Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Pomysły

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pomysł jest dobry i jestem za, bo jest jak już było wspomniane coraz więcej zawodników, którzy potem nie są zadowoleni, że mimo starań ich nie ma na liście i według mnie najlepiej do 15, bo więcej to będzie z kolei za dużo. A może zrobić coś takiego zostawić sobie tą 10, a pod nimi zrobić taką ławkę rezerwowych czyli takich, którzy są blisko dostania się, ale już nie koniecznie z opisami, że by nie robić bookerom dodatkowej roboty.

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

44

• SweetChinMusic

37

• fanfanfan

37

• Marcineq

30

Top użytkownicy w tym temacie

Również jestem za. Doszło wielu nowych zawodników, którzy napewno będą chcieli się znaleźć wśród najlepszych. Lepiej byłoby chyba zrobić Power 15, bo 20 to trochę za dużo.

ksgj.png

Mam podobne zdanie jak panowie powyżej. Jest dużo dobrych zawodników i w dziesiątce się nie mieszczą, a na pewno załgują na jakiś wyróżnienie. Lepiej na razie by było Top 15, przecież z czasem można powiększyć.

Ja jestem na NIE :) Jest 10, jest w sam raz to nie jest to, że nie chcę mnie się robić, ale 10 to jest w sam raz. Jednak jak Wam bardzo zależy to powiększę i jak reszcie przypasuję :) Poza tym nie mają być Ci co się wyróżniają tylko najlepsi, którzy naprawdę na to zasługują. :)

Czlowieka cieszy jesli zostanie uwzgledniony na liscie wiec jestem definitywnie ZA by dac wiecej miejsca w Power'ze. Nie musi to zmieniac calego notowania, wystarczy dac dodatkowe pozycje dla innych - pierwsza dziesiatka to tradycyjnie spis najlepszych, reszta miejsc to pocieszenie dla tych, ktorzy nie zostali uwzglednieni albo lepiej, pokazanie, ze oni tez znajduja sie w kregu zainteresowan, co moze nawet zapoczatkowac wieksze starania sie innych by wybic sie wyzej. Nie powinno sie nic zlego stac, co wiecej, powinno dac same korzysci. Power 15 bedzie wystarczac.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Ja jakby co jestem na tak, myślę, iż więcej osób będzie zadowolonych i nie będzie plucia, że ktoś został pominięty.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Kurde, coś się źle dzieje na BackStage od CrashDay! Nie że tam się boję ze będę miał za dużo roboty, wręcz przeciwnie cieszę się że jest więcej ludzi do walki o Continental Championship, ale nie uważacie że tego trochę za dużo? Trochę za dużo ludzi pcha się do tego pasu... Nie wiem, większość mi mówi że łatwo go zdobyć, ale pas to pas, każdy tak samo się zdobywa. No ale jednak jest różnica między pasem głównym w WCE, a kontynentalnym. A wiec koniec tego rozpisywania i przedstawię mój pomysł. Będzie to ogromny krok, ale czy nie przydał by się jeszcze jeden pas w WCE? A może jakiś WCE Television Championship? Co wy na to? Byłoby to mniej uciążliwe dla bookerów, bo nie będą musieli aż tak wybierać kogo dać do walki o pas, bo jest o groma zawodników pchających się do tego pasu. Nie wiem co wy na ten temat myślicie, ale według mnie byłoby to dobre rozwiązanie.

Wątpie , żeby bookerzy się na to zgodzili bo jeśli nowy pas byłby na Crash Day to na Showtime też pewnie musiałby być , a ja sądze , że 2 pasy singlowe na 1 roster i pasy tag teamowe na całe WCE w zupełności wystarczą , ale zobaczymy jaką opinie w tej sprawie wydadzą nasi eksperci :lol .

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Powiem krótko - teraz nie ma szans na wprowadzenie kolejnego pasa mistrzowskiego. To prawda, ostatnio sporo osób chce zdobyć Continental Championship, ale myśle, że to chyba dobrze, co? Im większa rywalizacja tym lepiej. Jednak z drugiej strony zbyt wielka rywalizacja też nie jest za dobra, dlatego tylko ci najlepiej piszący będą mieli prawo walki o pasy. Nie martwcie sie wszystko jest pod kontrolą :P

Wpadliśmy z Tomkiem na pomysł i teraz tylko czy Wam się podoba?

A więc od dzisiaj jeśli się zgodzicie nie będzie obowiązywać zasada czekania miesiąca na zmianę! To jest plus, ale minu to ten, że można mieć tylko 3 postacie od DZIŚ! A więc co Wy na to?

Zgadzam się w 100%. Czekać 30 dni to jest dużo, a tak zmieni się i można od razu zacząć z kimś ciekawy feud. Jeśli ktoś się nie zgadza to zapraszam do mnie. :)

Najpierw posprzątaj. / Xeb

Ja jestem jak najbardziej za. Myśle, że to dobra inicjatywa, w końcu nie trzeba będzie czekać całego miesiąca, a poza tym każdy będzie bardziej rozsądnie wybierał postać bo można zmienić tylko trzy razy. Jeśli większość graczy się zgodzi to chętnie tą zasade wprowadzimy :)

Fajny pomysł ale ma tylko jedno pytanie. Prawo nie działa wstecz więc ta zasada nie powinna dotyczyć tego co było kiedyś a więc czy jeśli ja zmieniłem już 2 razy postać to moge zmienić postać jeszcze 3 razy czy moja następna postać będzie moją ostatnią postacią ?

Nie będzie to Twoja pierwsza postać. Czytanie ze zrozumieniem :) // Xeb

Uważam, że pomysł jest dobry i powinien dobrze się przyjąć. Ostatnio zarząd trochę myśli nad tymi limitami. Miało być ograniczenie do pięciu wrestlerów, a teraz do trzech. Co do czasu oczekiwania to na początku miałem mieszane uczucia. Może jakiś tydzień, aby użytkownik pomyślał o tym bardziej na trzeźwo? To taka mała sugestia, ale jeśli i tak nie wejdzie w życie to pomysł w dziesiątkę ;)

To ja co do dwóch ostatnich pomysłów. Co do dadania pasa to nie sadze, bo to dobrze, ze nie mamy duzo czystych jobberów, tylko kazdy na jakims poziomie stara sie w cos mierzyć, a ze sa po 4 osoby Fatal4Way i jazda.

Co do ostatniego pomysłu to mam mieszane uczucia. No w sumie 30 dni to długo, ale według mnie jak ktos odchodzi to musi je poczekac i ja jestem na NIE! Teraz zacznie sie zmaiana postaci przez wszystkich, wielki burdel i bedzie beznadziejnie. Jakis mod, co miał np. pas, zmieni sobie postać i i tak będzie gwiaZzda, no bo kiedys byl mistrzem i kazdy bedzie go traktował jak stara postac i cały czas te same osoby tylko inną postacia i tak bedą na czele. Według mnie to sredni pomysł, jestem na NIE, ale i tak widze, że wszyscy już planuja zmianę więc raczej mój głos nie bedzie miał znaczenia.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png