Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA No Surrender 2010 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TNA No Surrender 2010

200px-No_Surrender_%282010%29.jpg

5 Wrzesień 2010 r.

TNA Impact Zone : Orlando, Florida

Theme Song: "It's On!" by Hellyeah

Oficjalna karta

TNA World Title Semi-Finals For The TNA World Heavyweight Championship.Winners advance to the Finals at "Bound For Glory"

Semi Final: Singles Match

hardy-angle.jpg

Kurt Angle vs. Jeff Hardy(Jeżeli Kurt przegra, odchodzi na emeryturę)

Semi Final : Singles Match

pope-anderson.jpg

Mr.Anderson vs. The Pope

Singles Match for the TNA World Tag Team Championship

tagtitles.jpg

Desmond Wolfe(/Chelsea)&Magnus vs. Motor City Machine Guns

Singles Match for the TNA X Division Championship

7.jpg

Sabu vs. Douglas Williams

I Quit Match

styles-dreamer.jpg

AJ Styles vs. Tommy Dreamer

Falls Count Anywhere

9.jpg

Abyss vs. "The War Machine" Rhino

Grudge Match

8.jpg

Velvet Sky vs. Madison Rayne

Tag Team Match

Sting & Kevin Nash vs. Jeff Jarrett & Samoa Joe

paparoach.png

18659.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kacpios

2

• Boogeyman1996

1

• SweetChinMusic

1

• TYMEKD

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Kurt Angle vs Jeff Hardy-na wikipedi piszę, że jeśli Angle przegra kończy swoją przygodę z wrestlingiem, w każdym razem mam nadzieję, że to będzie walka na dobrym poziomie, oby dwaj zawodnicy dużo umią, jednak większe szanse ma Angle, kto wie, może przyszły World Champion...

Mr.Anderson vs The Pope-Kolejna walka półfinałowa. Tu też mam nadzieję, że będzie dobra walka, lecz poprzednia prawdopodobnie będzie lepsza...Jakoś na temat tej walki nie mam już nic do powiedzenia :D

Desmond Wolfe &Magnus vs. Motor City Machine Guns-MCMG kręcą szybkie i widowiskowe walki, miejmy nadzieję, że tak będzie i tym razem. Z tego co pamiętam, Wolfa i Magnusa ostatnio nie było w świecie wrestlingu, a MCMG posiadają pas chyba dość sporo (ale nie jestem pewien ;) ) więc raczej przegrają, ale jestem sercem po stronie Championów :)

AJ Styles vs. Tommy Dreamer-I quit match, fajnie, mam nadzieję, że będzie dużo hardcoru, oby dwaj zawodnicy mają równe szanse. Moim zdaniem, będzie to jedna z lepszych walk tej gali.

Sabu vs. Douglas Williams-Zapowiada się zmiana Championa, oby było dużo latania :D, może X Division Championship podniesie poziom. Spodziewałem się, że Sabu zdobędzie główny pas federacji, ale i tak nie jest źle.

Abyss vs. "The War Machine" Rhino- Falls Count Anywhere, no no no...Może Abyss wreszcie użyje swojej pałki na oczach publiczności :thinking:,było by mi bardzo miło, Rhino jeszcze się trzyma :P , więc kto wie, może kolejna walka na wysokim poziomie...

Angle vs Hardy

Prawdopodobnie zobaczymy naprawde dobrą walke. Jestem prawie pewien że wygra ją Kurt. Raczej wątpie zeby miał zamiar kończyc kariere i bardzo chętenie bym go widział w roli championa. Nadaje się do tego jak nikt inny a juz napewno najbardziej z danej czwórki. Hardy niby cały czas utrzymuje sie w ME ale nic z tego nie wynika i mysle że na razie tak zostanie. A droga Kurta po pas ciagnie się już pare miesięcy więc wątpie żeby miala się tak zakończyć.

Winner: Kurt Angle

Anderson vs. Pope

Z Mr. Andersonem sytuacja wygląda podobnie jak z hardym. Niby cały czas w ME, zazwyczaj wygrywają ale jakos po pas im nie po drodze. Za to Pope od kąd wrócił po po przerwie jest bardzo w cieniu a napewno nie powinno tak być. Tak więc Dinero raczej wygra i będziemy mogli zobaczyć bardzo ciekawy feud Pope vs. Angle z finałem na BoG a może i zostanie pociagnięty dłużej. No i odnosze wrażenie że możemy zobaczyć heelturn Pope'a. Mogą na to wskazywać jego zachowania z tego jak i z ostatniego impactu.

