Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Pomysły

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dobra zacznę od pomysłu Pietrka. Według mnie pomysł z titantronami zawodników WCE jest świetnym pomysłem, ponieważ można wtedy zatrzymać "spam" w Wolnej Dyskusji WCE. Nie chodzi mi że te wrzucanie filmików do Wolnej Dyskusji jest spamem, ale chyba nie po to jest Wolna Dyskusja i ostatnio tam można zobaczyć tylko posty z filmikami zawodników. Ale mam takie małe dopowiedzenie co do tego pomysłu. Jako pierwszy post zrobić coś jak spis titatronów kto ma i jaki. Chodzi mi ze np.

Daniel Bryan - i Link do filmiku

Batista - i link do filmiku

John Cena - link do filmiku

itd.

A teraz co do pomysłu El Gonzalito... To także jest bardzo dobrym pomysłem i można coś pomyśleć nad tym. Dałoby to story na długi czas bo nie chciałbym aby wszystkie walki kwalifikacyjne odbyli się na jednym CD i ST. Mogłoby to się pociągnąć z jakiś miesiąc i może zrobić specjalną galę z walką KotR jako Main Event PPV. No myślę że pomysł godny zrealizowania :D

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

44

• SweetChinMusic

37

• fanfanfan

37

• Marcineq

30

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra, uwaga - kolejny mega pomysł od Pietrka. Co Wy na to, żeby wykonać specjalne userbary dla mistrzów WCE! (obecnych i byłych) Wtedy zamiast durnych napisów pod sygną mielibyśmy ładny i schludny userbar. Jeżeli dany user miałby takich osiągnięć więcej zrobiłoby się dla niego parę userbarów połączonych w jeden animowany. Co Wy na to?

Stary, właśnie wczoraj zleciłem to Kazkowi :D Miała być niespodzianka ;) Haha, ale widzisz, że bookerzy myślą w podobny sposób w tym samym czasie :P Na razie poprosiłem go żeby zrobił tylko dla zawodników CrashDay i Showtime, oraz dla mistrzów aby nie miał za dużo roboty. ;)

Hmm...wszystko zależy od tego jak miałby wyglądać ten userbar, chociaż gdybyś ty miał go zrobić to na pewno nie będzie to tandeta. Ja jestem jak najbardziej za i nie sądzę, żeby reszta była innego zdania bo pomysł jest git.

PS: Xeb, weź się schowaj :D

Rzeczywiście pomysł świetny. Lepiej mieć fajny obrazek pod sygną niż zwykły napis... Jestem na tak, chociaż zastanawia mnie jedno czy będzie napisany tam rekord, chodzi mi o ilość wygranych i przegranysz. Ktoś z grafików miałby zapisany dany obrazek np mój i po każdej tygodniówce, PPV byłby zmieniany. Oczywiście nie wiem jak to będzie, ale :t_up:

Pomysł bardzo dobry i myślę, że się przyjmie. Osobiście nie myślę, że napisy są 'durne', ale wiadomo że userbar to już wyższa jazda. Co do animowania ich w przypadku większej ilości tytułów, to chyba oczywista racja. Nie wyobrażam sobie podpisów z paroma userbarami, a poza tym limit 300 znaków by na to nie pozwalał.

zastanawia mnie jedno czy będzie napisany tam rekord, chodzi mi o ilość wygranych i przegranysz

A to już głupie. Taka robota co tygodniówkę/PPV dla każdego walczącego zawodnika byłaby żmudna. Poza tym tyle jak chcesz to sobie napisz w podpisie. Jak dla mnie bilans to zupełnie odbrębna i zbędna sprawa tycząca się userbarów.

• 2 tygodnie później...

Dobra od pewnego czasu w głowie siedzi mi jeden pomysł, tylko, że nie wiem czy on już był czy nie. Na forum mamy wyniki w WWE, TNA i wiele innych federacji(może wymyślonych przez Droops'a :D), ale nie mamy wyników z WCE. Mogłoby tak być, że z tygodniówek i PPV ktoś robiłby wyniki. Nie wiem czy pomysł się spodoba, a może już był, ale co mi szkodzi napiszę. Każdy by sobie wchodził i miałby wyniki, tylko, że to może być stratne bo wtedy mniej ludzi by komentowało i czytało..

Według mnie bardzo dobry pomysł i wyniki jak najbardziej mogłyby zawitać tak w "oficjalnej" wersji na BGZ. Osobny podział - Wyniki WCE i wszystko cacy. A kto by je dodawał? No wystarczy że choćby jakiś Booker przy okazji wstawiania gali czy tygodniówki :D

Turek, według mnie wyniki to tez nie najgorszy pomysł, ale pomyslcie. Dużo ludzi pisze w WCE, potem czeka na galę, patrzy na długość walk i na zwycięzców, a czyta tylko swoją, bądź nawet swojej nie czyta. Potem z tego jest komentarz, że bylo świetnie, a mimo wszystko i tak jest mało tych komentarzy. Leniwi nawet nie otwierali by gali, tylko patrzyli do wyników i komentarz i tak moga napisac bo wyniki znają, a jesli nie to nawet gali nie widział, ale wynik zna. Według mnie wyniki to nie za dobry pomysł, bo ilość osób czytających spadlaby.Ale to tylko moje zdanie.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Leniwi nawet nie otwierali by gali, tylko patrzyli do wyników i komentarz i tak moga napisac bo wyniki znają, a jesli nie to nawet gali nie widział, ale wynik zna.

Jeżeli ktoś czuje się zawodnikiem WCE, to jego obowiązek jest przeczytanie całej gali. Przyznam się że na początku czytam swoją walkę, a później gdy jest czas czytam całą resztę. Wczoraj akurat po późny wieczór znalazłem chwilkę, przeczytałem i dałem komenta, więc te wyniki nadal uważam za dobry pomysł, a kto nie czyta gal a gra w WCE to jest frajerem :) Tzn. psucie sobie przyjemności.

A ja sie zgodze z fanem tym razem. Owszem, wyniki by mi też pasowały, bo przyznam że nie zawsze czytam całą gale, po prostu niekiedy nie mam czasu, czytam wtedy tylko segmenty i swoją walke, a jak już wszystko znam i mam czas to jakoś mi sie nie chce czytać. Tak samo robi na pewno znaczna większość graczy. Te wyniki spowodowały by, że nie trzeba by było pisać gal, wystarczyło by tylko wyniki, ew. spoilery dać, tak jak to teraz robi Hacjend z tygodniówkami WWE/TNA. Tak to przynajmniej większość osób sie zmusza do czytania, a przecież bookerzy sie nie starają od tak sobie. Dobry był pomysł z oficjalnymi dyskusjami i typerami, ale wyniki to już lekka przesada, tym bardziej że jak ktoś chce sprawdzić tylko wyniki to po prostu czyta koncówke każdej walki...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Szczerze powiedziawszy to ja bym nie umieszczał wyników.Podam tutaj swój przykład. Gram na WCE i interesuje mnie to co dzieje się na galach. No Rules przeczytałem całą mimo że nie walczyłem na niej. Jeśli ktoś uważa się za zawodnika WCE to przeczyta galę. Są leniwi ale dużo tracą. I przez wyniki mogą tracić jeszcze więcej. Nie wiem jak dla was ale dla mnie czytanie gali jest czymś przyjemnym :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• 2 tygodnie później...

Wpadłem na taki pomysł , aby zrobić taką tabele z pasami mistrzowskimi i pod każdym z nich wpisać każdego posiadacza , kto nim grał , ile dni i nie wiem co tam jeszcze :P. Wypowiadajcie się co o tym sądzicie.

Ps. Jak coś to ja mógłbym pomóc , najlepiej z Bułką , tnz Xebem :lol

Turek nie czepiaj się :x

No i jeszcze 1 . . . Bułka do chlebaka!

Bułka bo zaraz zrobię Ci nowy kalendarz z mąki :)

Edytowane przez Gość

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Gonzalito jak coś to pomóc a nie "pomuc" :D Myślę, że to świetny pomysł ale hmmm... Nie wiem czy komuś chciałoby się od początku trwania WCE sprawdzać kto grał i ile miał pas, bo sam chciałem kiedyś policzyć ile minęło jak pierwszy raz zdobyłem pas i trochę nad tym posiedziałem sobie, a co dopiero jakbyście mieli robić to od każdego byłego lub teraźniejszego posiadacza jakiegokolwiek pasu w WCE. Pomysł oczywiście dobry, ale kto by się podjął tego zadania. Ze mną macie zadania ułatwione bo mam wszystko napisane w podpisie. Tak od siebie dodam że moglibyście także daty podać kto kiedy zdobył, ale to znów dodatkowa robota, powiem tyle - Dużo roboty jak coś was czeka.

Jestem na TAK! No i zrobię to z tym Alfonsem ;D Pomysł jest świetny tylko teraz czy spodoba się reszcie? :> Oczywiście wykonam to tzn pomogę Ci, a Ty mi ;P

Masz mój miecz. I włącz GG.

Jak ja do chlebaka to gdzie ma iść Alfons?