Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrotu ,którego pasa chcielibyście najbardziej?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W WWE obecnie nie ma dużej liczby pasów.Cruiseweighterzy ,Heavyweighterzy mieszają się.Na pewno przydał by się jakiś pas ,np. tylko dla cruiseweightów.Wybierzcie ten pas,który waszym zdaniem jest obecnie najbardziej potrzebny w WWE.Do wyboru macie:

1. World Tag Team Championship,jak wiemy teraz pasy tag teamów są zunifikowane.

2.European Title, IC się nie sprawdza ,więc może ten byłby lepszy.

3.Cruiseweight Championship, w końcu mniejsi wrestlerzy mieliby swój pas i nie musieliby pchać się do tych nieodpowiednich.

4.Hardcore Championship,może to dziwne ,że go uwzględniłem ,ale uważam ,że powinien też być na tej liście.

5.Inny ,który mogłem pominąć.

Dokładnie uzasadnijcie swoje zdanie.

Zapraszam do ankiety!

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• przemo14

1

• Yaoohoo

1

• The Kamil

1

• Lech Poznań

1

Top użytkownicy w tym temacie

Według mnie najbardziej przydałby się pas Cruiseweight Championship ponieważ dałby szanse mniejszym zawodnikom jak by odciążył pas WHC myślę tutaj o Rey'u. Marnujący się zawodnicy dostaliby pas jak według mnie zasługujący od dawna na push Chavo czy może JTG, albo Primo i wielu innych. Ponieważ pasy US oraz IC są przeznaczone raczej dla młodszych zawodników, którym ma otwierać drogę do ME tak wrestlerzy, którzy są w federacji od dłuższego czasu nic nie dostają. Ten pas powinien dostać reaktywację co by mniejsi zawodnicy występujący głównie na Superstars dostali by szansę powrotu na główne tygodniówki. Do tego ten pas byłby dobry dla niektórych zawodników z NXT, którzy dzięki temu mogli dostać pierwszy tytuł w tej federacji, bo raczej trochę poczekamy zanim ci, którzy przegrali otrzymają pas US, albo IC. Więc podsumowując byłby to najlepszy pomysł WWE od długiego czasu.

Moim zdaniem w WWE powinno dojść Harcore Title. Wiem że na chwilę obecną jest to nie możliwe, ponieważ jest era 4kids. Ale może w przyszłości gdy nie będzie już panowania Vincenta :D . Wprowadziło by to o wiele ciekawsze walki.

Moim zdaniem w WWE powinno dojść Harcore Title. Wiem że na chwilę obecną jest to nie możliwe, ponieważ jest era 4kids. Ale może w przyszłości gdy nie będzie już panowania Vincenta :D . Wprowadziło by to o wiele ciekawsze walki

Zapomnij.Vince trzyma formę ma (65 lat :shock:)i w ogóle tego nie widać więc jeszcze długo nie zobaczymy powrotu Hardcore.Nie ma już rosteru ECW.Czy są zawodnicy którzy walczyliby o ten pas :?: Nie więc w ogóle nie ma takiej opcji.Nawet gdyby wrócił to jak wyglądałby pojedynki.Wchodzą taki Edge i Orton.Wyciągają krzesła stoły drabiny.Nic więcej raczej by nie było.Edge dostaję krzesłem...He's Busted Wide Open..iiiii uwaga niespodzianka...Wychodzą lekarze z ręczniczkami.Wycierają buźkę Edge i walka toczy się na nowo.Że na da.Do WWE powinien trafić pas Cruiseweight dla Chavo Guerreto którzy wreszcie uciekłby od okropnego Jobbowania jak i również Dla Reja Misterjo.Osobiście chciałbym powrotu pasa Hardcore W TNA lecz Dixie strasznie mnie zawiodło mianowicie zmieniając pas Global Championship na Television Championship.Porażka.Uważam że Hardcore podniósłby ogromnie ratingi TNA a oto tu właśnie chodzi.Są zawodnicy Mick Foley Dreamer Rhino Richards Team 3D Raven oraz inni którzy mają dojść np.Sabu i The Sandman.To są zawodnicy stworzeni dla hardcorowych brutalnych bez litosnych pojedynków.A wprowadzenie TV Champ uważam że porażkę totalną.Dixie nie ładnie komuś robić niepotrzebnej nadziei :x

