Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tyler Black w WWE, John Cena chwalony, Dolph nowym IC i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

john_cena.jpg

:arrow: Podobno John Cena zdobył wiele pochwał dzieki współpracy na backstagu jak i na żywo w telewizji z Nexusem. Większość z nich jest postrzegana jako zieloni w tym temacie (oprócz Wade Barreta), a dzięki Cenie wyglądają jak prawdziwe gwiazdy.

:arrow: Vince McMahon na konferencji prasowej zapytany o nowe talenty w odpowiedzi pochwalił Nexus.

:arrow: Michelle McCool wygrała w rankingu PWI na Kobiete wrestlingu roku. Uzasadniając tą decyzje PWI podało praę powodów takich jak to, że w czerwcu 2009 roku została pierwszą kobietą posiadającą Divas Championship i Womens Championship. Przez ostatni rok Michelle wygrywała z trzema najbardziej utytułowanymi kobietami ostatnich lat - Meliną, Gail Kim i Mickie James. Michelle McCool od 1lipca 2009 roku posiada pas Womens Championship (z małymi przerwami). Od siebie dodam czwarty powód czyli wpływowy mąż (to chyba przesądziło).

:arrow: Nowe logo WWE, które przedstawiałem w poprzednich newsach ma zadebiutować już 30 Sierpnia na 900-setnym odcinku WWE RAW.

:arrow: Goldust na swoim twitterze krytykował Knockouts TNA Lacey Von Erich. Napisał między innymi "Wspaniała rodzina ale ona nie", "To jest straszne", "Lacey nie ma talentu w ogóle".

:arrow: Bella Twins i Eve napisały, że swoje konto na Twitterze założył były już Gwiazdor WWE Carlito. Oto adres: twitter.com / carlitocolon.

:arrow: Shawn Michaels zapytany oto czy był wściekły na WWE za zwolnienie Danielsona odpowiedział: Nie nei byłem wściekły i nawet nie wiem skąd ktoś mógł tak pomyśleć."

:arrow: Oto karta na SummerSlam:

Elimination Match

WWE Team (John Cena, Bret Hart, R-Truth, The Great Khali i John Morrison) vs Nexus (Wade Barrett, Skip Sheffield, Michael Tarver, Heath Slater, Gabriel Justin, Darren Young i David Otunga)

WWE Championship Match

Sheamus © vs Randy Orton

World Heavyweight Championship Match

Kane © vs Rey Mysterio

3-w-1 Handicap Match

Big Show vs Straight Edge Society (CM Punk, Gallows Luke i Joey Mercury)

:arrow: Podobne zdarzenia, które zaszły kiedyś między Kennedym czy Kingstonem, a Ortonem miały miejsce po RAW 26 lipca kiedy to Randy był wściekły na Miza za walkę z Jayem Uso. Kiedy podczas RAW Orton po walce na RAW wykonał RKO na Sheamusie, a potem na Mizie nie byl w stanie ukryć swojej frustracji. Przypominam, że w styczniu tego roku Orton doprowadził do końca pushu dla Kofiego Kingstona, który to podczas ataku na Ortona zapomniał o czasie i potem w szatni poszło w stronę Ghańczyka wiele niemiłych słów od Ortona. Także Ortonowi przypisuje się zwolnienie Mr.Kennedyego. Randy był na niego zły po nieudanym Suplexie i najprawdopodobniej nacisnął zarząd żeby go zwolnił.

dolph-ziggler-2.jpg

:arrow: Na ostatnim SmackDown Dolph Ziggler zdobył Intercontinental Championship pokonując Kofiego Kingstona. Dolph miał zdobyć ten pas już rok temu na SummerSlam ale wtedy Mysterio, który był mistrzem zaczął kłócić się, że jest jeszcze za krótko mistrzem i w końcu obronił pas. Gdy Rey zostal zawiesozny pare dni po SummerSlam to właśnie Ziggler miał zdobyć pas ale Mysterio powiedział, że jedynym, który może w tym czasie zdobyć ten tytuł jest John Morrison i tka tez się wtedy stało.

:arrow: Dziewczyna Jeffa Hardyego Beth jest najprawdopodobniej w ciąży!

:arrow: Według różnych źródeł Tyler Black RoH Champion podpisał kontrakt z World Wrestling Entertaimnet. jeśli to prawda to we wrześniu zacznie pracę tak jak każda nowa gwiazda w FCW. Właściciel RoH Cary Silkin nie chciał tej wiadomości skomentowac więc wszystko możliwe!

