Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Pomysły

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dobra, w związku z odejściem Tomka, połączenie brandów jest chyba koniecznością. Ilu nas jest? Ja, Pietrek, Fanx3 i Tuptus? Dwóch na jeden brand to za mało, by gale mogły pojawiać się regularnie, moim zdaniem nie ma innego wyjścia.

Hę?

Tupak: Dam se rade ;D Takze spoko wodza ;) CrashDay Tomka bedzie ostatnie przed PPV :) Podam karte na PPV i gitarka :) A CD po PPV jebne sam i po sprawie.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

44

• SweetChinMusic

37

• fanfanfan

37

• Marcineq

30

Top użytkownicy w tym temacie

No niby konieczność, ale lipa że będzie tylu zawodników na jeden brand to myśle że wszystkich na gale nie da rady dać ale jeśli tak trzeba to spoko, będzie większe staranie żeby nie być Jobberem :D chyba że dołożylibyśie coś w stylu SuperStars czyli ci co nie będzie ich na Tygodniowce to bedzie miał walke właśnie tam.

potrzebny jest kolejny nabór na bookerów, a z 2 tygodniówek zrobić... 3 tygodniówki? Kurde połączenie brandów to przerąbana sprawa, będzie jeszcze trudniej niż jest.

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

potrzebny jest kolejny nabór na bookerów, a z 2 tygodniówek zrobić... 3 tygodniówki? Kurde połączenie brandów to przerąbana sprawa, będzie jeszcze trudniej niż jest.

Chyba sobie żartujesz.

Przez myśl przemknęły mi się jeszcze House Showy, pisane przed połączniem brandów.

Rated-R Superstar !

niby czemu?

sam popatrz, jak w brandzie będzie 2 razy więcej osób to o wiele trudniej będzie to ogarnąć... gale będą dłuższe, więcej pisania, czyli wychodzi na to samo ;x

Zróbcie konkurs na bookera i tyle, trzeba jakoś sobie poradzić... ;(

WCE RECORD

Człowieku powiem grzecznie: ARE YOU FUCKING KIDDING ME??? Człowieku, my się zastanawiamy nad mniejsza czestotlwiością gal, a ty chcesz doJ***ć 3 brand? No ja pierdole. Przepraszam ze sie unosze, ale krew mnie zalewa jak przeczytalem twoj post. Jest nam strasznie trudno bo z 6 sie nas zrobiło 4, każdy ma szkole, oceny do podwyzszenia. Ty poprostu nie zdajesz sobie sprawy jakim ciezkim czynem jest napisac 2 walki na PPV WCE i aby one nie odstawały. Ja czasem 2 walki psize po 10 dni na części i pewnie gdyby nie WCE to ze średniej 4.5 jaką mam miałbym 5.0 bo czas dodatkowy i trochę czasu na naukę przeznaczam na psianie walk do tej federacji.

POMYŚL!!!!

No i ja bym się wstrzymał z lączeniem, poprostu odwalmy już bez Showtime i Crashday i przejdźmy do PPV. Wyznaczmy nie koniecznie sprawiedliwe, ale moze z dużą ilościa zawodnikow zeby nie pominaac osob ktore zasluguja na walke na gali PPV. Tak damy sobie trochę czasu i dobrze by było, aby to Showtime na które karta była już wstępnie uzgadniana nie odbyło się.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

nie nie nie !!!! mi chodziło o to że showtime i crashday są co 2 tygodnie, i żeby zmienić tak, żeby były co 3 tygodnie, nie sprecyzowałem swojej wypowiedzi, sorka

To sie zdecyduj, bo żeś napisał, że chcesz 3 tygodniówki!

Chciałem napisać 3-tygodniówki- w sensie że gala raz na 3 tygodnie, po prostu miałem to w głowie i byłem pewien że wszyscy zrozumieją o co chodzi, sory mój błąd

Edytowane przez Gość

WCE RECORD

to też jest głupi pomysł, ja proponuje 1 tygodniówkie a jak niedacie rady to dwótygodniowke i jakiś House Show proste a nabór na bookera dodatkowego też nie zaszkodzi.

ps. albo wpadłem na taki pomysł, gdyby dać Jedną gale zwykłą i jedną typu NXT tylko troche inaczej, ci co poprostu słabo piszą a chcą mieć szanse na jakiś tytuł to poporstu niech mają gale typu NXT przez ileś tam tygodniu rywalizują między sobą jeden wygrywa i ma 1.Contendera o np. Continental lub TV, taki luźny pomysł

