Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA IMPACT! 29/07/2010 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

Angelina Love pokonała Sarite

2 Match

Tag Team Match

Ink Inc. pokonali Orlando Jordan'a and Eric'a Young'a

3 Match

Third In A Best Of Five Series Match

Steel Cage Match

Motor City Machine Guns pokonali Beer Money Inc.

Beer Money prowadzą 2-1

4 Match

Rob Terry pokonał Kazariana

5 Match

Tag Team Match

Jeff Hardy & Mr. Anderson pokonali Matt'a Morgan'a & TNA Security Guard'a

6 Match

Hardcore Match

Abyss pokonał Tommy'ego Dreamer'a

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• szymix96

1

• Zaqu7

1

• Hacjend

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ten iMPACT! miał być podobno przedsmakiem tego co będzie na HJ,a czym był??Był to najgorszy iMPACT! jaki w życiu wadziłem i to jeszcze live,nudna backstage,żałosne walki i segmenty.Początek był wręcz jedną z najgłupszych rzeczy jakie TNA zrobiło podczas ostatnich 2 miesięcy.Segment w którym byli członkowie ECW pogodzi z powrotem Team 3D.W takim razie po co wgóle był ten feud między nimi??Moim zdaniem jedna wielka głupota,sam segment był nudny i klasyczny jak na TNA.Potem walka pań czy wielkie Jobbowanie Sarity.W całej walce może była jedna dobra akcja i tyle,jednak po tej walce zobaczyliśmy normalną perełkę ala WWE Ink Inc vs Jordan&Eric z jakimś manekinem którym bawił się przez całą walkę i przez to po 5 minutach przegrali,brawo TNA :applause: więcej takich matchy.Teraz przechodzimy do najlepszej walki na tej żałosnej gali czyli walka w klatce MCMG vs BM.Walka jak na te teamy jak zawsze dynamiczna,ładna i nawet krwawa(więcej krwi niż hardcore matchu).Fajna akcja chyba Chrisa(o ile dobrze pamiętam) ze szczeytu klatki.A więc ta walka to wielki plus tej gali. Teraz mój ulubiony match po 15 min reklam wchodzi 4 min Kaz z Aj'em, tylko po to żeby Kaz został od razu policzony przez Roba'a walka trwała niecałą minute a potem znowu 15 min reklam :applause:

Po reklamach zobaczyliśmy z początku było nawet śmieszne Matt Morgan próbuje parodiować Andersona ale zbytnio mu to nie wychodzi,potem wchodzi Anderson daje kilka fajnych tekstów i uderza go w jaja,rozpoczyna się walka,Ander dostaje niezły łomot i wpada jego kotek Jeff Hardy który jak zwykle ratuje go z opresji jednak wbiega ochrona i powstrzymuje a nawet atakuje Jeffa ten się wkur*** i bije się znimi(swoją drogą wyglądało to identycznie jak podczas pierwszej inwazji ECW).Po reklamach Anderson jak stary dziad gada że ochrona była dla nich zła czy coś w tym stylu i będą dziś walczyć on i Jeff kontra Morga i teraz uwaga wrestlerzy roku....OCHRONA,ja się pytam kto wpada na takie genialne pomysły???Walka ssała od początku do końca ale najgorsze przed nami.Czas na tak przez wielu oczekiwany Main Event który miał początek 15 min przed końcem gali jednak Tommy znowu dostał drgawek swoją mordą,pocieszył się i Reklamy.Potem 5 minut napieprzania się się śmietnikiem i akcja końcowa na stół z drutem kolczasty(nawet krwi nie było).Ale co to zaraz powalce(równo 5.00) wchodzi Raven i co??Atakuje Tommego(dobrze ci tak) robiąc DDT na krzesło(chyba bo aż tak dobrze nie kojarze).A więc ciekawe czyżby jakiś feud między nimi Raven vs Tommy albo może Abyss/Raven vs Tommy/RVD??Sam niewiem ale będzie(oby było) ciekawie.Moja ocena tej gali 2+/10

Ps:Pozdro wszystkim z wczorajszego czatu :P

#SmartFanZone

• Styl:  Klasyczny

Gala gorzej niż przeciętna, a ten segment na początku... porażka. Jedyne co mi się podobało to walka MCMG z Beer Money Yea. A wiecie co mnie wkurza? W TNA na widowni jest coraz więcej dzieciaków, które piszczą jak widzą face'a i odwrotnie.

Z ok. 2 Impacty temu słyszałem jak jakieś dziecko (musiało chyba stać koło stoiska komentatorów) piszczało całą gale tak, że zagłuszała komentatorów -.-

Gale oceniam na takie mocne 4/10

Mi się iMPACT! w miarę podobał. Segment na początku gali na serio trochę dziwny i nie potrzebny, ale spójrzcie na to z innej strony. Najpierw wszyscy narzekali na to, że był rozpad Teamu 3D bo to najlepszy tag team itd. a teraz Yao narzeka, że są znowu razem... Owszem, trochę do dupy wyszło te pogodzenie, ale Team 3D był w ECW, a więc ja się nie dziwię czemu przez ECW się pogodzili. Walka knockouts - nie oglądałem. Younga za bardzo nie lubię... Walka Ink Inc vs Orlando Jordan, Eric Young i manekin była nudna, żałosna i ogólnie do dupy. Taki mały szczegół, jak ten manekin brał udział w walce to go a raczej ją powinni odliczyć, a nie Orlando. MCMG vs Beer Money - zajebista walka... Roode krwawi już na początku walki, wiele ciekawych akcji, fajne było Crossbody Sabina z klatki ;] Albo rozwalenie butelki na głowie :D Rob Terry vs Kazarian ? To w ogóle można nazwać walką ? Nie spodziewałem się czegoś takiego po TNA... Rozumiem jeżeli to byłoby WWE, ale nie TNA ! Nie lubię za bardzo Kaza, ale czemu ma przegrywać w minute i to z takim drewnem ? W ogóle dziki był ten segment ze zmianą nazwy pasa z Global Title na Television Title... Global Title - ja to rozumiem jako np. połączenie IC i US Title, aby nie było tylu pasów co jest w WWE, a tu kurde Television Title, co to ma być ? Anderson i Hardy kontra Morgan i ochroniarze :D Nie potrzebne to było wg. mnie, ale Morgan fajnie poudawał Andersona ;] Abyss vs Dreamer, dawno nie widziałem porządnej walki hardcoreowej... Chokeslam na drut kolczasty, ale wciąż nie mogę doczekać się ciosu tym kijem z gwoździami ;] A więc feud Dreamer vs Raven, nie potrzebne było te lizanie po twarzy na koniec... ehhh... To było coś w stylu tego co kiedyś robiło DX w WWE ;] Shawn przykładał czyjąś głowę do dupy HHH ;]

Słaby Impact, praktycznie był tylko jeden plus tej gali czyli walka MCMG vs BM. Ale oni na każdym kroku udowadniają jak ważni są dla dywizji tag teamowej więc nie zaskoczył mnie poziom Ich starcia(nie mogę się doczekać Ultimate X :!: ). W sumie jestem zadowolony z faktu, że 3D jednak się nie rozpadło, ale tak jak napisał Yao podważa to sens ich feudu. ME nie był aż tak tragiczny(poza tym bywały gorsze). Co prawda po biorących w nim udział można się było spodziewać o wiele wiele więcej, ale niech już będzie. Duży plus za interwencję Ravena. Nawiasem mówiąc liczyłem na to, że stanie po przeciwnej stronie barykady. Dzięki tej tygodniówce o wiele mniej dłuży się czekanie na HJ, niestety...

Impact taki sobie. Praktycznie tylko 2 dobre walki : MCMG vs BM i Abyss vs Dreamer. Druga walka co to wogóle było Young przyszedł z jakąś lalką i stał z nie praktycznie przez całą walkę. :t_down: Motor City vs Beer Money walka wieczoru od początku walki krew i hardcor. :t_up: Następnej walki nawet nie będę komentował tak samo jak i piątej :t_down: Następna walka to dobry popis hardcoru, szkoda że Abyss nie użył jeszcze tego przedmiotu z gwoździami. :twisted: