Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #2 by Luba

Temat pracy: Money In the Bank

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać zwycięzce MitB z byle jakiego roku lub stypulację walki o tej tematyce

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 7 dni.

Praca 1

mizsotw.jpg

Praca 2

sotwmitbcmpunk.jpg

Praca 3

kennedyl.jpg

Praca 4

edgesygna.jpg

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Yao

1

• Kacpios

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1-3 Praca słaba pod wieloma względami.Po pierwsze kompletnie nie wtopiony Miz,oprócz tego słabe tło i gówniany efekt.

2-4 Najlepsza praca ze wszystkich,dosyć ładnie zrobiona i wszystko git ale nie można było dać jakiego rendera z CM'em trzymającym walizkę wtedy pasowało by bardziej do tematu i dałbym 5

3-2 To co w jedynce tylko z gorszym wykończeniem

4-1 Nic specjalnego,praca ssie na maxa.Co tu dużo gadać do niczego.

#SmartFanZone

[Praca 1] - 4 - może praca bardzo słaba w swoim wykonaniu ale za to jako jedyna nawiązuje do tematu, więc za to jest ocena.

[Praca 2] - 2 - cieniutka praca , tło nudne Punk wtopiony amatorsko, napis słaby i do tego praca nie nawiązuje do tematu.

[Praca 3] - 1 - nie nie nie i nie, tło nie pasuje do rendera i do tego Kennedy jest taki spłaszczony. Do tego napis jest mało czytelny. Po cwicz robić prace i dopiero potem je wystawiaj na konkurs.

[Praca 4] - 1 - kolejna denna praca, napis jedynie nawet nawet ale do 2 jest strasznie daleko. Klapa.

ahfo.png

luba_049.png

1-4-Praca niezbyt ładna, ale tak jak napisał Luba, nawiązuje ona do tematu.

2-3-Sygna taka sobie, cieniutkie wtopienie renderu i napis ssie.

3.1-Cienko, render+tło+napis.

4.2-To co wyżej, lecz nie wiem czemu ta mi się trochę bardziej podoba

[Praca 1] - 3 - Praca jest dosc slaba, choc pomysl byl calkiem niezly. Nie podoba mi sie tlo oraz zabraklo dobrze wtopionego renderu ale za przekaz jest plus

[Praca 2] - 3 - Bardzo dobry pomysl, pozycja punka jak najbardziej swietna, tylko ten napis moglby byc wyrazniejszy i wtopienie renderu lepsze...

[Praca 3] - 1 - Ta praca to jakis zart..W szczegolnosci gardze tym splaszczeniem renderu, a poza tym to napis przyklejony, odklejony i wypi :censored: olony oraz tlo paskudne...

[Praca 4] - 1 - Praca bez pomyslu, ten spear na Jericho ssie na maxa, tlo porazka, napis szkoda gadac...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

[Praca 1] - 2 - Praca bardzo słaba ale nawiązuje do tematu więc 2 a nie 1 ...

[Praca 2] - 2 - Praca chodz mało ukazuje na temat to coś tam jest zrobione ..

[Praca 3] - 1 - Masakra ... Ani nie nawiązuje do tematu ani nie jest ładna...

[Praca 4] - 1 - To to już wogóle !! Wymiary za duże , nie na temat , słabe ! Najgorsze..

Miałem oddać prace na ten sotw swoją , ale wciągło mnie na WCE i zapomnialem ;p

[1 Praca ] -2 - Sory w ogóle mnie się nie podoba taki Mike chociaż go uwielbiam lipa :t_down:

[ 2 praca ] - 4 - No sam pomysł budzi wrażenie a wykonanie nie jest złe więc tak ocenie .

[Praca 3] - 1 - Porażka .

[Praca 4] - 1 - j.w

[1 Praca ] -3 -Jakoś ta praca mi się nie podoba.W ogóle w każdej innej pracy widnieje jedna postać a tu takie klony...

[ 2 praca ] - 5 - Tutaj jest gitas.Podoba mi się Punk z Kapeluszem Takera.Fajne Tło.Ogólnie praca mi się bardzo podoba.

[3 Praca] - 4 - Tutaj bez zastrzeżeń.Jednakże najbardziej mnie irytuję tło.Zbyt jasne jak dla mnie.Gdyby była trochę ciemniejsza wtedy ocena byłaby wyższa.

[4 Praca] - 2 - Praca najgorsza.Kolory twarzy Edge pomarańczowe jakieś.Ale nic sam bym lepszej nie zrobił.Praca jest jaka jest.

paparoach.png

18659.png

Praca 1 - Średnia Głosów: 3.00

Praca 2 - Średnia Głosów: 3.20

Praca 3 - Średnia Głosów: 1.57

Praca 4 - Średnia Głosów: dyskwalifikacja (przepraszam, że tego nie dopilnowałem ale akurat wtedy nie mogłem sprawdzić wielkości prac)

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #2: Prototype i jego C.M. Punk!

sotwmitbcmpunk.jpg

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Trick Williams oświadczył, że kibice mogą reagować na jego postać, jak tylko chcą. W trakcie feudu Williamsa z Sami Zaynem nie zawsze było jasne, kto jest babyface'em, a kto heelem. W niedawnym wywiadzie dla Michael Fairmana Williams wyjaśnił, że jego postać nie jest ani dobra, ani zła. Williams powiedział: Williamsa zapytano też o zdobycie United States Championship na WrestleMania 42 i obecność matki na widowni. Zawodnik wcześniej wspominał, że jego matka przeszła operację kolana zal
    • Grok
      Triple H promował najnowszy materiał WWE zza kulis przygotowań do WrestleMania 42. Opublikował fragment na X, pokazujący jego interakcję z CM Punkiem z oficjalnego filmu WWE. Jednak większość fanów WWE natychmiast zalała komentarze pod postem hashtagiem #WeWantKairi. „It’s a team effort. Just a small glimpse into what makes #WrestleMania happen. Watch now on @WWE YouTube” – podpisał post Triple H. W zeszły piątek WWE wypuściło z rosteru prawie 20 zawodników, w tym Kairi Sane. Była w trakci
    • Grok
      Tiffany Stratton niedawno ujawniła, że chce zmierzyć się z Paige, która powróciła do WWE na WrestleMania 42, by wystąpić w duecie z Brie Bella. W podcaście Battleground była mistrzyni NXT Women’s Champion potwierdziła, że chciałaby wejść do ringu z byłą mistrzynią Divas Champion – zwłaszcza po tym, jak sama musiała odpuścić WrestleMania w tym roku: Źródło transkrypcji: Fightful Paige vs Tiffany Stratton Jak podano, Paige teamuje obecnie z Brie Bella jako panujące WWE Women’s Tag Team
    • Grok
      Jak to bywa, oglądalność wrestlingu spada w starciu z konkurencją sportową. Sobotni odcinek AEW Collision na TNT oglądało średnio 397 000 widzów – to spadek o 16,1% w porównaniu do 473 000 z poprzedniego tygodnia. To najniższa oglądalność dla Collision od 2 kwietnia i najniższa w stałym slocie czasowym od 7 marca. Collision zanotował rating 0,05 w grupie 18-49 lat – spadek o 37,5% w porównaniu do poprzedniego tygodnia i wynik równy najniższemu w tej kategorii od 24 stycznia. Odcinek konk
    • Grok
      Darby Allin wyznał, że jest ogromnie wdzięczny, iż Sting był obecny i mógł być świadkiem jego zdobycia AEW World Championship. Allin sięgnął po pas, pokonując Maxwella Jacoba Friedmana na odcinku Dynamite z 15 kwietnia w Everett w stanie Waszyngton. Sting pojawił się za kulisami, dając Darby'emu ostatnie wskazówki przed walką o światowy tytuł, a potem wyszedł na arenę, by świętować triumf ze swoim byłym partnerem z tag teamu. W świeżym wywiadzie dla Yahoo Sports Darby podkreślił, jak wiele z
  • Dodaj nową pozycję...