Winner: D'Angelo Dinero

MCM vs. Magnus & Wolfe

Przede wszystkim nie rozumiem za bardzo skąd wzięty jest ten Team i na jakiej podstawie dostali od razu push na pas. Generalnie Magnus z Wolfem pasuja do siebie i mogą byc naprawde fajnym TT no ale z jakiej racji team który jeszcze NIGDY nie walczył razem ma od razu walczyc o pas... Pierwsza walka i od razu taka. Troche bez sensu. Gunsi raczej pas obronią a feud będzie kontynuowany no i w sumie fajnie bo może byc całkiem ciekawy. No i nie rozumiem też czemu Chealsy cały czas chodzi z Wolfem skoro wyraźnie widać od feudu z Abyssem że jest przeciwko niemu.

Winner: Motor City Machineguns

Sabu vs. Williams

No ta walka przyznam że dla mnie była duzym zaskoczeniem. Sabu z pasem X- division? Nikt nie zasługuje na niego tak jak on ale czy to jest realne? Mi się cały czas wydaje że wystepy EV2.O są czasowe i Fortunes oraz Abyss będą ich po kolei eliminować.Tak więc wątpie aby dali Sabu pas bo to by oznaczało że zostanie on w TNA na dobre. Tak czy siak mam nadzieje że walka będzie naprawde dobra i z takim przeciwnikiem jak Sabu Doug wycisnie z siebie więcej niz normalnie. Chociaż z drugiej strony Williams ma już ten zdecydowanie za długo... Sam niewiem co myslec o tej walce :P

Winner: Douglas Williams

AJ vs. Dreamer

Tutaj raczej na pewno wygra Dreamer. Po pierwsze przegrał on ze Stylesem juz dwa razy więc teraz jego kolej na zwycięstwo a poza tym jakos sobie nie wyobrażam Tommiego zeby wypowiedział te słowa a do Styles'a jak zdecydowanie bardziej to pasuje. No i w sumie nic więcej nie mam do powiedzenia na temat tej walki :P

Winner: Tommy Dreamer

Abyss vs. Rhino

Hmmm. Bardziej skłaniam sie ku Abyssowi. Jak narazie jego bilans z EV2 z tego co kojarze wynosi 1:1. Wygrał kiedyś z Dreamerem i wczoraj przegrał z Richardsem. Myśle że Rhino może być kolejnym wyeliminowanym członkiem ECW. Bardzo lubie Rhino ale jakby nie patrzeć zrobił się gruby i niewiele pokazuje juz w ringu. Jeżeli walka jest na zasadach falls count anywhere to na pewno duża jej część stoczy sie na backstage'u a wiadomo że to królestwo Abyssa. Pozatym Monster musi mieć mocną pozycje na pojawienie się Ich. No i swoją drogą jestem coraz bardziej ciekawy kim Oni są :P

Winner: Abyss

Velvet vs. Madison

W sumie taki nijaki ten mach. Fajnie by było gdyby walczyły o prawo do wchodzenia na themie Beautiful People i mam nadzieje że jeszcze taki warunek zostanie dodany w trakcie. No i zdecydowanie obstawiam Velvet.

Winner: Velvet Sky

Jeff Jarrett & Samoa Joe vs. Sting & Kevin Nash

Jeszcze taka walka została zapowiedziana chociaż brakuje jej w karcie :P W sumie nie lubie tego feudu, jest nudny i walki dziadków nie są ciekawe. Z jednej strony dobrze ze wmieszali w to Joe bo napewno dzięki temu walka dużo zyska ale sama jego obecność w tym feudzie jest troche bez sensu i nie wiadomo czemu akurat do niego Jarrett się przyczepił. Ogólnie cały ten feud byłby ciekawszy gdyby nie było w nim Jarrett'a a stara gwardia Sting i Nash feudowali z młodymi przedstawicielami TNA np z Lethalem który zniknął czy z którymś z młodych TT, Ink Inc czy Generation Me. Cały feud byłby wtedy ciekawszy a i walki duzo lepsze. Jeżeli u boku Jarretta jest i pozostanie Joe to raczej oni powinni wygrać. Chociaż z drugiej strony Kevin ze Stingiem na pewno będą walczyć nie czysto... Hmmm kolejna walka w której trudno coś powiedzieć :P

Winner: Jeff Jarrett & Samoa Joe

Ogólnie karta wygląda bardzo dobrze i ppv zapowiada się ciekawie :)

PPV po karcie zapowiada się nieźle, jednak wiemy jak to jest w praktyce z TNA...

Angle vs Hardy

Tu mamy raczej pewność, Kurt nie przegra walki o kariere, jeżeli już miałby to zrobić to najwyżej na Bound for Glory. Jednak standardowo jeżeli Jeff nic nie zwali to będziemy mieli bardzo dobrą walkę. Kurt jest w bardzo dobrej formie i dużym błędem było by wysyłanie go na emeryture. Chyba że TNA chce zrobić nam niespodzianke? Oby nie, takiego wrestlera grzechem było by wypuszczać. Kurta miejsce jest w ringu, i póki robi takie walki, ma w nim zostać.

Anderson vs. Pope

Brem to bardzo dobrze powiedział, Anderson siedzi w tym ME, siedzi i nic. A szkoda. Tu nie mam faworyta, obu chciałbym jako championa, obu speechy jako champion miażdżyłyby jaja. Walka może być z tego nie najgorsza. Chłopaki, nie zawiedźcie mnie.

MCMG vs. Magnus & Wolfe

Ta walka może być również bardzo dobra, patrząc na umiejętności obu tagów mogą coś dobrego wykręcić. Jednak lepiej dla pasów aby nie zmieniły właściciela. Nie lubie krókich title runów. Lubie championów którzy są porządnie wypromowani, i przechodzą jak burza przez kolejnych contenderów, tworząc dobre walki. Tego oczekuje od Machine gunsów. I czuje, że się nie zawiode. Tak więc sądze że MCMG wygrają.

Sabu vs. Williams

Błąd. X-Division powinno być dywizją młodych, szybkich i skocznych. Oni obaj tych warunków nie spełniają. Williams nie jest skoczny, Sabu nie jest młody. Ta walka napewno nie skradnie show. Nie wiem co o niej sądzić. Wygra pewnie Williams i straci pas na rzecz jakiegoś wrestlera idealnie pasującego do tego pasa(tzn. ja tak bym chciał, bo wątpie czy tak będzie). Czyli występującego w Xplosion. Nie mówie tu o kimś konkretnym, bo z większością odpowiednich tak jest.

AJ vs. Dreamer

Tu napewno wygra Dreamer, bo w takich stypulacjach zawsze wygrywają face'y. Tu raczej nie ma o czym mówić, walka znając życie nie będzie piękna.

Abyss vs. Rhino

Tu za to jest o czym mówić. Ten feud został stworzony na potrzeby Abyssa, przecież ktoś ktoś musi mu jobbnąć przed wielkim ujawnieniem "they". Sama walka może być dobra, jeżeli tylko pokażą więcej hardkoru. Obaj mają do tego warunki, obaj mogą użyć barbed wire, pinezek czy szkieł. I tego wymagam od tej walki. Wymagam od niej również wygranej Abyssa, przecież jestem markiem :) Janice na pewno nie będzie użyta, to nie czas. Czas to będzie magiczne 10.10.10. Nie mogę się doczekać.

Velvet vs. Madison

Mało mnie to obchodzi, i tak to przewijam. Pewnie wygra Velvet.

Jeff Jarrett & Samoa Joe vs. Sting & Kevin Nash

Ten feud jest beznadziejny. Nie wiem po co go zrobili, żeby zająć Joe? Nie rozumiem. Sama walka będzie ssała na fulla, sam Joe nie zrobi dobrego pojedynku, a rywale i tt partner na pewno mu tego nie ułatwią. Jako że jeszcze Jeff Jarret i Sting trochę się ruszają, to Nash mógłby sobie to już odpuścić. Stawiam na Double JJ i Samoa Joe, nie wiem czemu, po prostu tak myślę.

