Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Lipca

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sorry, że znowu zapomniałem :/

Kandydaci:

Nexus - Spowodowali przegraną Ceny na Money in The Bank i prowadzą z nim dobry feud.

The Miz - Wygrał Moeny in The Bank Ladder Match i strzela świetnymi speechami wszędzie gdzie się pojawi.

Kane- Wygrał Mitb Ladder Match i zdobył WHC po czym oskarżył Reya o atak na Undertakera.

"Dashing" Cody Rhodes - wreszcie może się pokazać w WWE i robi bardzo ładne walki.

Jay Lethal - wygrana na Victory Road i fajne speeche na Impactach.

ECW Originals - Inwazja na TNA i ładne speeche.

Motor City Machine Guns - seria bardzo dobrych walk z Beer Money.

Ktoś inny (uzasadnij w poście)

Ja oddaje głos na MIza za niesamowite speeche.

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• Droopi

1

• Yaoohoo

1

• mlody293

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ja zaglosowalem na Kane'a. Dostal duzy push i jestem zadowolony z tego ze to on zdobyl walizke i pas. Mam nadzieje ze utrzyma go przynajmniej do gali Hell in a Cell.

Mój głos leci na Miza. Zastanawiałem się też nad Kane'm, bo też dostał wreszcie duży push i dużo go w WWE, ale jednak Miz w moich oczach w lipcu wypadł lepiej. Ponieważ coraz go więcej w WWE i na RAW był w ME co jest niezłym postępem dla tego zawodnika. Jak już wspomniałeś ma niesamowite speeche czy to na RAW czy na NXT do tego w ringu prezentuje się bardzo dobrze. Jedyne co polepszy jego sytuacje jest pas WWE, który mam nadzieję niedługo zdobędzie czego mu życzę :D .

Kane - w końcu wygrał coś konkretnego. MITB, później World Title. Na SD! wygłasza wspaniałe proma, walki przyzwoite. Bezsprzecznie numer 1. Czekam na feud Kane - Undertaker .

DEAD MAN WALKING

Bez chwili zawachania mój głos leci na Motor City Machineguns. Razem z Beer Money co tydzień pokazują niesamowite walki. Takie pojedynków tagteam można oglądać bardzo rzadko ostatnio a oni robili to co tydzień. No i przede wszystkim zostali nowymi mistrzami TT co już pozwoliło im się niesamowicie wykazać a mam nadzieje że to dopiero początek. Na drugim miejscu ustawiłbym Kane'a, też został nowym mistrzem poza tym od ataku na Takera cały czas bardzo wykazuje się przy micu. No i przechodzi heel turn. Natomiast nie rozumiem czemu umieściłeś w tym gronie Rhodes'a... Nic nie osiągnął, nie wiele pokazuje no chyba że za zasługi uznałeś te prze durne filmiki o wyrywaniu wlosów z nosa czy depilacji brwi czy też może prze tragiczną zmiane gimmnicka.

Ja głos oddałem na Kane'a ponieważ zdobył wreszcie jakiś pas,robi przyzwoite walki i jeszcze ten storyline z Undertakerem,Bezsprzecznie wygrywa Kane 8)

Calik Rules

Głos na Kane'a. Nareszcie wyszedł z cienia Drewa i ma pożądne story. W takim wieku, z takimi zasługami a miałby być jobberem podobnie jak szmaceni Goldust i jeszcze do niedawna Finlay. Writerzy dobrze się spisali i mam nadzieję, że Kane nie straci tak od razu pasa. Zdecydowanie na niego zasługiwał, po tych latach w cieniu.

Głos na Kane'a. W końcu otrzymał push i mógł pokazać na co go stać. Świetnie odgrywał storyline z Taker'em, robił bardzo dobre walki, wygrał na MiTB no i w końcu zdobył pas. Moim zdaniem zdecydowanie zasłużył na tytuł wrestlera lipca.

ksgj.png

Mój głos oczywiście na Kane'a.Po tylu latach w końcu coś zdobył ,porządnego.Dzięki temu pushowi bardzo dużo pokazuje.Jego speeche i segmenty są wyśmienite.Oby ,jak najdłużej cieszył się z mistrzostwa.Czekam teraz na jego feud z Taker'em.Dobrze,że Big Red Monster został zauważony,bo z nim WWE wydaję się lepsze.