paparoach.png

18659.png

Ja pragnął bym powrotu pasa Hardcore. Uwielbiałem zasadę 24/7 nikt nie wiedział kiedy pas zmieni właściciela ,a era 4kids zniszczyła piękną historię tego pas niestety ,wycofoanie tego pasa uznaje za największy błąd Vince McMahon. Mankind z tym pasem jest dla mnie rzeczą którą najbardziej pamiętam z dawnych czasów WWF/WWE. Zgadzam się z przedmówcą że o wróceniu tego pasa możemy zaponieć w WWE !,ponieważ nie ma ECW ,a po drugie nie ma takich Extreme Zawodników jak wtedy Sabu , Rhino lub Raven!!!

Ja także zagłosowałęm na Hardcore Championship, chociaż w tej chwili najbardziej potrzebny jest cruiseweight. Jednak w WWE jest troche pasów, a jako tako renome mają tylko dwa- WWE i WHC, chociaż to i tak nie jest już to co kiedyś. Trzeba by przywrócić IC i US dawną renome, niewiem dać reyowi jakiś mocniejszy feud o IC??? napewno by go wypromował. Jak dobrze wypromują IC i US to nawet nie bedzie takiej potrzeby CC, natomiast Hardcore champion zawsze sie przyda :D Co prawda era WWE 4 Kids, a raczej zabawa Lindy McMahon w polityke nie pozwoli na to, ale... wszystko sie kiedyś kończy, a wrestlerzy z pasją tak jak całę stare ECW sie zawsze znajdą.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• 1 miesiąc temu...

Ja postawiłem na pas wagi lekkiej pamiętam czasy WCW i wspaniałe techniczne walki o ten pas. Patrząc na obecny skład rosteru rywalizacja o ten pas mogłaby wyglądać naprawdę bardzo ciekawie. Kaval, Bryan, Bourne, Mysterio, walki tych zawodników mogłyby dać wszystkim fanom wrestlingu wiele emocji. Pas hardcore również byłby ciekawym rozwiązaniem, ale zgadzam się z przedmówcami, że na potrzeby tego pasa warto byłoby zatrudnić kilku zawodników, którzy nadawaliby ton rywalizacji. Obecnie powrót pasa hardcore byłby całkowicie pozbawiony sensu.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

• 1 miesiąc temu...

Zdecydowanie pasa Hardcore! Wiadomo w WWE teraz panuje Era PG i nie jest to możliwe, ale pomarzyć można, napewno działo by się wiele więcej!

Mój głos poszedł na Hardcore Championship..wszystko co chciałem powiedzieć zostało zawarte w postach up więc dodam że zgadzam się z tym że najlepsze walki były właśnie o ten pas...dzisiejsze nie umywają tamtym się do pięt.No cóż pomarzyć zawsze można:)

Ja myślę, że pas Cruiserweight jest teraz najbardziej potrzebny. O ile (dziwię się, że wszyscy to wybierają), na pas Hardcore nie ma co liczyć, bez przesady. Za to Cruiserweight Title jest całkiem prawdopodobny, bo waga lekka to jest elita pod względem ring skilla, więc mogliby spokojnie wykręcać dobre Matche. A fajnie by było obejrzeć taką walkę Kaval vs. Chavo Guerrero albo Evan Bourne.

Może dopowiem się jeszcze na temat innych zawartych pasów:

- European - Mówicie, że IC jest szmacony. Ten będzie jeszcze bardziej!

- World/WWE Tag-Team - To też bez sensu, jest za mało teamów w rosterach. Teamy będą robić się na siłę czyli McIntyre i Rhodes albo Henry i Bourne

- Hardcore - nawet jakby powstał to moim zdaniem walki byłyby na zasadach Extreme Rules, i nie zobaczylibyśmy nawet kropli krwi.

• 2 tygodnie później...

Ja bez wahania dałem głoś na Hardcore Champion. Zasada 24.7 to było coś niesamowitego. Niestety w obecnych czasach to niemożliwe, by przywrócić ten pas. Na pewno znaleźli by się wrestlerzy, którzy wykręcili by walki godne tego pasa. Niestety Vince boi się, że trochę krewki odstraszy dzieci i jego kasa już nie będzie taka pokaźna.