Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Real Talk #1 - The Miz

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

f25ee2c075.png

Witam państwa w pierwszym emitowanym na antenie telewizji show, którego sponsorem jest federacja Wrestle Championship Entertaiment! Witamy publiczność oraz widzów przed telewizorami. Na początek chciałbym podziękować za umożliwienie mi przeprowadzania wywiadów z najlepszymi wrestlerami, najlepszej istniejącej obecnie federacji. No cóż, taka prawda. Gośćmi w moim programie będą gwiazdy WCE. Krótko po tym jak dowiedzieliśmy się, że Wrestle Championship Entertaiment zgadza się na emitowanie naszego show, zorganizowaliśmy ankiete, w której głosowliście wy, widzowie. Były różne typy, kogo mamy zaprosić do pierwszego odcinka. Pewien pan chciał zobaczyć u nas The Rocka, pewien młody fan Johna Morrisona, a jakaś uprzejma, starsza pani Barracka Obamę...hm. No cóż, tak też bywa. Jednak gościem dzisiejszego show nie będzie ani The Rock, ani John Morrison, ani Barrack Obama. Drodzy państwo, a oto...The Miz!

Rozbrzmiewa "I Came to Play", a Miz podaje rękę gospodarzowi i siada wygodnie w fotelu...

Josh

Witaj, Miz. Chciałbym ci zadać kilka pytań związanych z federacją, "The Destination", a nawet o życiu osobistym. Chcemy przybliżyć naszym czytelnikom jaki jest prawdziwy The Miz. Możemy zaczynać?

The Miz

Oczywiście , Josh nie widzę problemu i nie masz co się obawiać jak się spytasz o TV to nie potraktuję Cię jak Randy .

Josh

Um...od razu czuje się bezpieczniej. Dobrze. Miz, dołączyłeś do federacji dosyć niedawno. Wszystko zaczeło się od starć z Big Daddym V. Jak się czułeś w ringu z tym potworem?

The Miz

Hm , wiesz trudno na takie pytanie odpowiedzieć w obiektywny sposób w sumie czułem się jak Miz bardzo pewnie i nie odczuwałem lęku przed nim ponadto byłem dodatkowy zmotywowany tym, że jest na mnie wściekły .

Josh

Dawało ci to przewagę...? Świadomość, że jest wściekły i nie panuje nad sobą...?

The Miz

Tak owszem wiedziałem , że to ja będę dominował bo on będzie się chciał skupić na tym , żeby mnie zniszczyć a przez to , że nie będzie nad sobą panował nie poradzi sobie .

Josh

Ok. Teraz szczerze. Gdzie czułeś się lepiej? W WWE czy w WCE?

The Miz

Wiesz w WCE jest zupełnie inaczej panuję inna atmosfera . Bardziej familijna w WWE jest nie przyjemnie , kiedy zapanowała Era 4kids nie było mowy o prawdziwym wrestlingu , ponadto prawdziwe talenty nie są odpowiednio szlifowane sam coś o tym wiem . WWE = Cena .

Josh

Racja, to błędne koło. Miz, jak wiemy należysz do stajni "The Destination". Powiedz mi, czy podoba ci się styl tej drużyny? Wiesz, imprezy, kobiety, alkohol? Czy poza ringiem zgrałeś się z resztą ekipy?

The Miz

Hehe najbardziej mi się podobają kobiety które są moim problemem w życiu osobistym. Wiesz, Maryse nie uwierzy , że wszystko to gimmnick [ śmiech ] , kurcze trudno mi odpowiedzieć na to drugie pytanie , ale myślę , że tak szczególnie dobrze mi się współpracuję z Batistą choć to pewnie nie dziwi . A tak styl tej stajni podoba mi się, i to bardzo.

Josh

Kolejne pytanie dotyczy akurat Batisty. Co czujesz, kiedy wychodzisz na ring w towarzystwie takiego kolosa?

