big Show po raz kolejny ośmieszy SES.

laylau.jpg

Pas wygra w pierwszej walce być może Orton, albo Barret i niestety będziemy musieli dalej oglądać jak Cena z nim feuduje. Divas Match... Jestem za Meliną i to chyba ona wygra choć nie jestem pewny. Co do walki Bryan vs The Miz, tutaj możemy spodziewać się czegoś wspaniałego i oby WWE nas nie zawiodło. Jestem niemalże pewny, że Bryan wygra, ale może WWE nas zaskoczy i po walce Miz wykorzysta walizkę Money in the Bank (w której nie ma kontraktu =)) ) i zgarnie znowu pas USA, albo może przyjdzie po walce o pas WWE i go zgarnie ? Ma walizkę i niech WWE da mu w końcu ją wykorzystać bo trzyma ją i trzyma, pas US też u niego długo siedzi... Kane vs Undertaker - Singles Match !? Co oni sobie jaja robią ? To sie zapowiadało tak świetnie... Jest dla nich tyle stypulacji - Casket Match, Infero Match, a oni nie chcą dać nawet No DQ tylko dają jakiś szajski Singles Match...

Pas wygra w pierwszej walce być może Orton, albo Barret i niestety będziemy musieli dalej oglądać jak Cena z nim feuduje. Divas Match... Jestem za Meliną i to chyba ona wygra choć nie jestem pewny. Co do walki Bryan vs The Miz, tutaj możemy spodziewać się czegoś wspaniałego i oby WWE nas nie zawiodło. Jestem niemalże pewny, że Bryan wygra, ale może WWE nas zaskoczy i po walce Miz wykorzysta walizkę Money in the Bank (w której nie ma kontraktu ) i zgarnie znowu pas USA, albo może przyjdzie po walce o pas WWE i go zgarnie ? Ma walizkę i niech WWE da mu w końcu ją wykorzystać bo trzyma ją i trzyma, pas US też u niego długo siedzi... Kane vs Undertaker - Singles Match !? Co oni sobie jaja robią ? To sie zapowiadało tak świetnie... Jest dla nich tyle stypulacji - Casket Match, Infero Match, a oni nie chcą dać nawet No DQ tylko dają jakiś szajski Singles Match...

Po pierwsze: Walizka ma być tylko dodatkiem, w niej nie musi być kontrakt, ważne że on ją posiada.

Po drugie:Edge walizkę trzymał przez 7 miesięcy, wiec mówienie że Miz trzyma ją długo jest conajmniej dziwne.

Po trzecie:Na stypulacje mają jeszcze czas, była mowa o No Holds Barred, ale po co im to, skoro za miesiąc mamy PPV, zwane Hell in a Cell? Myślisz że creative team jest tak tępy, jak CT TNA, żeby nie dać im Hell in a Cell Match'u o ten pas?

Karta zapowiada się dość dobrze, Danielson vs Miz powinno wyjść wyśmienicie, jeżeli dostaną te 10-15 minut dla siebie. Mam nadzieje na wygraną dragona. Six Pack Challenge(Six?) też będzie bardzo dobry, ale potrzeba im jeszcze jednego rezlera, bo ja bym tego six pack challenge nie nazwał :8 Myślę że Orton w końcu zgarnie pas, bo nie ma go od października 09', może Sheamus obroni pas, i wkońcu będziemy mieli jakiś dłuższy tittle Run, a nie tracenie pasa po 2 PPV. Cena nawet jakby wygrał, to i tak zaraz ten pas straci na rzecz Miza, za wcześnie Janie na kolejny tytuł, za wcześnie :) Kofi vs Ziggler po raz setny? Tak, jeżeli Ziggler obroni pas w normalny sposób, i zawalczą dobrze, a jest ich na to stać. Punk vs Show? Hmmm, nie wiem co o tej walce myśleć, a już wiem: Nie piszcie tu że jaka lipa, bo jest ta walka, a to NIGHT OF CHAMPIONS. To pokazuje, że Punk nadal trochę znaczy dla federacji. A tak po za tym to NOC, nie znaczy że tam nie może być zwykłych walk, nigdzie o tym nie pisze. A co do samej walki...No nie będzie dobrze, jeżeli będzie przeważał Show. Liczę na wygraną Punk'a, bez pomocy SES, bo to musi się wkońcu kiedyś skończyć. Amen.

aniel Bryan i Kaval tworzą znakomity tag team i z tego co wiadomo to chcą walczyć razem o pasy tt

A nie zauważyłeś, że Kaval jest na Smackdown, i z tego pomysłu zrezygnowano ?

EDIT:

Jako że w Casket Match jeszczę uwierze, to Inferno Match... puknij się w czoło, i spójrz na datę jaką dzisiaj mamy, tak, to nie jest 2001 tylko 2010, i jedyny ogień jaki tutaj mamy to ten kiedy Kane tauntuje.

