Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Real Talk #2 - CM Punk & "The Pope" D'Angelo Dinero

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

f25ee2c075.png

Witam państwa ponownie w programie Real Talk! W ubiegłym tygodniu przepytaliśmy The Miza, dziś poszliśmy na całość i zaprosiliśmy dwóch gości! Tak, dwóch gości, który bardzo się od siebie różnią. Jeden jest opanowanym, spokojnym człowiekiem, a drugi to wulkan energii. Skupmy się na pierwszym z nich. Jest to swojego rodzaju fenomen, który walczył już w wielu federacjach i nie było takiej, w której nie zdobywałby pasów mistrzowskich. Do Wrestle Championship Entertaiment dołączył jako jeden z pierwszych, i do tej pory utrzymuje się na szczycie. Spójrzcie na ekran!

http://www.youtube.com/watch?v=G4UQRd1g6zU

Właśnie tak, już wiecie o kim mowa. Panie i panowie, jeden z mistrzów Tag Team WCE, jedyny i niepowtarzalny...CM Punk!

Rozbrzmiewa "This Fire Burns" do studia wchodzi CM Punk...

Josh

Witaj Punk. Jak ci się podoba w naszym studio?

CM Punk

Witam, można powiedzieć że się podoba.

Josh

Ok. Zacznijmy od tego, że już niedługo odbędzie się tak głośno zapowiadana gala Pey Per View Super SUmmer Events, na której ty i Goldberg będziecie bronić swoich pasów Tag Team. Kogo bardziej się obawiacie? Batisty i Miza, czy Dashing Two?

CM Punk

Nie obawiamy się nikogo, nie powinniśmy się bać Dashing Two, ponieważ już raz pokonaliśmy ich. co do Miza i Batisty nie jestem przekonany, nie wiem do czego oni są zdolni, miejmy nadzieje, że obronimy nasze tytuły.

Josh

Rozumiem. Jak wspominasz swoje pierwsze spotkanie ze swoim tag team partnerem, Goldbergiem?

CM Punk

Spodziewałem się tego pytania(śmiech) Gdy usłyszałem theme Goldberga i dowiedziałem się, że jest moim tag team partnerem, lekko się przestraszyłem. W końcu będę walczył u boku jednego z największych gwiazdorów WCW. Jednak musiałem próbować udowodnić że ja tu rządze.

Josh

Załóżmy, że po PPV stracicie swoje pasy. Czy dalej będziecie tworzyć Tag Team? Czy może kariera solowa?

CM Punk

Trudne pytanie, zależy jak to wszystko się ułoży. Jednak w moim słowniku nie ma czegoś takiego jak "strata pasów" :)

Josh

Punk, przez długi czas nie pojawiałeś się w głównym budynku federacji. Możesz powiedzieć naszym widzom czym to było spowodowane?

CM Punk

Były to sprawy prywatne, ostatnio nie jest najlepiej z moim ojcem, jednak ostatnio pojawiłem się, i obiecuje że będę odwiedzał główny budynek WCE częściej.

Josh

Dobrze. Punk...chyba wszystkich nurtuje pytanie o Straight Edge. Czy to tylko gimmick czy również prywatnie jesteś "czysty" ?

CM Punk

Na tego typu pytanie właśnie czekałem. Prywatnie również jestem czystym człowiekiem, nie pije, nie palę. Muszę pochwalić pewną federacje której nazwy nie będę wymawiał, która w świetny sposób zrobiła ze mnie "straight-EDGE" również w ringu, a nie tylko za nim. Szczerze mówiąc czuje się z tym stylem życia, bardzo dobrze.

Josh

No dobra, a imprezy? Chodzisz na różne balangi, prawda? Przecież tam nie da się przeżyć bez alkoholu. Jak ty to robisz?

CM Punk

Wszystko się da. Rozmawiam z takimi ludźmi, jednak oni wiedzą, że tego nie tyknę, i nawet nie próbują mnie przekonywać, mam wielu przyjaciół którzy piją i palą, ale jak mówię, ja się do tego nie pcham.

Josh

Nawet kieliszka...?

CM Punk

Nawet kieliszka

Josh

Dobrze, zostawmy twoje życie osobiste i skupmy się na wrestlingu, ok? Jak czujesz się w Wrestle Championship Entertaiment? Czy jest coś w tej federacji co szczególnie ci pasuje, lub odrzuca?

CM Punk

Pasuje mi wszystko, wszyscy się dogadują, panuje miła atmosfera, nie ma takiego czegoś jak w konkurencji, że są równi i równiejsi, tutaj wszyscy są traktowani tak samo.

Josh

Powiedz szczerze, czy chciałbyś w przyszłości ponownie zostać Straight Edge Heavyweight Championem? Masz takie marzenie?

CM Punk

Oczywiście. Myślę że mam do tego predyspozycje, więc kiedyś na pewno będe się oto starał, jednak teraz sprawą najwazniejszą, jest obrona pasów tag team.

Josh

Na pewno zauważyłeś, że do federacji przybywają co chwila nowi zawodnicy. Młodzi, zdolni zawodnicy. Co sądzisz o takich jak Bryan Danielson lub Brock Lesnar?

CM Punk

Danielson to bardzo utalentowany zawodnik, jeden z najlepszych techników. Osobiście bardzo go lubię, mam nadzieje że kiedyś staniemy razem w ringu. Brock lesnar to inna dziedzina. On jest power wrestlerem, ale bardzo dobrym power wrestlerem.. Nigdy nie zapomne jego walki z Kurtem Angle'm na WrestleMani 18 i zwycięstwa po shooting star press.

Josh

Punk, troche się przygotowałem do tego wywiadu i doczytałem w pewnym piśmie, że nie za bardzo lubisz walczyć w Tag Teamie. Czy po dołączeniu do WCE zmieniłeś pogląd na walki w drużynie?

CM Punk

To jakieś bzdury, ja gazetom bym nie wierzył. Przecież byłem w karierze już mistrzem tag team, teraz jestem ponownie. Lubię współpracować.

Josh

Oficjalnie tylko u nas - CM Punk zdementował plotki o tym, że jakoby nie przepada za walkami w Tag Teamie. Ok. Powiedz nam kto był twoim idolem, kto rozbudził w tobie pasje do wrestlingu?

CM Punk

Zdecydowanie Shawn Michaels. On jest niesamowity, kapitalny. Pamiętam jak oglądałem jego walke 5 gwiazdkową z Razor Ramonem. Wtedy nie myślałem jeszcze poważnie o wrestlingu. Gdy zobaczyłem jak on skacze, jakie on akcje wykonuje, pomyślałem sobie, czemu nie?

Josh

A więc nie od zawsze chciałeś być wrestlerem, tak? Opowiedz nam troche o swoim dzieciństwie, jakie miałeś wtedy plany na życie? Może dowiemy się o Tobie czegoś nowego.

CM Punk

Jako dzieciak, zawsze lubiłem grać w bejsbol. Jednak było to dla mnie zbyt nudne zajęcie. Potem interesowałem się koszykówką, ale uważałem że byłem na to za niski. W wieku nastolatka chciałem zupełnie rzucić sport, jednak nagle znikąd zainteresowałem się wrestlingiem.

Josh

Jak wiadomo wrestling to ryzykowny sport. Gdyby twoje dzieci chciałyby pójść w twoje ślady to pozwoliłbyś na to?

CM Punk

Nie mam pojęcia. Jak mówiłeś jest to bardzo ryzykowny sport. Jednak jakby chciały pójść w ślady ojca, to nie mam pojęcia co wtedy bym zrobił

Josh

Ok. Powiedz mi z kim chciałbyś najbardziej stanąć w ringu? Chodzi mi o obecny roster WCE.

CM Punk

Chris Jericho. Świetny wrestler, myślę że stworzylibyśmy niezapomniane widowisko.

Josh

Lepiej się czujesz jako face czy jako heel? Trzeba przyznać, że w obydwu rolach spisujesz się świetnie, a tego nie można powiedzieć o każdym.

CM Punk

trudno powiedzieć. Chyba jednak jako heel. Kocham tych ludzi, kiedy nie mogą na mnie patrzeć, tak mnie nienawidzą.

Josh

Twoja najlepsza walka?

CM Punk

Dużo tego było. Walka z Samoa Joe była niesamowita, ale Money in The Bank z WrestleMani 24 również, dzięki tej walizce jestem teraz tak sławny.

Josh

Teraz pytanie z nieco innej beczki. Wielu wrestlerów występuje w filmach. Czy chciałbyś kiedyś wystąpić na wielkim ekranie? W jakiej roli byś się widział? Może cię to zaskoczy, ale kiedyś pewien reżyser powiedział, że doskonale nadawałbyś się do roli alkoholika...

