Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrót Meliny, Sexi Star na Florydzie, JBL zdrowy i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Melina ma powrócić na jednym z najbliższych RAW i zacząć feud z Divas Championką Alicią Fox i Eve. Możliwe, że dołączy się do tego Maryse. Poprzednie plany co do feudu Ted DiBiase i Maryse vs John Morrison i Melina zostały chyba bezpowrotnie odrzucone.

:arrow: Nowy film z Kutem Anglem ma pokazać się na początku 2011 roku w kinach. Obecnie trwają zdjęcia, a film będzie nosił tytuł "Beyond The Mat" i będzie tam trochę o zapasach amatorskich.

:arrow: Mickey Whiprweck będzie musiał przejść operacje szyi. Jest to spowodowane ilością ciosów jakie przyjął podczas swojej kariery. przez to na pewno nie wystąpi na Hardcore Justice.

:arrow: Była gwiazda WCW, WWE, TNA i ECW Big Vito LoGrasso nie dostał jeszcze zaproszenia od TNA na sierpniowe PPV i najpewniej się tam nie pojawi.

:arrow: Tymczasem była gwiazda TNA Consequences Creed po tym jak podpisał kontrakt rozwojowy z World Wrestling Entertaiment zadebiutowął w FCW pod prawdziwym nazwiskiem Austin Watson i w Tag Teamie z NXT Rookiem Percym Watsonem przegrali z Brodusem Clayem i Donnym Marlowem.

:arrow: Na Hardcore Justice pojawią się następuące gwiazdy ECW:

* Tommy Dreamer

* Mick Foley

* Rob Van Dam

* Raven

* Team 3D

* Rhino

* Al Snow

* Simon Diamond

* Stevie Richards

Do tego możliwe, że jako niespodzianka na samej gali pojawią się Sandman i Sabu.

:arrow: Shane Douglas nie potwierdził jeszcze pojawienia się na TNA PPV Hardcore Justice i nie wiadomo czy to zrobi. W jednym z wywiadów jeego przyjaciel powiedział, że obawia się iż kibice kupią bilety z nadzieją, że go zobaczą, a potem się zawiodą.

:arrow: A to najprawdopodobniej nowe logo WWE ale jednak jest ono z przecieku z federacji więc nie jest to pewne:

1.jpg

:arrow: JBL napisał dobre wieści na swoim Twitterze: Moje ostatnie badania były dzisiaj i po 3 miesiącach i niepokoju i wizyt u lekarza wiem już, że nie mam żadnych oznak raka!

:arrow: Dwóch Ochroniarzy, którzy na ostatnim Impakcie walczyli przeciwko Jeffowi Hardyemu i Mr.Andersonowi to byli zawodnicy NWA. W tym NWA Anarchy Heavyweight Champion Mikael Judas i NWA National Heavyweight Champion Phil Shatter.

:arrow: Balls Mahoney zniknął z listy zapowiadanych wcześniej wrestlerów na Hardcore Justice i najprawdopodobniej tam nie wystąpi.

:arrow: Na ostatnim RAW Shawn Michaels i jego rodzina zasiedli w pierwszym rzędzie. Była to pierwsza wizyta HBK'eja w WWE od emerytury w Marcu.

:arrow: Jak kiedyś pisalem wrestlerka AAA Sexi Star rozmawiała z WWE teraz wiemy dzięki zdjęciom, że była ona w Tampa na Florydzie gdzie znajduje się siedziba FCW ale nie wiadomo w jaki celu ona tam była.

:arrow: A oto nieoficjalny jeszcze plakat na Night of Champions!:

1.jpg

:arrow: A tu plakat na TNA No Surrender:

tnanosurrdender.jpg
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Lilith

1

• Koksik

1

• Zaq123

1

• Piston141674325987

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Newsy jak zwykle dobre.Melina Powraca a to niespodzianka.Mam nadzieje że powróci MNM.To to jest coraz bardziej realne.Mercury odchodzi z SES po tym jak Punk go ciągle krytykuję w końcu nie wytrzymuje i dołącza do Nitro oraz Meliny.Morrison już zaczyna się kłócić z R Truthem więc wieje coraz mocnej Heelem.A Melina to wiadomo.Gwiazd ECW coraz mniej.Moim zdaniem to dobrze bo i tak nie starczyło by miejsca dla wszystkich Tylko na jedno PPV.Chyba że kontrakt przedłużą ale zobaczymy jak to będzie dalej.JBL zdrowy nareszcie dobra wiadomość.Co do loga to kiepskie nawet bardzo kiepskie wręcz okropne :D.Ale nie tak na serio to nie wyszło im to.Osobiście wolę stare.Co robi Shawn Michales na RAW.Dziwie się że po tym co przeszedł z Vincem dalej chcę mu się przychodzić do Jego "Domu".Plakaty fajne ale jedno mnie denerwuję

Na Night Of Championship widnieje jego zdjęcie z pasem co oznacza ze wygrana Kane;a jest coraz bardziej mało prawdopodobna

To tyle dzięki za Niusy ;) .

