Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #2 by Luba

Temat pracy: Money In the Bank

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać zwycięzce MitB z byle jakiego roku lub stypulację walki o tej tematyce

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 7 dni.

Praca 1

mizsotw.jpg

Praca 2

sotwmitbcmpunk.jpg

Praca 3

kennedyl.jpg

Praca 4

edgesygna.jpg

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Yao

1

• koksu21

1

• LC Edgar

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1-3 Praca słaba pod wieloma względami.Po pierwsze kompletnie nie wtopiony Miz,oprócz tego słabe tło i gówniany efekt.

2-4 Najlepsza praca ze wszystkich,dosyć ładnie zrobiona i wszystko git ale nie można było dać jakiego rendera z CM'em trzymającym walizkę wtedy pasowało by bardziej do tematu i dałbym 5

3-2 To co w jedynce tylko z gorszym wykończeniem

4-1 Nic specjalnego,praca ssie na maxa.Co tu dużo gadać do niczego.

#SmartFanZone

[Praca 1] - 4 - może praca bardzo słaba w swoim wykonaniu ale za to jako jedyna nawiązuje do tematu, więc za to jest ocena.

[Praca 2] - 2 - cieniutka praca , tło nudne Punk wtopiony amatorsko, napis słaby i do tego praca nie nawiązuje do tematu.

[Praca 3] - 1 - nie nie nie i nie, tło nie pasuje do rendera i do tego Kennedy jest taki spłaszczony. Do tego napis jest mało czytelny. Po cwicz robić prace i dopiero potem je wystawiaj na konkurs.

[Praca 4] - 1 - kolejna denna praca, napis jedynie nawet nawet ale do 2 jest strasznie daleko. Klapa.

ahfo.png

luba_049.png

1-4-Praca niezbyt ładna, ale tak jak napisał Luba, nawiązuje ona do tematu.

2-3-Sygna taka sobie, cieniutkie wtopienie renderu i napis ssie.

3.1-Cienko, render+tło+napis.

4.2-To co wyżej, lecz nie wiem czemu ta mi się trochę bardziej podoba

[Praca 1] - 3 - Praca jest dosc slaba, choc pomysl byl calkiem niezly. Nie podoba mi sie tlo oraz zabraklo dobrze wtopionego renderu ale za przekaz jest plus

[Praca 2] - 3 - Bardzo dobry pomysl, pozycja punka jak najbardziej swietna, tylko ten napis moglby byc wyrazniejszy i wtopienie renderu lepsze...

[Praca 3] - 1 - Ta praca to jakis zart..W szczegolnosci gardze tym splaszczeniem renderu, a poza tym to napis przyklejony, odklejony i wypi :censored: olony oraz tlo paskudne...

[Praca 4] - 1 - Praca bez pomyslu, ten spear na Jericho ssie na maxa, tlo porazka, napis szkoda gadac...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

[Praca 1] - 2 - Praca bardzo słaba ale nawiązuje do tematu więc 2 a nie 1 ...

[Praca 2] - 2 - Praca chodz mało ukazuje na temat to coś tam jest zrobione ..

[Praca 3] - 1 - Masakra ... Ani nie nawiązuje do tematu ani nie jest ładna...

[Praca 4] - 1 - To to już wogóle !! Wymiary za duże , nie na temat , słabe ! Najgorsze..

Miałem oddać prace na ten sotw swoją , ale wciągło mnie na WCE i zapomnialem ;p

[1 Praca ] -2 - Sory w ogóle mnie się nie podoba taki Mike chociaż go uwielbiam lipa :t_down:

[ 2 praca ] - 4 - No sam pomysł budzi wrażenie a wykonanie nie jest złe więc tak ocenie .

[Praca 3] - 1 - Porażka .

[Praca 4] - 1 - j.w

[1 Praca ] -3 -Jakoś ta praca mi się nie podoba.W ogóle w każdej innej pracy widnieje jedna postać a tu takie klony...

[ 2 praca ] - 5 - Tutaj jest gitas.Podoba mi się Punk z Kapeluszem Takera.Fajne Tło.Ogólnie praca mi się bardzo podoba.

[3 Praca] - 4 - Tutaj bez zastrzeżeń.Jednakże najbardziej mnie irytuję tło.Zbyt jasne jak dla mnie.Gdyby była trochę ciemniejsza wtedy ocena byłaby wyższa.

[4 Praca] - 2 - Praca najgorsza.Kolory twarzy Edge pomarańczowe jakieś.Ale nic sam bym lepszej nie zrobił.Praca jest jaka jest.

paparoach.png

18659.png

Praca 1 - Średnia Głosów: 3.00

Praca 2 - Średnia Głosów: 3.20

Praca 3 - Średnia Głosów: 1.57

Praca 4 - Średnia Głosów: dyskwalifikacja (przepraszam, że tego nie dopilnowałem ale akurat wtedy nie mogłem sprawdzić wielkości prac)

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #2: Prototype i jego C.M. Punk!

sotwmitbcmpunk.jpg

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...