Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Top 25, kontrakty ROH i TNA, AAA, Batista, Tyler Black

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BobbyHeenan.jpg

:arrow: WWE Hall Of Famer, Bobby Heenan przeszedł niedawno poważną operację. Bobby nie cały miesiąc temu upadł i złamał biodro. Ponadto podczas rehabilitacji, dodatkowo doznał złamania barku i kości udowej.

:arrow: Wiadome już są plany roli Tylera Blacka w WWE. Zawodnik zgodził się dołączyć do rozwojówki, FCW. W późniejszym czasie wrestler ten weźmie udział w 3 edycji NXT. Nie wyklucza się również jego udziałów w Dark Match'ach.

:arrow:http://twitter.com/NickAldis To oficjalne konto na Twitterze Brutusa Magnusa.

:arrow: Poniżej umieszczam pare rankingów, z WWE.com:

Top 25 Intercontinental Champions

25. Rey Mysterio
24. Chyna
23. Goldust
22. Ricky Steamboat
21. Jeff Hardy
20. Greg Valentine
19. The Rock
18. Tito Santana
17. Jeff Jarrett
16. Steve Austin
15. Rob Van Dam
14. Edge
13. Shawn Michaels
12. Triple H
11. Rick Rude
10. Randy Orton
9. Pedro Morales
8. Bret Hart
7. Razor Ramon
6. Honky Tonk Man
5. Pat Patterson
4. Curt Henning
3. Ultimate Warrior
2. Chris Jericho
1. Randy Savage

Top 25 Most Devastating Submission Maneuvers

25. Gory Special (Chavo Guerrero)
24. Colossal Clutch (Big Show)
23. Jazz Stretch (Jazz)
22. Vise Grip (The Great Khali)
21. Regal Stretch (William Regal)
20. Tarantula (Tajiri)
19. Dragon Sleeper (Ultimo Dragon)
18. Texas Cloverleaf (Dean Malenko)
17. Anaconda Vise (CM Punk)
16. Brock Lock (Brock Lesnar)
15. Iron Claw (Fritz Von Erich)
14. Sleeper Hold (Dolph Ziggler)
13. Torture Rack (Lex Luger)
12. Tazzmission (Tazz)
11. Mandible Claw (Mankind)
10. Full Nelson/Master Lock (Christ Masters)
9. Camel Clutch (Sheik)
8. Hell’s Gate (The Undertaker)
7. Figure-Four LegLock (Ric Flair)
6. Crossface Chickenwing (Mr. Backlund)
5. Walls of Jericho (Chris Jericho)
4. STF (John Cena)
3. Million Dollar Dream (Ted diBiase Sr.)
2. Ankle Lock (Kurt Angle)
1. The Sharpshooter (Bret Hart)

Top 25 Big Man in WWE History

25. Rikishi
24. Mike Awesome
23. Big Daddy V
22. One Man Gang
21. Mark Henry
20. Haystacks Calhoun
19. The Great Khali
18. Kamala
17. King Kong Bundy
16. Bruiser Brody
15. Umaga
14. Big John Studd
13. Earthquake
12. Killer Kowalski
11. Bam Bam Bigelow
10. Sid
9. Vader
8. Diesel
7. Ernie Ladd
6. Kane
5. Gorilla Monsoon
4. Yokozuna
3. Big Show
2. Andre The Giant
1. The Undertaker

Top 25 Most Impactful Women

25. Torrie Wilson
24. Bull Nakano
23. Ivory
22. Kelly Kelly
21. Jacqueline
20. Vickie Guerrero
19. Molly Holly
18. Stacy Keibler
17. Beth Phoenix
16. Luna Vachon
15. Miss Elizabeth
14. Melina
13. Alundra Blayze
12. Mae Young
11. Wendi Richter
10. Michelle McCool
9. Sunny
8. Lita
7. Mickie James
6. Sable
5. Stephanie McMahon
4. Sensational Sherri
3. Chyna
2. The Fabulous Moolah
1. Trish Stratus

