Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Pomysły

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Xeb mamy trzy pasy singlowe i Tag Teamowe to wystarczy, co do zmiany nazwy pasana International to jestem na duże TAK, notki z twittera to w newsach lepiej. Nowa oprawka pasów mistrzowskich? Hell Yeah, jestem jak najbardziej na tak bo WCE Championship wygląda jak WHC, z resztą co tu gadać to jest WHC. Więc Pietrku jeżeli możemy Cię prosić to wykonaj to o co prosił T0meq :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

44

• SweetChinMusic

37

• fanfanfan

37

• Marcineq

30

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Z tymi pasami to świetny pomysł bo faktycznie wychodzimy na mało oryginalnych :D.Ja bym jeszcze skupił się na pasach.Są aktualnie 4 a może by tak to zmienić :?: WCE Champ Hardcore Champ TT Champ. oraz Inter. Champ.Taki pas dla osób którzy wiecie je są w ciągłym centrum zainteresowań.Tylko gorzej z nazwą.Kiedyś już był chyba taki Mid Carter Championship.Może reaktywacja :?: Co Wy na To :?:Pomysł Xeba wydaje mi się dobry.

paparoach.png

18659.png

Tuptus ,dla mnie jest ich za mało :t_down: Dodałbym dwa pasy dla osób które nie mają szans na pasy te które są obecnie . Bo dla nich nie ma frajdy z gry jak nie mają o co walczyć .. I Może Pietrek by wykonywał loga WCE PPV ?? Oczywiście jakby mógł i chciał . Jest plakat , ale loga niema .

Jest i logo:

f25ee2c075.png

I po rozmowie z zarządem widzę to tak. Będzie to w dziale newsy, ale osobny temat. Przykład? REAL TALK #1 w/ The Miz.

Xeb ja ci powiem tak. Po Super Summer Events push dostaną inni zawodnicy, a nie cały czas Kennedy, Rock, Hardy bo to się robi monotonne. Nie martw się, każdy dostanie swoją szanse, więc narazie nie ma sensu dodawać kolejnych pasów. Takie jest przynajmniej moje zdanie ;). A co do loga...ja uważam, że jest świetne. No i co...już można zaczynać przeprowadzać wywiady :P prawda?

Ja do wywiadu chętny jestem :P... a co z tymi pasami. Dajcie pietrkowi trochę odetchnąć. I tak już zajmie się oprawą graficzną Power 10, zrobił logo real talk, mi by się tyle nie chciało :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ja jednak jestem na fali i proszę:

WCE World Heavyweight Championship

http://fotozrzut.pl/zdjecia/682e96d49e.png

WCE Hardcore Championship

http://fotozrzut.pl/zdjecia/1288274179.png

WCE International Championship

http://fotozrzut.pl/zdjecia/94a6a239cf.png

WCE Tag Team Championship

http://fotozrzut.pl/zdjecia/c89fdc67d2.jpg

Fajne pasy, ale przydadzą się jeszcze ich rendery :D

PS - jest jedna pomyłka, mianowicie w WCE mamy pas Continental, a nie Intercontinental :P

Niestety, nie umieć renderować zdjęć. A tak poza tym to po co one? Przecie nie da się tak nałożyć na wrestlera, to by do dupy wyglądało. Polecam nie ździwiać i brać te pasy póki gorące. : P Do takich zdjęć do walk jak zrobiłem do SSE nie trzeba rendera, wystarczy to, tak więc what's the problem?

Szczerze to jest Git ale Pas Hardocore mógłby być trochę nie wiem "Brutalniejszy".Jego wygląda przypomina normalny zwykły pas.Gdyby nie napis nie przypuszczałbym że jest to Hardcore Champ.Nie Wiem jakie jest Wasze zdanie.Wszystkie pasy są w porządku ale czepiłbym się tylko pasa Hardcore ;).

paparoach.png

18659.png

Jak dla mnie pasy spoko, brawa dla ciebie :applause: . Co do Hardcore to mi pasuje jest tam fajny smok ewentualnie może jakiś dodatek hardcorowy i styka. Według mnie nie ma sensu renderować, bo potem co z tym jak Pietrek napisał nie ma sensu nakładać na zawodnika, bo to głupio wygląda i przy okazji dodatkowy problem oraz roboty.

Mam pare propozycji .

1:

Podnieść limit pisania zdań do przynajmniej 10 zdań złożonych , ale mają to być zdania na temat , a nie zdania w których co 3 słowo to powtórzenie .

Korzyści :

Wypowiedzi będą lepsze , dłuższe , bardziej zrozumiałe. Z czasem na pewno każdy użytkownik zacznie pisać dobre i długie wypowiedzi dzięki temu i federacja i członek jej będzie na lepszym poziomie i będzie lepiej się prezentować ..

Dzięki temu z federacji wylecą osoby zaniżające poziom .. Może wiekszy poziom przyciągnie więcej ludzi do e-fedu.