Musze powiedzieć, że gala zapowiada się bardzo ładnie. Na początek wezmę sobie najnudniejszy feud czyli Samoa joe i jeff Jarrett vs Kevin Nash i Sting. Coś mi się zdaje, że Fortune tu zaatakuje i będzie DQ na rzecz Samoa i Jeffa. Po wizycie drugiej dwójki u Rica Flaira jestem tego dosyć pewien ale wolałbym się mylić, bo Fortune to młodzi zawodnicy promowani przez Flaira i takie dziady im są niepotrzebne. Kevin ma już ponad 50 lat i najpewniej 2011 to będzie rok jego przejścia na emeryture ringową może zostawią go jako jakiegoś menadżera ale wątpie. Widać, że w ringu już nie daje rady choć ostatnio na Impakcie zrobił znośną walkę z Jarrettem. Jego partner w tym samym wieku trzyma się trochę lepiej ale też jest bliżej końca niż początku kariery. Więc moim zdaniem już nie powinni odgrywac jakichś waznych ról tylko powoli odchodzić w cień no chyba, że TNA planuje im huczne pożegnanie. Na przykład na Final resolution walka w stypulacji Title vs Career No Holds Barred MCMG vs Nash i Sting i przegrana ich po czym koniec kariery. Albo jakoś inaczej mogliby ich pożegnać w oddzielnych walkach i w późniejszym czasie. Za to Jeffa lubie i mam nadzieje, że zostanie w federacji jeszcze trochę jako czynny wrestler promując młodszych od siebie. Joe za to jest jeszcze młody do tego wielki talent i bardzo dobry gimmick. Czyli poprostu materiał na legende tej federacji. Więc jak to się mówi sercem jestem za Jarrettem i joe ale rozum podpowaida mi Nash i Sting. I najbardziej prawdopodobne rozwiązania to zwycięsto Nasha i Sting w jakiś nieczysty sposób albo DQ i wygrana Jeffa i Samoa Joe. Walka może stać na niezłym poziomie, a myślę tak dlatego, że ostatnio Jarrett nieźle się poakzuje w ringu i Nash tak samo. Sting jak zawsze może pokazać cos ciekawego, a o Joe nie ma co się martwić. Niezły pomysł choć osobiście nudzi mnie ten feud. Dalej walka Knockouts, która mnie elektryzuje Zobaczyć Velvet i Madison w ringu przeciwko sobie, a obok Angeline i Tare. Walka możebyć średnia no chyba, że dadzą im trochę ponad 10 minut i wtedy możemy obejrzeć walkę na naprawdę niezłym poziomie. Myślę, że walka zakończy się jakimś dziwnym zwycięstwem Velvet po zamieszaniu z Tarą i Angeliną. Ale możliwe, że bezie No Contest albo DQ Madison. Jednak chciałbym zobaczyć Velvet z pasem i bardzo podoba mi się takie wyjście Dalej mamy Falls Count Anywhere Match, który będzie bardzo hardcorowy i mam nadzieje na GORE! GORE! GORE!!! Moja ciemna strona mocy czyli strona marka mówi mi, że wygra Rhino ale trzeźwo patrząc to Abbys jest w tej chwili pushowany i pewnie będzie jakieś zamieszanie kamera będzie w ringu gdzie będa juz EV 2 robić rozpierduche razem z Fortune i kamera zajmie się tym, a Abbys przywali mu Janice i znowu będziemy mieli zabitego, a Monster tylko odliczy i wygra. Nie widzę innej możliwośc niestety choć chciałbym zobaczyć jakąś super hardcorową akcje i wyniesienie obu na noszach. Walka szykuje się na dobrą, bo Abbys widac w świetnej formie, a jak wiemy on nie nadaje się do noramlnych walk więc stypulacja pomoże w wykręceniu dobrej walki. Potem następna walka ze specjalną stypulacją czyli I Quit Match o Globala. Tu