Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Pomysły

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja wam powiem tylko tyle.... I tak większość ludzi moim zdaniem czyta tylko swoją walkę a resztę po łepkach (jeśli się mylę to z góry przepraszam), więc pisanie raportów nie było by czymś złym, na PPV z kolei odJ***ć kawał solidnej roboty, tak jak zawsze żeby ściskało jaja w miechu. Ktoś coś pisał że wystawi temat o naborze na bookera, a jakoś go nie widać, może sam bym spróbował. Ja zdobycia pasa osobiście w przyszłości raczej się nie spodziewam lecz łączenie brandów wywali mnie niestety z tygodniówek, jest wielu piszących lepiej odemnie więc nie ukrywam że troszkę mnie to przeraża. A pocenie się by wystąpić na nic nie znaczącym HS to żadna motywacja jak dla mnie.

sig.png
  • Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

44

• SweetChinMusic

37

• fanfanfan

37

• Marcineq

30

Top użytkownicy w tym temacie

Shrekomir czuje się tak samo jak ja, a ja jestem jeszcze gorszy od niego, to żadna motywacja, jeżeli będe pisał te posty, marnował czas, jak i tak na tygodniówce nie wystąpie. I tu wracamy do pomysłu rozwojowego brandu, który będzie miał jeden pas, skierowani tam będą ci, którzy nie są najlepsi w te klocki. Pomyślcie, to mogłoby wypalić.

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Ten pomysł jest do niczego ktoś ci już napisał jedną ważną rzecz, to już totalnie podzieli graczy na tych zapierdzilaistych i tych co są po wuju do tego ten twoj gorszy brand i tak polegałby na pisaniu raportów więc i tak by to wyglądało jak HS.... Więc albo obydwa RÓWNE brandy z raportami lub nowymi poszukiwaniami bookerów, lub też niestety złączenie rosterów

sig.png

Shrekomir czuje się tak samo jak ja, a ja jestem jeszcze gorszy od niego, to żadna motywacja, jeżeli będe pisał te posty, marnował czas, jak i tak na tygodniówce nie wystąpie. I tu wracamy do pomysłu rozwojowego brandu, który będzie miał jeden pas, skierowani tam będą ci, którzy nie są najlepsi w te klocki. Pomyślcie, to mogłoby wypalić.

No właśnie nie marnował czas, przez takie ciągłe pisanie IMO cały czas się szkolisz i doskonalisz pisanie, możesz pisać więcej i mądrzej, więc nie pitol głupot.

Co do pomysłu, to niech najlepiej wszystko zostanie tak jak jest, skoro Xeb wraca, to nie trzeba łączenia brandów, raporty też raczej średni pomysł, tak jak jest teraz to wg. mnie jest ok.

akerdrugi.png

Właśnie że to powinna być do was motywacja. Wy wszyscy byście chcieli iść na łatwizne, a bo ten pisze dużo i jest dobry, co z tego, skoro ja jestem tutaj dłużej i ten tytuł należy sie mi, mimo że pisze krótko i o niczym, co tam... takie jest myślenie tutaj co niektórych. Dla mnie im trudniej tym ciekawiej, tym większa motywacja by stawać sie lepszym w pisaniu. Ludzie przecież to tylko zabawa więc nie róbcie z tego nie wiadomo czego... Jeśli piszesz słabo to pisz dobrze proste... przecież nikt nie bedzie sie nad nikim litował i uwalał świetnych zawodników tylko dlatego, że ktoś inny nie umi pisać. Wkurza mnie takie gadanie, tym bardziej, że ja na swoją pierwszą wygraną walke czekałem cztery miesiące, tą pięrwszą wygraną przeze mnie walką była walka o tytuł... ale zaczynałem pisząc gorzej od marcinka, nawet kiedy zaczynałem pisać dobrze to kazali mi jobbować Alberto, tak też zrobiłem i teraz mamy mistrza ;) O co chodzi? ZAMIAST PIEPRZYĆ JAK WAM ŹLE I CIĘŻKO, ZABIERZCIE SIE k***a DO ROBOTY. To chyba tyle, sorki za lekki offtop, swoje zdanie wyraziłem, aczkolwiek nie rozumiem czepiania sie Sebu, jeśli Tuptuś chce uparcie prowadzić CrashDay to niech prowadzi, przecież ty bookujesz ShowTime, więc Tobie to na harmonogram jakoś nie wpłynie, a jak tuptuś twierdzi że da rade... i tak wiem co teraz powiesz "potem będziecie sie czepiać :a kieeeeeeedy CeeeDeee?", to już kwestia odpowiedniej informacji ze strony zarządu rosteru, ale to tylko moja opinia.

Tupek: DO WSZYSTKICH GRACZY! KONIEC TEMATU! WSZYSTKO SIĘ WYJAŚNIŁO I JEDNO JEST PEWNE. NIE BĘDZIE UNIFIKACJI BRANDÓW, WIĘCEJ INFO WKRÓTCE! KONIEC TEGO TEMATU!

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Nie chciało mi się czytać tego wszystkiego na gg, dlatego też mogę oznajmić, że jesteście idioci i się nie znacie :D.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1.Pomysł - Zrobić ,,Zapisy Stajni/Tag Team'' może przy tym uda nam się stworzyć kilka dobyrch teamów i przywrocić pasy Tag Team.

2.Pomysł - Karty nie tylko na PPV ale też na CrashDay i ST, wtedy myśle że będzie więcej postów na Backstage.

Edit. Fan: Przecież karty zarowno na tygodniówki jak i na PPV od pewnego czasu się pojawiały, więc nie wiem o co ci chodzi. Na ST zawsze była na BS, a na CD w wolnej, wiec nie rozumiem na czym polegać ma pomysł nr.2.

@ FIZ

1. Chcę tego samego, ale to nie jest proste, bo ludziom nie chce się tworzyć tt.

2. Nie przejdzie, za dużo roboty dla bookerów, chyba że bez obrazków :)

Edit.Fan: A ty juz tez się zamknij bo piszesz 30 post o tym, ze chcesz tych TT. Dobra juz stwórz se ten temat, ale ludzie poprostu tego nie chcą!!!! Załóz ten temat i zobaczysz, że będą 2 TT.

WCE RECORD

2. Nie przejdzie, za dużo roboty dla bookerów, chyba że bez obrazków

za dużo roboty ? napisać Temat CrashDay 20 - Karta w temacie Cena vs Undertaker ??

Edit. Fan: Pisałem juz, o co ci chodzi? Kart są podawane na BS i w wolnej dyskusji to po co oddzielny temat?

Myślałem że chodzi ci o coś takiego graficznego bardziej, napisać to ok, ale mi chodziło o to że jeżelibyś chciał mieć to z obrazkiem jak na Karcie Our World, to mógłby być problem.

FIZ, klej tag-teama :)

WCE RECORD

• 2 tygodnie później...

Moja propozycja dotyczy formularza, gdyby tak dodać zakładkę gimnick?? weznę na przykład siebie, chciałbym być oceniany wg tego że chce wymieszać mrocznego stingera wraz a gimnickiem ikony, w dodatku chciałbym by był heelem, tak samo można by ocenić zawodników starych (patrz staż postaci ogólnie we wrestlingu) oraz nowych np z sin Care zrobić najwiekszego heela w histori. wszystko by zależało od deklaracji gracza własnie przy zapisie.

sig.png

Jak dla mnie po to jest BS, aby właśnie kreować tak swoje postacie. :)

Ja dochodzę do wniosku, że Wy jedynie próbujecie utrudnić nam pracę. Dziękuję.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Moja propozycja dotyczy formularza, gdyby tak dodać zakładkę gimnick?? weznę na przykład siebie, chciałbym być oceniany wg tego że chce wymieszać mrocznego stingera wraz a gimnickiem ikony, w dodatku chciałbym by był heelem, tak samo można by ocenić zawodników starych (patrz staż postaci ogólnie we wrestlingu) oraz nowych np z sin Care zrobić najwiekszego heela w histori. wszystko by zależało od deklaracji gracza własnie przy zapisie.

Zawsze można napisać kilka zdań odnośnie gimmicku/sposobu prowadzenia postaci przy zapisach, nie widze problemu ani tym bardziej potrzeby dodawania zakladki gimmick. Po prostu piszesz przy zapisach Stinger, pod formułką piszesz pod jakim kątem zamierzasz go prowadzić i po sprawie ;)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Takie coś jest bardziej do innego typu feda gdzie pisze się role playe. A po za tym tak jak Xeb napisał że BS jest po to żeby wykreować swoją postać

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk