Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Pomysły

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie wiem czy pisze to w odpowiednim dziale, ale chyba tak bo do dyskusji ogólnej raczej by mi to nie pasowało. Ja rozumiem, że niektóre posty są długie i zawierają dużo treści i bookerzy są często zmęczeni, ale czy to jest aż taki problem żeby je sprawdzić? Moim zdaniem ustalenie limitu 700 słów strasznie zmieni funkcjonowanie BS. Ja jak i większość użytkowników forum piszę posta mającego ok. 1400 słów czyli 2 razy więcej, a jak sprawdizłem ostatniego to miał 1600. Czyli żeby napisać wszystko co mam do powiedzenia, muszę rozbić to na dwa oddzielne posty i pisać je w jakimś odstępie czasu, żeby nie było lipy. Sorry, ale dla mnie That's Not COOL! Napisałoby się tego jednego porządnego posta i z głowy. Jeżeli czytanie tych postów jest jakimś kolosalnym problemem dla bookerów, no to ok niech będzie, ale jak dla mnie w chwili obecnej najlepszym rozwiązaniem byłoby po prostu zniesienie limitu. Niech wypowiedzą się inni, bookerzy i gracze.

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

44

• SweetChinMusic

37

• fanfanfan

37

• Marcineq

30

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra to ja powiem krótko ale całą prawde. Underchmielker, rozumiem, że dla ciebie ten limit jest beznadziejny, bo przeciez u ciebie 700 słów to COOL, a my chcemy wlaśnie czegoś takiego uniknąc. Rozumiem, że wczuwanie sie w postać, ale u ciebie Cool, And Not Cool itd jest po 3 razy w zdaniu, a uwierz, że czegos takiego jak ma się przecyztać trzy strony A4 to aż sie nie chce a trzeba. Chcemy uniknąć tego co wiele osób robi czyli lania wody, wywyższania sie w niepotrzebnych superlatywach i pierdolenia o Szopenie (tak wiem: Chopinie), dlatego ten limit został wprowadzony. Zobacz na post Kseba, krótki, krótszy niż można a jaki zajebisty. Same konkrety, najazdy, Dwa razy tylko podał, ze jest świetny jakis tam i jakis tam, a tak wszystko ekstra. Skoncz z Cool ktore tylko zajmuje miejsce w twoich postach i pokaż na co Cię stać bez twojego zbednego slangu.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ale nie widzisz, że większość Twoich postów to lanie wody? Ta zasada jest zajebista bo okaże się kto naprawdę jest dobry, a nie 3/4 posta Thats Cool! Carlito z Karaibów! Zasada nie zostanie zniesiona przynajmniej takie jest moje zdanie na ten temat.

Ej no panowie ale to nie jest Fer. No i wał że ja leje wodę. I co was obchodzi że leję. Jak będę lał wodę to przegram walkę. Ale np. taki Wade albo inni mistrzowie. No i co kur.. oni mają zrobić? Mają 2-3 rywali i pisz o tym wszystkim w 700 słowach. To już nie moja wina że taki marcinek albo inni nie umieją pisać i że oni piszą max 300 słów. I co teraz mają zrobić ci co będą walczyć z Edziem? Przecież on ich rozniesie jakościowo, oraz częstotliwością. Jak to mówił Under że to nie jest Cool to ja mówię że to nie jest Awesome. I to że inni nie potrafią pisać to już nie moja wina… To może zmieńcie ten limit słów na limit linijek. Max 50 linijek i good. A nie do … pana mamy słowa liczyć by się zgadzały z jakimś tam regulaminem…

No jak 150 słów to jest 5 linijek to 25 to jest 700...

To już najlepiej oddajcie pas Marcinkowi który zawsze pisze tyle...

Ja też się wypowiem. Muszę się trochę zgodzić z Karlingiem (nie wiem jak to zrobiłem... :lol ). Przecież prawie każdy gracz w WCE leje wodę w swoich postach. Ta zasada jest trochę głupia, bo np. mój ostatni post miał 705 słów, i co miałem zrobić? A jak Tomek napisał posta, który ma jakieś 1500 słów, to co? Wg mnie zbyt pochopnie wprowadziliście tą zasadę, ale nie ja tu rządzę.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Dobra to ja krótko zwięźle i na temat... Kolego Underchmielker (k***a zmien ten nick!) myslisz ze czemu napisalem tylko dwa przecietne posty? bo to co pisales do mnie czyli Booker'a T było pieprzonym laniem wody i nie wiedzialem co mam odpowiedziec, zaczalem sobie zmyslac, brac słowa z BS CD jak feudowalem chwile z Tomkiem bo nie ogarnalbym tego. Limit 700 słów jest bardzo dobry, spójrz na mój post (pierwszy na 3 stronie). Rozmawiałem wczoraj momencik z Pietrkiem bo szczerze nie mam takiego wyobrazenia wizualnego i zapytałem czy ten właśnie post to gdzieś ok 700 słów i co? Tak a nawet troszke więcej, więc się nie bulwersujcie bo krótsze posty są lepsze niz głupie lanie wody a i zaoszczędzisz czasu i bookerzy go zaoszczędzą a co najwazniejsze feud moze fajnie pojechac.

Ps. Fan Pierdolenie o Szopenie to mój tekst! :P

Ps2. Pietrek. Liczę że zaczniesz nasz feud na BS.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Ale tu piszecie głupoty. :D:D Łohoho. Pamiętacie, kiedy mistrzem był Miz za mojej kadencji? Co było feud z Pietro i On mnie zniszczył, a czemu? Bo pisał 1000x krócej, ale było to 100x sensowniejsze, więc skończcie się oburzać bo to zbędne i nie doprowadzi do zmiany, a jeśli macie jakiś problem popracujcie nad postami.

To Ja też się wypowiem. Moim zdaniem ustalenie limitu to dobre rozwiązanie. Pamiętam jak byłem jednym z głównych bookerów w fedzie na innym forum i tam też niektórzy pisali posty po 1300, 1500 słów i aż nie chciało się czytać. Po ustawieniu limitu zawodnicy WCE będą musieli się skupić na rywalu, a nie na tym aby się ciągle wywyższać. Litim ten pomoże też bookerom ;) Sądzę, że to dobre rozwiązanie. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Dziękuję moim serdecznym współpracownikom i kumplom: Xebowi i Fanowi za wyjaśnienie sytuacji. Moje zdanie wyrażę w punktach. Po pierwsze: ta zasada napewno zostaje! Po drugie: limit 700 słów jest luźny, jeżeli napiszesz 712 czy 702 - nic się nie stanie. Po trzecie: jak na moje z tej zasady wynika więcej dobrego niż złego. Po czwarte: post Tomka jest ostatnim z tych długich, wybaczam mu bo pewnie pisał go wcześniej.

Coś jeszcze? Czekam na dalsze wypowiedzi.

Tak ja mam pytanie :D Post Tomka przekroczył 700 słów? Bo na moje oko jest krótszy albo i nawet taki sam jak ten mój na 3 stronie (ten pierwszy)? Nie mam takiego wyobrazenia graficznego, wiec sie wole upewnic. Czy post Ziomala jest w granicach czy moze byc nieco dłuzszy?

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Tuptusiu post tomka posiada 1003 słowa ;)

Mój ostatni post ma 650 słów. To te 700 to może będzie ze 3 linijki dłuższy. Według mnie to jest dobry pomysł. Bo słabszy będzie miał większe szanse na nawiązanie walki.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Karling, ale Tomek się wyjaśniał mnie na GG, że nie przeczytał zasady, tzn. przeczytał o niej dopiero po napisaniu postu. Dla przykładu mój ostatni posiadał 523 słowa.

Może i ja sie wypowiem w tym temacie chociaż aktualnie nie gram, bo czekam aż moja postać sie zwolni :)

Limit 700 słów jest dość kontrowersyjnym rozwiązaniem i ma tyle samo zalet co wad. Jednak ten pomysł jest IMO dobry, może nie koniecznie ograniczać do 700, ale tak jak wczoraj pisałem w sb, moglibyście dać te 100 słów marginesu. Dlaczego? Jak ktoś ma wene to nie liczy ile pisze słów tylko po prostu pisze. W każdym poście jest lanie wody, o ile tak to nazywacie, bo każdy heel musi sie przechwalać, oczywiście trzeba robić to z głową. Jak ktoś ma wene to nagle ma sie kilka pomysłów i po kolei sie pisze, więc niekiedy sie już coś zacznie pisać, co wydaje sie dobre, a tu nagle sie okazuje że już limit przekroczony o te 5 słów i co teraz zrobić, przecież można by spokojnie dane zagadnienie dokonczyć i nic by sie chyba nie stało. Ogólnie nie chodzi o to, by zwiększać ten limit do 800 słów tylko dać taki margines, na który można wyjechać, ale którego nie można pod rzadnym względem przekroczyć, bo ta oficjalna granica wynosi 700 słów, o ile rozumiecie o co mi chodzi.

Poza tym Edgar też potrafi lać wode w swoich postach i nie jest powiedziane że feud z nim jest z góry skazany na porażke, aczkolwiek nie jest łatwo, bo jest cwany i ma bujną wyobraźnie ;)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Tak, tak - dokładnie o to mi chodzi. To 700 to taka luźna granica. Chodziło mi tylko o to, by posty były MNIEJ WIĘCEJ takiej długości. Myślę, że w końcu doszliśmy do porozumienia.