Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Linda Hogan zaręczona, Comic-Con, Twitter, nowe bany i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.jpg

:arrow: Ex-żona Hulka Hogana, Linda zaręczyła się z Charlie Hillem. Chłopak ten ma dopiero 21 lat. Charlie będzie teraz ojczynem Brooke i Nicka, czyli swojego byłego kumpla. Gdy Hulk Hogan wypowiadał się, mówił że życzy im szczęscia i w ogóle udanego życia. Lecz z jego ust było czuć sarkazm.

:arrow: Jeff Hardy doznał w piątek wieczorem kontuzji ręki. Stało się to podczas Monster's Ball Match'u przeciwko Abyss'owi. Stało się to podczas live eventu w Bloomington i prawdopodobnie Jeff będzie potrzebował przerwy.

:arrow: Stacy Keibler na Twitterze ostatnio spędza dużo czasu na rozmowach z Samoa Joe i Huricane Helms'em. Ich poniżej widnieje ich zdjęcie razem podczas Comic Con. Na tej imprezie pokazało się paru innych wreslerów między innymi Mr. Anderson, Paul Heyman czy Abyss. Również wychwycony został Stone Cold Steve Austin, gdy to Sylvester Stallone wykonywał na nim Headlock.

1.jpg

:arrow: W internecie są już zapowiedzi walk WWC. Bryan Danielson zmierzy się z QT Marshall'em w swoim debiucie. Natomiast następną walką jest Shelton Benjamin vs Tommy Dreamer.

:arrow: Mimo, iż coraz więcej mówi się o powrocie Triple H to ten może dopiero nastąpić w grudniu. Niestety, ale tak jest prawda. The Game miał operację rozdartego bicepsu. Jednak są też optymistyczne, czyli jego powrót pod koniec października. Tak więc heel turn Johna Ceny jest prawdopodobniejszy.

:arrow: Były wrestler Chris Hamrick powrócił do wrestlingu. Po tym jak kiedyś zawodnik oznajmił na swoim Facebooku, że myśli nad samobójstem, wziął dużą ilość tabletek nasennych i został przewieziony do szpitala.

:arrow: Gene Snitsky pokazał się ostatnio na tapingu Ring of Honor. Były wrestler WWE był za kulisami odwiedzić swoich kolegów.

:arrow: Reid Flierh ma trafić na treningi do szkoły wrestlingu Terry Taylor. Syn Rica Flaira ma podpisać niebawem kontrakt z TNA i jest o tym coraz głośniej.

:arrow: Po ostatnim SmackDown! oficjalnie wiadomo, że zamaskowanym pomocnikiem Straight Edge Society okazał się być Joey Mercury, były Tag-Team Champion. Możliwe, iż jesienią do WWE powróci Melina i ujrzymy wszystkich członków MNM. Jak wiadomo oczywiście trzecim członikiem był Johny Nitro, czyli John Morrison.

1.jpg

:arrow: Bret Hart i jego żona Stephanie wybierają się na miesiąc miodowy na Hawaje. Jednak nie wyklucza to, że Bret nie pokarze się na tapingu. Para ta pobrała się jednakże w Waszyngtonie, Stephanie ma 27 lat.

:arrow: Shawn Michaels nie pokazał się jeszcze na backstage Raw. Wyklucza to myśli niektórych, że to on jest tajemniczym gospodarzem Raw.

:arrow: Sieć sklepów 7-Eleven rozpoczyna kampanię reklamową. W związku z tym gwiazdy takie jak: John Cena, Triple H, Rey Mysterio, Kofi Kingston, Big Show, Undertaker, Eve Torres, Randy Orton oraz Edge pojawiły się na kubkach, oraz ich podobizny są na słomce. Kubki te można było zauważyć na stole komentatorskim na ostatnim Raw.

:arrow: Ostatnio w wywiadzie The Miz powiedział, że chciałby wykorzystać walizkę na John'ie Cena. Tym czasem swoje konta na Twitterze utworzyli MVP oraz William Regal.

