Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE News #11

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

9c7fa0921c.png

:arrow: Niedawno odbył się piąty już House Show Wrestle Championship Entertaiment. Niżej wyniki gali.

D'Angelo Dinero def Mistico

Wade Barrett def Christian

Sheamus def Suicide

Goldberg & CM Punk def Kane & Big Daddy V

Chris Jericho def Randy Orton & The Rock

:arrow: Znamy już prawie pełną kartę na nadchodzącą gale Pey Per View. Niżej karta na Super Summer Events.

Mr. Kennedy © vs Matt Hardy - WCE Championship

RVD © vs Shad Gaspard - Hardcore Championship

Evan Bourne © vs "The Pope" D'Angelo Dinero vs Mistico vs Sheamus - Intercontinental Championship

CM Punk & Goldberg © vs Awesome Animals (Batista & The Miz) vs Dashing Two (Cody Rhodes & John Morrison) - WCE Tag Team Championship

:arrow: Na House Show w Monachium zostały zaprezentowane nowe stypulacji walk wymyślone specjalnie na potrzeby Wrestle Championship Entertaiment.

WCE No Holds Barred - Zasady walki są takie jak w zwykłym No Holds Barred Match tyle, że żeby odliczyć przeciwnika, trzeba go najpierw porządnie "wykrwawić".

WCE Iron Circle Match - Walka toczona na parkingu. Dozwolone jest dosłownie wszystko. Ring zastępują ustawione w jego kształt samochody (nie można opuścić obszaru wyznaczonego przez samochody). Wygrać można tylko przez odliczenie przeciwnika przez sędziego do dziesięciu.

W najbliższym czasie planowane jest dodanie kilku hardcorowych stypulacji walk.

:arrow: Atrakcją wieczoru Super Summer Events ma być 10-Man Battle Royal. Jak narazie znamy tylko jednego uczestnika tej walki, a jest nim Chris Jericho, który wejdzie na ring jako ostatni z walczących, co daje mu sporą przewagę w walce. Zawodnicy będą pojawiać się na ringu w przeciągu dwóch minut. Mówi się, że spore szanse na walkę w Battle Royal mają tacy zawodnicy jak Wade Barrett, Kane, Santino Marella czy Suicide. Jak narazie to tylko plotki, ale jeśli okażą się prawdziwe to zapowiada się nam naprawdę historyczny moment w historii Wrestle Championship Entertaiment.

display_image.jpg

:arrow: Zarząd nie ukrywa, że jest zadowolony z postawy Chrisa Jericho. Chris w pięknym stylu wygrał Triple Threat Match na ostatnim House Show pokonując The Rocka i Randy'ego Ortona. Tym zwycięstwem Jericho zagwarantował sobie miejsce w walkce wieczoru na Super Summer Events. Jak już wspomniałem wyżej, Jericho wejdzie na ring jako ostatni zawodnik podczas 10-Man Battle Royal. Nie ma sensu ukrywać, że Chris jest typowany na głównego faworyta do zwycięstwa w Battle Royal.

The_Rock_379713a.jpg

:arrow: Do federacji powrócił po wielu tygodniach nieobecności The Rock. Na drugiej gali Wrestle Championship Entertaiment - House Show najpierw mogliśmy ujrzeć go w segmencie na backstage, a następnie w walce wieczoru, gdzie zmierzył się z Chrisem Jericho i Randym Ortonem, niestety przegrał. Powrót Rocka niesie ze sobą wiele rozwiązań. Najczęściej mówi się o pushu na pas Continental lub nawet WCE Championship, z naciskiem na ten drugi. Poza tym już dawno mówiło się o tym, że Rock ma dostać spory push od zarządu. Ile w tym prawdy? Niedługo się przekonamy. Sam Rock wspominał również o tym, że na Super Summer Events chce wystartować w finałowej walce - Battle Royal. Jeszcze innym wariantem jest połączenie sił Rocka i Continental Championa Evana Bourne'a.

danielson_1064559a.jpg

:arrow: Prawdą okazała się plotka, że do Wrestle Championship Entertaiment dołączy Bryan Danielson. Bryan pojawił się nawet na ostatnim House Show, jednak nie uczestniczył bezpośrednio w gali, którą obejrzał jako widz. Drugim zawodnikiem, który ostatnimi czasy podpisał kontrakt z federacją jest Abyss, który wrócił po kilku miesiącach przerwy od wrestlingu. Przypominam, że Abyss już wcześniej występował w WCE. Witamy nowych zawodników i życzymy powodzenia w przygodzie z Wrestle Championship Entertaiment!

