Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Pomysły

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Taki drobny pomysł, ale chciałbym poznać Wasze zdanie. Co myślicie o tym, że jak zawodnika posiada pas i się wypisuje. Moim zdaniem powinien dostać swego rodzaju karę, czyli czekanie na powrót do gry dłuższy czas, ale jaki? 2 miesiące? :)

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

44

• SweetChinMusic

37

• fanfanfan

37

• Marcineq

30

Top użytkownicy w tym temacie

Pomysł dobry tylko kto posiadający pas chce odejść z fedki ? Raczej to mało prawdopodobne :D Jeśli o czas chodzi to myślę że miesiąc-dwa w zupełności wystarczy.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Ja jestem na tak :) bo to jest trochę głupie , tak samo już było z pasem Hardcore jak jeszcze istniał to chyba kNp grał Edge'm i dzień po zdobyciu pasa się wypisał z powodu braku weny ? To mnie rozśmieszyło poprostu , to samo zrobił Ledger ( powstrzymał się ) , no ale to bez sensu nie przegrał ani razu , jest posiadaczem pasa Continental i chciał odjeść tak poprostu. Jak dla mnie ten pomysł jest dobry bo to też stawia bookerów w takiej dziwnej sytuacji , gdzie zawodnik został doceniony , dostał pas i nagle rezygnuje.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Drogi Hu coś tam :D Otóż juz kiedyś kNp jako mistrz Hardcore się wypisal, więc nie jest to mało prawdopodobne ;) Ledgera też przekonał ktoś, a juz chciał odchodzić. Jak dla mnie świetny pomysł, bo normalne wypisanie spoko, ale jeżeli jest mistrzem to inna bajka. jak dla mnie dobry pomysł Kseb :t_up:

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

To ja mam pomysł.

Wiem że to było już w WCE ale czemu tego od nowa nie wprowadzić. Chodzi oczywiście o House Showy. Jak wiemy w WCE są dwa brandy a na jednej gali jest max 5 walk i czasem zawodnicy piszący są omijani. A taki house show byłby taką mini nagrodą. Wiadomo nie było by walk takich jak normalnie ale streszczenia czemu nie. I bs był by mały albo w ogóle same walki. Czyli.

House showy dla zawodników PISZĄCYCH ale nie umieszczanych w galach. BS mały albo brak. Walki to streszczenia tak jak na raportach z WWE. Czyli walkę przeważał on ale on skontrował i kop pin ale odkopanie itd. Nawet tego by booker nie musiał pisać. Ten kto by chciał. A House Showy co 2 -4 tyg.

Nie. Po co skoro gale są strasznie często i PPV? Poza tym zwykły user ma to pisać? To nie jest dobre rozwiązanie. Jestem na NIE.

Ja jako booker jestem na NIE! Jest nas dośc mało, gale spóźniają się, a co dopiero bedzie jak dojdą symbloicznie, ale dojdą HS. Pisania jest dość, zdarzało się mieć 2 walki na ST, walke na CD i walke na PPV, a co dopiero mają powiedzieć tomek i pietrek, którzy pisza segmenty, kleją i jeszcze wiele by wymieniać. Jestem na nie, bo gale są często, jeżeli ktoś dobrze pisze to nie jest pomijany, a na gale nie łapią się tlyko najlepsi, bo każdy jak nie na jednej gali to na drugiej dostaje szansę ;) Takie moje zdanie, zobaczymy co inni bookerzy mają do powiedzenia :D

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Karling, nie zrozum mnie źle, ale ten pomysł jest do bani. Są gale i to dojść często więc nie wiem po co te House Show'y. Jeszcze w dodatku mieli by je pisać zwykli userzy. Gdyby bookerz'y to jeszcze, ale oni mają i tak wystarczająco dużo roboty. Może i kiedyś były HS, ale wtedy był 1 brand, a teraz mamy 2 więc jest to niepotrzebne.

Pomysł Xeb'a bardzo dobry. Nie wiem dlaczego kNp się wypisał gdy miał pas. Dostał szansę na pas, zdobył go i odszedł jakby nigdy nic. Ale było minęło. Pomysł dobry, ale mam nadzieję, że nikt już nie otrzyma kary.

P.S. A co z tymi którzy posiadają pas, a gdzieś wyjędżają i nie będą mogli pisać ?

Tup: Jest temat usprawiedliwienia i tam mozesz maznąć ;)

Wiem, ale co jeśli ma ktoś walkę o pas (jest jego posiadaczem) na PPV, a nagle musi wyjechać i nie będzie mogł pisać, a rywal walnie posta długości książki Harry'ego Portfela i to sensownego ?

Edytowane przez Gość
ksgj.png

Karling jakby Ci to powiedzieć...kiedy jeszcze był jeden brand House Showy były na początku dziennym, ale teraz? Jeszcze Ci mało? Nie dość, że poświęcamy swój czas na gale, PPV, newsy i inne rzeczy, robimy wszystko żeby WCE stało na najwyższym poziomie to jeszcze dodatkowa gala? Często zawalamy szkołę czy też nie wychodzimy z kumplami na piwo (Nie wiem jak inni, ale ja czasami tak mam ;) ) żeby napisać walkę czy też skleić gale. Nie jesteśmy robotami i nie siedzimy cały czas przy kompie, a wierz mi że napisanie godnego uwagi House Showu nie zajmuje kilku minut, wiem co mówię bo napisałem ich całkiem sporo. Zrozum to. Ostateczna odpowiedź - House Show - mówimy wyraźne i zdecydowane nie :)

ie wychodzimy z kumplami na piwo

Grzesznik... :P

• 2 tygodnie później...

A ja mam taką małą propozycję, podsunął mi pomysł jeden z przyszłych zawodników WCE, chyba wiecie kogo mam na myśli :) . Chodzi o te nieszczęsne 30 postów, aby móc zagrać w WCE. Moim pomysłem jest wprowadzenie zasady, aby użytkownik, który otrzymał ostrzeżenie za spam, czy odkopywanie tematów w celu nabicia postów, to otóż taki osobnik, nie może dołączyć co naszej gry, może to natomiast zrobić dopiero po zdjęciu ostrzeżenie. Co wy na to? Chyba ogarniacie o co mi chodzi :)

Dla mnie to jest logiczne Siurku. :) // Xeb

No nie jestem tego taki pewien, bo znam paru delikwentów którzy tak właśnie zaczęli swoją przygodę z WCE :)

Edytowane przez Gość

Ja kminie i jestem jak najbardziej za. on to jest wogóle specjalny przypadek i dla takich to chyba ban na WCE sie nalezy bo nie wiem czy z niego mam sie smiac czy płakac. Co do pomysłu to dobrze, bo kilku takich było i pewnie bedzie co również spamiło tylko po to by grać w WCE, a taki dodatkowy miesiac za ostrzeżenie za spam się nalezy. Jak najbardziej za :)

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Hmm jeżeli najpierw dostałby upomnienie a mimo tego dalej spamował łamiąc w jakimkolwiek stopniu regulamin to jestem za. A co do tego kolesia to przynajmniej piszę w dyskusjach, może nie długo ale przynajmniej w dyskusjach. Więc trochę chyba przesadzacie.

Ja też mam jedną propozycję do przemyślenia. Otóż uważam, że troche bez sensu jest, że ktoś kończy grać jakims zawodnikiem który miał wysoką pozycję a za chwilę zapisuje się nim ktoś nowy i zaczyna od zera. Tak jak było z Miz'em czy Ortonem. To trochę bez sensu pod względem storylinowym, że np Orton bo całej akcji z Revolution, Evolution, Flair'em i Bookerem zaraz wraca i nie ma nic wspólnego z poprzednimi wydarzeniami. No i chyba jest to utrudnienie dla bookerów. Dlatego myśle, że dobrym posunięciem byłoby wprowadzenie jakiegoś okresu przez który nie można wziąć świeżo zwolnionego zawodnika. Np miesiąc, albo uzależnić ten okres od roli i pozycji zawodnika zanim został zwolniony. No chyba że Wam to nie przeszkadza :P

Tupak: Jestem ZA! :D

siema , ja mam 2 pomysły. po uno reaktywacja pasów tt , a po drugie możliwość wprowadzenia do walki sędzi specjalnego ... co wy na to ??

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Ale zajebiste pomysły! O kurna! Masz za to tittle shota! Wybierz sobie pas. Przecież pasy będą reaktywowane jak będą TT, a sędziowie specjalni są często w naszych walkach. Nie Ty nim nie będziesz na Our World.

ja pier*ole jestem w tym od dzisiaj xeb ogarnij kk ? i sie tak nie denerwuj ( stawiam że dostanę za to warna ;o )

No to ogarnij sobie całe WCE, a nie. Bo to co robisz jest głupie. Spam żeby się tu dostać, a teraz bezsensowne propozycje. np. Skoro mamy ladder match'e to czemu ma nie być walk z sędziami specjalnymi? :shock: // Xeb

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593