:arrow: Na jaw wyszło, iż w Team Cena na SummerSlam miał być Ricky Steamboat. Jednak z powodu przeniesienia go do szpitala to Bret Hart go zastąpi. Może to oznaczać, że Ricky "The Dragon" może powrócić do WWE.

:arrow: Billy Kidman, była gwiazda WCW i obecny trener w jednej z rozwojówek federacji, będzie producentem WWE.

:arrow: Kolejna zabroniona rzecz w WWE - rękawiczki. Wiadomo to po wiadomości Dolpha Zigglera na Twitterze, że zostały zbanowane i nie będzie już ich nosił, to samo tyczy się innych zawodników. W niepamięć pójdzie również HBK, Mr. McMahon nie będzie sprzedawał żadnych rzeczy zwiażanych z Shawnem, ogółem federacja ma zapomnieć o tym wrestlerze. Może być to spowodowane chociażby krytyką ze strony Michaelsa po zwolnienu Danielsona z WWE.

:arrow: Powrót Undertakera był już zapowiadany na SummerSlam, jednak istnieje również alternatywa odłożenia powrotu grabarza na Night of Champions.

:arrow: Podczas gali WWE w Shreveport Chris Jericho został rzucony napojem. Było to podczas walki przeciwko Evanowi Bournowi, w której to przegrał. Chris kazał wyprowadzić dziecko wraz z ojcem i tak też się stało.

:arrow: Mineła klauzula zawodników zwolnionych w kwietniu z WWE, czyli: Mickie James, Shelton Benjamin, Mike Knox, Katie Lea Burchill, Jimmy Wang Yang, Funaki, Slam Master J. Mogą więc oni podpisać już umowy chociażby z TNA, lub ROH.

:arrow: TNA chciałaby zawitać w swoich progach Sandmana oraz Sabu. Rozmowy zostały nawiązane, więc prawdopodobieństwo kontraktu w TNA jest wysokie.

:arrow: Randy Orton wytypował na Twitterze zwycięzce 2 edycji NXT. Jego typy to: Kaval, Joe Henning oraz Lucky Cannon.

:arrow: R-Truth, Rey Mysterio oraz Dusty Rhodes pojawiają się w live eventach w FCW. Następny odbędzie się w niedzielę 5 sierpnia w Osceola Heritage Park Expo Hall w Kissimmee na Florydzie.

bepostert.jpg

:arrow: Oto plakat nowego filmu z Trish Stratus, 'Bail Enforcers'.

:arrow: W czwartek, HBK Shawn Michaels obchodził swoje 45 urodziny. Natomiast we wtorek 41 urodziny świętował The Game Triple H.

:arrow: Bill Goldberg chciałby zawalczyć w jeszcze jednej walce wrestlingowej, dla rodziny. Może się to odbyć chociażby na Wrestlemani, ale zawodnik wspomniał że chciałby duże pieniądze za występ.

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• elo3856

1

• Zaq123

1

• Kacpios

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

Oo chętnie bym zobaczył Bill'a a i sto lat dla panów Dx :D . Te słomki i kubki WWE mnie powalają , A Chris moim skromnym zdaniem się nie fajnie zachował :t_down: . Co do Miza jakby wykorzystał ją na Cenie jako jego fan byłbym bardzo , bardzo zadowolony . Typy Ortona trochę mnie dziwią oprócz Kavala . Hehe Grubasek się łamie .. Szkoda, że Jeff teraz taki jest :t_down: . Fajnie , że Shelton walczy i szkoda, że nie ma zdjęcia Stone z Stallone . Tylko smutno , że tyle jeszcze trzeb abędzie czekać na Triple . A ja typuję i leję na wszystko , żr to i tak HBK będzie GM i dlatego też wycofują te rzeczy z nim związany a Dolph bez rękawiczek jakoś taki dziwny będzie =)) taki powidzcy jak łysy punk - Punk . Chętnie bym nie wiem czemu Slama zobaczył w akcji . To tyle. Fajne newsy .

Na początek życzę szczęścia nowej parze ;).Oby Lindzie się powiodło.Triple H dopiero w grudniu :shock: .Boże czemu tak długo :?: O mnie go Summerslam, Night Of Champions, Hell in a Cell, Bragging Rights, Survivor Series, i być może TLC.Tragedia.Tak chciałem go ujrzeć już na SS a tu taka przykra niespodzianka.Co do heel turnu Johna Ceny jest to tak bardzo prawdopodobne jak ja jako papież.Jestem Ciekawy jak wypadnie syn Nature Boy'a.Szczęścia Bret.Życzę udanego miesiąca miodowego.Co do kubeczków to chyba już widziałem tą reklamę :D .Fajnie by było gdyby Tag Team MNM powrócił.The Miz chcę wykorzystać walizkę na Jaśiu :thinking:

I tak sądzę ze wykorzysta tą walizkę na Randy Ortonie na Summerslam podczas gdy tamten wygra z Sheamusem.

Zbanowana rzecz...rękawiczki =)) .Dowcip dnia.Sandman i Sabu w TNA.O tak.Uwielbiam ich.Mam nadzieję że podpiszą kontrakt nie tylko na PPV Hardcore Justice ale również na dalsze dni.Szczególnie Sabu :P.Wszystkiego naj naj HBK.Co do Goldberga:

Ma on chyba powrócić na cały rok.Jego syn strasznie na to naciska.A później emeryturka.

Newsy gitas jak zawsze.Dzięki Pro :t_up: .

paparoach.png

18659.png

Kacpios wybierasz sie do seminarium do Rzymu? Bo ten heel turn jak dla mnie jest coraz bardziej prawdopodobniejszy. Gdyby do niego doszło, chyba bym znów regularnie oglądał WWE. A z innych newsów to ciesze sie że Sabu i Sandman mogą wrócić, tak samo jak Goldberg, oby nie na krótko, no a te rękawiczki no nawet śmieszne nie jest. Czemu nie zbanują majtek? No co, Ric Flair nosił majtki, a teraz jest w TNA.

Uśmiech Joego na tym zdjeciu z wymiata

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

1.jpg

:arrow: Ex-żona Hulka Hogana, Linda zaręczyła się z Charlie Hillem. Chłopak ten ma dopiero 21 lat. Charlie będzie teraz ojczynem Brooke i Nicka, czyli swojego byłego kumpla. Gdy Hulk Hogan wypowiadał się, mówił że życzy im szczęscia i w ogóle udanego życia. Lecz z jego ust było czuć sarkazm.

Toż to młody sklonowany... Hulk! :shock: i zaraz będzie łysy :D

:arrow: Kolejna zabroniona rzecz w WWE - rękawiczki. Wiadomo to po wiadomości Dolpha Zigglera na Twitterze, że zostały zbanowane i nie będzie już ich nosił, to samo tyczy się innych zawodników. W niepamięć pójdzie również HBK, Mr. McMahon nie będzie sprzedawał żadnych rzeczy zwiażanych z Shawnem, ogółem federacja ma zapomnieć o tym wrestlerze. Może być to spowodowane chociażby krytyką ze strony Michaelsa po zwolnienu Danielsona z WWE.

Pffff... Ciekawe, czy Taker też będzie występował bez rękawiczek... :lol jak dla mnie to raczej bzdura.

Dzięki za niusy :P

001ug2mo4.jpg

Ten gość jest młodszy od Brooke!!

:arrow: Jeff Hardy doznał w piątek wieczorem kontuzji ręki. Stało się to podczas Monster's Ball Match'u przeciwko Abyss'owi. Stało się to podczas live eventu w Bloomington i prawdopodobnie Jeff będzie potrzebował przerwy.

:arrow: Mimo, iż coraz więcej mówi się o powrocie Triple H to ten może dopiero nastąpić w grudniu. Niestety, ale tak jest prawda. The Game miał operację rozdartego bicepsu. Jednak są też optymistyczne, czyli jego powrót pod koniec października. Tak więc heel turn Johna Ceny jest prawdopodobniejszy.

Szkoda tych koksów. Tryplak ma dłuuuugi urlop, ale Heel Turn Ceny jak najbardziej popieram.

Nie rozumiem tego, niedługo Vince zabroni się bić. Porażka

- Widac Linda upodabnia młodego do Hulka, a moze i go na ringu ujrzymy, walka Hulk vs Charlie, zwycięzca bierze Linde, tylko po co =))

- jak dla mnie to Nexus może zlać Miza, zabrać mu walizkę i oddać ją triple H, który mógłby ją wykorzystać na Szajbusie na SS, wtedy mamy gotowy hell turn HHH, face turn irlandczyka, poniżenie Miza i kupa zabawy dla nas :lol

- dziwne stanowisko w stosunku do Shawna, takie rzeczy właśnie sprawiają że zawodnicy przechodzą do innych federacji... nieładnie Vince

- zachowanie Jericho nieładne?? Jak dla mnie jak najbardziej fair, ludzie powinni wiedzieć że wrestling to zabawa, a kupując bilet zgadzasz się uczestniczyć w show, czy idąc do teatru też rzuca sie w aktora który gra niepasującą nam rolę?? jak dla mnie brawo Chris :applause:

Żal mi byłej żony Hogana i jej hm... małżonka, ale nie oszczędzę również komentarza na temat Breta i jego żonki więc mój komentarz - pedofile.

Heel turn Ceny - kurczę nie wiem jak mam się do tego ustosunkowac.

Miz chciałby wykorzystac walizkę przeciwko Cenie... i wcale się mu nie dziwię. Jakiś feudzik mógłby byc, żeby Miz miał szansę jak największego wypromowania się na największej gwiezdzie w WWE.

Taa... i mamy ban na rękawiczki. Nasuwa mi się pytanie - co można takiego zrobic rękawiczkami? Jakąś krzywdę?

No i ban na osobę samego Shawna Michaelsa. Vince nie patrzy na nikogo, jak ktoś odejdzie to się o nim zapomina. HBK wyraził swoje zdanie co do zwolnienia Bryana (i zresztą miał rację) i przez to Vince robi takie jaja. Shawn wystąpił w znakomitej walce wieczoru na Wrestlemanii i tak się traktuje legendy w WWE? To ja dziękuję za takie dziadostwo. Na miejscu Michaelsa zjechałbym Vinca w pierwszym lepszym wywiadzie, ale tu też można pomyślec czy to miałoby jakieś większe znaczenie... Chętnie napluł bym w twarz McMahonowi niczym niegdyś Bret. No cóż, stało się i nic na to nie poradzimy.

Na miejscu Chrisa Jericho oddałbym temu gówniarzowi :lol .

Pro, dzięki za ciekawe newsy :) .

Newsy spoko, jak najbardziej :thumb:

Odnosnie HBK jak GM Raw to miałoby nawet sens. Wyobraźcie sobie gdyby powrocił HHH jako lider Nexus, a do tego HBK pomagał mu jako GM :D To by mogło być ciekawe :) Jednak i tak stawiam na Abrahama :/

Widzac to zdjecie Lindy z byłym kolegą Nicka odnosze wrazenie ze przestane zapraszac kumpli do domu =))

Bany coraz bardziej denerwujace. Jak napisal kolega wyzej - nic dziwnego ze odchodza do innych federacji.

Jestem jak najbardziej za Heel Turnem Ceny, nawet by pasował. Z pewnoscia lepiej prezentowałby sie niz teraz.

Jak dla mnie zachowanie Y2J-a jak najbardziej na miejscu, popieram go w 100% Albo sie bawimy albo niszczymy ten sport.

Ogolnie wielkie :applause: za newsy

Pozdrawiam

I believe I'll find peace in afterlife please don't question why

Linda z tym chłopaczkiem ? Co sie porobiło , rozumiem co Bret Hart widzi w żonie ale co ten Charlie w Lindzie to nie wiem. No ale i tak powodzenia im...

Co do GM to myślę, że to jednak nie jest Shawn chociaż to byłoby spoko :t_up:

Zbanowania rękawiczek nie rozumiem ale mniejsza z tym.

Heel turn Ceny ? Czemu nie :D

Newsy spoko ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...