Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Pomysły

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nawiązanie do wcześniejszego pomysłu o przyznawaniu nagród pod koniec roku - mimo, że zostało nam jeszcze kilka dobrych miesięcy...mnie już swędzą palce i musiałem wymyślić kilka kategorii :Dwyrażajcie swoje opinie, powiedzcie co zmienić, co dodać...śmiało, nie bać się. A więc moje propozycje (Kandydatów do poszczególnych nagród nie podaję, to będzie niespodzianką, tak samo jak system rozdawania nagród)...Aha, numerki oznaczone gwiazdkami są to pomysły co do, których nie mam pewności.

1. Superstar of The Year - Nagroda dla najlepszego zawodnika w naszej federacji.

2*. Brand of the year 8) - Wiadomo o co chodzi...

3*. Match of The Year - Krótko mówiąc jest to zebranie najlepszych walk z PPV i tygodniówek. Nie wiem czy ta kategoria ma sens, zdecydujcie wy...

4. Tag Team of the year - Najlepsza drużyna...cóż, tutaj będziemy mieli spory problem z wyborem, ale myślę, że damy rade.

5*. Best Finisher - Również nie wiem czy trafiłem z tą kategorią. W sumie to czemu nie, zawsze jakieś wyróżnienie, prawda?

6. Breakout Star of the year - Osoba, która poczyniła największe postępy podczas swojej przygody z WCE. Chodzi tutaj głównie o osobę, która miały trudne początki (słabe posty itd) a z biegiem czasu wyrosła na jedną z głównych postaci w federacji (Może kogoś takiego znajdziemy :) )

7. Feud of the Year - Epickie feudy. Kilka chyba u nas było, co?

8. Diva of the year - Co tu dużo mówić...może narazie są tylko trzy divy, ale myślę, że ta nagroda również im się należy (Zachęcam panie do pisania na bs).

Śmiało, piszcie wasze pomysły co do kategorii i opinie co do moich :)

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

44

• SweetChinMusic

37

• fanfanfan

37

• Marcineq

30

Top użytkownicy w tym temacie

Dobrze jest Tomku, jednak z tag team of the year bym zrezygnował, powód? za mało tagów..Brand of the Year? strasznie ciekawy pomysł, myślę że w październiku/listopadzie można zrobić PPV, coś w stylu Bragging Rights :) SOTY to wiadomo, finisher? nieee. zbędne... Dodałbym tutaj najbardziej hardcorowy moment roku. Feudy mogą być, Diva? Jak się jeszcze nazbierają, to również nie mam nic przeciwko :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Muszę się nie zgodzić z SCM ponieważ na CrashDay są teraz 3 TT więć całkiem sporo jak na te kilkanaście soób w brandzie a w przeciągu roku podliczając wszystkie TT które były w tym roku wychodzi ich z 8 - 9 więc ta nagroda w mojej opini jest potrzebna . A w kwesti finisher of the year muszę się zgodzić z SCM . Breakout Star of the year to też dobry pomysł ponieważ np ja jak zaczynałem pisać 5 linijek a teraz piszę 28 oczywiście są gracze którzy zanotowali większy postęp odemnie np Gonzales on to pisze posty ale w każdym razie pomysł jest bardzo dobry . Reszte wyróżnień bym zostawił ponieważ oprócz tego co wspomniałem wszystko jest ok i brawa za pomysł :thumb:

NO kurczę te kategorie są nawet, nawet. Nie jest ich za dużo oraz za mało można rzec, ze w sam raz. Będzie to duże wyróżnienie jeżeli ktoś wygra w jakiejś kategorii :lol No ja tam nie wiem co z tym grudniem. Spodziewam się, ze jak będzie przerwa świąteczna to zrobi się tak tłoczno na BS jak w czasie wakacji mimo, że niektórzy powyjeżdżali. No ja jestem za tym, aby połączyć te dwie gale. Draft i Slammy. Wiem, że będzie dużo roboty nad pisaniem tego show, ale możecie sobie później odpuścić Showtime i CrashDay pisać. Nie wiem jak wy tam uważacie, ale ja uważam, że pomysły na kategorie są super i jest za tym, aby połączyć te dwie gale :lol

