Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza gra o tematyce wrestlingowej

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mimo, iż temat banalny jednak chciałbym się dowiedzieć, która gra wrestlingowa wydana w ostatnich latach jest dla was najciekawsza, bliższa ideałowi. Ile głów, tyle opinii, wiec serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w tej przyjemnej ankiecie :) . Prosiłbym tylko, aby wasz wybór był nieco uzasadniony.

Osobiście postawiłem na WWE SvR 2008. Uważam tą grę za najlepszą z serii Smackdown vs. RAW. Grafika jest tylko nieco gorsza niż dwie jej następczynie. Do tego dochodzi najwięcej legend, które zostały zawarte w tej grze. Sterowanie zostało zmienione na takie, jakie jest obecnie. No i chyba najważniejsze. Chodzi o tryby gry. Bardzo ciekawy pomysł z tym Hall of Fame i branie udziału w jednych z najlepszych walkach w historii WWE. Kariera jest taka jaka być powinna, a nie taka jaka jest w 2009 i 2010. Jest cały czas General Manager Mode, w którym miałem chyba najwięcej frajdy. Co tu jeszcze dodać. Można robić cały czas swoje pasy. A, i jeszcze jedno. Nie wiem, czy to było we wcześniejszych grach SvR, ale zauważyliście, że jak zdobędzie sie pas WWE w takich luźnych walkach to możesz wybrać sobie jego formę: albo na taki jaki jest obecnie, albo na taki jaki był dawniej w WWE. Podsumowując WWE Smackdown vs. Raw 2008 to dla mnie najciekawsza gra, która jak na razie wyszła.

DEAD MAN WALKING
  • Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Calik

1

• undertaker124

1

• sm

1

• bulls

1

Top użytkownicy w tym temacie

No ja wybrałem Smackdown vs Raw 2010. Co mnie przekonało? Głownie Story Designer. W tym narzędziu można działac cuda. Wystarczy poświęcic troche czasu, a mozna zostac calkiem niezlym bookerem, i wyczarowac fajne gale. Do tego poprawiona grafika, Create-A-Finisher nie dośc że front grapple, to jeszcze z narożnika, create-a-superstar tez jest niezle wybajerowany, duzo nowych postaci, fajne Road to Wrestlemania(dla mnie storyline z Ortonem rządzi). I do tego najwięcej trybów matchy, najlepszy Royal Rumble. A co do rozgrywki no to dużo nowych movesów w porównaniu z poprzednimi wersjami, przez co gra jest realistyczniejsza, i łatwiejsze reversale, co dla mnie było i jest dużym plusem. Gdybym poświęcił więcej grze SvR 2008 to może wybrałbym ją, ale grałem w nią jakieś 10 h na PS2 tylko, więc do końca nie mogłem jej poznac.

Natomiast nie rozumiem co w tym zestawieniu robi WWE RAW: ta gra do porażka, przez duże P, zagłosują na nią tylko ludzie mający zasłabe pecety na emulowanie PS2. Dobrze cenie też Wrestling Encore, z modem TWC 4, ten mod poprafia grafike o jakieś 80 %, a takich hardcorowych bumpów jak tam nigdzie nie zrobisz.

MrZiomal: TWC IV to mod do wrestling encore, tylko ze nie trzeba sciagac podstawki i do niej wgrywac moda tylko jest od razu ;p

Edytowane przez Gość

Ja wybrałem inną opcję, ponieważ chcę napisać o WWF No Mercy. Wiem, że to WWF, ale gra jest super. Ja akurat gram na modzie WrestleMania 26 i gra się bardzo dobrze. Na zwykłej podstawce też gra się super, ale mody do tej gry to prawdziwe cudeńka.

elo3856, nie ma moda TWC 4 do Wrestling Encore. Tylko TWC 3, ale tam są tacy zawodnicy jak jeszcze Jonnhy Nitro. Tak więc to trochę stary mod.

Lepszy jest TWC IV Fight ! To o czym pisałeś to chyba TWC 3, a nie TWC IV. Grałem przez jakiś czas w tą grę i mi się znudziła.

Teraz popykuje sobie w WWF No Mercy i Tony Hawk Pro Skater 2.

SD! : Here Comes The Pain :) Cudo

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Odpowiedź jest prosta połowę imprezy funduje Costa :P. Tak naprawdę zabrakło mi WWF No Mercy na Nintendo 64, ta gra jest świetna, brakuje paru wrestlerów ale, nie ma większych błędów, świetny storyline, gra cudo. Na ps2 dobry jest Smakdałn Hiri Koms De Pejn :P

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Ja wybralem iMPACTA, podoba mi sie gra ztym ringiem ;)

"Najlepiej jest, lepiej nie było, i lepiej nigdy nie będzie." PJC 4EVER!! PJC ROXX!!

http://2.bp.blogspot.com/_wxXUk4l2mnw/SYB3EZ3W2EI/AAAAAAAACjY/FYbo31jN1tg/S1600-R/PJC.jpg

Mi najbardziej podobał się Smackdown vs RAW 2008. Bardzo fajna gra. Podobały mi się te wszystkie akcje z krzesłami i z palącymi stołami. Gra była naprawdę fajna, fajnie, że można było wychodzić poza barierki. Dużo lepsza niż ta z 2009 i 2010. Smackdown Here Comes the Pain i SvR z 2007 też było bardzo dobre, ale głos oddałem na 2008. Mam nadzieję, że SvR z 2011 będzie na takim poziomie jak 2008.

IZZY szkoda,że ten temat nie jest w ankietach,bo już byś miał po poście.Następnym razem nic nie pisz,jeżeli masz napisać jedno zdanie.

Wracając do tematu.Mi najbardziej podobało się Smackdown vs Raw 2010.W 2008 dużo nie grałem,ale z tego co tu słyszę,to teraz żałuję.Oczywiście w 2010 mogłoby być kilka opcji więcej.Denerwuje mnie tam tryb kariery .Road to Wrestlemania dobrze zrobione ,przyjemnie mi się tam gra.Jeżeli chodzi o matche,to dużo się nie zmieniło,ale wydaję mi się ,że jest więcej opcji z przedmiotami.Świetny pomysł z dodaniem Office Brawl ,chyba najlepszy z tej kategorii.Ogólnie gra dobrze wykonana i bez kilku błędów byłaby wręcz idealna.Ciekawy roster ,kilka legend co zawsze poprawia grę.I jeszcze Story Designer,oby był też w 2011.Ma ona u mnie 8/10.

Oddałem swój głos Na SvR 2010, ponieważ grałem w starsze wersje (2008 i 2009) i powiem szczerze że mi się nie podobały. Pierwszy raz w SvR 2010 zagrałem na PS3 i na Plazmie :shock: Coś pięknego :!: Potem kumpel powiedział, że ma SvR 2010 na PS2. Pomyślałem, że będzie podobny efekt lecz gdy odpalił grę to się załamałem. Grafika do d :censored: y i jakoś się całkowicie inaczej grało. Tak jakoś dziwnie. Powiem szczerze że w żadną grę od TNA nie grałem, ale przed wypowiedzią oczywiście zobaczyłem jakieś filmiki z tą grą, ale ostatecznie uznałem, że SvR 2010 jest grą najlepszą o tematyce wrestlingowej.

Ja zaglosowalem na WWF No Mercy poniewaz jest tyle gier wrestlingowych a ja w nie nie gralem. Z czesci WWE Smackdown vs Raw gralem tylko w wersje najnowsza i to jeszcze jakies 10 minut na PSP. I powiem ze mi sie spodobala jednak pod koniec tych wakacji kupuje gre WWE Smackdown vs Raw 2009 i mysle ze to sluszny wybor. Nie mam zbytnio kaski a wersja 2008 jest moim zdaniem do kitu. :t_down:

RAW vs Smackdown 2010 jest najlepsza.

Calik Rules
  • 2 tygodnie później...

PS2 wwe smackdown vs. raw 2010 a na pc lubie se pograc w wwe impact v2.0

smackdown raw 2010 na PS2 PS3 i x boksa

SVR 2008 również wg mnie.. Ciekawy Story Mode fajne segmenty dużo hardcor'u ogółem w tej grze co mi się podobało:P nawet sporo Legend choć w 2007 było więcej.. no i Bardzo fajny Hall Of Fame mode który z przyjemnościa przechodziłem co raz..najgorzej było z opcją Vince'a bo trzeba było wygrać nagrodę GM of The Year ciężko mi było tego dokonać bo nie za dobrze mi wychodziło kierowanie galami ;p Tak ogółem to posiadam Orginalna Wersje 2008 w fajnym pudełeczku :D no ale posiadam też 2007,2009,2010 i Kilka starszych części które też są świetne jak Smackdown Here Comes The Pain z najlepszym chyba rosterem i Smackdown vs Raw też dość fajny ;p no ale głosiwo poleciało jak wspomniałem na SVR08 :D

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg