Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Pomysły

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

I to mi się podoba :). Co do pomysłu pierwszego to powiem wprost. Chodzi ci tutaj o backstage, tak? Myślę, że nie ma sensu dodawać jakichś wymagań. Po prostu każdy powinien sobie zdawać sprawę, że im lepiej pisze tym wyżej będzie w federacji. Ci, którzy piszą słabo, bezsensownie, z błędami ortograficznymi niestety nie zajdą za daleko. Ale to już ich wybór. Nie wiem jak reszta zarządu, ale przynajmniej ja nie mam zamiaru ani ochoty wytyczać jakiegoś regulaminu co do pisania na backstage. Poza tym nie uważam, że osoby, które piszą mniej od innych zaniżają poziom. Z własnego doświadczenia wiem, że jeśli ktoś jest choć trochę rozgarnięty to zacznie z czasem pisać dobre posty. Świetnym przykładem tutaj jest Xeb, który kiedyś grał Jeffem Hardym i pisał niezbyt ciekawie. Z czasem jednak jego posty były dłuższe, schludniejsze i przede wszystkim lepsze, i tak jest przynajmniej moim zdaniem do dziś. Każdemu trzeba dać czas na oswojenie się z backstage. Jeszcze jakiś czas temu, kiedy większości z was nie było była mania na punkcie długości postów. Każdy starał się pisać jak najdłuższe i tak za przeproszeniem pie****** bez sensu, że to szok. Wiem, bo sam tak robiłem. Jeśli ktoś teraz nie umie napisać tych siedmiu czy tam ośmiu złożonych zdań to niech po prostu pisze jak potrafi, trudno. Jeśli jednak większość z was się ze mną nie zgodzi to trzeba będzie głębiej się zastanowić nad tym pomysłem, jednak otwarcie przyznaje, że nie jestem za. Pomysł drugi...nie wypowiem się na ten temat. Pomysł trzeci...cóż pomimo, że podałem dokładne daty kiedy będzie gala, wywiady w wolnej dyskusji to jednak dalej pojawiały się pytania co, gdzie i jak. Poza tym terminy gal, PPV i tak dalej będę podawał w newsach. Sądzę, że nawet gdyby pojawił się taki kalendarz to pytania i tak będą. Nie wiem czy to ma jakiś sens, ale jak Urban wróci to mu przedstawię ten pomysł.

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

44

• SweetChinMusic

37

• fanfanfan

37

• Marcineq

30

Top użytkownicy w tym temacie

Ja mam taki pomysl a mianowicie:

Niektorzy pisza na backstage jakies wywiady a moim zdaniem te wywiady powinny byc tylko w REAL TALK.

Niewiem czy ten pomysl spodoba sie userom ale mi on pasuje.

Mam nadzieje ze sie spodoba i zaakceptujecie go.

Ja mam pomysł odnośnie pasów.

Zamiast dawania nazw continental, european, intenational czy jeszcze jakieś inne dzikie nazwy. Możemy po prostu zerżnąć od paru innych federacji. Chodzi mi o takie federacje jak ECW,WCW I TNA. Raczej się już domyślacie o co chodzi. W padło mi do głowy, że spoko nazwa to Television Championship. Nazwa nie jest zła, więc co na to booker'zy. Według mnie to lepsza nazwa niż Continental czy jakieś tam części świata. :P Przemyślcie ten pomysł.

ahfo.png

luba_049.png

Z tym pasem to dobry pomysł.Tak nazwa Continental ssie i to bardzo.A Television Championship uważam za pas odpowiedni.Tylko czy odziedziczy funkcje pasu Continental czy to może będzie pas dla MidCarterów Hardcorów czy Amatorów w WCE :thinking::?:

paparoach.png

18659.png

Nazwa jak najbardziej, ale pasuję mnie bardziej na nowy pas, ale to bookerzy zdecydują. A i Kacpios w WCE nie ma amatorów.

Xeb amatatorów nie ma ale są początkujący a taki pas mógby się przydać dla tych którzy są na samym dole w hierarchi WCE . A nazwa Television Championship jest spoko więc taki pas mógby być spokojnie wprowadzony .

Xeb amatatorów nie ma ale są początkujący a taki pas mógby się przydać dla tych którzy są na samym dole w hierarchi WCE

Oto właśnie mi chodziło Xeb.Nie każdy może się cieszyć pojedynkami o pasy na PPV.A ten pas sprawdziłby się w tej roli znakomicie.

paparoach.png

18659.png

Ja zrobiłbym tak . Continental zmienił na jakis inny pas . A zrobil nowy zupelnie pas Television Championship i bylby to pas dla tych z nizszej rangi ;p .

Nie bez przesady.Pasów jest wystarczająco dużo.Zmienić nazwę Continental na TV nadać nowych funkcji i Finito..

Edytowane przez Gość

paparoach.png

18659.png

Pomysły dobre tylko czy nie jest jeszcze za mało zawodników na tyle pasów. W końcu są z 4 pasy łącznie z Tag Team'ami i czy jest sens dawać następny pas? Oczywiście zauważyłem, że dochodzi sporo nowych zawodników tylko bym chwilę poczekał, żeby nie było jak z thehardyz i po chwili się wycofują. A co do wcześniejszej dyskusji to nazwa TV champioship jest spoko i pasuję.

