Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wystep HBK'a na Wrestlemanii.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Shawn Michaels ,jak każdy z nas wie nienadarmo nosił przydomek,, Mr. Wrestlemania " .Jego każdy match na tej gali był dopracowany w 100 %.Zawierał wiele akcji i ciekawych momentów.Mimo,że na każdym Shawn nie wygrywał był traktowany,jak zwycięzca( i bardzo dobrze).Chciałbym abyście w mojej ankiecie wybrali ten match ,który zasługuje waszym zdaniem na miano tego naj.Wybór zapewne ciężki,ale wierzę,że każdy ma już swój faworyt.

Dokładnie uzasadnijcie zdania.

Zapraszam do ankiety!

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• Turej

1

• Tuptuś

1

• swiroos1674325948

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos na pierwszy Ladder Match na WM X. Walka była świetna. Wiel akcji z drabiną. HBK zaświecił tyłkiem (choć to akurat pozytyw nie był xD). No i fajny pomysł na zakończenie z tą nogą HBK'a zaplątaną w line. Oprócz tego mogła konkurować z tym tylko walka z WM XII z Hitmanem, która także była dobra ale jednak pierwszy Ladder Match, który jak dla mnie był jednym z najlepszych w tej stypulacji jeśli nie najlepszym (no jedyny Five Star w tej stypulacji to był). Świetna walka do, której takie nic jak na ostatniej WM się nie umywa, bo to było bardziej śmieszne niż dobre. Jednym słowem dobrze, że zakończył karierę w niezłej formie (gdyby nie on to ta walka z Takerem byłaby totalnym dnem). Walka z Tatanką także była bardzo dobra ale do amtych się nie umywa ale tak ogólnie to HBK'ej oprócz ostatnich dwóch walk, które miały strasznie niski poziom (z tym na XXV był chociaż świetnie przygotowany feud) miał same dobre walki na WM-kach. Nawet z kwadratem nie było okropnie :)

Ja postawiłem na 25 WM'kę i starcie z Dead Manem, z tego względu że była to jedna z najlepszych walk jakie widziałem od bardzo długiego czasu. HBK prowadził całą walke i pokazł to czego ja osobiście szukam we wrestlingu, morze emocji niesamowite zwroty akcji i swoje firmowe zagrania. Do jego poziomu dostosował się Taker i dzięki temu mieliśmy wielki show.

Shawn Michaels The Main Event.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

WM X i walka z Razorem, bóstwo, Diesel, który na koniec przydałby się musiał wyjść, Razor walczący kapitalnie, Shawn jak już powiedział Boogey zaświecił tyłkiem a wszystkie laski aż piszczały =)), niesamowite zwroty akcji aż w końcu wygrana Ramona i to on zgarnia IC Title, jednak ta walka zasługuje na głos jak najbardziej, walka na WM 25 do walki z Razorem była strasznie biedna a ta z 26 to już wolę nie wspominać bo Taker nie zrobił nic by ta walka jakoś wyglądała, Walka z Flairem, była całkiem niezła i I'm Sorry I Love You od HBK. Podsumowując Shawn zawsze robił wielkie show na wrestlemani i nie tylko ale walka z Razorem mogłaby zasługiwać na miano walki wszystkich WM'ek. Tyle na ten temat.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Mój głos poszedł na Wrestlemanie XXV, ponieważ Po pierwsze była to najlepsza walka na Wrestlemańce 25 Po drugie, dostał nagrodę za walkę, Po trzecie bo była to pierwsza wrestlemania którą wydziałem w całości xD Była to długa i bardzo emocjonująca walka. Najlepsza jaką dotychczas widziałem. Mógłbym też wybrać Wrestlemanie XXVI, ale zawsze co pierwsze to lepsze, nigdy nie da się tego powtórzyć. Ale walka na WM 26 też była fajna, lecz ostatecznie mój głos poszedł na walkę na Wrestlemanii XXV

Stawiam na walkę z ubiegłego roku ponieważ mnie się podobała ;) Chociaż wahałem się nad walką z tego roku ponieważ w niej była jeszcze większa stawka a co za tym idzie wielka , wielka walka i wielkie emocje . Niestety HBK nie wygrał tej walki choć bardzo mu tego życzyłem . I bardzo byłem zaskoczony jego porażką :( , ale jednak ten streak Grabarza jeszcze przetrwa troszkę czasu . Chyba , że go Miz pokona :D No , ale odbiegam od tematu głosik poszedł na walkę z tamtego roku bo i podobał mnie się cały ten feud i oprawka wielka całego tego zdarzenia a i sama walka była niczego sobie . Chociaż w tym roku też nie odstawała a i to zachowanie Takera na Raw .. :(

Tutaj miałem dylemat pomiędzy walkami z Wrestlemanii X a Wrestlemanii XXI.Dwie świetne walki - z jednej strony ekscytująca walka i piewszy ladder match w wykonaniu Ramona i HBK`a a z drugiej starcie z Kurtem Angle. Pierwsza walka to było wielkie show i wg mnie Razor i Shawn wykręcili z tej walki wszystko co się dało a druga to walka swietna technicznie a techniczny wrestling lubię. Angle pokazał swoje swietne wyszkolenie techniczne a HBK poprostu zrobił to co do niego nalezalo w 110%. Reasumując : Mój głos poszedł na walke Kurt Angle vs HBK na Wrestlemanii XXI,która bardziej spodobała mi sie od walki na Wrestlemanii X (choć niewiem dlaczego)

Zacznijmy od tego, że nie da się wybrać tej naj, najlepszej walki HBK'a na Wrestlemanii. Śmiem powiedzieć, że wszystkie jego walki (no może oprócz z El Matadorem) były znakomite. W końcu za coś musiał dostać przydomek Pana Wrestlemanii. Nie da sie wybrać pomiędzy np. Iron Man Matchem, czy Ladder Matchem. Obie te walki były genialne, wiec postanowiłem, że w tej ankiecie nie będę wybierał pod względem akcji w ringu, tylko pod względem ważności walki dla mnie. A tu jest tylko jedna możliwość. Wybieram walkę z ostatniej WM-ki pomiędzy Michaelsem, a Takerem. Ta walka na pewno była gorsza od większości walk Shawn'a na Wrestlemaniach, ale jak mówiłem akcja w ringu w tej ankiecie dla mnie się nie liczy. Poza tym Streak vs. Career pod względem akcji nie była jakaś tragiczna. Też trzymała swój poziom. Uratowała ostatnią WueMke od katastrofy. Wybrałem tą walkę z dwóch względów. Po pierwsze: w ringu spotkały się dwie legendy wrestlingu, moim ulubieni wrestlerzy. Po drugie: Streak vs. Career, czyli albo koniec wspaniałej kariery HBK'a, albo koniec mistycznego streaku Deadmana. Wypadło na to pierwsze. Najbardziej wzruszający moment jaki do tej pory widziałem. Podsumowując: wybrałem Streak vs. Career nie ze wzgledu na akcje w ringu, ale ze względu na sentyment do tej walki, jak i sentyment do samego Shawn'a Michaels'a.

DEAD MAN WALKING

HBK na każdej WM-ce pokazywał klasę. Moim zdaniem jego najlepszy występ miał miejsce na XXV w pojedynku z Taker'em. Choć HBK przegrał pojedynek ,ale ta walka na zawsze przeszła do histori WWE i pozostanie tam na długo. Walka ta była bardzo długa jak na zwykły match i nie bez powody została wybrana walką roku w WWE !

HBK uwielbiam cię !

Zagłosowałem na walke HBK vs Untertaker na wm'ce 25 walka miała dobre tempo było w niej dużo pięknych akcji i co najważniejsze dużo finisherów.

Calik Rules