wydaje mi się, że dadzą pas Dreamerowi żeby nie było, że EV 2 to tylko stare dziady, które już nie potrafią nic zdobyć. Walka może być naprawdę dobra, bo obaj pokazują dużo i mam nadzieje, że zobaczymy walkę na podobnym poziomie co ta z HJ Raven vs Dreamer. Mam nadzieje, że nikt nie wymyśli, że Fortune wpada i robie rozpierduche z Tommym, a AJ tylko wykonuje jakąś dźwignie i po walce, bo to będzie lekkie przegięcie. Potem dla Tommyego mam dwa wyjścia albo feud z AJ do BFG i tam znowu walka w jakiejś fajnej stypulacji albo powrót Ravena, który będzie miał pretensje, że po tym jak próbował pomóc EV 2 to nikt się nim nie przejął i feud zakończony Monster Ballem na BFG (moje marzenie). Ta pierwsza możliwość bardziej prawdopobna i tak się raczej stanie. Jednego jestem pewien, a mianowicie tego, że Tommy wygra. Dalej mamy walkę na, którą czekam z niecierpliwością. Czyli walka o X-Division Title i tu raczej zwycięzca prosty z racji, że o ten pas toczy się walka. Czyli wygrywa Douglas Williams, bo raczej nie dadzą pasa X'ów staremu dziadkowi. Jakby to był kendrick to byłyby jakieś szanse, a takto zwycięzca możebyć tylk jeden. Jednak sama walka na pewno nie będzie taka zła, bo obaj coś tam potrafią. I tu także mam nadzieje, że obędzie się bez Fortune. No i następne dwie walki czyli półfinały turnieju o TNA WHC i tu zacznę od Pope vs Anderson. Walka możebyć neizła, bo obaj coś tam w ringu potrafią. Przez to, że w drgim pojedynku są dwaj face-owie, a widać, że Pope powoli przechodzi Heel Turn wiemy już, że D'Angelo wygra, bo nie wyobrażam sobie, że Face zawalczy z Facem na BFG o TNA WHC. Druga walka, która poziomowo zapowiada sie owiele lepiej to Jeff vs Angle i tu pokładam duże nadzieje na to, że zobaczymy pierwszą dobrą walke Jeffa od długiego czasu. Na pewno Kurt jest w stanie stworzyć z nim walkę, bo sam jest w świetnej formie i może w ringu zrobić mimo wieku bardzo i to bardzo dużo. Walka toczy się tez o kariere Kurta więc tu też mamy pewnego zwycięzce i tu raczej nic nas nie powinno zaskoczyć i po Angle Slam Kurt Angle zostanie zwycięzcą i finalista turnieju, a potem pokona Pope'a i zgranie pas WHC, a potem skończy karierę, bo zasługuje na emeryture za to wszystko co robił w WWF/E i TNA. No i walka, która według mnie zapowiada się najlepiej i TNA mogłoby wykazać się odwagą dając tą walke do ME. Oczywiście chodzi mi o walkę czterech super utalentowanych zawodników w Tag team matchu o pasy TT. MCMG vs Wolfe i Magnus. Jeden z najlepszych techników świata i bardoz dobry w ringu wrestler kontra mój drugi ulubiony TT zaraz po Young Bucks. Wynik walki jest wiadomy, bo MCMG dopiero co dostali te pasy i powinni je trzymać jak najdłużej ale nie zmienia to faktu, że zobaczymy wspaniałą walke pełna emocji. To możebyć na koniec roku jeden z moich kandydatów na walkę roku Cała gala może wyjść bardzo ładnie. Mam nadzieje, że brawle pomiędzy Fortune - EV 2 albo interwencje w walkach tych stajni zostaną ograniczone tylko do jednego brawlu, bo przesadne ich używanie może tylko zepsuć galę. Omjiając to i tak zobaczymy parę bardzo ładnych walk i to możebyć jak dotąd najlepsze PPV TNA w tym roku!