Kane_768784a.jpg

:arrow: Zarząd miał plany połączenia sił Kane'a i Big Daddy'ego V, jednak po ostatniej interwencji Kane'a pomysł prysł niczym bańka mydlana i teraz nikt już nie chce łączyć Kane'a w Tag Team. "The Big Red Monster" spisuje się jak narazie świetnie, a zarząd jest zadowolony z jego postawy. Możliwe, że zobaczymy go już na Super Summer Events w walce wieczoru.

punk.jpg

:arrow: Mistrzowie Tag Team CM Punk i Goldberg zostali uznani za najlepiej prosperujący Tag Team, zajmując pierwsze miejsce w najnowszym notowaniu WCE Power 10. Wcześniej federacja prowadziła notowanie WCE Power 5. Poniżej załącznik do WCE Power 10.

24240609260903814186333.png

:arrow: Cody Rhodes i jego Tag Team partner John Morrison mają poprowadzić coś w stylu "talk-show" na następnym House Show. Jeśli pomysł zarządu się sprawdzi to bardzo możliwe, że ujrzymy więcej segmentów z udziałem tych dwóch panów, nawet na Showtime.

stone-cold-steve-austin.jpg

:arrow: Mówi się o powrocie "Stone Cold'a" Steve'a Austina do Wrestle Championship Entertaiment. Austin nie pojawiał się na backstage od czasu porażki z Mistico na Nowhere to Hide. Austin pomimo zaawansowanego wieku zapowiada walkę o tytuły i, że nie da się wygryźć młodszym kolegom. Jeśli "Stone Cold" wróci, będzie najstarszym, a zarazem najbardziej doświadczonym zawodnikiem w rostrze. Czekamy i liczymy na szybki powrót.

dinero_51057.jpg

:arrow: Ostatnimi czasy konto D'Angelo Dinero na twitterze jest oblegane przez fanów. Ostatni wpis "Pope'a" przybliżamy niżej. Swoje konto na twitterze założyli również Batista i Santino Marella.

@popeISpimpin': Mój debiut na House Show. Całkiem nieźle. Teraz będzie tylko coraz lepiej. Nie przegapcie największej imprezy tego lata, Super Summer Events. Pope tam będzie, jako nowy Continental champ! Pope has spoken.

wade-barrett-2.jpg

:arrow: Wade Barrett bardzo dobrze czuje się w Wrestle Championship Entertaiment. Odniósł swoje pierwsze zwycięstwo na House Show, oraz został notowany w Power 10. Kariera Barretta kwitnie, a federacja wiąże z nim wielkie plany na przyszłość. Barrett jest jednym z kandydatów do udziału w 10-Man Battle Royal, jednak nic jeszcze nie jest pewne.

suicide-tna.jpg

:arrow: Suicide pomimo porażki z Sheamusem na House Show, spisał się naprawdę świetnie. Zarząd nie zamierza ukrywać, że jest zadowolony z postawy zawodnika, jak i z tego, że dołączył do Wrestle Championship Entertaiment. Sam Suicide jest typowany na jednego z uczestników Battle Royal na SSE.

Anthony-Carelli-aka-Santino-Marella-WWE-Superstar-5.JPG

:arrow: Głośno jest także ostatnio o innym zawodniku, który niedawno dołączył do federacji. Jest nim Santino Marella. Santino zdążył wygrać już swoją pierwszą walkę na Showtime, a jego przeciwnikiem był Big Daddy V. Santino zapowiada, że będzie się starał o udział w Battle Royal. Mówi się też, że Marella ma również dostać częstsze role w życiu federacji (udział na backstage podczas gal itp).

miz_280x390_840125a.jpg

:arrow: The Miz narzekał ostatnio na ból pleców, dlatego nie wystąpił na ostatnim House Show. Kontuzja ma zostać wyleczona do następnej gali House Show.

untitled76.jpg?v=135000

:arrow: Wrestle Championship Entertaiment opuścił Christian. Zarząd nie ukrywa rozczarowania, gdyż Captain Charisma miał w niedługim czasie otrzymać push na jeden z głównych pasów. Zarząd życzy powodzenia i dalszych sukcesów.

:arrow: Jak narazie znamy trzy walki na następny House Show, który odbędzie się w Berlinie. Do gali dojdą jeszcze conajmniej dwie. Walki podane niżej.

Kane vs Santino Marella - Steel Cage Match

Mistico & Evan Bourne © vs Sheamus & The Pope

Dashing Two & ??? vs Awesome Animals & ???

:arrow: Kilka dni temu został przeprowadzony wywiad z Mattem Hardym. Najciekawsze fragmenty wywiadu niżej (Dziennikarz oznaczony jako J.Z).

J.Z - Matt, osiągnąłeś to na co tak długo pracowałeś. Jak przygotowujesz się do walki o WCE Championship?

M.H - Przygotowania idą pełną parą. Ostatnio kilka osób zarzucało mi, że więcej ważę niż walczę. Jedną z tych osób jest Kennedy, który już na Super Summer Events pożałuje wszystkiego co do tej pory zrobił mi i moim przyjaciołom.

J.Z - W ubiegłym tygodniu przeprowadzałem wywiad z Mr. Kennedym, który stwierdził, że wcale się ciebie nie boi...

M.H - Kennedy sprawa wrażenie wyluzowanego cwaniaka, ale to tylko dobra mina do złej gry. On wie, że to są jego ostatnie chwile z pasem mistrzowskim, który już niedługo będzie widniał na moim ramieniu.

J.Z - Na ostatnim House Show zaatakowałeś Kennedy'ego, który podobno odniósł lekki uszczerbek na zdrowiu...

M.H - Szczerze? Mam to gdzieś. Ten sk***** zasługiwał na to.

J.Z - Co z New Hardcore Evolution, Matt?

M.H - Nie rozumiem pytania.

J.Z - No...co dalej z twoją stajnią?

M.H - Na przyszłość lepiej przygotuj się do wywiadu. Rozumiem, że jesteś nowy w tej robocie, ale weź człowieku przygotuj jakieś porządne pytania zanim zaczniesz mnie przepytywać, ok? Z moją drużyną wszystko w porządku. To, że ostatnio te gnoje z Destination dawały nam się we znaki...już niedługo ponownie pokażemy, że to MY jesteśmy dominującą w WCE stajnią.

J.Z - Chyba nie lubisz, Destination, co...?

M.H - Jaja sobie ze mnie robisz?!

J.Z - Eeeee...dziękuję za wywiad, Matt!

M.H - Ta...również dziękuje. Na przyszłość weź sobie bardziej do serca to z kim masz rozmawiać, ok?

J.Z - Ja..jasne.

:arrow: Zarząd ma nadzieje, że zawodnicy będą często pojawiać się na backstage, gdyż teraz jest to najważniejszy okres przed Super Summer Events.

Przepraszam, że newsy są takie krótkie, oraz za zdjęcie Suicide'a z pasem (nie mogłem znaleźć lepszego)

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

• Yaoohoo

1

• robson619

1

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Ej, Goldberg & CM Punk mają nazwe Tag Teamu . Nie wiem dlaczego nigdy tego nie piszecie . Co do newsów bardzo ciekawe. A, i jestem zaszczycony pierwszym miejscem w power 10. :D

canadiandestroyerani.gifth_ththswanton1vz0.gif

9178.png

24669.png

8806.gif

8791.png

News spoko :t_up: Może trochę krótki, ale i tak ciekawe. Fajnie zapowiadają się walki na House Show. Szkoda, że Christian odchodzi, ale za to SCSA powraca, mam nadzieję, że pojawię się w tym Battle Royal, a i wywiad też ciekawy.

Wywiadem jestem zaskoczony dość bo gdzie ten opanowany Matt ? :thinking: , Też mam nadzieję , że zawodnicy wbiegną na BS czekałem na Zigglesa jakoś ostatnio ale nima go .. Podoba mnie się karta na następny HS w Nd ? I to bardzo ;) Szczególnie moja walka ;) W której jeszcze będziemy mieli dwóch rywali stawiam na TT Champion i hm jakąś dziwną mieszankę .. Ciekawa będzie też walka Fatal 4 Way i stawiam w niej na Mistico .. A co do Christian to : po prostu śmieję się z niego hahaha .. Słaby ten neswman fani Awesome One ja mam lepsze info : po prostu miał kaca i nie wystąpił szalona noc z Destiantion a potem upojny ranek z Maryse :twisted: , Fajnie , że będą segmenty z Santino będzie wesoło , No powoli się uzupełni ten BR : Jericho , może Suicide , może Wade , Heh z tym twiterrrem fajny pomysł ;) Taa ciekawe czy SCSA dalej słomiany zapał będzie charakteryzował .. Może Artx się ucieszy , że będzie miał segmencik :D , Power10 komentowałem tam gdzie trza , Taa Kane w Tagu tylko i wył ze swoim bratem więc BDV musiał otrzymać Choke obejrzałbym to w Realu .. Tak , O Bryanie wiemy , O Returnach Chrisa i Rocka wiemy , Ten BR jestem go bardzo ciekawy 2 w historii PPV i WCE , do nowych stypulacji na pewno coś wymyśle , No to skomentowałem :D