Top 25 Matches of 2009

25. Big Show vs Triple H vs The Undertaker vs Edge vs Jeff Hardy vs Vladimir Kozlov (Elimination Chamber na No Way Out)
24. Chris Jericho vs Ricky Steamboat/Roddy Piper/Jim Snuka (WM 25)
23. Legacy vs D-Generation X (Hell in a Cell)
22. Christian vs Yoshi Tatsu (ECW)
21. Team SD vs Team RAW (Bragging Rights)
20. Jeff Hardy vs John Morisson (SD!)
19. John Cena vs Jack Swagger (Draft)
18. The Undertaker/John Cena/D-Generation X vs CM Punk/Randy Orton/Legacy (SD! 2 października)
17. John Morisson vs Dolph Ziggler (SD! 20 listopada)
16. CM Punk vs MVP vs Finlay vs Shelton Benjamin vs Kofi Kingston vs Kane vs Christian vs Mark Henry (Money in the Bank na WM 25)
15. Shawn Michaels vs John Cena (przed Royal Rumble)
14. Homeland Security (ECW)
13. Jeff Hardy vs Matt Hardy (Strecher Match na SD! 10 kwietnia)
12. Team Kofi vs Team Orton (Survivor Series)
11. Randy Orton vs Triple H (Three Stages of Hell na The Bash)
10. Rey Mysterio vs Dolph Ziggler (Night of Champions)
9. John Cena vs Triple H (RAW, 19 października)
8. Rey Mysterio vs John Morisson (SD!, 4 września)
7. Edge vs John Cena (Last Man Standing Match na Backlash)
6. Jeff Hardy vs CM Punk (Tables, Ladders and Chairs na SummerSlam)
5. Edge vs John Cena vs Kane vs Rey Mysterio vs Mike Knox vs Chris Jericho (Elimination Chamber na No Way Out)
4. John Cena vs Randy Orton (Iron Man Match na Bragging Rights)
3. Jeff Hardy vs Edge (Ladder Match na Extreme Rules)
2. Rey Mysterio vs Chris Jericho (Mask vs Title Match na The Bash)
1. The Undertaker vs Shawn Michaels (WM 25)

:arrow: Ring Of Honor zapowiedziało, że na uczestniczyć Glory by Honor IX będą Charlie Haas i Shelton Benjamin. Sama gala odbędzie się 11 września w Nowym Jorku. Oczywiście obaj zawodnicy stali się oficjalnie częścią federacji.

:arrow: WWE czujnie wyczekuje na jakiś błąd ze strony TNA dotyczących używania ECW. Prawnik WWE, Jerry McDevitt mówi że TNA Wrestling igra z ogniem.

:arrow: TNA oficjalnie zawiesiło Samoa Joe na miesiąc. Spowodowane jest to nie stosownym zachowaniem Samoa za kulisami TNA. Kolejnym powodem jest waga, która w ostatnich miesiącach raczej przybywa temu wrestlerowi.

:arrow: Wiadomo już, że push Kane'a jest powodowany nie tylko na długą i lojalną współpracę z WWE. Writerzy chcieli go wplątać w story z Undertakerem. Dodatkowym smaczkiem do tego ma być właśnie pas wagi ciężkiej.

:arrow: Na galę Hard Justice, TNA zatrudniło do ochronę firmę Atlas Security. Firma ta ochraniała imprezy organizowane przed ECW.

:arrow: Podczas Monday Night Mayhem, Batista powiedział że pracuje nad projektem walki z rakiem pt. "Batista vs Cancer". Wiadomo, że jego była żona Angie wygrała walkę z rakiem jajników. Dave już teraz zaczął od nakręcenia klipu przeciwko temu schorzeniu.

:arrow: Po PPV TNA Hardcore Justice, część zawodników z dolnej części rosteru jest bardzo nie zadowolona. Powodem jest masywny przypływ nowych wrestlerów do federacji. Oznacza to mniej występów zawodników z poza tymczasowego story z ECW Originals. Chodzą słuchy, że Sean Davis planuje założyć federację, w której widziałby właśnie takich wrestlerów. Drugim rozwiązaniem jest stworzenie drugiego brandu.

:arrow: Scott "The Flash" Norton napisał na swoim Twitterze do Dixie Carter, że chciałby rostać jej osobistym ochroniarzem. Scott co jakiś czas związany jest z wrestlingiem, drobnymi pracami oraz występami.

:arrow: Sarita doznała kontuzji tricepsa podczas występu w Meksyku. Kontuzja uniemożliwiła jej występ w CMLL.