:arrow: Przed Hardcore Justice wiadome było, że Jerry Lynn zapowiadany do wystąpienia w Main Evencie gali doznał kontuzji i nie wystąpi mówiło się, że zamiast niego z Robem Van Damem zawalczy Sabu ale to wszystko informacje sprzed gali.

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• Yao

2

• SweetChinMusic

2

• Zaqu7

2

Top użytkownicy w tym temacie

Black w WWE???? :evil: Kolejny wielki zawodnik ma trafić do najgorszej federacji, nie wiem jaka informacja może być gorsza. Oby Jego przygoda wyglądała podobnie jak ta Danielsona, przynajmniej jakiś pożytek by był ze względu na promocję dla sceny niezależnej.

Pochwały dla Ceny = =))

Ziggler jak najbardziej zasługuje na ten pas, a nawet na wiele więcej.

A pretensje Ortona są żałosne, mam nadzieję, że nie doprowadzi to do przestoju w rozwoju postaci Miza :| . Takie wykorzystywanie pozycji w federacji jest imo żałosne, ale czego więcej po Randy'm można się spodziewać.

Goldust krytykuje, tak jakby On sam coś potrafił :P

Dobre newsy Boogey :t_up:

k***a zaqu miałem nic nie pisać, ale dobra. Cena ten storyline prowadzi zajek***abiście, jego postać wypromowała 7 nowych skurwysynów, a on dalej jest zły? Ja pierdziele, wam się nie da dogodzić. A z tym: Najgorsza federacja, doprowadziłeś mnie do tego: =)) TNA jest obecnie wielkim syfem, wszystko tam jest pomieszane, Samoa Joe zawieszony, co z tego że jest większy hardcore? Ostatnie 2 PPV(nie mówie o HJ, nie oglądałem) To były najgorsze PPV jakie dane było mi zobaczyć w moim krótkim życiu. Black z jednej strony może Jobbować, co nie jest ani troszkę pewne, z drugiej strony stanie się tak popularny jak danielson, lub nawet jeszcze bardziej. A no tak, zapomniałem że gdyby podpisał kontrakt z tna, byłby za miesiąc World Heavyweight Championem. Przecież Deasmond Wolfe, jest teraz największą gwiazdą federacji, i nie przegrał od 3 miesięcy o.O Z dalszą częścą twego komentarza, oczywiście się zgadzam, Ziggler już dawno zasługiwał na pas, ale jeden mały ...... mu w tym przeszkodził, AMEN.

Dop.Boogey: NIe mam nic przeciwko twojemu zdaniu, bo to twoje zdanie ale prosiłbym o zmniejszenie liczby bluźnierstw, bo następnym razem będe zmuszony dać warna.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Co do pochwał Johna to ja tam nie widzę jakiś przeciwskazań. Po ciągłym story na pas WWE, nareszcie robi coś dla młodych, którzy jobbowali, Evan Bourne a teraz Nexus... I tak nadal czekam na jego heel turn. Michelle na 1 miejscu... ja bym tam widział Maryse, lub może Laylę. Czy Goldustowi ktoś przywalił? Co go napadło, żeby tak obrażać kobietę. Coś mi się wydaje, że Orton albo ma jakąś kur***ę, lub tak potrafi się dosrać do człowieka o byle co. Wiadomo, że Orton ma trochę lepsze względy u McMahona, ale żeby przez niego zwolnili Kennedy'ego... To samo tyczy się Reya, czy on jest writerem żeby decydować co ma się dziać z nim i pasem? Mam tylko nadzieję, że Dolph nie będzie za krótko tym mistrzem. Coś czuję też, że do tego wszystkiego włączą się zapewne Christian oraz Dashing Cody Rhodes. Teraz list CHIKARA do RoH: "RoH jesteście głupi". Widocznie w RoH nie ma miejsca po zatrudnieniu paru nowych zawodników. A WWE przyda się w końcu jakiś Jobber, na push chociażby Alberta Del Rio. Oczywiście wielkie dzięki za newsy.

Wiesz co SweetChinMusic spodziewałem się twojej odpowiedzi, ale nie myślałem, że lubisz WWE aż do tego stopnia :P a tak na marginesie to nie powinieneś dostać warna za taką liczbę przekleństw? =)) A co do Ceny to nie chodzi mi o to jak prowadzi ten scenariusz, tylko jaką jest postacią. To co robi to jest policzek dla Pro Wrestlingu i cały czas będę to podkreślał! I mam do ciebie pytanie, czemu uważasz, że jestem tak ograniczony by myśleć, że Black w TNA byłby mega gwiazdą? Dałem kiedykolwiek powód do takiego wniosku? Oczywiście zgadzam się, ostatnimi czasy TNA obniżyło poziom i to bardzo, co mnie irytuje, irytuje mnie sytuacja Desmonda, to że z jednego z najlepszych zawodników ROH stał się jobberem. Zgadzam się z całą tą krytyką(w przeciwnym razie byłbym hipokrytą), ale wciąż to co robią jest lepsze niż produkty WWE. Na federację Dixie można (przez większość czasu) patrzeć bez obrzydzenia w przeciwieństwie do sam wiesz...Niby co jest słabsze od cyrku Vince'a? Kolejne pytanie do ciebie ;) . A tak na marginesie ostatnimi czasy koncentruje się na indy więc nie sugeruj się tym , że w moim profilu ulubioną fedką jest TNA.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nie zgadzam się z wami że Balck będzie robił za jobbera w WWE.To prawda dużo gwiazd w WWE które przychodziły przechodziły okres że jobbowali cały czas.Jednak weźmy Danielsona gdyby nie ludzie z góry i ta fatalna akcja z krawatem to nie zdziwiłbym się gdyby teraz był US Chempionem.Ja Blacka w WWE widzę jako przyszłego Intercontinental championa w Smackdown które potrzebuje takiego utalentowanego wrestlera.Cena jak dla mnie bardzo zasłużone pochwały zebrał,dzięki niemu możemy oglądać Nexusa co RAW,bo bez wsparcia jakiejś wpływowej gwiazdy ten storyline dawno się już skończył.Jak dla mnie robi się coraz bardziej prawdopodobne że Cena będzie w Nexus.

Ps:Zgadzam się ze SCM obecnie WWE>TNA.

#SmartFanZone

I oto mi właśnie Yao chodzi. Orton i Mysterio przeszkadzają młodzieży w promowaniu, by "chronić" własną dupe, a Cena stoi przy młodych, tak było przy Bournie, tak było przy nexus. To samo może spotkać Blacka, jeżeli natknie się na Cene, nie musi się martwić o push, i to są własnie te 2 rzeczy za które cena przekonuje mnie do siebie. Pierwsze: Ma do siebie dystans. Po drugie: Robi wszystko by wypromować młodych, bo sam wie że całe życie na szczycie nie będzie. Każdy ma swoje zdanie, jak dla mnie obecnie to co prezentuje TNA ssie na maksa, a to co pokazuje World Wrestling Entertainment robi się coraz lepsze( co nie oznacza że jest dobrze). Wiesz zaku, ostatnio ludzie idą takim tokiem myślenia: Danielson zwolniony pfffff jak ja ich nienawidze, to ich wina....2 mieszki później Joe zawieszony: A to jego wina, a nie wina TNa bla, bla, bla.... Jak ty tak nie uważasz to sory, ale po prostu tak właśnie myślą w dzisiejszych czasach fani TNA :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Mnie tam nowi nie interesuję dopóki nie zobaczę co z nimi będzie się w WWE działo.. Cena brawo zasłużył na pochwały bo zrobił coś wielkiego i wszelkie słowa krytyki i teksty Wow Jasiu można sobie darować bo swoim kosztem wypromował 7 wspaniałych ;) A i to może być jego największa umiejętność bo coś mnie się zdaję, że taki Randy by nie zgodził się na taki scenariusz tylko kazałby ich zwolnić i tak się zastanawiam czy Orton niedługo nie wejdzie w jakimś berecie czy innej kaszkietówce na ring przy jakimś dźwięcznym themie a to Cena nie bd grał twardziela bezlitosnego.. DOLPH ! Nareszcie! Strasznie się cieszę bo nie ukrywam przepadam za nim jak za większością heeli ;):twisted: Mam nadzieję, że potrzyma troszkę dłużej ten pas i wykręcie jakiś ciekawy feudzik z kimś równie powołanym o ten pas. Ta ten wpływowy mąż Michelle w sumie wisi mi ten ranking bo jest on troszkę śmieszny.. Patrząc chociażby na męskie wyniki =)) A co do logo to nie podoba mnie się osobiście bym zostawił to co obecnie jest. Niech mi tylko Randy zniszczy push dla Mike. :evil: A Jeff gratuluję ;)

