Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A zatem.. Moje diary prowadzę od ostatniego iMPACTU (15.03.07).. Wszystko jest tak jak w realu.. a więc do dzieła ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Papparazzi match - Sonjay Dutt vs. Senshi vs. Austin Starr vs. Chris Sabin

Special referee : Kevin Nash

końcówka : Dutt wykonuje double dropkick na Sabin'ie i Austinie Starr. Sabin wypada za ring. Senshi kopie w głowę Dutt'a i wykonuje na nim DDT. Dopada do Sabin'a i ponownie wykonuje DDT. Wchodzi na narożnik i THE WARRIORS WAY ! Senshi szybko dopada do Sabin'a i pinuje go. Po walce dostaje gratulacje od Kevina Nasha.

Interview z Kurtem Angle

Kurt mówi, że po jego dzisiejszym matchu ze Stingiem dowiemy się, kto będzie kolejnym członkiem Team Angle. Dodaje, że jego dzisiejszy match, to Submission match!

Single match : Christoper Daniels vs. Petey Williams /w Gail Kim

Match for the #1 contendership for the X-Division Championship

końcówka : Williams wykonał Canadian Destroyer'a po czym na ring wpadł James Storm i wykonał SuperKick na Petey'u. Sędzia nic nie widział, ponieważ był zajęty rozdzielaniem walczących poza ringiem Gail Kim i Ms Jacqueline Moore. Daniels położył się na Williamsie i sędzia odliczył do 3. Po tym na ring wszedł Strom, chciał świętować sukces razem z Danielsem, lecz ten wykonał na nim Angel Wings ! Christoper Daniels zostaje #1 Contender for the X-Division Championship!

Widzimy Stinga, który przygotowuje się do walki

Submission match : Sting vs. Kurt Angle

końcówka : Kurt zakłada Ankle Lock, ale na ring wpada Steiner i wykonuje belly to belly na obu zawodnikach. Sędzia ogłasza no contest. Wtedy na ring wpadają Samoa Joe i Rhino. Wyrzucają Steinera z ringu. Kurt wtedy bierze mikrofon i mówi, że Sting dołącza do Team Angle ! Kamera przenosi się na zaplecze, gdzie Christian jest widocznie zdenerwowany takim przebiegiem sytuacji.

iMPACT kończy się

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Czytania dużo nie ma, ale te iMPACTY mają pokazywać moją wizję najbliższych iMPACTÓW i LockDown 2007 ;)

164305289646824b56733d3.gif

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bRaYo

1

• Presley

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

fajne ale krótkie strasznie mało tych walk ...(no coż ale taki jest impact)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      World Tag League 2025 (VII) Dzisiaj na szybko: War Dragons (Drilla Moloney & Shingo Takagi) vs. House Of Torture (Chase Owens & Yujiro Takahashi) - nic ciekawego. Owens z Yujiro to nie jest czołówka moich ulubieńców, a w połączeniu z HoT ciężko się ich po prostu ogląda...Za to Moloney z tygodnia na tydzień robi na mnie coraz lepsze wrażenie, Satoshi Kojima & Taichi vs. House Of Torture (Don Fale & EVIL) - vintage House of Torture El Desperado & Shuji Ishik
    • VictorV2
      Nie zdziwiłbym się gdyby WWE też nie wiedziało co WWE ugotuje na koniec Myślę ze co do Jade, to niefortunny timing bo reszta kobiecej elity jest uwiązana w ten jakże arcyważny i pasjonujący War Games match. Tylko że nawet po nim...Charlotte i Alexa mam wrażenie będą dalej uwiązane z Kabuki Warriors i cokolwiek to jest co złożyli z Nai i Lash, wygląda na to że Rhea pomoże Priest'owi z jego problemami, AJ będzie pracować z Becky...i...uhmmm...hmmmm...w sumie to tak...Jade nie ma z kim pracow
    • Attitude
      Nazwa gali: HKPW Live At The Black Rabbit Data: 27.11.2025 Federacja: Hard Knox Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Limerick, Ireland Arena: The Black Rabbit Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Real World Tag League 2025 - Dzień 3 Data: 29.11.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Food Exchange Hall Publiczność: 378 Format: Live Data emisji: 28.11.2025 Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Bastian
      Survivor Series Elimination Tag Team Match z udziałem low cardu i mid cardu, ale aż człowiek zatęsknil za tymi walkami na SS.  Kula się ten Last Time Is Now Tournament, ale to trochę czekanie aż Gunther wreszcie to wygra. Chyba, że jednak rywalem będzie Uso i to na Cenie przejdzie ten wyczekiwany heel turn. Nie ma to jak jednym ruchem zakopać dwie mistrzynie. Jeśli tak ma wyglądać początek drugiego runu Chelsea Green z US Title to jestem ciekaw, co WWE ugotuje na koniec. Jade Cargill i
  • Dodaj nową pozycję...