Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Pomysły

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jestem za takim pomysłem, ale tylko i wyłącznie na tygodniówkach/tygodniówce. PPV to PPV i tam jednak walki przeważają nad segmentami. Ogólnie Edziu dobry pomysł, wódka dobrze na Ciebie działa :P.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

44

• SweetChinMusic

37

• fanfanfan

37

• Marcineq

30

Top użytkownicy w tym temacie

Gala odbywałaby się co dwa tygodnie, ale z pewnością byłaby dłuższa, a miejsce na gali byłoby przeznaczone dla osób piszących najlepiej (wtedy zmusiłoby to słabszych graczy do jeszcze większej pracy). Dla nich można organizować krótkie house showy, z opisywaniem końcówek walk, a nie całych.

mi ten pomysł się podoba, bo tak naprawdę każdy by występował :) Jeżeli będzie nabór na bookera, to może nawet spróbuję ? o.O

wiem jaką mam reputację, ale gdyby te house show-y weszły w życie, to (po zatwierdzeniu, że moje umiejętności pisarskie są wystarczające na podstawie jakiejś próbki) mógłbym je pisać, oceny to poprawia się w kwietniu a nie w drugiej połowie maja panowie :)

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Dziala, dziala :) . Tygodniowki by wygladaly mniej wiecej tak:

-gadanina komentatorow na poczatku

-segment jakis

-gadanina komentatorow na temat nadchodzacej walki

-walka (8 linijek i e voila, that's it)

-segment podtrzymujacy feud kogos innego

-gadanina komentatorow na temat nadchodzacej walki

-kolejna krotka walka (raport z niej)

itd

W miedzyczasie wepchnac przygotowanie do main eventu itp.

Bedzie mieli takie duze pole do popisu, ze hey. Macie zaoszczedzony czas i pisania mniej, a skupic sie mozna na czyms co cieszy oko. I do tego nie trzeba laczyc brandy, a co wiecej, moze nawet kazdy czlonek tygodniowki dostanie szanse sie na niej pojawic ;) . No normalnie korzysc dla wszystkich.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

myśle że pomysł edzia bardzo pomoże i wcale nie będzie potrzeby połączyć rostery.Poprostu raporty pisze się krócej więc myśle że dwoch bookerów na roster wystarczy gala tradycyjnie odbywała by się co dwa tygodnie a na PPV 4 bookerów wystaczy, tylko najlpiej jakby Sebu dostał już uprawienia do WCE i wszystko było by git malina ale serio nadal mówie że potrzebny jest wam taki główny nadzorujący może być nim jeden z bookerów Fan,Tup obojętnie? co wy na to.

NIe wiem, mi się tam zdarzało podczas soboty i niedzieli napisać 4 walki (Apocalypsys), więc jak dla mnie caly dzien zarwany to nie problem (sobota), nie wiem jak z innymi, bo ja to dopiero I gimnazjum. Oczywiście Edziu wielkie dzięki za swój pomysł, podsyłajcie ich dość duzo, żebysmy mieli z czego wybierać. Ja jak mówiłem 3 walki w ciagu tygodnia to na lajcie, więc gdyby na ST, CD i PPV (cały miesiac) było ogółem 14 walk, to ja jestem w stanie napisac 6. Mozecie pomyslec ze troche probuje sie dowartosciowac, ale naprawde kiedy mam zawodnikow do walki ktorych znam to pisanie przychodzim i z łatwoscia, ale i tak zdecydujemy co i jak na konfie.

PIETRO, TUPTAK, SEBU - JUTRO, 20???? Odpowiedzcie chociaz mi na GG ;)

FIZ, wszystko zalezy przeciez ile zadecydujemy, ze bedzie rosterow. Jezeli beda dwa to wybierzemy po osobie odpowiedzialnej za wyniki na kazdy roster, jezeli 1 brand no to 1 osoba. Proste i logiczne ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ja to widzę tak:

-zmiana "prestiżu" brandów (jeden dla najlepszych, drugi dla początkujących/słabych)

-z prestiżowej gali otrzymujemy pełne opisy walk (3-4 walki + jakiś segment)

-z tego słabszego brandu jedynie raporty z walk, 7-8 linijek na jedną walkę, bez segmentów/jeden krótki segment i wio.

-PPV raz w miesiącu/6 tygodni

Edit. Fan: Dobrze, ale wyraź sie jakoś bardziej szczegółowo m.in. co ile bys widział gale

-gale co 2-3 tygodnie, zależy od tego ile będzie bookerów, tak samo z PPV

Jeżeli nabór będzie na bookera, chciałbym spróbować swoich sił w bookerce, ale tego słabszego brandu (jeżeli mój pomysł wypali)

WCE RECORD

Tupek niech dostanie. Zasluzyl dziadyga... Ktos jest za? Nikt sie nie odzywa... To znaczy, ze wszyscy sie zgadzaja... Takze, jednoglosnie (czy tam jednym glosem) Tupek pozostaje posiadaczem WC... Znaczy sie WCE ;) .

Marcineq, o house show'ach nawet nie mysl. Teraz tem pomysl wejdzie w zycie wiec nim sie trzeba zajac. Jak to ruszy to potem sie zastanawiamy co dalej, gdyz trzeba najpierw zobaczyc jak to funcjonuje, booker'zy sie musza przywyczaic itd.

Fan, nie warto na sile starac sie utrzymac to co jest. Mysle, ze przyszedl czas na ta wlasne zmiane. Mnie na przykald demotywuje jedno-dwu zdaniowy komentarz tygodniowki / PPV, kiedy tyle pracy w gale wlozyli booker'zy. Czy tak ma to wygladac? Lepiej jest skrocic to, co wydaje sie ucizliwe i dodac to, co sie fajnie czyta... Tak wlasnie funkcjonuje np. TOmaszowe diary - czytasz fajne momenty z relacji bohatera oraz konwersacje z pozostalymi ludzmi. Do tego dochodza skrocone momenty dluzszych, niepotrzebnie opisywanych akcji. Efekt jest... sam wiesz jaki. To samo mozna zrobic z tygodniowkami, znaczy sie podobnie. PPV zostaje nienaruszone...

Marcineq, otoz obalam kazdy punkt, jaki zawarles w poscie. Twoje pomysly predzej zaszkodza i podziela diametralnie zawodnikow na zajebistych i ujowych niz podbuduja. O to moj plan:

-PPV nienaruszone

-W tygodniowkach (oby dwoch) walki to raporty i o wiele wiecej segmentow, gadania itd.

-Nielaczenie brandow

-Tupek jako Head WuCet Booker T The Sucka Himself

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Moim zdaniem, na tygodniówki powinni łapać się lepsi, sory Edziu, ale taka jest brutalna prawda, chyba każdy wie jaki w WCE jest, tak wiem że jestem chu :censored: owy w te całe klocki z pisaniem postów, ale tu nie o to chodzi. Nie wiem, co miesiąc można robić mini-draft z gorszego brandu do lepszego, jeżeli ktoś na to zasługuje, moim zdaniem, Sebu- poddaje się, trzeba złączyć brandy, jedna tygodniówka na 2 tygodnie(pełna, nienaruszona)

House Show'y z których będziemy widzieć raporty.

Czyli tak:

-PPV raz na 4/6 tygodni

- Złączenie brandów

- Tygodniówka dla lepszych zawodników raz na 2 tygodnie (4-5 walk)

- 2 House Showy na 3 tygodnie (raporty zamiast pełnych walk)

Dajcie mi szansę dostać się do bookerów, może uda mi się być na tyle dobrym, żeby pisać te House Showy( jeśli to wypali), obecni bookerzy muszą tylko podzielić brandy, na lepszych i gorszych. Dajcie mi wyniki walk, a ja wam napiszę kilka raportów, jako próbek

WCE RECORD

JA mysle, ze laczenie brandow jest jedynie ostatecznym rozwiazaniem. Moze i jest szansa na mniej pisania ale chaos jest taki, ze nie wiem, gdyz jest tyle wrestlerow zaslugujacych na Main Event, ze trudno byloby uwzglednic cala reszte, ktora ma mabicje i nawet umiejetnosci by walczyc o najwazniejsze. Raporty na kazdej z tygodniowek jest szansa na pozostawienie tego co jest teraz z wyjatkiem krotszych walk, ktorych pewnie wiekszosc nie czyta dokladnie oraz wieksza iloscia segmentow na tygodniowkach, czyli cos co ludzie lubia. Lepiej ulepszyc niz pograzyc...

House show'y to niepotrzebna rzecz jak narazie. Zbedne naciaganie strun w gitarze, ktore juz uprzednio zostaly naciagniete na maxa...

Odnosnie tego smiesznego pomyslu lepszego i gorszego rosteru oraz draftowania - to jest wlasnie demotywacja zawodnikow. Wyobraz sobie, ze piszesz swietne posty, zaliczyles jakis pas (nawet najwazniejszy) lecz pozniej, kiedy notujesz spadek formy zostajesz zdegradowany. Nie masz komfortu myslenia, iz mozesz wciaz naprawic co zepsules. Wtedy musisz sie martwic o to, zeby spowrotem wskoczyc spowrotem na szczyt, a za tym idzie wielka ambicja pokladana w posty, ktore na poczatek beda bardzo dlugie oraz czesto oddawane. Tak wlasnie ludzie robia by pokazac, ze wciaz daja rade itd lecz to przeradza sie w najzwyczajniejsze wypalenie sie, utraty checi, bo efekty nie przychodza - wiem cos o tym, kiedys sam tego doswiadczylem. Za duzo wkladalem serca w posty, tudziez za czesto pisalem, za dlugie i choc moze byly nienajgorsze to i tak to nie pomoglo mi, kiedy pozniej stracilem ochote na dalsza gre. Wypalilem sie i odszedlem. Po powrocie tutaj zmienilem nastawienie, jechalem 1 postem na tydzien i zdobylem 2 najwazniejsze pasy. Wystarczy odpowieednio sie starac i nie myslec ciagle o tym ze jest sie gorszym od innych (tak robili Piledriver oraz Gonzalito, bo obaj zdobyli WHC wskakujac z pozycji low/mid-carder'ow, Luks grajac MVP zostal wypushowany z goscia ledwo starajacego sie o wystep na tygodniowce do feud o pas hardcore, o ile dobrze pamietam, TOmeq kiedys grajac Kennedy'm mial walczyc o pas hardcore a zdobyl pas WCE, w przyszlosci bedzie fanfanfan czy Shrekomir na szczycie, bo tez sie staraja, tylko trzeba odrobiny czasu...). A temu wszystkiemu sprzyja fakt, ze wlasnie nie ma miejsca, gdzie bedziesz uwazany za gorszego. 2 brandy na tym samym poziomie, przejdziesz z jednego do drugiego bez myslenia, ze zrobiles krok wstecz. Kiedy bylem na Showtime pregralem z Sheffield'em prowadzonym przez Brema. Pisal poprostu lepiej ode mnie, dostal pas WHC, ktory juz nie odzyskalem i zostalem przeniesiony na CrashDay... gdzie walczylem o tytul WCE. Po przenosinach nie odpuscilem, bo wiedzialem, ze nie trafiam do gorszego brandu...

Podsumowujac, roster dla gorszych jest zlym pomyslem...Bardzo zlym...

Uffff...

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Bla! Bla! Bla! Pierdolenie o szopenie jakie w aucie ma siedzenie....

Może ja coś powiem he? Jako włodarz CD i WCE (ale fajnie brzmi :D) mówie NIE! Żadnego pieprzonego łączenia brandów, żadnych raportów... k***a NIE! Zadnych House Show'ów, tylko Tomasz pisał House Show'y i były tak zajebiste ze na bank nie dam nikomu pisać ich na nowo chyba ze tej dziwce (pozdrawiam, twój alfons :P) Wszystko zostaje tak jak jest czyli CD>>>>>ST :P Nie no zartuje, obra brandy trzymają poziom co jest zajebiste i mnie sie podoba... Tomek rzucił pomysł ze złączeniem brandów, który sie nawet mu nie podoba a wy sracie po gaciach i juz "Złączmy brandy! Trzba to zrobić! Nie ma wyjścia!" Jak mówiłem pierdolenie o szopenie... Nic nie będzie złączane a wyjście jest tylko jedno, nowy booker... Początkowo chciałem wam ukraść Sebola ale potem zastanowiłem się nad tym i przypomnialo mi sie ze Pietro ma jeszcze jeden fed na głowie i trzeba go odciążyć bo moze nie wyrabiać. Takze te wasze sranie po gaciach i inne takie duperele są zbędę. Dziś jak wróce ze szkoły to zrobie temat z Naborem i tyle, jak nikt się nie zgłosi to trudno bede zapierdalal sam, moze nie bede sie wyrabial ale dam rade!

Because Head WuCet Booker T The Sucka Himself And Jestem Zajebisty!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Sorki za Offtop, Ale nie lepiej zwolnić z WCE Shawna Michaelsa? To już mniej kłopotów by było. :D

1.jpg

Iluzja.....

Tupek przeciwny raportom? Myslalem, ze moja zajebistosc (czy moze jej brak) przekabaci cie na moja strone, bys poparl moj pomysl. No coz, prawie sie udalo :P. Jesli chcesz utrudniac sobie zycie to prosze bardzo ;) .

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Dobra, czas żeby Wasz Pietro przemówił. (chociaż nienawidzę tego określenia) Moim zdaniem połączenie brandów jest KONIECZNE. Powtórzę jeszcze raz - KONIECZNE. Apelowałem o to jeszcze przed odejściem Tomka. Nie mogę sklecić czterech dobrych walk na ShowTime, istnieje tylko Main Event i Upper Mid Card. Dlaczego naciskam na połączenie brandów? Może napiszę co z tego wyniknie. Po pierwsze, samo połączenie obowiązywałoby po PPV. Po drugie liczba pasów.. moim zdaniem cztery tytuły. Jakie? Mogą być cztery singlowe, lub 3+1 tag, bo z takim połączeniem brandów jakieś tagi by się znalazły. Najlepsza opcja to chyba jednak: WCE, WHC, TV, IC. Dla każdego coś miłego. Chcecie wiedzieć coś jeszcze? Moim zdaniem w jednym brandzie posty byłby oceniane jeszcze surowiej z powodu zawyżenia poziomu w federacji. Co do walk.. krótsze walki? Dla mnie bomba. Więcej/dłuższe segmenty? To właśnie moja działka. Oczekujecie tego, ufajcie Pietrkowi. Cztery osoby na brand.. dla każdego po walce, ewentualnie co tydzień kto inny pisze dwie i wszystko gra. I jeszcze jedno - unifikacja wyeliminowałaby problem z odejściem danego zawodnika - zawsze ktoś może wskoczyć w jego miejsce. Jeżeli jeszcze macie jakieś wątpliwości - pisać.

PS. Od kiedy Tuptek jest szefem WCE? W końcu był przydupasem na CD, a ja jestem szefem ST..

połączenie brandów to niby dobry pomysł, ale w ten sposób dla słabszych nie będzie chciało się pisać postów, bo i tak jest ktoś lepszy od nich, i tak nie będą mistrzem, i i tak nie zawalczą nawet na tygodniówce. Dzisiaj jak siedziałem na lekcji i dłubałem w paznokciach po plastyce, to myślałem nad czymś jak FCW, chodzi mi oczywiście o rozwojówkę! byłby tam jeden pas, i gorsi tam by grali, a potem, dostawali by kontrakt do WCE. W ten sposób nie będzie to krzywdzące, bo będzie tam pas, ale będzie nadal o co walczyć. w tej rozwojówce zamiast pełnych walk byłby by raporty, gale obywałyby się co tydzień/dwa tygodnie, wyobraźcie to sobie...

WCE RECORD

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Jestem szefem WCE gdyż :

- Jestem tutaj najdłużej

- Tomasz powierzył to mnie :) (Mam Archiwum na gg)

Poczekajmy jeszcze bo moze coś się stanie :D Ale to nie pewne. Edytuje posta jak będę coś wiedział :)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362