paparoach.png

18659.png

Newsy bardzo ciekawe, cieszę się z powrotu Meliny. Szkoda jednak że nie będzie feudu na linii Dibiase/Maryse vs Morrison/Melina, poniewaz mogłby być bardzo dobry. Co do być może nowego loga WWE jest gorsze od starego i wolałbym by go nie zmieniano. A co do plakatu NoC to modlę się by Rey nie wygrał swojej walki na SS.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Bardzo dobrze że Melina wraca gdyż na pewno to pomoże podnieść poziom dywizji div.Co prawda szkoda że nie dojdzie do feudu Dibiase/Maryse vs Morrison/Melina,gdyż mogło to być na prawdę fajne widowisko i show.Jednak co do wstąpienia do WWE Sexy Star jestem negatywnie nastawiony gdyż jest to świetna zawodniczka która potrafi zrobić dobrą walkę co udowodniła nie raz w Triple A jednak przez te wszystkie bloki w WWE nie będzie mogła być sobą i będzie jeszcze gorsza niż Rosa Mendes.Jednak gdyby już miała wstąpić do federacji to chciałbym ją zobaczyć w Tag Teamie z Beth Phoeinix lub w feudzie z tą divą.Co do loga to strasznie brzydka podróbka loga z WWF które wyglądało o wiele lepiej od tego,zresztą po co zmieniać logo skoro WWE ma bardzo ładne i przejrzyste logo które stało już się symbolem tej federacji.Dzięki za newsy.

#SmartFanZone

Powrót Meliny, w sumie nie jest najgorzej. Ciekawe gdzie pójdzie, skoro nie będzie u boku Morrisona to nie wiadomo. Według mnie lepiej pasowałaby na Raw, poza tym skoro ma feudować z Fox i może Maryse to niech te piękności będą w jedbym rosterze. Ale i tak według mnie znowu Maryse będzie Divas Champion'ką, ale wiadomo czemu tak twierdzę. Beyond The Mat, trochę śmieszne bo już był taki film autorstwa WWE. Nawet mam go na kompie i też opowiada o kulisach wrestlingu. Sabu i Sandman, dobrze byłoby ich zobaczyć spowrotem w większej federacji. Jestem ciekaw jak wypali ECW Originals, Sabu możliwe że podpisze, lecz póki co chyba jeszcze siedzi w AAA, co do Sandmana to on nie był zbyt chętny do powrotu na ring. Szczerze mówiąc nowe logo mi się nie podoba. Wygląda to tak jakby wracali do przeszłości. Wow HBK na Raw... to chyba powoli wyklucza jego jako tajemniczego GM'a, więc jak dla mnie pozostał siedzący w FCW:

Abraham Washington

Skoro to fake to jeszcze nic nie wiadomo Kacpios co do pasa wagi ciężkiej chociaż...

Możliwe, że nagle powróci Undertaker i podczas walki wykona na 'bracie' chokeslam i Rey ma pas...

Ciesze się, że Melina wraca , tylko szkoda że nie będzie tego feudu bo to byłby naprawdę ciekawe.

Nowe logo mi się nie podoba, osobiście uważam że nie powinni go zmieniać.

Dobrze, że JBL'owi nic nie jest :t_up:

Thx na newsy :D

Dobrze, że Melina wraca ale jednak szkoda, że nie będzie feud Maryse & Ted vs Morisson & Melina.Zapowiadał by się ciekawie.Nowe logo WWE, jest do dupy lepiej żeby zostali przy starym logo.Plakaty nawet fajne, ale Rey z pasem....... to może oznaczać że Rey może wygrać WHC z Kane'm.Nigdy nie byłem fanem JBL'a, ale nikomu nie życze śmierci więc dobrze że nie wykryto u niego oznak raka.Newsy dość ciekawe czekam na Hardcore Justice.

Jeśli to z tą niespodzianką czyli z Sabu i Sandmanem to prawda będe skakał z radości bo bardzo lubie tych dwóch panów.

Te logo WWE jest do kitu stare jest lepsze.

Nareszcie Shawn Michaels pokazał się na RAW mam nadzieje że będzie gościem specjalnym na RAW i dokopie Undertaker'owi

Powrót Meliny oznacza, że na szczęście z jej zdrowiem jest już wszystko w porządku. Bardzo brakuje mi Meliny ponieważ moim zdaniem to jedna z najlepszych Div walczących obecnie w WWE.

Ciekawe czy nowe logo okaże się prawdą. Tylko czy ono ma na celu zmianę wizerunku federacji na lepsze?

Całe szczęście że z JBL-em jest wszystko w porządku i życzę mu wszystkiego dobrego.

Co do newsa z obecnością Michaelsa na Raw w San Antonio - słyszałem że rozmawiał z Vincem, ale ciekawe czy była to miła rozmowa po zbanowaniu HBK-a przez WWE.

Bugi, newsy dobre, ale mam jedno zastrzeżenie. Mogłeś dac w spoiler plakat NOC, wiadomo dlaczego. Ale i tak zły nie jestem bo wcześniej się na niego natknąłem :) .

Jak Melina wraca to będzie na co jeszcze popatrzeć :D

Nowe logo WWE jest nawet jak dla mnie spoko, ale trochę wracają do old schoolu.

A do tych gwiazd ECW na Hardcore Justice to Team 3D i RVD to chyba zawodnicy TNA nie ?

Nie zapominajmy, że tajmniczym GM'em RAW może być :

SCSA, The Rock, a HBK mógł wysyłać z telefonu maile :D

Niezłe newsy :thumb:

super, że Melina wraca. :t_up: ! bardzo lubię tą Divę.

Szkoda, że nie będzie feudu Dibiase i Maryse vs Morrison i Melina, bylo by super. ! :|

a co do JBL, nie lubię go. :twisted: no ale cóż. TO MOJE ZDANIE.

ciekawe newsy. :!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...