Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Power 10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Bill_Goldberg15.jpgCM_Punk59.jpg

1.Goldberg & CM Punk

Ci dwaj panowie zdominowali ranki Power 10, nie dość że zostali mistrzami Tag Team to nie przegrali walki od tamtego czasu pokonując Kane & Big Daddy V na House Show #5. Jednak teraz czeka ich trudny pojedynek na Super Summer Events, jak wiemy będą stawiać czoła teamowi byłych mistrzów czyli Dashing Two a dodatkowo do tego wszystkiego wplątali się jeszcze Awesome Animals, czy Goldberg i Punk dadzą rade zachować pasy?

DAngelo_Dinero.jpg

2.D'Angelo Dinero

The Pope zaliczył udany debiut na House Show #5 pokonując w dobrym stylu Mistico, ponad to jest uczestnikiem walki o pas Continental na Super Summer Events. Czy Pope podoła wyzwaniu i zgarnie pas?

Mistico19.jpg

3.Mistico

Trzecie miejsce zarezerwowane dla Mistico. Ten wrestler robi wielkie postępy, nie dość że łatwo pokonał legendę wrestlingu Steve'a Austina to do listy pokonanych dołożył jeszcze Morrisona, jednak przegrał z swoim przeciwnikiem na House Show #5 D'Angelo Dinero. Czy na Super Summer Events Mistico zgarnie pas czy The Pope mu w tym przeszkodzi?

Chris_Jericho82.jpg

4.Chris Jericho

Były mistrz Continental na Showtime #5 przegrał z The Rockiem ale na House Show #5 pokonał wracającego Rocka i Ortona, tym samym pokazując że jest w formie i że to on może zostać zwycięzcą 10-Man Battle Royal i nawet zgarnąć WCE Championship, czy mu się uda?

Sheamus_OShaunessy15.jpg

5.Sheamus

Sheamus po długiej przerwie wrócił do WCE i na House Show #5 pewnie rozprawił się z Suicide. Irlandczyk będzie brał udział w walce o pas Continental, czy zdobędzie mistrzostwo a może ulegnie pod naporem swych przeciwników, jedno wiadomo łatwo skóry nie sprzeda.

Batista.jpg

6.Batista

Szóste miejsce zdecydowanie dla zwierza, Batista po swoim powrocie, miażdży wszystkich przeciwników, wrócił pomagając Mizowi, który był w niemałych tarapatach i udowodnił swoją siłę podnosząc Big Daddy V, na House Show #5 wraz ze swoim Tag Team partnerem Mizem pokonali Dashing Two, czy to oznacza zmianę posiadaczy pasów Tag Team? Wszystko okaże się na Super Summer Events gdzie Awesome Animals zmierza się z Dashing Two i Tag Team Championami czy zwyciężą, czas pokaże.

Matt_Hardy42.jpg

7.Matt Hardy

Siódme miejsce zasłużenie dla Matta Hardy'ego, na Showtime wygrał swój pojedynek przy pomocy Kennedy'ego ale to on jest No.1 Contender do pasa WCE na Super Summer Events, czy pokona obecnego Champa, a może Orton znów pokrzyżuje mu plany? Wszystko okaże się 18 sierpnia.

MattSydal.jpg

8.Evan Bourne

Mistrz Continental ostatnio przegrywał, pierw na Showtime z Mr. Kennedy, a później z Johnem Ceną na House Show. Czy to może oznaczać zmianę mistrza Continental na najbliższym Pay-Per View? Trudno powiedzieć ale Bourne jak na razie idzie w złym kierunku.

WadeBarrett2.jpg

9.Wade Barrett

Wade Barrett jeszcze dwa tygodnie temu pracował dla WWE a teraz rządzi w WCE, jednak tutaj nie ma sprzymierzeńców i musi sobie radzić sam, jednak wygląda na to że nie sprawia mu to problemu, na ostatnim House Show pokonał Christiana i zapowiedział że ma zamiar wystąpić w 10-Man Battle Royal na Super Summer Events, ile w tym prawdy?

The_Rock30.jpg

10.The Rock

Nikt nie spodziewał się że Rock pokaże się jeszcze w WCE, jednak na House Show #5 zmierzył się z Jericho i Ortonem o miejsce w walce 10-Man Battle Royal, gdyby nie Orton Rock miałby wielkie szanse by wygrać ten pojedynek. Jak na razie nie ma go w karcie na Super Summer Events, jednak Rock zapowiedział że będzie brał udział w tej walce a jak wiadomo The Great One nie rzuca słów na wiatr.

Sory za zdjęcie Rocka z pasem ale inne były do dupy.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• SweetChinMusic

1

• R-Truth12345

1

• El Gonzalito

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

W sumie jestem nie mile zaskoczony .. Bo sam nie przegrałem też ani jednej walki w WCE a nie zostałem uwzględniony .. 1 miejsce też mnie szokuję .. Resztę przeżyję .

Power 10 to ja rozumiem :D. Power 5 się chowa. Dobrze, że pojawiły się tu nowe twarze typu Barrett, Sheamus czy "The Pope". Evan Bourne ostatnimi czasy troszkę przegrywał, ale żeby szedł w złym kierunku? Cieszy też powrót Chrisa Jericho i Rocka. Brawa Tuptus, spisałeś sie :).

Fajnie, że jest już więcej osób, bo 5 to było mało. Podoba mi się, że nowi też zostali uwzględnieni, ale Pope na #2 miejscu, oczywiście bez urazy, ale miał tylko jedną walkę. Reszta wyników może być, więc brawa dla Tuptus'a :applause:

Nie ważne czy jedna, czy dwie walki, liczy się styl na backstage chłopaki. To nie WWE! Przyznam, że jestem zaskoczony drugim miejscem, ale dziękuje. : ) Dziwi brak Kennedy'ego w pierwszej dziesiątce. Jakby co to pisałem Tomkowi i to ja moge się zająć oprawą graficzną Power 10. Niech ktoś z zarządu poda mi listę a ja zrobie to jakoś.. schludniej? Jak w WWE np. ;)

No, postarałeś się chłopcze :)... Ale w sumie nie zasługuje na bycie pierwszym, bo się ostatnio z leksza opierdalałem...Brakuje Kennedego, no bo wkońcu mistrz. A i jestem za tym, żeby pietrek zajmował oprawą graficzną :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

No no nie spodziewałem się Punka i Goldberga na 1 miejscu :P szczególnie po tym co zrobił Bill podczas gali Nowhere to Hide. Rock jest w Power 10? To dziwne bo dość dawno nie występował :P. Ogólnie takie notowanie jest zdecydowanie lepsze niż Power 5 , ale rzecz jasna mamy tutaj coraz więcej zawodników. Tylko tak się zastanawiam gdzie się podział John Morrison 8)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

No no lista bardzo ciekawa.Pierwsze miejsce to wielki szok ale nie mogę powiedzieć że im się nie należało.Punk i Goldberg piszą fajnie i mądrze na BS i za to im chwała.Ale drugie miejsce również w dobrze przyznane gdyż jest to pierwsza osoba która mnie pokonała :) i preferuje dobrą formą na backu.No i miejsce trzecie z którego jestem miło zaskoczony,Mistico.Mam nadzieje że uda mi się utrzymać na tej pozycji ale będę starał się wbić jeszcze wyże,to El Mistico może wam obiecać.Dobrze że zdecydowaliście sie na TOP 10 gdyż jest to bardziej ale to bardziej ciekawe niż krótkie TOP 5 i daje większą szanse słabszym zawodnikom.

#SmartFanZone
  • 2 tygodnie później...

Fajny pomysł z tym Power 10 , jest to o wiele lepsze niż mini Power 5 :P zaskoczenie to to , że Punk & Goldberg są na 1 miejscu , a reszta to raczej bez niespodzianek.

davexp.png