No cóż na pewno nie napiszę jak Boogey i Brem ale przed wyjazdem do szkoły trzeba się wypowiedzieć ;).

Kurt Angle vs. Jeff Hardy

No cóż walka może być naprawdę dobra.Minusem jedynym jest zwycięzca tego meczu.Kurt wygra na bank po czym dostanie się do finału.Dostanie pas trochę go potrzyma a następnie na Final Resolution stoczy piękny pojedynek typu Title vs. Carrer po czym odejdzie w blasku i chwale tracąc przy okazji World Heavyweight Chamionship.Również Jeff powinien się nieco wypromować w tej walce.Bo wszyscy to dobrze wiemy że jeśli Hardyś chcę to potrafi i pokazuje swoją klasę w ważnych meczach a to starcie spełnia ten wymóg.

Mr.Anderson vs. The Pope

Tutaj też jest ciekawie.The Pope jak to Boogey powiedział przechodzi Heel Turn.Tutaj jest tajemnica.W Finale na Bound Of Glory Kurt Angle zmierzy się...No właśnie.Tym bardziej chcę się obejrzeć ten pojedynek.Stawiam tutaj na The Pope'a.Pokazał że razem z Angle'm wykręcić potrafi niezłe szoł.Tak więc nie urywam że to właśnie D'Angelo Dinera widziałbym w tym finale.

Motor City Machine Guns vs. Magnus & Wolfe

Wynik niezadowalający ale dobry.Dixie Motorom pasa nie odbierze na pewno bo dopiero go zdobyli.Lecz gdy każdy zobaczy ponownie świetne akcje Tag Teamowie wtedy jestem pewien że każdy fan wrestlingu zapomni o tym bardzo prawdopodobnym wyniku.

TNA X Division Championship : Sabu vs. Douglas Williams

Pojedynek będzie świetny.Ponownie zobaczyć Sabu w wspaniałej formie to bezcenna chwila.Pas na pewno obroni Williams choć The Homicidal, Suicidal, Genocidal, Death-Defying tak łatwo nie da za wygrana.Choć zgadzam się z niektórymi osobami które mówią że pas X Division powinien tyczyć się wrestlerów młodych.Na pewno pomógłby Ich wypromować i zabłysnąć.Tak więc myślę że TNA naprawi ten błąd dobrze bookując tą walkę.

I Quit Match: Tommy Dreamer vs AJ Styles

Potem następna walka ze specjalną stypulacją czyli I Quit Match o Globala.

Boogey z całym szacunkiem ale po Primo to nie jest walka o ten pas.To że AJ go posiada to nie oznacza że to koniecznie musi być Title Match.A po drugie Primo to już nie Global Championship tylko Television.Taka mała uwaga.Mam nadzieję że się nie pogniewasz :P.Wracając do walki.Tutaj przewiduję rozpierduchę na ringu.Na 80 % Wejdzie The Fortune oraz Extreme Violence 2.0.Jednakże przejście Ravena do Stajni Ric Flair'a bylbym w siódmym niebie.Zero logiki.Najpierw świetny pojedynek na Hardcore Justice a teraz nagle w Drużynie Tomka.Trochę dziwne ale już trudno.Zwycięzca niewiadomy duży Plus.Bardziej wolałbym zwycięstwa AJ bo faktycznie ECW Originals dostają Pusha olbrzymiego przez co TNA zapomina o zawodnikach młodszych.Stawiam na The Fortune.

Abyss vs. "The War Machine" Rhino

Moja ciemna strona mocy czyli strona marka mówi mi, że wygra Rhino ale trzeźwo patrząc to Abbys jest w tej chwili pushowany i pewnie będzie jakieś zamieszanie kamera będzie w ringu gdzie będa juz EV 2 robić rozpierduche razem z Fortune i kamera zajmie się tym, a Abbys przywali mu Janice i znowu będziemy mieli zabitego, a Monster tylko odliczy i wygra.

Tak niestety chyba będzie ;(.Choć uważam że tutaj rozpierduchy nie będzie a TNA zrobi to inaczej.Jak :?: Na to pytanie odpowiedzi nie znam.Szkoda mi Rhino mógł pokazać na co go stać.Wróć.Na pewno pokaże na co go stać choć tej walki nie wygra.Nadzieja pozostaje tylko w Hardkorze.

Velvet Sky vs. Madison Rayne

Tutaj zdania nie mam.Ciekawa stypulacja.Wygrana Madison.

Sting & Kevin Nash vs. Jeff Jarrett & Samoa Joe

Powiem krótko.Kevin Emeryturka.W ringu nic już niestety nie prezentuję.Jego czas minął.Samoa Joe szmacony.Kiedyś w centrum zainteresowań teraz lekko w cieniu.Wygrana..nie mam bladego pojęcia.Obstawiam Heeli czyli Kevina i Stinga.

Podsumowując szykuję się wspaniała Gala.Po wysokim poziome WWE Summerslam Total Nonstop Action szykuję niezły kontratak.Mam nadzieje że to Im się uda.Myślę że szykuję Nam się niezwykły miesiąc.Tyle ode mnie w tej dyskusji :) .

paparoach.png

18659.png

Dobra, to i ja dołoże swoje 3 groszę, zaczne od najmniej, aż do najbardziej interesujących mnie walk.

Velvet vs Madison

Tutaj raczej wygrana Velvetki, z lekką pomocą swojej partnerki... nie liczę tutaj na jakiś super pojedynek, stąd ta walka znajduje się u mnie na początku. Mam nadzieje, że mnie panie miło zaskoczą :)

Williams vs Sabu

Sabu? WTF? Nie no, nic do gościa osobiście nie mam, ale jest wiele rezlerów, którzy mogli by podjąć Williamsa, np. Lethal... właśnie, gdzie jest Lethal? Boje się, że Sabu zdobędzie pas i dziadki będą dalej zanudzały na impactach.

Abyss vs Rhino

Hmm, będzie sporo hardcoru..Bodajże jest to falls count anywhere, więc za ringiem będzie wiele się działo.. W sumie spodziewam się przyzwoitego pojedynku, jeżeleli będzie więcej bicia przedmiotami, niż czystego wrestlingu, bo było by fatalnie wręcz. Nie kojarze tam, jak wygląda titatron(chyba tak się to zwie), ale Gore mógłby tam pójść :D Będzie pewnie kilka interwencji, oby tylko nie kendricka, bo nawet gdyby ta walka była five starem(co ja mówie :shock: ), nazwałbym ją zwykłym gównem :)

Tomek vs Styles

Będzie fajnie, leczjest jedno ALE...Nie ma innej opcji niż wygrana Dreamera, niestety :(.. Chyba musiało by wbić, całe Fortune, musieli by go znokautować tak, że niemógłby się ruszać, chcieli by zrzucić jego rodzine z dachu impact zone... wtedy usłyszelibyśmy I Quit..A tak? Wyjdzie dobrze, tego jestem niemal pewny, ale już bardziej spodziewam się heel turnu Ceny, niż "czystej" wygranej Stylesa..Jednak jest wyżej, od Falls Count Anywhere, bo Styles to jednak wrestler zajebisty :)

Pope vs Anderson

Pewnie zastanawiacie się, czemu tak nisko.. A no dlatego, że mimo iż Anderson gniecie przy Micu, to gorzej jest z ring skillem. Pope, gniecie przy micu, jest dobry w ringu, ale nie da rady poprowadzić jakoś super tej walki..Dałbym niżej niż walka I Quit, ale jednak jest to półfinał turnieju o World Tittle, stąd "trzecie miejsce"

MCMG vs Wolfe/Magnus

No chyba nie muszę mówić czemu.. Ta walka moze skraść show, to co ostatnio wyprawia najlepszy tag team na świecie, to jest poezja, jestem pewien że w starciu z takim geniuszem ringowym jak Wolfe, będzie co oglądać. Oby tylko nie wmieszała sie w to Chelsa, bo się wkurze. Za wcześnie na pasy dla anglików, może na Bound Of Glory :)

Hardy vs Angle

Powiem tak.. Jeżeli Hardy da z siebie 100%. Jeżeli Hardy pokaże to, co pokazywał w WWE.. Jeżeli Angle nie zawiedzie( a nie zawiedzie na pewno) Będziemy mieli 4-stara jak w banku..Angle jest według mnie, najlepszym wrestlerem na tej planecie, Hardy mimo wszystko też jest dobry, musi to być Main Event, nie ma innej opcji. Niech sobie Angle przegrywa, i tak zapewne wymyślą coś, by nie odszedł(albo niech odchodzi i wraca tam, gdzie stał się mega gwiazdą :)) Niech tylko młodszy Hardy nie zawiedzie, a będę oglądał tę walkę z wielką przyjemnością :)

Nie ma tu walki tag teamowej, bo całą przewine, gówno mnie ona obchodzi :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg