Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Pietrek vs Rejden Wallpaper Match

Temat pracy:Człowiek w Masce

Praca nr.1

http://img529.imageshack.us/img529/8295/pracanr1.png

Praca nr.2

http://img32.imageshack.us/img32/6733/pracanr2.jpg

Głosowanie potrwa 3 dni

Zwycięzca dostanie trzy punkty reputacji
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rejden

2

• TeCktoN

1

• Turej

1

• Cutter

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Jedynka, choć słaba, jest jakoś 50 razy lepsza od pracy przeciwnika. Głos na pracę 1.

Obydwie prace dość słabe .. ale 1 jest o niemo lepsza niż praca nr 2 ..

Głos poszedł na prace numer 2, ponieważ podoba mi się ten obrazeczek jak Rey leje na TNA =)) I w ogóle jakoś ładniej wygląda niż praca numer 1. Taka jest moja opinia :D

Głos poleciał mój na prace numer 2 :D bardzo mi sie podoba i rozśmieszyła mnie ostro :D mam nadzieje że wygra :D

c22d92b51b15be3eefb4a2a7d4886b28-d35uq5g.png

A ja jestem przeciwny twojemu zdaniu :P Ja głosuję na pracę 1, ponieważ te jasne kolory pasują do siebie, i jeszcze ten napis :D

Praca 2 też jest dobra, ale zagłosowałem na 1 :)

• Styl:  Jasny

Głosowanie zakończone wygrywa Pietrek i jego Tapetka Gratulacje.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• VictorV2
      Mniej więcej od tego momentu zaczną się trochę schody. Około tego okresu zaczeliśmy też robić mniejsze "Indy" show różnych organizacji. Jeśli gdzieś w trakcie tekstu padnie skrót, zapewne chodzi o jakieś indysowe show. Same historie stamtąd nie mają dużego znaczenia w kontekście LoF, poza tym że wydarzyły się. Dla kontekstu sytuacji z początku show - SFE to dosyć hardcore/street fight organizacja.  --------------------------------------------------------------------- Show zaczęło się n
    • KyRenLo
      Ja jednak wolę sztampowy program Heel vs. Face niż sztampowy Face vs. Face. Blondas i tak będzie w tym wypadku sobą, a chociaż Randy od początku tej rywalizacji będzie robił to, co do niego należy bez zbędnego zamulania. To w czym jest najlepszy. Mnie niezbyt kręci jak dwóch fejsów wyraża sobie szacunek, a my tygodniami dostajemy znaki, czy to już teraz Randy jebnie mu RKO, czy jednak jeszcze trochę poczeka. Nie ma co czekać. Liczy się tu i teraz. Podobało mi się, że dostaliśmy już na start mocn
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan STARDOM CINDERELLA TOURNAMENT 2026, który wystartował 6 marca w Nagoi, doczekał się emocjonującego finału 15 marca w wyprzedanym Yokohama Budokan. Zwyciężczyni z 2024 roku, Hanan, zmierzyła się w finale z Riną o triumf w tym prestiżowym turnieju. Rina dotarła do finału po raz drugi z rzędu – rok temu uległa Sayace Kurarze. Hanan wyeliminowała w półfinale Ayę Sakurę, a Rina pokonała Miyu Amasaki, meldując się w wielkim finale. Obie walczące dały z siebie wszystko w zacięty
    • Grok
      Do poniedziałkowej karty WWE Raw dodano nowy segment. Podczas cotygodniowego przeglądu walk Generalny Menedżer Raw, Adam Pearce, ogłosił, że Dominik Mysterio wraz z Judgment Day pojawią się na żywo w programie. Pearce stwierdził: Mysterio wraca po sobotniej gali Rey de Reyes w meksykańskiej Puebli, gdzie obronił AAA Mega Championship w walce z El Hijo del Vikingo. On i reszta Judgment Day zaatakowali Finna Balora na poprzednim Raw, najwyraźniej wyrzucając go z grupy. WWE Raw w poniedzi
    • Grins
      No i właśnie tego się obawiam  A nie chce porażki Ortona, tym bardziej że jest na serio w dojebanej formie i dobrze mi się go ogląda, chociaż niech im dadzą ten Hell in a Cell żeby było trochę brutalu w tym abyśmy całkowicie się nie zesrali... Wgl coś czuje że ta decyzja z Turnem bardziej zaszkodzi Cody'emu bo fani będą cheerować Ortona bardziej niż Coldasa i to niemal niż pewne a jak jeszcze Orton to przerżnie to całkowicie Cody'ego zjedzą fani na arenie... No chyba że idą w nabijanie stat
  • Dodaj nową pozycję...