Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV TNA HardCORE Justice 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszego wrestlera PPV TNA HardCORE Justice 2010. A oto kandydaci:

Too Cold Scorpio - pokazał nawet dobrą klasę, miał parę ciekawych akcji.

Team 3D - pokazali się z dobrej strony, przy użyciu paru cieszących nas akcji i wygrali walkę.

Tommy Dremaer i Raven - oboje stworzyli dobre widowisko.

Sabu - pokazał swoje świtene akcje, co oznacza, że jest w formie.

Ktoś Inny - według waszego uznania (tą opcje musisz uzasadnić, bo inaczej nie będzie brana pod uwagę)

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• undertaker124

1

• Yaoohoo

1

• Kacpios

1

Top użytkownicy w tym temacie

To może ja się pierwszy wypowiem.Myślę że mój głos jest oczywisty.Głosuję of course na Sabu.Ma on już pare latek na karku jednak kiedy zobaczyłem Jego akcje które powiązane były ze starymi akcjami z ECW to po prostu szok.DDT na krzesło z narożnika, Skok przez barierki to tylko częściowe momenty które Sabu wykonał wyśmienicie.Szkoda że to był jego jednorazowy wybryk.Chętnie zobaczyłbym go jeszcze w Total Nonstop Action na ringu.Terry Brunk please come back ;) .To tyle.

paparoach.png

18659.png

Głos leci na Sabu. Koleś ma 47 lat. Występował w najbardziej hardcorowych walkach w historii, ma liczne blizny na ciele. Prawie złamałby kark. Już po tych 20 latach ciągłego Extremu mogłoby mu się odechcieć walczyć dalej. Jednak on się dalej nie poddaje. W obecnej chwili, po kontuzji Jerry'ego Lynn'a to on zrobił największą przysługę TNA. Gdyby nie on TNA zostałoby bez ME. A on zgadza się wystąpić w ME i dać z siebie po raz kolejny 100% (nie wiadomo, co by robił na HJ gdyby nie ta kontuzja, ale jeśliby walczył to nikt od niego nie oczekiwałby cudów, bo w końcu ma swoje lata, a Main Event jednak zobowiązuje do czegoś lepszego). A jak wiemy Sabu nie daje z siebie 100%, tylko zawsze 300% i tym razem tez tak było. Mimo lat jest w kapitalnej formie. Według mnie, mimo tego, że przegrał to pokazał się lepiej niż RVD. Wielki Szacunek dla Sabu. Tylko w taki sposób, oddając mój głos na niego mogę okazać go okazać. :)

DEAD MAN WALKING

Mój głos oddaję na Sabu ponieważ stworzył bardzo dobrą walkę i to nieźle hardcorową :D mimo, że ma trochę latek na karku. Jak było widać formę ma i szkoda, że przyszedł na jedną walkę chętnie zobaczyłbym jeszcze parę z jego udziałem, ale no cóż swój wiek ma więc niemożna od niego tego oczekiwać, bo i tak swoje zrobił. Według mnie jeszcze z dobrej strony pokazali się Raven i Tommy, którzy również pokazali hardcore w dobrym wykonaniu i też miło było popatrzeć. Jednak na tej gali najlepszy był SABU :t_up: .

Głos leci na Sabu. Oczywiście chciałbym tak poruszac się jak On w tym wieku więc wielka pochwała dla niego :applause: . Oczywiście miałem dylemat czy nie wybrac kogoś z dwójki Dreamer lub Raven. Myślę że naprawdę za te lata i taką walkę Sabu jednak ich przerósł. Tak jak niektórzy userzy chciałbym Go jeszcze oglądac w TNA, ale zasłużył sobie jednak już na emeryturę. I tak zrobił dużo dla wrestlingu. Jeszcze raz wielkie brawa :applause: .

Głos oczywiście na Sabu. Mimo łysiny na głowie, żeby tak zapier****ć w tym wieku nic tylko pogratulować formy. Sabu pokazał wszystkie akcje za które jest uwielbiany na całym świecie. Walka też stała na wysokim poziomie dobry ME.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Mój głos poleciałby na Sabu wtedy gdyby wygrał walkę. Jednak tak się nie stało. A więc mój głos leci na Ravena. Bardzo dobra, najbardziej hardcorowa walka na Hardcore Justice. Bardzo dobra otoczka stworzona wokół tego pojedynku przez Ravena, no i dużo hardcorowych akcji. Gdyby nie on ME HJ stałby na słabym poziomie jednak Raven pokazał że nadal potrafi zrobić dobrą walkę. No i plus dla niego za dobre Promo przed walką.

Ja będę w drugiej mniejszości, czyli mój głos pobiegł na zwycięzce "Final Showdown" Match'u. Oczywiście chodzi mi tu o Raven'a. Według mnie on najwięcej pokazał ze wszystkich, no dobra Sabu pokazał swoimi akcjami ale Raven pokazał swoją świetność przedmiotami. Wygrał najlepszą walkę Hardcore Justice i dzięki temu zyskał sporo u mnie. No, no, parę jego walk widziałem ale dzięki tej Łajt będzie miał konkurencje dla fana Raven'a. ;)

ahfo.png

luba_049.png

Głos rzecz jasna na Sabu. Gość zachował najwięcej ze swojego/swojej stylu/formy, w stosunku do innych graczy w podobnym wieku(moim skromnym zdaniem oczywiście). Pokazał, że wciąż jest w stanie reprezentować styl, za który jest uwielbiany. Życzę mu takiej dyspozycji do samego końca kariery :t_up:

• 2 tygodnie później...

Czas na podsumowanie ;) :

1. Sabu

2. Raven

3. Tommy Dreamer

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...