A może dodanie pasa Cruiserweight ? i wtedy whc zostawić wyłącznie dla własnie Heavyweight ...

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

A może dodanie pasa Cruiserweight ? i wtedy whc zostawić wyłącznie dla właśnie Heavyweight ...

To może dajmy wszystkim wrestlerom na starcie własny pas i będzie git.Wszyscy zadowoleni.A teraz serio WCE nie potrzebuje więcej tytułów gdyż będzie za dużo z tym zabawy i będzie to zbędę.Mi akurat nie przeszkadzało by gdyby taki Evan czy Mistico posiadali WHC,ludzie nie wczuwajcie się to tylko zabawa.Jestem na NIEEEEEEE!

#SmartFanZone

Zgadzam się z Yao . Pasów jest w sam raz . Jeżeli już to przydałaby sie zmiana nazw . Zwłaszcza continental. Zmieniłbym to na TV albo jakaś inna nazwa . Continental brzmi tak troche ... niefajnie. A co do własnych pomysłów mam ich pare . Są tą 2 stypulacje walk .

WCE Ultimate Massacre Match - byłaby to poprostu totalna masakra . Taki mega ultraviolent. Zamiast lin byłby drut kolczasty na dodatek pod prądem ( lekko czywiście, słabiej niż elektryczny pastuch ) . Na narożnikach poustawiane byłyby stoły , na każdym rogu jeden , na których "przyklejone" byłyby po 3 jarzeniówki . Pojedynek można wygrać tylko po stłuczeniu wszystkich jarzeniówek na narożnikach, przeciwnikiem . Na początku matchu na ring wjeżdżałaby taka klatka z cienkiej sklejki i pierwsze minuty walki trzeba by było oglądać na titantronie . Oczywiście w walce nie ma jakichkolwiek zasad oprócz tej z jarzeniówkami . A i jeszcze po rozbiciu wszystkich jarzeniówek na narożniku do przypięcia czy submissionu czy KO można dokonać dosłownie wszędzie . Pojedynek można wygrać przez : Pin, Submission, KO . Pojedynek może zakończyć sie No Contest .

WCE Warfare Match - w tym matchu także nie ma jakich kolwiek zasad. Zacznijmy od ringu . Nie jest on normalnych wielkości . Powstaje on ze 4 złączonych ze sobą normalny ringów . Wszystkie liny i narożniki są usunięte . Wokół ringu powstaje 3 metrowa ściana która jest mieszanką metalowych słupów między którymi są rozpordarte tafle szkła ( takiego jak w szybach samochodowych ) . W środku jest wiele miejsca . Są więc jeszcze 2 podstypulacje . WCE Warfare Elimination Team Match i WCE Warfare Free for All Elimination Match . W pierwszym są to walki 15 osobowych teamów, w których chodzi o wyeliminowanie każdego członka przeciwnej drużyny, z osobna . W drugiej zaś formule chodzi o to aby poprostu przeżyć i wygrać walkę . Nie liczy się tu ilu przeciwników wyeliminowałeś tylko o to czy zostałeś do końca i jesteś ostatnim na polu bitwy . Wszyscy wchodzą na ring w tym samym momencie. Match ten mógłby mieć swoją gale na której raz do roku walczono by w ten sposób . Myślałem o tym że mógłby zastępować Royal Rumble . Co do tego drugiego czyli wszyscy na wszystkich to główną "nagrodą" takiego pojedynku byłby tytuł King of WCE . Tytuł ten dawałby przywileje jak walizka MiTB . Lecz o ten tytuł poza tą walką nie można by było walczyć. Oprócz walki o pas kiedy sie zechce "król" miałby też przywilej przerwania jakiejkolwiek walki co skutkowało by rostrzygnięciem No Contest . Nie mam już pomysłow na te przywileje więc jak wam sie podoba ten pomysł to poprostu sami coś dorzućcie . Pozostaje jeszze kwestia eliminacji . A więc tak : Pin, Submission lub wyrzucenie za ring ( lecz wyrzucony jest wyeliminowany dopiero po tym jak dotchnie całą stopą podłożą )

Myśle że spodobają wam sie moje pomysły .

canadiandestroyerani.gifth_ththswanton1vz0.gif

9178.png

24669.png

8806.gif

8791.png

Robson, według mnie to fajny pomysł z tymi walkami. Też jestem za, żeby zmienić nazwę pasa Continental. Wracając jeszcze do tego WCE Warfare Match to można by było zrobić taki turniej, a mianowicie: Na Showtime były by kwalifikacje, a na gali odbyły by się kwalifikacje do main eventu, czyli finału, w którym finałowa 4 biła by się w takim meczu i ostatnia która zostanie wygrywa.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Stypulacje to nie żaden pomysł gdyż jest wiele walk Ultraviolentu bardziej i mnie brutalnych a to że ty zmienisz sobie nazwy na WCE coś tam to nie żaden pomysł.Równie dobrze ladder match mógł bym dać pomysł żeby się nazywał WCE Extreme Ladder.Bez sensu :8 Jak już dajecie pomysły to jakieś fajne jak np: Talk Show itp. Sorry Robson ale jestem na nie.

#SmartFanZone