Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA HardCORE Justice 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV TNA HardCORE Justice 2010. A oto walki:

1.

Six Man Tag Team Match

The FBI vs Kid Kash & Simon'a Diamond & Johnny Swinger

2.

Singles Match

Too Cold Scorpio vs CW Anderson

3.

Singles Match

Stevie Richards vs P.J. Polaco

4.

Three-Way Dance Match

Rhino vs Al Snow vs Brother Runt

5.

South Philadelphia Street Fight

Team 3D vs Axl Rotten & Kahoneys

6.

"Final Showdown" Match

Raven vs Tommy Dreamer

7.

Non Title Match

Singles Match

Sabu vs Rob Van Dam

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• undertaker124

1

• elo3856

1

• Kacpios

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Widzę że dużo osób zagłosowało w ankiecie lecz się nie wypowiedziało.Miałem dylemat pomiędzy "Final Showdown" Match a Sabu vs Rob Van Dam.Ostatecznie głos leci na ten drugi pojedynek.Dlaczego?Akcje były przepyszne co prawda trochę wkurw*** Bill Alfonso z tym gwizdkiem ale dało się przeżyć.W pierwszym meczu można było zobaczyć też Brutalność na wysokim poziomie.Trochę nie potrzebnie wyszła żona Tomka przez co walka straciła na wartości.Zaś Rob i Terry wykręcili wspaniały Main Event.Dlatego też będę oryginalny i zagłosuję na Non-Title Match.

paparoach.png

18659.png

RVD vs. Sabu, czyli pojedynek dwóch przyjaciół. bardzo dobra technicznie walka. Kilka fajnych akcji w wykonaniu jednego, jak i drugiego (np. skok Sabu za barierki, frankensteiner na krzesło). Nawet tu nie chodzi o krew. Było trochę hardcoru bez krwi i to w 100% wystarcza. Sabu jak na swoje lata w wyśmienitej formie

DEAD MAN WALKING

Dla mnie moze nie najlepsza, ale najbardziej... nie wiem jak to nazwać, klimatyczna? była walka Dudleye vs Rotten i "Kahoneys". Podczas całej tej walki miałem banan na twarzy, a przy Star Warsach to wymiękłem i zacząłem sie piać. Pokazali tez troche hardcoru, wiem ze to lipa w porównaniu do Raven vs Dreamer, ale tą walkę oglądało mi się najprzyjemniej. i jeszcze Gangstas... dziwnie to wyglądało jak 5 min temu Balls dostał powerbomba na podpalony stół, a potem przytulał się ze swoimi oprawcami, ogólnie :t_up:

Ja zagłosowałem na mecz Dreamer vs Raven. Uważam że wykręcili dobry pojedynek w którym u obojga zawodników nie brakowało krwi, ale to tutaj nie jest nawet najważniejsze. Akcje według mnie były bardzo dobre i wogóle parę razy wydawało się że walka zakończy się a tu nic z tego. Żal mi szczerze tylko córek Tommyego które wraz z mamą na początku walki siedziały na trybunach. Dobrze że je potem wzięli, ale wogóle nie powinny tam byc, tymbardziej że ich tata był już wtedy zakrwawiony. Dla takich małych dzieci to napewno wielkie przeżycie bo one pewnie jeszcze nie rozumieją na czym to polega.

Wybieram walkę Dreamer vs Raven. Szczerze nie spodziewałem się takiego poziomu walki. Myślałem, że po tym jak Tomek odszedł z WWE trochę straci formę, ale trzymał tę walkę na dobrym poziomie. Szczególnie jak na tą, jak dla mnie nie zbyt wypaloną galę. Myślałem, że skoro te walki to będą takie 'niespodzianki' to naprawdę będą na znakomitym poziomie. Jednak było niestety jak dla mnie trochę lepiej jak na WWE ER. Mówię, że lepiej bo ER to był totalny nie wypał. Ale nie odbiegając od tematu to miałem również ogromny dylemat pomiędzy tą walką i RVD vs Sabu. Obie walki zdecydowanie ponad poziom całokszałtu walk gali. Nie spodziewałem się również takiego wykonania walki w postaci Sabu, ale cóż pokazał że potrafi jeszcze walczyć na dobrym poziomie.

Nie będę oryginalny i powiem, ze postawiłem na walkę "Final Showdown". Raven i Tomasz pokazali w niej naprawdę niezłą klasę ale jednak według mnie więcej do tej walki wniósł Raven. Do tego mnie zaskoczył i wygrał walkę. To zaskoczenie oczywiście było pozytywne, bo znowu myślałem, że wygra face :| , już przy tej akcji jak Tomek wykonał na Ravenie DDT z kajdankami na dłoniach, to już wtedy sądziłem, że to koniec i już moja mina się zmieniła. Lecz zaskoczenie i tu bach inny zwycięzca. To mi się podoba. :D

ahfo.png

luba_049.png

Imo najlepiej wypadła walka Sabu vs Rob Van Dam. Panowie zaprezentowali nam w jak dobrej formie się znajdują(szczególnie RVD). Pojedynek prowadzony w dobrym tempie, przyzwoita ilość porządnych akcji. Nie był to oczywiście przełom, ale i tak tego typu starcia są w pełni akceptowalne. Walka Dreamer vs Raven również bardzo mi się podobała, ale jednak to nie to czego oczekiwałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...