Edytowane przez Gość

a ja powiem, że jestem na tak. Dlaczemu? Teraz w WCE gra bardzo dużo osób, dwa rostery z powodzeniem dają rade, gdyby to połączyć w jeden wielki było by dużo dobrych zawodników i dużo słabych i o jakiekolwiek osiągnięcie było by cholernie ciężko, tak jak to było kiedyś, jeszcze jak zaczynałem grać Tryplakiem, ale przed tym kryzysem, trudniej bedzie zdobyć tytuły, ale będą też lepsze feudy i to feudy o pietruszke, przez co karty będą ciekawsze, bo jak widze karty na PPV WWE, gdzie niekiedy wszystkie walki to walki o tytuły... to po prostu jest rutyna, tu bedzie troche inaczej, będzie też większa szansa na wykazanie sie dla bookerów, by poprowadzić tyle feudów w sposób by sie nie nudziły, a i ogromne wyzwanie dla graczy, a ja lubie jak jest ciężko, więc tym bardziej sie do feudy przyłoże(narazie szkoła itp.), mam tylko nadzieje, że po połączeniu rosterów długość title runów sie nie skróci a nawet wydłuży, bo nudne jest jak tytuły zmieniają właścicieli co dwa miesiące albo i częściej, teraz to przynajmniej prestiżu nabierze i bycie mistrzem bedzie na prawde miłym uczuciem ;)

No i jakby było więcej bookerów do jednego rosteru to tygodniówki mogły by być co tydzień...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Cotygodniowe gale? Nie ma na to najmniejszych szans, nawet jak byłoby nas czterech. Ja ciągle będę dążył do tego by połączyć brandy, ale jak narazie gówno mogę...Gala odbywałaby się co dwa tygodnie, ale z pewnością byłaby dłuższa, a miejsce na gali byłoby przeznaczone dla osób piszących najlepiej (wtedy zmusiłoby to słabszych graczy do jeszcze większej pracy). Dla nich można organizować krótkie house showy, z opisywaniem końcówek walk, a nie całych.

Jakby co, podawajcie swoje propozycję.

Rated-R Superstar !

Dobra, to ja proponuje tak:

- Teraz bez tygodniówek w 4 piszemy PPV (mamy trochę czasu, karte niech jeszcze Tomek z CD wyznaczy, a Pietrek z ST)

- Nabór na bookera, w 5 da się coś zrobić.

- Oczywiście Tuptak zostaje na CD, Pietro z Sebu na ST, nowy booker na CD, a ja mogę kursować po obu tygodniówkach. Tygodniówka ST, Tygodniowka CD, PPV. Gale jakby były po 4 walki to dośc znośne, oczywiście trzeba by ciutkę spóścić z poziomu. Na PPV no to max. 6-7 walk, łapia się najlepsi.

- Segmenty piszą wszyscy bookerzy

Jak dla mnie takie łączenie w takim momencie nie jest dobre, ale to jest tylko moja opinia.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

ja proponuje aby po CrashDay które jeszcze Tomeq odda w sobote, Władze WCE zebrali się na konferencji na GG i ustalili wspólnie deyczje i poprostu my się do tego dostosujemy.

- Oczywiście Tuptak zostaje na CD, Pietro z Sebu na ST, nowy booker na CD, a ja mogę kursować po obu tygodniówkach. Tygodniówka ST, Tygodniowka CD, PPV. Gale jakby były po 4 walki to dośc znośne, oczywiście trzeba by ciutkę spóścić z poziomu. Na PPV no to max. 6-7 walk, łapia się najlepsi.

Nie dasz rady mówię Ci, a nie możesz olewać wszystkiego tylko po to, żeby napisać dwie/trzy walki. Ja czasem z jedną mam problem, a co dopiero...

Proponuję wyznaczyć jakąś godzinę i zrobić konferencję w celu omówienia tego problemu.

Ja jestem za: Jutro, 20.00. Wszyscy na GG, akurat sie na wspolnej zacznie :D Odpisujcie w tym poscie, czy wam pasuje. Dam radę, sram na szkołę, bede ninją.

Rated-R Superstar !

kurde poprostu trzeba wam prezesa WCE który będzie tym całym syfem nadzorował, ustalał wyniki i te pierdoły, więc myśle że powinno być 5 bookerów 1 prezes a galami to sie dogadajcie :)

Widze, ze sa problemy...Mam najlepszy chyba pomysl zaczerpniety z pewnego innego feda. Jest to lagodne rozwiazanie i baaaardzo odciaza booker'ow.

Co powiecie aby zamiast walk pisac raporty? Skrocone walki, gdzie sa podane najwazniejsze momenty. Skupicie sie na feudach, rozwiniecie je a walki beda czyms w rodzaju dodatku.

Szczerze, czytanie walk dla mnie stalo sie uciazliwe i tylko segmenty mi sie najfajniej czyta. Mysle, ze to moze rozwiazac wasze problemy...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png