Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Pomysły

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Temat ten miał powstać już dawno, ale jak dotąd nikt go nie założył. WCE coraz bardziej się rozrasta, a co za tym idzie im więcej ludzi tym więcej pomysłów. Jeśli macie jakieś spostrzeżenia, prośby, czy koncepcje zmian, co dodać, co usunąć...piszcie, każdy pomysł zostanie rozważony.

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

44

• SweetChinMusic

37

• fanfanfan

37

• Marcineq

30

Top użytkownicy w tym temacie

Temat dla mnie . :D .

Ja mam propozycję walki . Stypulacji . Zamiast lin drewniane dechy nie omżna wyjść ale nie klatka ! , zamiast normalnego podłoża warstwa ze pineskami albo gwoździami do góry Beacuse in WCE is Hardcoooooorrrrrreeeee ! Na nazwę nie mam pomysłu . A pisać tu moją wizję wywiadów ? :thinking:

Ostatnio freezy wspominał o superstars. Taka tygodniówka przydała by się, a segmentów byłoby nie za wiele, więc trzy walki na tej tygodniówce, i po kłopocie :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Dla mnie na razie jest to zbędne często się zdarza , że ktoś nie wyrobi i po prostu nie ma to sensu na obecną chwilę oczywiście można robić 2 HS w tygodniu jeden robi Tuptus jeden TOmeq czy jak tam się dogadają :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

SCM, przypomnę że mamy House Show co tydzień, a to jest właśnie takie superstars, co do pomysłu Xeba to jest trochę dziwny, chociaż z tymi deskami jest niezłe ale z tym podłożem to trochę nie bardzo bo wrestlerzy nie mogliby chodzić, żeby nie robić offtopu to ja mam pomysł, chodzi o pas continental, nie lepiej zrobić z tego pasa pas European bo naprawdę, Continental trochę dziwnie brzmi i powstał jeszcze za Kopra bo ten nie chciał kopiować z WWE, myślę że zmiana tej nazwy byłaby dobrym posunięciem. Jak rozpatrzysz moją propozycję z Urbanem to się odezwij :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Xeb, ten Twój pomysł.. chyba sobie jaja robisz.. :| Ja już to pisałem Tomkowi, a teraz tutaj, niech każdy na gg czy pw, pisze do kogoś z WCE swoją notkę z twittera wrestlera. Wymyślajcie co chcecie, to zawsze urozmawici newsy. A co do tego hardcore'u to radziłbym trochę przystopować z tymi pomysłami na stypulacje. To nie ultra-violent. Jeszcze co do pasa continental to proponuje nazwę: International. Nie ma takiej nazwy nigdzie, więc spoko.

Z tymi tygodniówkami to super pomysł.Mogliby tam występować Ci których braknie na PPV Main Eventach itp.Ten Pomysł uważam za dobry.T0meq też wspomniałeś o tych wywiadach z Graczami ale na real tzn. T0meq/Tuptus rozmawia przez GG np z The Mizem zadaje mu pytanie itp po czym wrzuca całą rozmowę do Np WCE News #12.Co Wy Na to :?: T0meq ten pomysł jest nadal aktualny :?:

paparoach.png

18659.png

Nazwa continental ssie, nie możemy mieć nic wspólnego z Koprem :D. European by mi pasował. O International też kiedyś myślałem, ale nie wiedziałem czy wypali :P..A z tymi notkami to bardzo dobry pomysł pietrek :) O to zaproponoawł Kacpios też bardzo dobre.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Z tymi tygodniówkami to super pomysł.Mogliby tam występować Ci których braknie na PPV Main Eventach itp.Ten Pomysł uważam za dobry.T0meq też wspomniałeś o tych wywiadach z Graczami ale na real tzn. T0meq/Tuptus rozmawia przez GG np z The Mizem zadaje mu pytanie itp po czym wrzuca całą rozmowę do Np WCE News #12.Co Wy Na to :?: T0meq ten pomysł jest nadal aktualny :?:

Wypraszam sobie to .. Był mój pomysł . gadałem z TOmqiem i zrobi ze mną wywiad w tej formie do następnych newsów .

Mi tam prawdę mówiąc nazwa Continental nie przeszkadza, ale European czy też International brzmi dużo lepiej. Trzeba uzgodnić to z Urbanem. Tak czy siak jestem za zmianą nazwy.Xeb ten pomysł z dechami i pinezkami...zbytnio przesadzone ;). SCM, Kacpios nie będziemy robić trzeciej tygodniówki, bo po prostu nie wyrobimy, a przecież nie chcecie byle jakiego "show" na minute czytania. A co do tych wywiadów to mówiłem, że jestem za i już na następnych newsach będzie pełny wywiad :).

A i teraz zobaczyłem , no wiesz co Pietrek pomysł jest dobry tylko byle nie było tego za dużo bookerzy by wybierali te najciekawsze albo coś . Bo jak każdy walnie notkę z twittera chociaż może być zobaczymy jak to wyjdzie :D

Wypraszam sobie to .. Był mój pomysł . gadałem z TOmqiem i zrobi ze mną wywiad w tej formie do następnych newsów .

Czy ja gdzieś napisałem że to Jest Mój Pomysł :?: Nigdzie takiego słowa nie widzę więc ja sobię wypraszam.Ja tylko wspomniałem Twój pomysł bo nikt tu o nim nie napisał.Niech będzie więc Pomysł Ala Dialogue By Xeb

paparoach.png

18659.png

Z tymi twittami to mógłby być całkiem nowy temat, nawet nie w newsach. Ale myślę, że nie będzie tego aż tak dużo i notki nie mogą być rozwiązłe. Coś takie jak ta Pope'a w ostatnich newsach. Wpisy wrestlerów można zawsze wstawić na sam koniec nowinek. A ten pomysł z wywiadem też jest niczego sobie. Jak mówią LayCool.. REAL TALK! Byleby to nie było przesadzone. Tj. wychwalam siebie pod niebiosa, a innych wyzywam od niewiadomo kogo. Wiadomo, zgodnie z postacią i gimmickiem, ale również.. z umiarem. Dziękuje.

PS. Mogę zrobić takie logo show, tj. wywiadów. 'WCE - REAL TALK!'

Pietrek jeśli możesz to pewnie, zrób to logo. Poza tym mam do ciebie jeszcze jedną prośbę. Co wy na to, żeby zrobić nową oprawkę pasów mistrzowskich? Bo te co są teraz wyglądają po prostu...że tak powiem nie za specjalnie :P. A tak jakby wszystko było ładnie zrobione to już nawet miło byłoby popatrzeć po prostu. Więc Pietrek jeśli ci się chce to zajmij się tym, ok? Jak coś to napisz do mnie na gadu to uzgodnimy szczegóły, na pewno Tuptus i Urban będą za :P. A co do tego nowego tematu z wpisami z twittera...ja się nie wypowiem bo moim zdaniem wrzucenie tych wpisów w newsy jest jak najbardziej w porządku, i nie potrzebny jest na to oddzielny temat, ale niech inni wyrażą swoje zdanie.

ja z tym twiterem osobnym tematem nie mam nic przeciwko .. Ale sądzę , że jest to zbędne . Co do pasów jestem na TAK bo nie są one oryginalne . A jeszcze bym pomyślał nie wiem czy My mamy loga PPV ? I dodałbym dwa pasy .. Dla właśnie takich osób które na ME nie mają co liczyć nawet na pewqni ich to zachęci i nie będą od razu po porażkach odchodzić .