CM Punk

Chciałbym wystąpić na wielkim ekranie, ale na pewno nie jako alkoholik(śmiech). Ogólnie nie wiem w jakiej roli bym się widział, można powiedzieć że mógłbym zagrać prawie każdego

Josh

Trwają castingi do nowego Terminatora (śmiech)

CM Punk

Tutaj widziałbym raczej goldberga (śmiech)

Josh

Ok. Jak wiesz wielu młodych ludzi chce poświęcić życie wrestlingowi. Chcesz im coś przekazać? Może jakaś rada?

CM Punk

Mam jedną, i dość ważną. Jeżeli już się za to bierzesz, nie rezygnuj z tego, rób to dla siebie, a nie dla pieniędzy, a daleko zajdziesz.

Josh

Tym pięknym przesłaniem powoli będziemy kończyć nasz wywiad. Dzięki Punk za poświęcony czas. Bardzo dobrze mi się z tobą rozmawiało.

CM Punk

Dziękuje, mam nadzieje że dowiedzieliście się czegoś nowego o mistrzu Tag Team.

Josh

Oczywiście życzymy powodzenia na Super Summer Events. Jeszcze raz dzięki.

CM Punk

Dzięki za to że wytrzymałeś ze mną tyle czasu(śmiech) Na SSE zobaczycie kapitalne widowisko

CM Punk, wielka osobowość w świecie wrestlingu, a przy tym całkowicie normalny człowiek. Przynajmniej dla mnie jest on jednym z głównych powodów dla, których trzeba oglądać Wrestle Championship Entertaiment. Jednak oprócz Punka jest w naszym studio jeszcze jeden fenomenalny zawodnik. Człowiek ten potrafi doskonale wczuć się zarówno w rolę face'a jak i heel'a. Obieżyświat jak można go nazwać, imprezowicz, wiecznie wyluzowany gość, taki właśnie jest nasz drugi gość. Proszę spojrzeć na ekran!

http://www.youtube.com/watch?v=0EkAODLyvFc&feature=related

Właśnie tak, panie i panowie, powitajcie naszego specjalnego gościa..."The Pope" D'Angelo Dinero!

W tle swojego theme D'Angelo Dinero zmierza w stronę Josha, podaje mu rękę i siada wygodnie na fotelu...

Josh

Pope, witamy w naszym studio. Jak ci się tu podoba?

The Pope

Wiesz, nigdzie nie jest tak wspaniale jak u mnie. Jeżeli wiesz o czym mówię. Ale jest całkiem spoko.

Josh

Stosunkowo niedawno dołączyłeś do Wrestle Championship Entertaiment, a już dostałeś ogromny push. Na Super Summer Events będziesz walczył w Fatal 4 Way Match o International Championship. Jak oceniasz swoje szanse?

The Pope

Jak już mówiłem, każdy z uczestników ma 25% szans. Ale ja jestem nad nimi! Okej? Już raz wygrałem z Mistico! Z Bournem też już miałem doczynienienia! A Sheamus? To tylko chodzący słoik majonezu..

Josh

Evan Bourne...co o nim sądzisz? Jest dobrym mistrzem?

The Pope

Mówiłeś, że nie jestem tu zbyt długo.. Nie byłem tu gdy zdobywał pas.. Czy jest dobrym mistrzem? Nie! Czy jest dobry w ringu? Nie dla Pope'a! Bo na SSE! SSE! SSE! Odbiorę mu pas! I to nie będzie wtedy: czy jest dobrym mistrzem? Tylko: Pope jak to jest być mistrzem? That's right baby. Wtedy wszyscy będą skandować: POPE IS PIMPIN! The Congregation tylko na to czeka.

Josh

Doobrze...mam rozumieć, że nie obawiasz się nikogo i jesteś pewny sukcesu na Super Summer Events? Może cię to zdziwić, ale przeprowadzona ostatnio ankieta co do tego kto zdobędzie pas wykazała jako faworyta...Mistico. Ty uplasowałeś się na drugim miejscu. Kolejno trzecie i czwarte zajeli Evan i Sheamus...

The Pope

Ach.. Mistico, Mistico, Mistico.. Luchador znany na całym świecie. Jednak do tej pory w WCE trzymał głowę nisko.. nie wychylał się specjalnie.. Jednak Pope przybył! Byłem impulsem dla niego! Obudził się, bo zobaczył kogoś o moich umiejętnościach! Widzisz, gdyby nie ja nie byłoby go nawet w tej walce. Teraz pomaga mu chęć zemsty za ostatnią przegraną. Ale Pope wie, że jest jeszcze czas i ostatnie wątpliwości rozwieje House Show..

Josh

Własnie, House Show w Berlinie. Myślisz, że będziesz potrafił współpracować z Sheamusem? Nie od dziś wiemy, że ten gość jest nieobliczalny, nikt nie wie czego można się po nim spodziewać. Natomiast Evan i Mistico walczyli już jako Tag Team...

The Pope

Trafiłeś w sedno. W dodatku nie widziałem go ostatnio na backstage'u. Pozwolisz, że pozostawię to pytanie bez komentarza.. Jaki jest Sheamus każdy wie.. ale w i w takiej walce Pope da z siebie wszystko!

Josh

Trzymamy cię za słowo. Ok, zmieńmy temat. Pope, występowałeś w wielu federacjach. Powiedz nam co wyróżnia WCE z tłumu, dlaczego ludzie mają oglądać Wrestle Championship Entertaiment?

The Pope

D'Angelo Dinero is here! Czy to nie wystarcza? :D Wiesz tu jest inaczej.. Hardcore? Mamy to! Humor? Jasne! Wspaniałe walki? Również? A już 18 sierpnia.. najwspanialszy i zarazem pierwszy International Champion, Pope D'Angelo Dinero!

Josh

Właśnie, a propo tego hardcoru. W WCE ostatnio go pełno. Masz jakąś ulubioną stypulację? Chodzi mi o ekstremalne walki.

The Pope

Wiesz nigdy nie byłem jakimś specjalistą w takich sprawach.. Ale myślę, że moje ulubione to steel cage i falls count anywhere, bez zbędnych udziwnień.

Josh

Powiedz mi kto jest twoim ulubionym wrestlerem? Idolem z dzieciństwa?

The Pope

To będzie proste.. Ricky Steamboat. Prekursor high fly'u.. po prostu Dragon! I jeszcze jeden.. często mnie do niego porównują.. The Rock.. If you smell what the Pope is pimpin..

Josh

Od zawsze chciałeś zostać wrestlerem?

The Pope

Jeżeli wiesz na początku byłem bokserem.. znasz mój rekord 103???1? 102 przez KO! To jest coś. Wrestling przyszedł z czasem, ale to jest właśnie to co kocham.

Josh

Boks? Powiem szczerze, że nie wiedziałem, że tym się zajmowałeś. Opowiedz nam coś o tym.

The Pope

Jeżeli siedzisz w tym tyle co ja, to szczerze, różnica między wrestlingiem jest mała. Trenujesz prawie tak samo, tylko można powiedzieć, że jest bardziej.. bolesny? To chyba dobre słowo.

Josh

Ok. W swojej karierze odgrywałeś wiele ról. Powiedz, lepiej czujesz się jako face czy jako heel?

The Pope

Wiesz jest cienka granica między tymi dwoma rolami. Ja balansuje gdzieś pomiędzy. Czasem wspaniale jest wyjść na ring i złapać kontakt z fanami, a czasem posłuchać jak gwiżdżą bo udało Ci się stworzyć takiego skurczybyka jakim jesteś.

Josh

Jak wiemy siedzisz w tym biznesie już kilka dobrych lat. Załóżmy, że do WCE przychodzi młody, pełen siły zawodnik, wielki talent. Ty masz mu pomóc osiągnąć sukces. Sądzisz, że dałbyś rade pokierować karierą młodego wrestlera tak jak chociażby Ric Flair, który ogromnie pomógł w promocji Jay'owi Lethalowi?

The Pope

Porównania do Naitcha są moim zdaniem nie trafione. Dziękuje za tak wielkie poważanie, ale nie jestem 16 time! (krzyczy) world champem. Ale myślę, że wspópraca z Jay'em dobrze by się ułożyła

Josh

Pope, jakie są plusy i minusy występowania na ringu? Podobno macie strasznie mało czasu dla siebie. To prawda?

The Pope

W WWE tak było, napięty grafik, 365 dni w roku. Ale tutaj jest trochę luźniej i to mi się podoba. Jednak wiesz, że ja Pope, D'Angelo Dinero mogę, ekhm.. Nie muszę być codziennie na mieście by nie odpędzać się od lasek.

Josh

Jakie masz plany na przyszłość? Wiążesz ją z WCE? W modzie jest teraz MMA, czy chciałbyś się tam kiedyś sprawdzić?

The Pope

Wspomniałem o boksie, jeżeli miałbym robić coś w tym kierunku, robiłbym to już dziś. Wybrałem wrestling i bardzo się z tego cieszę.

Josh

Rzeczywiście, moja siostra cię uwielbia, ale nie rozmawiajmy o tym. Masz jakiegoś ulubieńca w WCE? Kogoś kogo szanujesz, lub z kim zawsze możesz porozmawiać?

The Pope

Wiesz w TNA nie było tak różowo, ale tutaj, my best buddy is.. MRRRRR KENNEDYYYYYYYYYYYYYYYYYY! Tak, to będzie Ken. ;)

Josh

O ile mnie pamięć nie myli występowaliście razem w TNA. Czy od tamtego czasu Kennedy zmienił się czy po prostu dopiero teraz odnaleźliście wspólny język?

The Pope

No wiesz, Ken to asshole. ;) Jednak to były inne czasy, pewnie oglądałeś jak wyeliminował mnie i potem miał utarczki z Jeffem, a później? Teraz jest w Destination, jednak nadal utrzymujemy przyjacielskie kontakty.

Josh

Powróćmy do czasów WWE, dobrze? Byłes wtedy liderem stajni New Breed. Powiedz, czy kiedy przyszedłeś do WCE myślałeś o tym, żeby dołączyć do jakiejś grupy, czy praca w pojedynke sprawia ci większą satysfakcje?

The Pope

Praca ze stajnią zawsze daje dużo "funu". Szczególnie, jeżeli jesteś liderem. Myślę, że kiedyś z Kennedym moglibyśmy coś stworzyć, ale to plany na dalszą przyszłość.

Josh

Odkąd dołączyłeś do WCE twoje konto na twitterze jest oblegane przez fanów. Głównie przez fanki. Nie męczy cię ciągłe zainteresowanie twoją osobą?

The Pope

Zawsze miło jest usłyszeć miło słowa od fanów. Moja Congregation jest silna to najlepsi fani z jakimi się spotkałem. I odpowiedź brzmi nie, jeszcze nie.

Josh

Otrzymałem ciekawy list od jednego z naszych widzów. Prosił żebym zadał ci następujące pytanie "Co zabrałbyś na bezludną wyspę? Piękną kobietę czy dobre wino?"

The Pope

Najlepiej obie rzeczy! Ale wiesz, bez wahania odpowiedź pierwsza. Sam szybko bym się znudził, nie jestem typem samotnika. A wiesz kobieta, daje mi energię do życia. Wiesz to całkiem niezła perspektywa, ja, ona i wyspa. Kiedyś o tym pomyślę.

Josh

Myślę, że ta odpowiedź usatysfakcjonowała naszego widza. Ok Pope, czego chciałbyś żebyśmy ci życzyli?

The Pope

To proste, powodzenia. Szczególnie na Super Summer Events, największej imprezie tego lata. The most charismatic, piptacular, hand clappin', foot tappin', pimp slappin', blinging attire, always on fire, that is the Pope, D'Angelo Dinero będzie tam. Oglądajcie go jak zdobywa pas International.

Josh

Oczywiście, masz nasze pełne wsparcie. Dzięki, że przyjąłeś moje zaproszenie. Mam nadzieje, że jeszcze kiedyś się spotkamy. Jeszcze raz dzięki Pope!

The Pope

To była dla mnie przyjemność. I pamiętajcie: POPE.. IS.. PIMPIN!

Niestety, ale to już koniec naszego show. Na kolejny odcinek Real Talk zapraszamy w następny piątek, gośćmi będą...a to już niespodzianka! Mam nadzieje, że nie zawiedliśmy państwa. Do zobaczenia, nie zapomnijcie śledzić na bieżąco Real Talk!

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

• El Gonzalito

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No no wywiadzik z CM Punkiem jest nawet spoko , wogóle nie spodziewałem się , że będzie taki opanowany i bardzo mi się to podobało. Drugi wywiad z Popem także był ciekawy choć jednak ten pierwszy był z pewnością jak dla mnie lepszy. 8)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png