Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Pomysły

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

po odejściu Tomka to chyba bookerzy wszycy powinni wybrać szefa WCE a nie tuptuś sobie powie i jest :)

Tupek: Poprzedni szef ma prawo mianować nowego a Tomuś mianował mnie... Z resztą róbcie co chcecie jebie mnie to, jak rozwalicie to wszystko co jest to bedzie nie moja sprawa...

ale tomka już z nami niema i bookerzy też mają coś to powiedzienia w tej sprawie więc daj im podjąć decyzje :)

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

44

• SweetChinMusic

37

• fanfanfan

37

• Marcineq

30

Top użytkownicy w tym temacie

A może spójrzmy na grupę WCE? Kto jest tam u góry? Jasne już wszystko?

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Eee nie narzekać na Tupka może ssie i wogóle ale jak wezmie się solidnie do roboty to będzie dobry z niego szef.A jak się nie sprawdzi to zmienicie sobie i tyle :).Po co przejmować się takim absurdem kto będzie szefem.Czy nie lepiej rozmawiać o takich problemach jak mała aktywność na BS czy połączenie 2 brandów i inne bookerskie pierdoły?! Tak więc proponuje zakończyć tą kłótnie o to kto ma być szefem gdyż jak będzie się kłócić to lipa będzie z tego wszystkiego.

#SmartFanZone

Zamiast wymyślac pomysły dotyczące WCE, kłócicie się o to, czy Tuptus byłby dobrym 'szefem'? C'mon o.O

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Hej, hej - ja się nie kłócę o to kto jest szefem. Wkurzyło mnie trochę, że Tupek się tak z tym obnosi. Od razu mówię - jeżeli nie połączymy brandów, wątpię by chciałoby mi się pisać w taki sposób..

PS. Od kiedy Tuptek jest szefem WCE? W końcu był przydupasem na CD, a ja jestem szefem ST..

EEEeee... Z tym to chyba trochę przesadziłeś. Wiem, że każdy chciałby być szefem, ale to miejsce jest tylko dla jednego bookera, a Tomek wybrał Tuptusia tak? Więc po co ta cała afera i problemy. Nie ważne czy booker jest szefem CD, ST, ważne, że pisze walki. Każdy z was jest potrzebny i te twoje słowa Pietrek są zbędne, a wręcz obraźliwe. Jesteś szefem ST, ale to nie znaczy, że masz zostać szefem WCE. Tak samo jest z weryfikacją, inni awansują, a inni nadal są modami.. Wszyscy pracują tak samo. Wydaje mi się, że obraziłeś Tuptusia i należą mu się przeprosiny :)

Hej, hej - ja się nie kłócę o to kto jest szefem. Wkurzyło mnie trochę, że Tupek się tak z tym obnosi. Od razu mówię - jeżeli nie połączymy brandów, wątpię by chciałoby mi się pisać w taki sposób..

No ale pietrek no pomyśl. 1 Gala = 6 walk = 12-16 zawodnikow a zawodnikow razem jest chyba z 25. Więc co z resztą? Poszukajcie sobie jakiś 2-3 bookerów i 3 na ST 3 na CD i Good ;)

Pomysł z 1 Brandem? :t_down:

Prosiłbym o wypowiadanie się wszystkich oprócz Karlinga, bo nie ma on nic do powiedzenia i nie ma mózgu - dziękuję. Powtarzenie glupot, które napisały Marcinki czy inne DżonySiksłannajny jest zajebiste, polecam wizytę u lekarza.

LUDZIE, SZUKANIE NOWYCH BOOKERÓW CO MIESIĄC MIJA SIĘ Z CELEM!

Rated-R Superstar !

W takiej sytuacji, jakiej teraz znajdują się bookerzy najlepszym rozwiązaniem byłoby połączenie brandów. Może byłoby dużo zawodników w jednym brandzie, ale na pewno byłoby łatwiej. Jeśli nie zdecydujecie się na połączenie brandów najlepszy byłby pomysł Edzia. Raporty jest łatwiej napisać, a moglibyście sie skupić na segmentach. Oczywiście PPV chciałbym w normalnej formie. Drugie rozwiązanie to nabór na bookerów. 3 na CD, 3 na ST i sprawa załatwiona. Tyle ode mnie na ten temat.

ksgj.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Raporty?! Nie to tylko obniży poziom fedu.Lepiej mieć jedną tygodniówke niż 2 raporty gdyż to pokazuje że fed jest słaby i wiele osób będzie wolała graću konkurencji która mimo iż jest słabsza od WCE to z normalnymi tygodniówkami będzie zachęcać i wreszcie stanie się lepsza.Moim zdaniem powinno się połączyć brandy,zrobić jedną tygodniówkę i raz na jakiś czas house show w postaci raportu dla tych słabszych :).

#SmartFanZone

Jeszcze w sprawie łączenia brandów - ludzie najrywaźniej boją się tego, że nie będzie dla nich miejsca - normalka, domyślam się, że każdy 'normalnie' piszący nie mają o to pretensji, jedynie te karlingi czy inne sporty zimowe się plują.

Rated-R Superstar !

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

FINALLY! XEB IS BACK! Takie informacje serwuje wam kochany Tuptak!

Ja i Xeb - CD

Reszta chołoty - ST

podzielcie się tak jak tam chcecie ale ja z Xebem bookuje CD i zadnego łączenia brandów NIE MA! Wszystko po staremu, dziękuję dobranoc...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

k***a mać, sam to sobie możesz ustalać to, jaki kolor majtek dzisiaj wybierasz :).

Tupak: Misiek nie denerwuj się : * . Nie dopuszczę do połączenia brandów :)

Rated-R Superstar !

O rany, boje sie, ze rozpetalem jakas wojne tutaj :| .

Pietrek - dla mnie ty moglbys byc wlascicielem WCE, nie ma problemu. Potrafisz bookowac, jestes rozsadny wiec dalbys sobie rade. Jesli prowadzenie drugiego feda nie jest dla ciebie obciazeniem to smialo. Kiedy napisalem, ze Tupek moglby przejac feda, bralem pod uwage fakt, ze ty wlasnie cos juz prowadzisz i mogloby to byc ponad twoje sily ;) .

Tupek - ustal to rozsadnie z innymi booker'ami, zastanowcie sie kto moglby przejac WCE. Nie ustalaj nic od razu sam, bo jeszcze feda rozwalisz ;) .

Patryniu - cicho siedz :roll: ...

Yao - raporty zaniza poziom feda? Hmmm nie mozesz oceniac dopoki sie nie dowiesz. Jeden z czolowych fedow w Polsce wlasnie tak zrobil i jakos nie ucierpial... NIkt stamtad nie odchodzi, wszyscy graja. Dlaczego to by nie mialo sie u nas udac i dlaczego ludzie mieliby odchodzic do konkurencji? Jesli chodzi o mnie to na tygodniowkach jestem bardziej za czytaniem segmentow niz walk. Jesli ty wolisz na odwrot to... trudno, no, kazdy jest inny :) .

Sa dwa wyjscia:

1. Laczymy brandy, jest wyzszy poziom bo nieliczni dostana szanse sie dostac na tygodniowke, beda walki krotsze, wiecej segmentow, 4 pasy (3+TT jest dobrym pomyslem), zdecydowanie odciazenie dla booker'ow, bo kazdy ma mniej do pisania... Moze sie rowniez stac, ze ludzie nie widzacy szansy na pojawienie sie w tygodniowkach poprostu odpuszcza i odejda... Raz na jakis czas house show dla slabszych...

2. Zostawiamy brandy, walki na tygodniowkach zamieniamy na raporty (rowniez walki krotsze), wiecej segmentow, o wiele wiecej szans dla low/mid carder'ow na pojawienie sie na tygodniowce. Prestiz pasow wcale by tak drastycznie nie spadl gdyz wciaz jest wystarczajaco duzo zawodnikow, ktorzy moga powalczyc o wyzsze cele ale bylby na pewno mniejszy niz na jednej, zunifikowanej tygodniowce... Dla booker'ow odrobine wiecej pracy ale na pewno zdecydowanie mniej anizeli z pisaniem zwyklych dluzszych walk.

Kurna, robcie co chcecie, uszanuje kazda decyzje. Ja sie tam o swoja pozycje nie boje ;) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Ja powiem tak:

Jak łączymy brandy - ok, ja sam jestem za tym pomysłem, uważam, że jest dużo lepszy.

Nie łączymy - nie ma szans na pisanie gal jak dotychczas, raporty albo nic moim zdaniem.

Dziękuję.

Rated-R Superstar !