Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Na wstępie witam wszystkich którym chciało się odwiedzić ten temat.Chciałem wam przedstawić projekt mojego nowego bookingu z nową federacją która będzie się nie co różnic od pozostałych,gdyż mam zamiar ją prowadzić jako federacje niezależną,bez tygodniówek tylko iPPV.Jednak jeszcze jedną różnicą tej federacji będzie to że nie będzie miała backstagu i innych tego typu historyjek tylko czysta walka,ale za to długa.W federacji mam zamiar wykorzystywać zawodników ze sceny indy,puro,lucha i kilka mniejszych gwiazd TNA.Jestem chętny na współprace z innym bookerem który mógłby mi pomóc pisać gale,jesli jest ktoś chętny pisać na PW albo tu.Teraz przejde do głównej rzeczy czyli 2 iPPV na najbliższe miesiące oraz przedstawić karte na nie.Od jutra biore się za pisanie walk jesli ktoś ma lepsze po mysły co do poszczególnych walk mogę jeszcze coś zmienić.A więc pisać swoje opinie co do mojego projekciku

:)

FEDERACJA

qq47yq.png

PREZENTUJE

16pa1k.jpg

Karta:

1.One falls match

Jack Evans vs Amazing Red

02_jack.jpg vs Amazing_Red1_cutout_by_Crank.jpg

2.One vs One two out of three falls match

Mistico vs Averno

Mistico1.jpg vs Averno2.jpg

3.Tag team ladders match

Briscoe Bros vs MCMG
Briscoes1.jpg vs MCMG1.jpg

4.One falls match

TAJIRI vs Austin Aries

2ltpxt0.png vs 374_Austin_Aries.jpg

5.Tag team hardcore match

Tommy Dreamer/Jun Kasai vs Necro Butcher/JC Bailey
Tommy_Dreamer_Render_By_PSDD-Dipset3.jpgJunKasai1_cuted_by_Crank.jpgvsNecro_Butcher.jpgjc.jpg

GRW#1

"Bryan_Danielson vs TAIJRI"
xpneyh.jpg

Karta:

1.Divas one falls match

Faby Apache vs Sarita

Faby_Apache1_cutout_by_Crank.jpg vs sarita_by_johncena62.jpg

2.Tag team one falls match

Jack Evans/Amazing Red vs Mistico/Averno

02_jack.jpgAmazing_Red1_cutout_by_Crank.jpg vs Mistico1.jpgAverno2.jpg

3.Light Tube deathmatch-BJW vs CZW

Abdullah Kobayashi vs Nick Gage

Abdullah_Kobayashi3.jpgvsm_6ade13fff2035bd7c76e89f96338053f.jpg

4.One falls match

Homicide vs Ruckus

Homicide5_cutout_by_Crank.jpg vs Ruckus1.jpg

5.One falls match

Liger vs L.A PARK

Jushin_Thunder_Liger.jpg vs La_parka_jr.jpg

6.One falls match

Baryan Danielson vs TAJIRI

358_Bryan_Danielson.jpg vs 2ltpxt0.png

Ps:Jeśli uznacie ten temat za spam to go usune,jednak podkreślam że nie zakładałem go żeby nabić sobie jednego głupiego posta gdyż mam już ich dużo.

OFICJALNY ROSTER:

02_jack.jpg

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

3

• T0meq

1

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No to będę pierwszy. Szczerze? Świetny pomysł. Trochę za dużo było już w dziale bookingu opowiadań, gal czy tam pamiętników z TNA czy WWE. Zawsze to jest jakaś inna, odmienna alternatywa. Co więcej mogę powiedzieć, czekam na walki. W karcie nic bym na twoim miejscu nie zmieniał. Na razie fajnie się zapowiada, zobaczymy jak będzie dalej ;). Mam nadzieje, że postarasz się napisać fajną walkę między Tajirim i Danielsonem, bo ta mnie najbardziej interesuje.

• 1 miesiąc temu...

NEWSY #1

IMG_3873-1.0-780475.jpg

:arrow:Podczas ostatniego wywiadu,GM nowo otwartej federacji GRW powiedział że jest zadowolony z ostatniej gali i że już cała ekipa pracuje nad organizacją następnego eventu.Na zadane pytanie dotyczące słabego ratingu gali,Ultimo Dragon odpowiedział że wszystko unormuje się z czasem i jeśli galę będą stać nadal na takim poziomie to rating na pewno się powiększy.

1245952459341_f.jpg

:arrow: GRW podpisało swój pierwszy kontrakt z Jack'iem Evansem.Jack na ostatniej gali wygrał swój pojedynek z Amazing Red'em.Suma kontraktu nieoficjalnie wynosi 300$ za pojedynek.

HIJO_DE_REY_MISTERIO_DOS.jpg

:arrow: W ostatnim czasie słyszano że GRW prowadziło negocjacje z dwudziestojednoletnim letnim Hijio Del Rey Misterio,który jest synem gwiazdy WWE Rey'a Mysterio.Jednak niema oficjalnej informacji dotyczącej rezultatu negocjacji.

:arrow: Na oficjalnej stronie podano że następnym iPPV,Main Eventem ma być walka Mistico vs Ligier,oprócz tego krążą plotki że gala ma się opierać głównie na stylu Lucha Libre.

0e4deb36001add604c8b8682

:arrow: W sieci pojawił się ostatnio przeciek dotyczący plakatu na GRW 2 "Mistico vs Ligier" jeśli jest to prawdziwy plakat na gali możemy się spodziewać gwiazdy AAA Xtreme Tigera.

280px-Bigsick.jpg

:arrow: Powrót Nicka Mondo został zbookowany dopiero dzień po śmierci JC Baileya.Początkowa ta walka miała być odwołana jednak wsparcie Nicka pomogło zrealizować Main Event i uczcić pamięć zmarłego.Sam Nick mówi że już więcej go nie obejrzymy w ringu.

:arrow: W miejsce walki JC Bailey vs Jun Kasai na GRW #1 zostanie wstawiona walka o tej samiej stypulacji jednak pomiędzy Nickiem Gage i Abdullahem Kobayashi.Walka była promowana na stronie GRW jako kolejna bitwa pomiędzy CZW i BJW.Jednak GRW godzinę po ujawnieniu tej informacji,skasowało ją gdyż CZW i BJW nie zgodziło się na pokazywanie swoich znaków bez zezwolenia.

#SmartFanZone
  • 8 miesięcy temu...

Postanowiłem powrócić do pisania GRW.Tak więc w następnym tygodniu możecie się spodziewać gali.Jednak karta uległa wielkiej zmianie.Oto karta na

GRW #1

Zack Sabre Jr. vs Rey Cometa

Jack Evans vs AR Fox-Ladder Match

Mascara Dorada vs La Sombra-2 of 3 falls

AJ Styles vs Matt Sydal

Bryan Danielson vs Mistico

Are you ready ?!

#SmartFanZone