The Miz

Co czuję nic nie czuję , ale wiem , że on jako mój przyjaciel nie pozwoli mnie skrzywdzić więc czuję pewność siebie jeszcze większą a co do Batisty to wiesz gdybyś go poznał w życiu prywatnym normalny człowiek , wcale nie taki zwierzak chociaż jego dziewczyny powiedzą co innego .

Josh

Ciekawe. Zbliża się Super Summer Events. Ty i Batista będziecie walczyć o pasy Tag Team. Jeśli wygracie, będą to wasze pierwsze pasy w WCE. Denerwujesz się troche?

The Miz

Żartujesz sobie ze mnie ?? Awesome One ma się denerwować , nie nie denerwuję się bo wiem , że wygram.

Josh

Jesteś bardzo pewny siebie. Jednak na pewno Dashing Two nie odpuszczą, a Goldberg i CM Punk nie oddadzą pasów łatwo...

The Miz

Dashing Two ? Mówisz o tym od czarnej mazi ? [ śmiech ] Wiesz co, Punka już dawno nie widziałem więc może się pogodził , że pasy wylądują w Destination ? Szczerze nie obawiam się ich .

Josh

W porządku. Już trochę cię znam, więc przypuszczam, że nie przystaniesz na jednym pasie i będziesz chciał dołożyć jeszcze jakiś do swojej kolekcji, prawda? Oczywiście zakładając, że ty i Batista zdobędziecie pasy Tag Team.

The Miz

Haha masz rację, a to na jaki pas zapoluję to chyba łatwo się domyślić . Oj zdobędziemy nie masz się o co martwić .

Josh

Powiedz jaki był twój pierwszy idol z dzieciństwa, jeśli chodzi o wrestling?

The Miz

Haha jak to kto chyba jak wszystkich John Cena i Rey Mysterio . A tak naprawdę to HBK Shawn Michaels .

Josh

A teraz najtrudniejsze pytanie na świecie - dlaczego?

The Miz

Za to , że potrafił zrobić show sądzę , że mamy ze sobą wiele wspólnego pozostaję jedno pytanie kto jest większym Sexy Boyem ?

Josh

Zaraz..to pytanie do mnie?

The Miz

Nie Josh pytanie retoryczne .

Josh

W porządku, Mike. Mike, mogę ci mówić Mike? Mike?

The Miz

No powiedzmy , że tak .

Josh

Do załogi WCE dołączył Bryan Danielson, którego poznałeś w WWE. Nie wyglądało, na to, że się lubicie. Jakie są twoje spostrzeżenia co do Bryana?

The Miz

Wiesz co na razie po tym co on "gada" na backstage widzę , że nic nie zrozumiał z tego co próbowałem w niego wpoić w WWE i jeśli tego nie zmieni nie będzie miał szans na Main evemt a to chyba marzenie każdego z nas ?

Josh

Racja, umiejętność wysłowienia się jest ważna, ale Danielson jest uznawany za jednego z najlepszych, o ile nie najlepszego technika jeśli chodzi o wrestling...

The Miz

Dobrze , ale co z tego , że umie technicznie walczyć skoro nie umie wygrać ? A przy mikrofonie , Santino ma więcej i ciekawsze rzeczy do powiedzenia ..

Josh

Ok, widzę, że cię nie przegadam. Zatem Mike, zostawmy narazie wrestling, ok? Kiedyś wielu fanów zarzucało ci, że jesteś typową gwiazdą z okładki, a w ringu walczysz tylko dla tego, że wygrałeś pewien program, którego nazwy nie podam. Na pewno ten program pomógł ci w promocji, racja? Ale teraz powiedz mi, czy bez udziału w tym show osiągnąłbyś taki sukces?

The Miz

Na pewno . Wiesz ten program był swojego rodzaju drobnym ułatwieniem , ale niczym więcej ? Wiesz nie tylko ja z tego programu przyszedłem do WWE , było też paru innych a to , że oni nie osiągneli sukcesu a ja osiągnąłem świadczy o mojej klasie .

Josh

Widzę, że masz poczucie własnej wartości. Zdarzali się też tacy "herosi", którzy mówili, że braki w ringu nadrabiasz umiejętnościami przy mikrofonie. To zwykły zarzut czy też prawda, jak sądzisz? Lepiej czujesz się trzymając mikrofon w dłoni czy będąc w kwadratowym pierścieniu?

The Miz

Czuję się tu i tu dobrze , nie można mówić o wrestlerze tego , że w którymś miejscu jest lepszy bo to jest nie prawda . Mic + Ring = Wrestler .

Josh

To zabrzmiało nieźle. Dobrze, Mike. Powiedz nam jaki jesteś prywatnie. Wolisz spędzać czas w domu, w towarzystwie bliskich czy też zaliczać nocne kluby i wracać do domu nad ranem? Bez skojarzeń, proszę...

The Miz

Haha , wiesz najlepiej spędza mi się czas z Maryse , prywatnie staram się nie podkreślać , że jestem Awesome , ale czasami jest to bardzo trudne za dużo czasu spędzam w gimmnicku . Wiesz nocne kluby tak, ale tylko z Maryse wbrew tego co ludzie o mnie mówią i myślą , że jestem delikatnie mówiąc babiarzem . Nie jest to do końca prawdą .

Josh

Racja, prywatnie jesteś naprawdę miłym gościem. Spodziewałem się krzyków i obelg lecących w moją stronę, ale pozytywnie mnie zaskoczyłeś. Dziękuje Mike, za wywiad i za poświęcony mi czas. Chciałbyś coś powiedzieć swoim fanom?

The Miz

Tak owszem . Im The Miz And Im Awwwwwwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Bez tego jestem jak Rock bez wiesz czego . I również dziękuję , Josh.

Niestety, ale pierwszy odcinek naszego show dobiegł końca. Żegnam się z państwem i zarazem zapraszam na następny odcinek "WCE Real Talk", w którym przepytamy..."The Pope'a" D'Angelo Dinero! Do zobaczenia!

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Yaoohoo

1

• Tuptuś

1

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Haha przeczytałem i powiem , że mnie się to podoba ciekawe jak wyjdzie wywiad z Dinero Hm .. A ciekaw jestem jak Wy na to patrzycie .

No, wypada powiedzieć jedno: Świetna robota chłopaki! Podobało mi się to, że Miz nie wczuwał się za bardzo w gimmick, tylko po prostu pozostał sobą :) Fajny, dość długi wywiad, no nie wiem co tu jeszcze napisać. GOOD JOB.

UWAGA UWAGA! :D

Następny wywiad odbędzie się z Popem, ale chwilę później z Cm Punkiem :P

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

No świetny wywiad dłuższy niż w newsach i bardzo interesujący. Jestem ciekawy jak wyjdą następne, bo fajnie się wczułeś Xeb dzięki temu nie wyszło sztucznie, ale naturalnie, więc gratulacje i czekam na następny z The Pope. A przy okazji dobry pomysł z tą nazwą pasuje.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No wywiadzik fajny, dobrze że Miz czuje się tu dobrze, HBK jego pierwszym ulubieńcem? He, Miz troszkę bierze z niego przykład, wszytko byłoby ładnie i pięknie gdyby nie to ostatnie zdanie? "Bez tego jestem jak Rock bez wiesz czego ." Że niby bez czego? He? Chcesz walki? To powiem jedno NOW YOU HAVE ONE ON ONE WUTH THE GREAT ONE! Tak jest Xeb, będzie zemsta i to nie słowna tylko w ringu, na Showtime po SSE pokaże kto jest górą :D. Ogólnie wywiadzik miodny i trzeba jedno: CHŁOPAKI! Świetna robota :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Nie będę oryginalny.Wywiad jak każdy wywiad ale podobał mi się.Również jestem mile zaskoczony że The Miz rozmawiał na poważnie i spokojnie.Beż Awwweeesooommme nie licząc końca.Pomysł jest super chłopaki.Czekam na następny z The Popem ;).

paparoach.png

18659.png