• Styl:  Jasny

Wrestler Lipca to oczywiście Kane!!! Wygrał walizkę na MITB PPV, po czym wykorzystał ją jeszcze na tej samej gali pokonując Rey'a zdobywając WHC Title. Odkąd Taker jest w stanie wegetatywnym Kane spisuje się fenomenalnie nie tylko w ringu, ale przy mikrofonie. Niejedne fenomenalne speeche z zajebistymi emocjami i złością, mówienie o zemście - naprawdę najwyższa klasa :t_up: Nie mogę sie doczekać jego feudu z Takerem - Grabarz wraca na SummerSlam, walczą później na Breaking Point i na koniec Hell In cell Match jako Main Event na gali o tej samej nazwie. Głos na Kane'a.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Głos na Miza. I zaraz powiecie dlatego, że go Lofam no też dlatego.. :8 Zgadzam się z Bugim te jego speche rozwalają i w ogóle ma genialny okres ma gadane w ringu też nie odstaję od innych jako PRO się sprawdza. No ludzie po prostu AWESOME a kto Kane a ten też jeszcze mógłby coś, ale, ale nie jakoś mnie nie zasłużył zbyt ta cała sprawa z warzywkiem jest strasznie przereklamowana.. I już nudna. Nexus hm.. jakbym miał dwa głosy poszedł by jeden z nich na nich. Deszing nie zasłużył toż to nie program depilacyjny..

Wybór może być tylko jeden. Big Red Monster o jego postawie w ubiegłym miesiącu napisano już praktycznie wszystko. Nie będę powtarzał tego co zostało już napisane Kane

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Głos na Kane. Jak już to nieraz podkreślałem push należał mu się już dawno. Od kilku tygodni jest postrachem na Smackdown, a pozatym naprawdę przedstawia nam bardzo dobre spicze. Oczywiście trzeba dodac że zdobył niebieską walizkę, a chwile potem mógł już cieszyc się z posiadania pasa WHC. Oczywiście też zastanawiałem się nad MCMG, ale Oni są jeszcze młodzi i na nich wkrótce przyjdzie czas.

Głos bez wahania na MCMG. We wspaniałym stylu zdobyli tag teamowe mistrzostwo i z tygodnia na tydzień w przynajmniej dobrych walkach, bronią go. Generalnie pomysł z takim poprowadzeniem feudu z Beer Money jest bardzo dobry. Reasumując Gunsi są elitą tag teamów na dzień dzisiejszy i ze względu na to zasługują na wszelkie pochwały :t_up:

Głos na Kane. Te jego speeche i segmenty, aż chcę się oglądać. Wygrana na MiTB oraz pas WHC. Warto było dać mu push.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE ogłosiło pełną kartę walk dla dzisiejszego odcinka AAA on Fox. To odcinek go-home przed galą Rey de Reyes, która wystartuje w przyszłą sobotę w Puebli w Meksyku. Już wcześniej zapowiedziano finałowy kwalifikator do Rey de Reyes z udziałem Mr. Iguana vs. Santos Escobar vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Nie zabraknie też singles matchu między dwoma już zakwalifikowanymi do Rey de Reyes: La Parka i „The Original” El Grande Americano. Ponadto El Hijo del Vikingo pojawi się w singles act
    • Grok
      CM Punk niedawno zrobił sobie tatuaż na cześć zmarłego psa Larry'ego. Punk ogłosił w grudniu, że jego pupil, którego uratował ze schroniska PAWS Chicago (działającego bez uśpiania zwierząt) prawie dekadę temu, odszedł. W wideo opublikowanym w piątek na kanale YouTube WWE, Punk opowiedział o tatuażach z odciskami łap, które teraz ma na torsie, wyjaśniając, że odciski należą do Larry'ego. Punk powiedział, że tatuaż jest umieszczony na klatce piersiowej w tym samym miejscu, gdzie Larry czasami
    • Grok
      Jordynne Grace podzieliła się szczegółami na temat tego, co doprowadziło do jej kontuzji podczas piątkowego tapingu WWE Main Event. Amatorski fan cam z tego wydarzenia szybko stał się viralem w sieci. Widać na nim medyków WWE opiekujących się Grace w ringu, podczas gdy sędzia podnosił rękę Alby Fyre. Później Grace wrzuciła fotkę, na której siedzi na wózku inwalidzkim Chelsea Green z ortezą na nodze. W sobotę Grace opublikowała w mediach społecznościowych klip z momentu kontuzji kostki, dodaj
    • Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
  • Dodaj nową pozycję...