SCM - TNA jest feee. i zaś mnie wyprzedziłeś. :D

Po pierwsze wielkie dzięki za newsy. A co do nich to wreszcie dali jakąś dobrą robotę Cena'ie i mi się aktualnie podoba taki stan rzeczy czyli promowanie młodych przez gwiazdy WWE :t_up: . Ciekawy jestem tego nowego loga, bo parę różnych już się pojawiło, ale trudno powiedzieć, które będzie prawdziwe. To co Randy robi to trochę dziwne :x , bo niszczy push dla następnych wielkich gwiazd, które mogły dostać się do ME i trochę mnie zdziwiło, że Vince sobie pozwala na takie coś. No wreszcie Dolph ma pas mam nadzieję, że trochę go potrzyma i może za rok albo półtora będzie WHC. Black w WWE ciekawa wiadomość :D , która mnie cieszy i już czekam na jego debiut i liczę, że to będzie na SD.

Co do tego, że krytykujecie Goldusta za to, że skrytykował Von Erich to wy lepiej się puknjiecie w głowę. Bo bądź co bądź ale Lacey wybitną Knockouts nie jest i widać, że nie radzi sobie w ringu, a mnie osobiście i mic jej się nie podoba i w takiej krytyce może być coś dobrego, że jeśli Von Erich usłyszy krytykę tak doświadczonego i utalentowanego wrestlera to weźmie się za siebie i kibice moga na tym tylko zyskać :) A co do Blacka to fatalna wiadomość, bo będzie jobberem jakich mało ale w TNA było by tak samo. Niektózy wrestlerzy są poprostu stworzeni do Sceny Niezależnej i lepiej niech się trzymają tam, a nie idą do MS. Co gorsza jakieś pół roku temu gdy proponowano mu kontrakt z WWE odpowiedział "Jestem wrestlerem, a nie cyrkowcem" co daje mu gorszą pzycje niż inni jak Danielson wcześniej czy Kaval. Tyler najwyżej pojobbuje ze dwa lata w FCW i na tym skończy się jego przygoda z MS, a potem będzie musial budować swoją pozycje w Indy od nowa. Szkoda ale jak to mówił Million Dollar Man "Everybody has a price....".

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

A ja to widzę wręcz przeciwnie.Być może Black będzie jobbował w WWE ale w FCW napewno nie gdyż ta federacja różni się od innych z marki WWE i robi dobre show które przyjemnie się ogląda.Black moim zdaniem powinien zaraz po przyjściu do FCW zacząć starać się o mistrzowski tytuł a potem już tylko szmacenie w NXT(niestety tak będzie) i kariera w WWE która moim zdaniem będzie dobra i wątpię żeby WWE zmarnowało potencjał tego zawodnika.Uwierz Boogey McMahon nie jest taki głupi jak myślisz.Wie jak zrobić hajs i na pewno nie zatrudnił po to gwiazdy ROH(Co na sto procent nie było łatwe) żeby teraz go jobbować :x

#SmartFanZone

Ja osobiście uważam, że Michelle zasłużyła być pierwszą. Każdy chyba wie, że Shawn był wściekły na Vinca po zwolnieniu Danielsona. Mam nadzieje, że Orton nie wpłynie na zwolnienie Miza. Wreszcie Dolph dostał swoją szanse. Gratulacje dla Jeffa. Mam nadzieję, że nie zeszmacą Tylera w WWE.

Dop.Boogey: Proszę o nie kopiowanie paru newsów tylko pisanie od razu, bo chyba każdy będzie wiedział o co chodzi.

Na początek. Bardzo sie cieszę że Franka jest na naszym forum. Pisze takie długie wypowiedzi co do newsów że mnie aż oczy rozbolały. Naprawdę wielki szacun i oby więcej takich userów.

Co do newsów:

No tak, Cena dobrze promuje Nexusów na gwiazdy. Cieszy mnie fakt, iż daje On szanse młodym i troszczy się o przyszłośc WWE szczególnie jak poszedł do Vinca aby dac push Bourneyowi. W odwrotną stronę jednak idzie Mysterio, który jak pamiętamy kategorycznie sprzeciwił się temu by odebrac mu pas IC przed rokiem na rzecz Zigglera. Bugi napisał że Mysterio chciał oddac jedynie pas Morrisonowi. Tak, uważam że John tak jak i Dolph powinni zostac przyszłymi gwiazdami WWE, ale moim zdaniem to właśnie Ziggler nieco lepiej spisuje się w ringu. Więc kończąc wypowiedz na ten temat gratulacje dla Zigglera że wreszcie zdobył tytuł po dobrej walce z Kingstonem na tym i na jeszcze wcześniejszym Smackdown.

Szczerze mówiąc to gdybym był na miejscu Miza to chyba by mnie szlag trafił jakby Orton poszedł poskarżyc się do Vinca. Prawdziwe gwiazdy nie powinny się tak zachowywac jeżeli choc trochę siebie szanują. Orton przypomina mi trochę NWO w WCW - wszystko im wolno... Przecież ludzie kurde, Randy według mnie gwiazdorzy i żali się jak jakaś pipa. Oj, Viper przestaje mi się podobac...

W sumie na temat Blacka w WWE nie mam zdania. Ciekawi mnie tylko ile trzymac Go będą w FCW.

Musiałem edytowac odpowiedz bo jak widzę odpowiedz tego poniżej to nie daje mi to spokoju. Stary czemu uważasz że Goldust nic nie umie - bo co, bo przegrywa? Goldust jest jednym z najbardziej doświadczonych wrestlerów w WWE, a przegrywa... zresztą sam wiesz dlaczego o ile spostrzegłeś się na czym polega wrestling. Dziękuję.

Edytowane przez Gość

Cieszę się że chwalą Cene bo dzięki niemu mówią o Evanie Bournie i Nexus znaczy coś w WWE.

Michelle Mccool zasługuje na pierwsze miejsce w rankingu PWI ostatnio często wygrywa walki i zdobywa pasy ale wpłynął pewnie na to również jej ślub z Undertakerem.

Goldust krytykuję żal =))=)) on nic nie umie .

Cieszę się że Ziggler wygrał pas bo to rozwinie feud z Kingstonem.

Cena ma feud tylko po to żeby ich wypromować tak na serio i teraz już są uważani za czołowe gwiazdy Monday Night Raw więc chyba Cena się spisał. Premia się szykuje 8) Vince też promuje Nexus nie dziwię się, w sumie to wszyscy dobrze walczą, przy micu też źli nie są. Michelle McCool chyba zasłużyła poza tym Taker na pewno coś zadzialał typu "jeśli k**wa nie bedzie na pierwszym miejscu, to ci wykonam Tombstone na ten pier***ony stół!!!" czy coś w tym stylu :P Nowe logo WWE mi się bardzo podoba i dobrze że będzie już na stałe.Shawn nie był wściekły... Może i był ale nic nie mówi 8) Randy ma wiele wpływów w WWE (szerzej polecam temat Randy Orton - Prawa Ręka Vince'a?) ale raczej co do MitB to chyba Vince zignoruje Ortona. Wreszcie ktoś na właściwym miejscu. Ta grupa świnia Ryj Misterio, gdyby nie on Dolph miałby już ten pas poraz drugi. Jeff ma dzieciaka w drodze więc pewnie będzie się o premię ubiegał 8) Tyler Black w WWE. To oznacza że Tyler ma kłopoty finansowe bo:

WWE: Why Not WWE?

TB: I'm Wrestler, no a Clown

Czy jakoś tak. W każdym bądź razie Black musi się przygotować na walki wymagające żeby Jobbował innym i co najwyżej siedział w MC. Szkoda że Jerry nie wystąpi ale Sabu tez mi pasuje. Będę oglądał z zapartym tchem Hardcore Justice. (żeby nie było, jeszcze nie oglądałem)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
    • KyRenLo
      Wymienić Grace na Iyo. Dać trzem Paniom (Tiffy/Giulia/Iyo) odpowiednią ilość czasu i mamy szansę na bardzo elegancki pojedynek. Pamiętam, że Iyo i Giulia miały walczyć w walce 1vs. 1 na jednym z odcinków Smackdown, ale walka finalnie została zamieniona na starcie Ripley vs. Giulia. Iyo to idealna kandydatka, a i tak na WM powinna coś dostać dla siebie, więc byłby to na teraz chyba najlepszy wybór. Steph vs. Liv:
  • Dodaj nową pozycję...