Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Lipca

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sorry, że znowu zapomniałem :/

Kandydaci:

Nexus - Spowodowali przegraną Ceny na Money in The Bank i prowadzą z nim dobry feud.

The Miz - Wygrał Moeny in The Bank Ladder Match i strzela świetnymi speechami wszędzie gdzie się pojawi.

Kane- Wygrał Mitb Ladder Match i zdobył WHC po czym oskarżył Reya o atak na Undertakera.

"Dashing" Cody Rhodes - wreszcie może się pokazać w WWE i robi bardzo ładne walki.

Jay Lethal - wygrana na Victory Road i fajne speeche na Impactach.

ECW Originals - Inwazja na TNA i ładne speeche.

Motor City Machine Guns - seria bardzo dobrych walk z Beer Money.

Ktoś inny (uzasadnij w poście)

Ja oddaje głos na MIza za niesamowite speeche.

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• Droopi

1

• Yaoohoo

1

• mlody293

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ja zaglosowalem na Kane'a. Dostal duzy push i jestem zadowolony z tego ze to on zdobyl walizke i pas. Mam nadzieje ze utrzyma go przynajmniej do gali Hell in a Cell.

Mój głos leci na Miza. Zastanawiałem się też nad Kane'm, bo też dostał wreszcie duży push i dużo go w WWE, ale jednak Miz w moich oczach w lipcu wypadł lepiej. Ponieważ coraz go więcej w WWE i na RAW był w ME co jest niezłym postępem dla tego zawodnika. Jak już wspomniałeś ma niesamowite speeche czy to na RAW czy na NXT do tego w ringu prezentuje się bardzo dobrze. Jedyne co polepszy jego sytuacje jest pas WWE, który mam nadzieję niedługo zdobędzie czego mu życzę :D .

Kane - w końcu wygrał coś konkretnego. MITB, później World Title. Na SD! wygłasza wspaniałe proma, walki przyzwoite. Bezsprzecznie numer 1. Czekam na feud Kane - Undertaker .

DEAD MAN WALKING

Bez chwili zawachania mój głos leci na Motor City Machineguns. Razem z Beer Money co tydzień pokazują niesamowite walki. Takie pojedynków tagteam można oglądać bardzo rzadko ostatnio a oni robili to co tydzień. No i przede wszystkim zostali nowymi mistrzami TT co już pozwoliło im się niesamowicie wykazać a mam nadzieje że to dopiero początek. Na drugim miejscu ustawiłbym Kane'a, też został nowym mistrzem poza tym od ataku na Takera cały czas bardzo wykazuje się przy micu. No i przechodzi heel turn. Natomiast nie rozumiem czemu umieściłeś w tym gronie Rhodes'a... Nic nie osiągnął, nie wiele pokazuje no chyba że za zasługi uznałeś te prze durne filmiki o wyrywaniu wlosów z nosa czy depilacji brwi czy też może prze tragiczną zmiane gimmnicka.

Ja głos oddałem na Kane'a ponieważ zdobył wreszcie jakiś pas,robi przyzwoite walki i jeszcze ten storyline z Undertakerem,Bezsprzecznie wygrywa Kane 8)

Calik Rules

Głos na Kane'a. Nareszcie wyszedł z cienia Drewa i ma pożądne story. W takim wieku, z takimi zasługami a miałby być jobberem podobnie jak szmaceni Goldust i jeszcze do niedawna Finlay. Writerzy dobrze się spisali i mam nadzieję, że Kane nie straci tak od razu pasa. Zdecydowanie na niego zasługiwał, po tych latach w cieniu.

Głos na Kane'a. W końcu otrzymał push i mógł pokazać na co go stać. Świetnie odgrywał storyline z Taker'em, robił bardzo dobre walki, wygrał na MiTB no i w końcu zdobył pas. Moim zdaniem zdecydowanie zasłużył na tytuł wrestlera lipca.

ksgj.png

Mój głos oczywiście na Kane'a.Po tylu latach w końcu coś zdobył ,porządnego.Dzięki temu pushowi bardzo dużo pokazuje.Jego speeche i segmenty są wyśmienite.Oby ,jak najdłużej cieszył się z mistrzostwa.Czekam teraz na jego feud z Taker'em.Dobrze,że Big Red Monster został zauważony,bo z nim WWE wydaję się lepsze.

• Styl:  Jasny

Wrestler Lipca to oczywiście Kane!!! Wygrał walizkę na MITB PPV, po czym wykorzystał ją jeszcze na tej samej gali pokonując Rey'a zdobywając WHC Title. Odkąd Taker jest w stanie wegetatywnym Kane spisuje się fenomenalnie nie tylko w ringu, ale przy mikrofonie. Niejedne fenomenalne speeche z zajebistymi emocjami i złością, mówienie o zemście - naprawdę najwyższa klasa :t_up: Nie mogę sie doczekać jego feudu z Takerem - Grabarz wraca na SummerSlam, walczą później na Breaking Point i na koniec Hell In cell Match jako Main Event na gali o tej samej nazwie. Głos na Kane'a.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Głos na Miza. I zaraz powiecie dlatego, że go Lofam no też dlatego.. :8 Zgadzam się z Bugim te jego speche rozwalają i w ogóle ma genialny okres ma gadane w ringu też nie odstaję od innych jako PRO się sprawdza. No ludzie po prostu AWESOME a kto Kane a ten też jeszcze mógłby coś, ale, ale nie jakoś mnie nie zasłużył zbyt ta cała sprawa z warzywkiem jest strasznie przereklamowana.. I już nudna. Nexus hm.. jakbym miał dwa głosy poszedł by jeden z nich na nich. Deszing nie zasłużył toż to nie program depilacyjny..

Wybór może być tylko jeden. Big Red Monster o jego postawie w ubiegłym miesiącu napisano już praktycznie wszystko. Nie będę powtarzał tego co zostało już napisane Kane

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Głos na Kane. Jak już to nieraz podkreślałem push należał mu się już dawno. Od kilku tygodni jest postrachem na Smackdown, a pozatym naprawdę przedstawia nam bardzo dobre spicze. Oczywiście trzeba dodac że zdobył niebieską walizkę, a chwile potem mógł już cieszyc się z posiadania pasa WHC. Oczywiście też zastanawiałem się nad MCMG, ale Oni są jeszcze młodzi i na nich wkrótce przyjdzie czas.

Głos bez wahania na MCMG. We wspaniałym stylu zdobyli tag teamowe mistrzostwo i z tygodnia na tydzień w przynajmniej dobrych walkach, bronią go. Generalnie pomysł z takim poprowadzeniem feudu z Beer Money jest bardzo dobry. Reasumując Gunsi są elitą tag teamów na dzień dzisiejszy i ze względu na to zasługują na wszelkie pochwały :t_up:

Głos na Kane. Te jego speeche i segmenty, aż chcę się oglądać. Wygrana na MiTB oraz pas WHC. Warto było dać mu push.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...