:arrow: AJ Styles zrobił sobie ostatnim czasy nowy tatuaż. Zdjęcie poniżej:

84934389.jpg

:arrow: Mickie James myśli o powrocie do większej federacji. Mickie ma zamiar jeszcze istnieć w wrestlingu, dlatego jest nieoficjalnie w trakcie rozmów z TNA Wrestling.

:arrow: Mick Foley wystąpi w filmie byłego producenta WWE, Steve Strangio. Mick zagra Chucka, czyli mordercę-psychopatę. Sam film będzie nosić nazwę "Savage Hot Babe Massacre". To wszystko wynika z jego ostatnich wpisów na Twitterze.

:arrow: Powrót Meliny do WWE nie oznacza powiązania póki co z Johnem Morrisonem. Ponadto plan feudu Johna z Tedem DiBiase oraz Maryse został przełożony. Writerzy mają zamiar zacząć ich feud w październiku. Wiadomo, że Diva już pojawiła się na Raw. Stało się to podczas Dark Matchu, gdy to zaatakowała mistrzynię Alicie Fox, może się to wiązać z jej planami w stosunku do pasa Div.

:arrow: Na stronie http://legendarythemovie.com/ dostępny jest już oficjalny trailer filmu Legendary. W filmie tym, jedną z głównych ról gra John Cena.

:arrow: A oto oficjalny trailer płyty DVD o Chrisie Jericho:

:arrow: Gwiazdy takie jak Big Show, The Miz, Edge, Layla, Michelle McCool, Matt Hardy, Christian oraz MVP były w weekend w Australii. Chodziło oczywiście o promocję WWE w tymże kraju.

:arrow: Na ostatnim Monday Night Raw w Dark Match'u, Vladimir Kozlov pokonał Primo.

:arrow: Wiadomy jest również Dark Match na 900-setny odcinek Raw. Będzie to Triple Threat Steel Cage Match. Uczestinkami walki będą John Cena, Randy Orton oraz WWE Champion, Sheamus.

:arrow: Guest Hostem na Raw po SummerSlam będzie aktor Justin Long. Sama gala odbędzie się w Staples Canter w Los Angeles.

:arrow: Spoiler odnośnie ostatniego Raw oraz walki Team Raw vs Nexus na SummerSlam:

W walce nie weźmie udziału Khali z uwagi na ostatni atak Nexus. Wiadomo, że Hart oraz Cena rozmawiał z Mizem jednak ten decyzję podejmie na SummerSlam o jego udziale w tej walce. Najprawdopodobniej w walce tej ujrzymy jednak Edge'a oraz Chrisa Jericho.

Dodatkowo wiadomo, iż Khali doznał kontuzji rzepki oraz uszkodzenia wiązadła kolanowego.

:arrow: Oto zdjęcie The Rocka z planu filmowego, w którym to filmie wystąpi w głównej roli:

gallery_enlarged-dwayne-johnson-film-set-muscles-08062010-26.jpg

:arrow: Batista trenujący z Cesarem Gracie, który wytrenował już wiele sław MMA zapowiada, że najprawdopodobniej w połowie przyszłego roku dojdzie do jego debiutu. Jego przeciwnikiem ma być również były wrestler znany z występów w WWE, Bobby Lashley. Bilans walk Bobby'ego wynosi 5-0.

:arrow: Vince McMahon stanął w obronie za swoją żoną, Stephanie która ostatnio ma wielu przeciwników w polityce. Podobno ataki na jej osobę tyczą się jej archiwalnych występów w WWE. Vince powiedział, że chyba niektórzy nie wiedzą co to wrestling i nie mają pojęcia na czym polega ten biznes.

:arrow: TNA Wrestling oraz AAA mają zamiar powiększyć wzajemną współpracę. Współpraca ta miałaby polegać na tym, iż wrestlerzy z AAA mogliby pojawiać się na tapingach TNA i na zmianę.

:arrow: Gdy Raw zeszło z anteny, po prowokacji zawodników Raw, Nexus wrócili na ring. Ocalały pozostał na nim tylko Justin Gabriel, na któtym w późniejszym czasie wykonano Spear, Attitude Adjustment, a Bret Hart założył Sharpshootera.

:arrow: Oto link do piosenki w wykonaniu Dolpha Zigglera: http://www.wrestlenewz.com/wrestling/ww ... ez-tonight

:arrow: Spekuluje się o odłączeniu Taminy od braci Uso. Prawdopodobnie rozpoczyna on angle z Santino Marellą. Jednak przy nagrywaniu Superstars została ona zauważona u boku swych braci.

:arrow: Shane Helms podpisał kontrakt z TNA Wrestling i już niedługo może pojawić się na tapingu.

:arrow: Pomimo kontuzji Jerry Lynn'a przed walką z RVD, to TNA nie ma zamiaru rezygnować z pushu tego zawodnika. Już niebawem prawdopodobnie zobaczymy walkę Jerry Lynn vs RVD.

:arrow: Po Raw do karty SummerSlam doszła następująca walka Div:

Divas Championship - Alicia Fox vs Melina

Taką decyzję podjął GM Raw.

Zapraszam do komentowania

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

2

• Rocky1674304328

1

• Kacpios

1

• El Gonzalito

1

Top użytkownicy w tym temacie

Chyba nigdy nie widziałem aż tak długich niusów.Respekt Pro. Na początek życzę Bobbowi szybkiego powrotu do zdrowia.Coś Nasz staruszek za bardzo się łamie.Tyler Black w NXT myślę że to dobry pomysł.Wygrywa Trzeci Sezon dostaje Title Shota na wybrany pas i karierę w WWE czas zacząć.Co do tych Pierwszej Topki nie mam zastrzeżeń.Randy Savage zasługuję na szczytowe miejsce.Gorzej z Submissions.Hell's Gate dopiero 8, Walls Of Jericho 5...Coś tutaj nie tak.Snapshooter pierwszy...może być ale powyższe dwa powinny być w czołowej trójce.Następna Topka o "Gignatach".Undertaker powinien spaść dalej drugie miejsce Yokozuna a pierwsze Andre The Giant.To samo się tyczy Vadera który moim zdaniem zająć powinien miejsce Trzecie/Drugie.Co do meczy to Wrestlemania 25 Shawn Michaels vs Deadmen na miejscu pierwszym jest decyzją słuszną.Jednak ja pudło widzę tak :3.Randy Orton vs Triple H Three Stages of Hell a 2.Jeff Hardy vs Edge Ladder Match lub John Cena vs Triple H Raw.Może się ze mną nie zgodzicie ale ja tak widzę te wszystkie Topki ;) .Shelton Benjamin w RoH niech już zostanie na czas dłuższy.WWE już się czepia że Hardcore Justice wyszło świetnie..niech lepiej szykują się na kontratak Summerslamem a nie szukać dziury w całym.Samoa Joe trochę nie słusznie zawieszony lecz miesiąc to jeszcze nie jest taka tragedia.Szybko z leci i znów ujrzymy go w ringu.Tylko żeby Creative nie robił durnych storyline'ów typu...Porwania.Z tą federacją jest ciekawie.Byłby to świetny pomysł.Młodzi nie powinni cierpieć na Story z ECW Originals.W ogóle uważam że powinni utworzyć więcej rosterów.TNA Impact to wiadomo, TNA Hardocre coś dla fanów ECW oraz Roster TNA dla młodych.Kiedy ja ostatnio widziałem Amazing Red, Homicide :?: Baardzo dawno.Tatuaż AJ fajny.Mickie James myśli o TNA..osobiście nie widzę jej tam no ale skoro chcę.Szkoda że powrót Meliny nie jest związany z MNM..Dawno nie widziałem dobrego Tag Teamu w WWE.Szkoda że ten Steel Cage Match to Dark Match.Chętnie bym go obejrzał.The Rock z tą bródką przypomina mi nieco Goldberga ;) .Batista vs.Bobby Lashley to będzie coś.Wygra ten drugi.Widziałem jak walczy..Batista powinien się bardzo dobrze przygotować do tej walki.Stefcia ma kłopoty.Fajnie Vince to powiedział:

...chyba niektórzy nie wiedzą co to wrestling i nie mają pojęcia na czym polega ten biznes.

No właśnie "BIZNES" :D. Z tym pomysłem połączenia AAA....OMG przecież tam jest Sabu, La Parka.Myślę że to dobra myśl :P.Ziggler niech lepiej nie śpiewa :D.Shane Helms w TNA.Dobra wiadomość.Może Tag Team z Jeffem :?:Znają się kupę lat dobrzy przyjaciele, bracia Hardy go trenowali cóż więcej chcieć.Matt niech zacznie zaciskać ząbki ;).Jerry Lynn vs RVD.Ciekawie.To może oznaczać że Storyline z ECW jeszcze się nie skończył.To tyle dzięki za Newsy Pro.

paparoach.png

18659.png

:applause: To zaczynam komentować.Najpierw zycze Bobbyemu szybkiego powrotu do zdrowia.Co do Blacka to niewiem co myslec.Wiele osób uważa że będzie on jobbowal,a wg mnie bedzie jakims tam Midcarderem z bardzo okrojonym move-setem,i będzie sie kręcił gdzies obok pasa IC lub US.

To i tak szkoda bo US to jest marnowanie patrząc na niego,Jeśli wogóle wypali w NXT,choc pewnie przejdzie do któregoś z głównych rosterów bo ściągnięcie jego pewnie nie było łatwe.Co do tych rankingów zaczynając od Intercontinental Championów.Mam kilka zastrzeżeń -

*Ricky Steambot (22) powinien byc dużo wyżej

*The Rock(19)Powinien byc wogóle w pierwszej 5 jak nie lepiej.

*HBK (13)-Wg mnie powinien byc przynajmniej w pierwszej 10

Submissiony -

STF (4)- powinien byc nizej wczesniej było kilka lepszych(Walls of Jericho / Figure For LegLock/Welcome to Chicago Mother... przepraszam Anaconda Vise,nawet Regal Strech.)

Olbrzymy-

Brakuje mi tutaj Giant Gonzalesa.

Bigelow chyba też mógł by być troche wyżej

Na divach sie nie znam

A Matchy nie komentuje bo mi sie nie chce

Wszystkie komentarze odnosnie rankingu są tylko moim zdaniem

Co do ECW w TNA-mam jakieś takie przeczucie że TNA sie na tym nieźle poparzy

Może i dobrze że Joe został zawieszony.Nie chodzi mi o to że to dobrze wpłyneło na TNA,tylko może faktycznie przesadzał i poprostu dali mu czas na przemyślenie.Ale czy ja wiem czy przerwa od walki pomoże mu schudnąć??OBY.

Co do pushu dla Kejna to sie zgadzam.Tyle czasu owocnie pracuje z WWE że należało mu sie.Cały czas z własnej woli odchodził w cień młodych,robił to co najlepsze dla federacji,niektórzy mogli by z niego brać przykład.A Feud z Takerem- jestem za.

Batista walczy z rakiem.To dobry gest lecz w czym to pomoże.Zbiorą kase chyba ale Nowotwór i tak pozostanie śmiertelną chorobą.(A tak przy okazji-Batek stracił mase.

Kurcze niby to tak fajnie że do TNA przybyli Orginalsi lecz wlasnie odbije śię to na młodych,szkoda ich troche bo dużo jest tam utalentowanych zawodników.ECW miało już swoje 5 min teraz czas na młodszych.Choć powiem że fajnie jest obejrzec gwiazdy hardcoru od czasu do czasu.Co do drugiego brandu to chyba nie ma szans,a nowa federacja to niewiem bo chyba będzie trzeba tych zawodników wykupić.

Tatuaż AJ fajny,zastanawiam sie co oznaczają te daty.Fajnie że Melina wróciła do wreszcie do wrestlingu,ja zawsze oglądając wrestling pomijam divy,lecz teraz zrobiłem wyjątek i warto było bo ujrzałem Meline w świetnej formie,i odrazu push na pas Div :applause: .

WWE tak wszędzie sie promuje,gdzie to oni nie byli,wreszcie mogli by przyjechac do nas.

Ten Dark Match na 900 Raw może być dobry,kto wie.

Szczerze mówiąc na początku przelatując szybko przez newsy nie poznałem THE Rocka.Niewiem dlaczego,czy mi sie zdaje lub zle widze lecz wydaje mi sie że Rock siwieje(patrz broda),albo to taka charakteryzacja.

Batista vs Lashley??Żeby im sie sport nie pomylił i żeby nie poleciał tam jakis Dominator lub Batista Bomb,lub interwencja Brocka.Oczywiscie żartuje- myśle że Batek nie poradzi sobie z Bobbym.

Powiększenie współpracy między TNA i AAA dla mnie bomba,choć było już kilka walk w AAA z udziałem wrestlerów TNA,bardzo mi sie podobały.Myśle żę TNA na tym bardzo skorzysta - w koncu w AAA jest Sabu,La Parka,Xtreme Tiger,Alex Koslov,Psychosis itd. Naprawde świetni zawodnicy.

Ziggler tak jak już wspomniał ktoś tam niech lepiej nie śpiewa.

Bardzo dzięki Pro za takie olbrzymie Newsy.

Hmm... skoro tak mało komentarzy, to chyba sam skomentuje chociaż już chciałem to zrobić :D

Bobby'emu życzę, aby już się tak nie potykał... niech żyje niezdara. No, ale każdemu się zdarza. Mam nadzieję, że dla Tylera znajdzie się jakieś dobre story w WWE. NXT... czemu to pierw tam trafiają takie talenty, federacja skorzystałaby na tym, żeby od natychmiast przenieść go do SmackDown!, ale jakoś trzeba to zacząć. Teraz co do rankingów, to niektóre z nich widziałbym inaczej, a konkretnie pierwszą 5:

Top 25 Most Devastating Submission Maneuvers:

1. Walls Of Jericho

2. Figure-Four LegLock

3. Ankle Lock

4. The Sharpshooter

5. Hell’s Gate

Top 25 Big Man in WWE History:

1. Andre The Giant

2. Yokozuna

3. Kane

4. Diesel

5. Big Show

Trochę głupi błąd ze strony ROH, że Black odszedł do WWE, ale cóż... przynajmniej zawitali tacy zawodnicy jak Benjamin oraz Haas. Oby TNA nie przesadziło z używaniem nazwy ECW, bo to może skończyć się w sądzie... Pultasek Samoa Joe, schudłby w końcu bo podobnie jak u wielu 'grubszych' może się to skończyć zawałem serca szczególnie uprawiając wrestling. Kane vs Undertaker... oh, oby jak najszybciej takie walki. Batista jak widać i tak bardzo dobrze istnieje w świecie, walka z rakiem to dobry pomysł na popularność i samą pomoc innym. Tatuaż dla kogo jak kogo, ale dla mnie przyzwoity. Znakomity powrót Meliny, życzę jej pasa Div i najlepiej feudu z Maryse. Możliwe, iż na YT pojawi się jakimś cudem Dark Match. Tytuł piosenki pasuje do Dolpha... ale wykonanie nie powala. To byłoby na tyle, czekam na więcej komentarzy :P

Bardzo ciekawe niusy tak więc zaczne od początku. Bobby'ego Heenana znam bardziej także z WCW kiedyś miałem gierke WCW & NWO Thunder na PSX'a :P , niech lepiej uważa na siebie bo do młodzieniaszków to on się nie zalicza więc życzę mu jak najszybszego powrotu do zdrowia. Tyler Black w WWE , to chyba jakaś pomyłka sam mówił , że nie chcę robić z siebie klauna , ale może pomyślał inaczej np. że w ROH nie stanie się tak bardzo popularny jak w WWE o ile się oczywiście przebije i tutaj może być znak zapytania bo coś ostatnio wrestlerzy z ROH nie mają zbyt dobrze w WWE , ale tym razem może będzie inaczej na skoro już ma wystąpić w 3 edycji NXT i może zamiast brać udział w Dark Matchach odrazu trafi do jednego z głównych rosterów , bo Alberto Del Rio cały czas walczy w Dark Matchach i nic z tego nie ma , a kontrakt z WWE podpisał już jakiś czas temu. Czyli jednak ani Charlie Hass , ani Shelton Benjamin nie trafili do TNA tylko do ROH i z oczekiwaniem będę oczekiwał na ich debiut może w tag teamie? Kto wie. Wkońcu dadzą się wykazać Sheltonowi , który ma naprawdę spory talent , Charlie może troszkę mniejszy , ale w ringu radzi sobie dobrze. Samoa Joe wogóle od początku tego roku jest niewidoczny nie to co oglądałem przez 3 ostatnie miesiące 2009 roku w jego wykonaniu , a w tym roku stał się cieniem samego siebie ten jego storyline z porwaniem był beznadziejny wrócił 2 miesiące później i walczył tam pare razy i nic dobrego nie pokazał , a teraz jeszcze go zawiesili i w dodatku przytył , czyżby to był koniec Joy'ego w TNA? Feud Takera z Kane'm coraz bardziej się zaostrza tylko , żeby nie było tak , że narobią wszystkim smaku , a potem wyjdzie z tego jakiś shit oby tak nie było.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...