A może podczas tygodniówek mogłoby być więcej pojedynków typu ladder & table match ( chodzi mi o to , aby raz na jakiś czas się pojawiały ) bo wkońcu to bookerzy mają większa władze w ustalaniu pojedynków. Co do pasa Continental to uważam , że np. taki pojedynek Ladder match mógłby naprawdę dobrze wyjść. :D

davexp.png

Ja jestem osobiście na nie, jeżeli chodzi o takie walki na tygodniówkach. Dla mnie tygodniówka, to przygotowania przed czymś najważniejszym, czyli PPV. Oczywiście raz na jakiś czas OK, ale nie ciągle, jak pisałem od tego jest PPV, które przez takie coś, było by tak jakby mniej ważne :)

Rated-R Superstar !

Sebu właśnie chodziło mi bardziej o PPV , wybacz , że tego nie zapisałem powyżej , oczywiście się z tobą zgadzam :)

davexp.png

A ja mam taki pomysł, właściwie propozycję. Co wy na to, żeby nazwać fanów WCE? Tak jak jest w WWE - WWE Universe. Albo jakieś inne rozwinięcie? Wicie na BS i na galach moglibyście pisać tam WCE ... Co wy na to?

A mógłbyś nam wytłumaczyć, co wniesie to do naszej federacji? Bo moim zdaniem, zupełnie nic.

Rated-R Superstar !

No ta zmana to bartdziej jest tak kosmetyczna, jak można to tak nazwać. Żebyście wy mogli pisać w galach WCE Universe czy jakoś inaczej, my na BS itd. Kosmetyczna zmiana... I ja się pytam czy jesteście za? :D

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Gówno nie pomysł,chcesz to sobie nazywaj fanów WCE,WCE Universe czy tam Daniel Universe ale na galach niema to większego sensu,po co się tak upodabniać do WWE.

#SmartFanZone

Oki Yao spokojnie =)) Nie tak nerwowo xD No to sobie będę nazywał fanów jak chce :lol Widzę, że niektóre zmiany to można bez pytania wprowadzać bo jak takie odpowiedzi się dostaje :D

• 3 tygodnie później...

Hey <33 :D

Dobra do sedna może byśmy zrobili na WCE. COM takie zajebiste coś jak.. ROSTER! Ze zdjęciami zawodników itd.. Dwa tematy CD i ST. A w nim wrestlerzy krótko opisani, ale tacy jacy są w WCE.. streaki, ciekawostki, ulubione akcje.. Tagi itd sądzę, że tak można by było zobaczyć legendy i ikony tej federacji które już nie grają bo kto z was pamięta Sheltona - Edgara? A był to ważny człowiek w historii budowania WCE po reformie.. Dodać jeszcze Hall OF Fame dla tych naprawdę wyróżniających się, ale! HoF z zdj wrestlera imieniem nickiem prowadzącego go usera i będzie miód.. CO Wy na to?

Dość ciekawy pomysł. Trochę czasu by to zajęło, ale mi się podoba. Trzeba zobaczyć co powiedzą inni bookerzy, ja jestem na tak :)

Mr.Lucha Libre:Również jestem na tak.Oczywiście jeśli wszyscy bookerzy wezmą w tym udział.

Tupałek (kocham WWE): Ja też na tak i mogę się tym zająć, wiem co i jak bo prowadzę power 10 :)

Tomeq: Skoro wszyscy się zgodzili to nie wiem czemu miałbym robić inaczej. Tuptek chce się tym zająć? Ok, tylko nie odwal fuszerki, to ma być ładnie i estetycznie zrobione...Amen.

Tupałek: Tomasz a może Power 10 źle robie? nie no ZABIJE CIE! xD Nie no oczywiście zajmę się tym po...... Najbliższym PPV, oczywiście trzeba będzie to przedyskutować w gronie pięciu, spytacie pięciu? Tak pięciu, a to dlatego że PIETREKasiak ma dobre pomyślunki :D Oczywicha chodzi mi o Hall Of Fame :)

Rated-R Superstar !

Sądzę, że jakbyśmy Pietrka ładnie poprosili by zrobił fajne obrazki i pola do wpisu dla Was. A i niektórzy userzy z WCE mogliby pomóc szczególnie przy swoich postaciach a i ożywiłoby to troszkę jak na razie mało ciekawy dział jakim jest WCE.COM..