Skutki ujemne :

Z federacji może odejść pare ludzi zaniżających poziom co wpłynie na mniejszy skład rosteru

2:

Wprowadzenie takiego jakby rankingu .. Coś w stylu Ankiety. Najlepsza walka miesiąca .. Każdego 30 dnia miesiąca zostanie założony temat w którym bedzie wstawiona lista 10 najlepszych walk miesiąca , a zawodnicy rosteru będą mogli wybrać najlepszą walke .. Albo feud miesiąca .. Coś w tym stylu :)

Korzyści :

Wprowadzenie takiego rankingu urozmaici naszą federacje . Dzieki temu przykładowe WCE Power 10 mogłoby nawet zyskać .. Obecnie są tam umieszczane osoby , a wszystko jest podpisane z pretekstem krótkim oraz wygraniem jakiejś walki.. Dzieki temu mogłyby być dłuższe i lepsze oceny .. Typu .. Gracz 1 nie dość , że jest championem wce i dominuje co walke , to jego walka została uznana za najlepszą walkę miesiąca co podniosło oglądalność oraz zainteresowanie widzów tej oto osoby.. Coś w tym stylu

Skutki ujemne:

Na pewno więcej pracy.. Wybrać te około 10 walk z miesiąca całego najlepszych , czy też np 5 najlepszych feudów .. To też nie 5 minut . Trzeba przesiedziec troche czasu i po oceniać .. Takim czymś musiałaby się raczej zająć osoba , która nie jest bookerem , bo cięzko byłoby sie tej osobie wyrobic ..

3:

Kalendarz w , którym będą zaznaczane daty wydania House show , show time , ppv .. oraz innych ważnych zdarzeń ..

Coś w stylu zwykłego kalendarza , ale pare dni przed house show czy tam innym wydarzeniem zostanie zaznaczona dokładna data ..

Korzyści:

Zaoszczędzenie głupich pytań typu .. Kiedy show time .. Kiedy odbedzie sie show time.. etc.. Do tego wszystko będzie ładnie pozaznaczane .. W temacie z tym będą zamieszczane ew . Przesuniecia danych show etc..

Skutki Ujemne:

Szczególnie znów zajęcie czasu , ale tym bym się nie martwił , ja mógłbym się tym zająć ;) mam już nawet koncepcje tego jakby to wyglądało etc .

Jakby co możecie do mnie napisać na gg 7790629 lub na pw oczywiście w propozycjach 2 i 3 mogę pomóc , mogę się tym zająć :) . Ew mógłbym pokazać jakiś projekt początkowy ;)..

Rozpatrzcie to co napisałem :twisted:

Edytowane przez Gość

PTK twoje pomysły są dobre, ale z tym kalendarzem to nie wypali. Już mówię dlaczego. Nie dość że czasu trochę na to trzeba(no ale to mały problem bo chcesz się tym zająć), to w dodatku nie wiadomo kiedy jak miało by być, zrobimy taki kalendarz, a za chwilę okarze się że gala będzie spóźniona, House show nie będzie itp. 10 zdań to świetny pomysł, który wyeliminuje spamowiczów. Ja sam prawdę mówiąc, zaostrzyłbym to nawet do 12 zdań złożonych.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ja podniósłbym to nawet do 15 myślałem o tym , ale nie każdy potrafi pisać takie wypowiedzi więc zmniejszyłem do 10 ..

Dlatego piszę . W kalendarzu dajesz przewidywaną datę wydarzenia . A w temacie z tym piszesz ewentualne przełożenie i ja to odrazu zaznaczam na kalendarzu w dany sposób , że coś zostaje przełożone . :)

Ps . Ide spac napiszcie co o tym myslicie i najwyzej jutro pogadamy ;p

Z tym kalendarzem gal byłby bardzo dobry pomysł. Osobny temat założyć w dziale WCE i tam dodawać daty gal i co jest najprędzej. Nie trzeba od razu robić kalendarz na 2 lata w przód. Wystarczyłby na max 2 tygodnie i wszystko byłoby git. :D

Co do tego podwyższania ilości zdań złożonych. No dobra powiedzmy, że to może wejść w życie i może wyjść to na dobre, ale jeżeli popatrzeć w drugą stronę? Że ludzie będą naciągać, bezsensu pisać żeby tylko się dotrzymać tych 15 zdań. Ja tak myślę, że jakbyście już mieli to wprowadzić w życie to może 7 by starczyło :D Tak jak kolega niżej napisał. Kto będzie chciał dalej zajść w WCE ten będzie pisał więcej

Ta ankieta też dobry pomysł, tylko tak jak napisałeś. Fajnie się mówi ludziom co tego nie robią. Tylko se przeczytają i zapomną, ale tak jak wspomniałeś do tego trzeba dużo czasu poświęcić.

Edytowane przez Gość