Nie dawno na Smackdown wyświetlone zostało, jak Kane został podpalony przez Takera w inferno matchu. Nie wykluczał bym opcji tej walki, ale na pewno nie na Night of Champions. Mam jakieś takie dziwne wrażenie że bardzo powoli chcą wycofywać się z prowadzonej przez siebie polityki. :thinking:

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Hmmm gala nie zapowiada się znakomicie, ale mam nadzieje że bookerzy czymś nas zakoczą, może dobrym poziomem walk? Dla mnie szczerze mówiąc to by było wystarczające. W walce o WWE Champa skład może i nie jest wymarzony, ale ze względu na to że w walce uczestniczy dużo osób, może się dużo dziać, a więc szybka i ciągła akcja plus dobre zakończenie i wynik = dobra walka. Na taką liczę, jeśli chodzi o zwycięzce, to chciałbym żeby wygrał Edge, dawno nie miał pasa, a gdy on jest championem to mamy gwarantowane dobre widowisko ponieważ ma ring skille i jest dobry przy micu, niestety mam dziwne przeczucie że wygra Orton. A i mamy ciekawostkę w postaci szóstego uczestnika. Pewnie to Morrison i on byłby tutaj na miejscu, jednak dlaczego on występuje tylko w grupowych walkach jeśli chodzi o główne pasy? Tak trudno go troszeczke wypromować na walkach z Main Eventerami? Jeśli chodzi o Divy: czy ja dobrze rozumiem, chodzi tu o unifikacje pasów kobiet? Jeżeli tak to brawo dla WWE, o te pasy już i tak nie miał kto walczyć, a teraz będzie lepsza rywalizacja. Pewnie wygra Melina, LayCool mają już tyle czasu te pasy. I może po walce będziemy mieli rozpad jedynego porządnego tag teamu div w WWE? Oby nie, bo lubie je razem. Kane i Taker - niestety nie spodziewam się po tej walce fajerwerków. Dwóch dziadków, nie ma co ukrywać, Kane jest w lepszej formie niż Pan Pogrzebowy. Walkę pewnie wygra Kane, aby Taker wygrał w klatce.

jest dla nich tyle stypulacji - Casket Match, Infero Match

Jako że w Casket Match jeszczę uwierze, to Inferno Match... puknij się w czoło, i spójrz na datę jaką dzisiaj mamy, tak, to nie jest 2001 tylko 2010, i jedyny ogień jaki tutaj mamy to ten kiedy Kane tauntuje. Walka o US Champa zapowiada się dobrze, wiemy jakimi skillami dysponuje Brayan, żeby tylko Miz nic nie sknocił to będziemy mieli extra walkę. Tutaj nawet nie wiem kto wygra, wolałbym żeby wygrał Brayan, i żeby wkurzony Miz wykorzystał walizkę. Intercontinental Championship mało mnie obchodzi, pewnie wygra Ziggler jakimś nie czystym ruchem bądź odwrócenie uwagi przez Vickie i Zig Zag. Punka i Big Showa nie skomentuje, pewnie będzie najsłabszą walką, wogle ten feud jest beznadziejny i modle się o jego koniec.

oo czyli jednak Taker vs Kane to No Holds Barred... To zmienia postać rzeczy

Edytowane przez Gość

Widzę, ze już trochę tych walk się nazbierało także i ja się wypowiem na temat tego PPV :D A więc:

WWE Championship

Six-Pack Challenge

John Cena vs. Randy Orton vs. Sheamus© vs. Edge vs. Wade Barrett vs. ???

Hmmmm.... Ten pojedynek może być ciekawy. Wszyscy pasowali by mi na mistrzów. Ale nie daje mi spokoju jedna rzecz. Po co w tej walce jest Edge? On coś w WWE ucichł i możliwe, że nagle co się może stać i możliwe że to on wygra tą walkę, ale nie jestem pewien... No wszyscy już byli mistrzami WWE, wszyscy posiadali pas prócz Wade'a... W końcu wygrał całe NXT i myślałem, że dostanie walkę One on One ale nie Six-Pack Challenge... Nie podoba mi się to :( Wygrał powinien dostać walkę jeden na jednego a nie takie utrudnienie. Nie sprawiedliwe... Ale jest kwestia szóstego zawodnika walki. Jeszcze nie wiadomo kto jest tym ostatnim uczestnikiem walki, także zostawię kto wygra tą walkę...

No Holds Barred Match

Kane© vs. The Undertaker

Tutaj jest oczywiste, że wygra Undertaker, ale nic nie jest pewne

Kane ma chyba już powoli odchodzić z wrestlingu więc myślę, że skończy to się wszystko przegraniem pasa

Ale jest jeszcze gala Hell in a Cell co bardzo by pasowało do tych dwóch wrestlerów. Zobaczymy jak to się wszystko potoczy, ale ostatecznie w tej walce obstawiam na Deadmena :D

Lumberjack Match

No ta walka może być także bardzo ciekawa. Lumberjack Match... No no no :D Będzie ciekawie. Kto będzie posiadał dwa pasy? Nie wiem są dwa sposoby. Albo LayCool się pokłócą kto będzie miał zunifikowane pasy. Rozpadnie się LayCool i będzie feudzik fajny między dwoma dawnymi przyjaciółkami. Zobaczymy... Jest także możliwość, że wygra Melina weźmie od nich dwie połówki pasy i to ona będzie mistrzynią. Chyba, że będzie tak... Będą może nowe pasy Div tak jak się stało z Tag Teamem. Zobaczymy, ale tutaj myślę, że wygrają tą walkę LayCool :lol

Singles Match

No ten pojedynek chyba będzie jednym z najważniejszych na NoC. Daniel Bryan jest w WWE dopiero miesiąc i ma walkę o pas. Uważam szczerze, ze mu się to należało i mógł od razu przyjść do WWE bez jakiegoś NXT tylko normalnie do RAW i tam feud z Mizem robić. Ale ten pomysł z mentorem nie był taki zły. Mamy teraz świetnie rozwinięty feud, który mam nadzieję skończy się pasem mistrzowskim po stronie Daniela. Na 99% jestem przekonany, ze wygra Daniel Bryan :D

Singles Match

Myślę, że ten feud jest niepotrzebny... Jeżeli znów ma się to potoczyć tak jak na SD to dziękuję za walkę :evil: Znów może coś Vickie wymyśli i bum, znów Ziggler będzie miał pas, choć według mnie nie należy mu się. Nie należy mu się i Kofiemu też nie. To są gwiazdy do pasów WHC i WWE i nie rozumiem dlaczego walczą o tak marny pas. Kiedyś to pas kontynentalny i USA miał coś w sobie, a teraz... Szkoda gadać. Mam nadzieję, że WWE jakoś to zrobi, żeby te pasy stały się ważniejsze.

Singles Match

Big Show vs. CM Punk

Albo wygra Big Show i ta walka będzie trwała 3 minuty, albo wygra CM Punk i się coś ważnego stanie. Może sobie łyknie piwa? :roll: Ciekawe by to było. Jeżeli znów ma wygrać Big Show i znów wszystko nudnie by się potoczyło to dziękuję za kolejną walkę, na którą straciłem czas. Mam nadzieję, ze to się potoczy bardzo ciekawie i może niech już to zakończą. Myślę ,ze wygra tu CM Punk :D

Takie mam zdanie na temat walk, Pozdro :D

To może ja też coś napiszę :)...

WWE Championship

Six-Pack Challenge

John Cena vs. Randy Orton vs. Sheamus© vs. Edge vs. Wade Barrett vs. ???

Tutaj ciężko będzie wybrać kto wygra.Hmm....Orton?Mógłby ten pas dostać, bo dawno go nie miał, ale on chyba niee.Jasiek odpada...Pewno będzie miał feudzik z tym kto zdobędzie pas.Rudziel w 80% straci pas, albo znów obroni i feud z Ceną.Edge mi teraz do pasa nie pasuje, choć nikt nie wie, tylko genialny Vince.Tak jak Turek napisał, że taki cichy w WWE, a może coś się z tego stać.Wade, nie wiem czemu ale jeszcze niee, może troche poźniej..Wg mnie albo wygra Orton, lub małe szanse ma Rudzielec na obronienie pasa...Zapomniałem, że jeszcze 6-ty niewiadomy zawodnik, a będzie nim w 99% Trypel i to on może zdobyć pas.

No Holds Barred Match

Kane© vs. The Undertaker

Tutaj też jest ciężko wytypować i szanse są równe.Albo Taker wygra i znów wygra na HIAC i potem ktoś mu pas odbierze, albo Kane obroni pas i na HIAC odbierze pasik Taker.Jest 50/50. Sam nie wiem, może Vince spush***ję jeszcze troszkę Kane'a lub od razu duży push dla Takera i Kane znów staje się LowCarderem.Choć pewno będzie tak jak przed chwilą powiedziałem.

Lumberjack Match

Divy, zawsze przewijam, choć na bank wygra Melina.

Singles Match

Tutaj na zwycięzce bardziej mi pasuje Miz, lecz wszystko jest możliwe.Miesiąc w WWE i już push na U.S Championship? :P Szczerze to się ciesze bo Bryana zawsze lubiłem za to co pokazuje w ringu, lecz szanse są bardzo, bardzo równe.Ale jednak z przewagą u mnie Daniel ma szansę na zwycięstwo, a Miz będzie walczył o pas WWE Champa.

Singles Match

Ta walka to może być kompletny niewypał...Jestem przekonany, że wygra Ziggler lub Kofi będzie za ringiem, a sędzia odliczy.Albo, obaj będą za ringiem i gong.. No Contest i Ziggler traci pas...

Singles Match

Big Show vs. CM Punk

To również może wygrać Big Szoł i znów walka do dupy. Ale mam nadzieję, że coś w tej walcę będzie się działo i że CM Punk wygra.Z Showa robią drugiego Jasia i boję się że Punk przegra! :evil: A tak nie może się stać...

To tyle..Troszkę krótko, bo zbliża się godzina śmierci :8, a naszła mnie ochota na napisanie czegoś :P