Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Komu zwiększyć ,a komu obniżyć push?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zwiekszyć push dla :

John Morrison - wciaz mam w pamieci walke z Sheamusem i triple threat match o US Champa :thumb: Oby tak dalej.

Kofi Kingston, Może Kaval, CM Punk

Obnizyc : Zack Ryder, Santino Marella, Dolph Ziggler

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

2

• Ulicznik Xeb

2

• Brem

2

• nasgaroth

1

Top użytkownicy w tym temacie

No muszę jak ja widzę co tutaj niektórzy wypisują to mi jaja gniecie.

Mimo, że lubie The Miza to myśle ze nie powinien wygrac walizki MITB Raw.

Ok, nie push***jmy go za 10 lat 50 kilka letnie HHH. Będzie świerzakiem. Takim zawodnikom jak Miz push jest potrzebny bo za kilka lat będzie WWE Champem. A jakby to było cały czas mid i co potem nagle z dupy wzięty ME? Dopiero byście mieli pretensji..

Zwolnić :

Santino

Dlaczego...? Moim zdaniem On MA umiejętności. I WWE ich nie wykorzystuję tylko robi z niego idiotę. A mnie się jego walki w których przez 3/4 nie pajacuję podobają!

I co Wy pod koniec września macie do tego biednego Ceny.. Gdzie On teraz otrzymuję push? ..

Obniżyc:

Santino Marelle bo za duzo walk wygrywa

Randyego Ortona bo wygral tytul

Tego paszteta McCool bo zabrala Melinie pas.

Ile masz lat? :) Twoje argumenty rulez :shock: McCool i w ogóle LayCool to teraz jest rewelacja.. I co bo zabrali Melinie która jest beatiful&sexy i ją lubisz pas. To trzeba im zmniejszyć// :t_up: Randy bo wygrał pas no Proszę ja Ciebie!! Zobacz najpierw na Cene wszyscy narzekają! Teraz na niego.. Zrozumcie baby face i postać federacji taka będzie. I to nie zależne czy będzie to Cena, Orton, Miz, Show, Khali.. A o Santino mówiłem..

Obnizyc : Zack Ryder,

W którym momencie Ryder otrzymuję push? Chodzi Ci oto jednorazowe zlanie go przez Szajbusa..?

No to teraz ja :D

UP:

Tutaj Was nie zaskoczę JoMo :) - Większość już powiedziała, że wykręca genialne walki.. Miz poszedł do przodu a On? Stoi w miejscu bo walkę o pas USA nie można nazwać krokiem do przodu. A zdaję mnie się, że nawet posiadanie pasa IC było dla niego większym wyróżnieniem.

CM Punk - Bardzo lubię tego zawodnika, wiele się mówiło, że za łysą czachę będzie miał jakiś pas.? Kiedy.. He? Chyba nie na RAW. Bo tam w ME. Teraz nie ma na to szans = nexus. A chyba pas USA to dla takiego zawodnika nie jest push.

Edge - Ale tutaj push na WHC. Bo na razie Kane i Taker zaczynają się nudzić i pas jest niepotrzebnie do tego feudu dodany. Bo jest odsunięty na drugi plan. A na Smacku mało się dzieję. A bracia by mieli swój feud a i inni zawodnicy by mieli co robić.

DOWN:

Drew - I tylko On jak dla mnie nie zasługuję na takie wysokie loty. Gimmnick ma świetny a za to jego walki nie porywają.

DO KURWY TEN TEMAT TO NIE JAKIEŚ JEBANE WYLICZANKI, TYLKO PRAWDOPODOBNIE AUTOR STWORZYŁ TO, ŻEBY MOŻNA BYŁO PODYSKUTOWAĆ, WIĘC JAK JESZCZE RAZ ZOBACZE COŚ TAKIEGO TO WARNA MACIE JAK NIC. Z poważaniem wasz kochany moderator

Przepraszam za offtop.

Jeżeli zobacze coś takiego:

Obniżyc:

Santino Marelle bo za duzo walk wygrywa

Randyego Ortona bo wygral tytul

Tego paszteta McCool bo zabrala Melinie pas.

Albo takiego

The Usos - Im zdecydowanie w góre. Jak zaczynali to dostali od Hart Dynasty, a teraz walki pomiędzy nimi są wyrównane

Big Show - Wygrywa dotychczasowe walki, niech idzie wyżej

Kane - Broni pasa przeciwko swojemu bratu, ma u mnie uznanie. Wyżej

autor takiego postu automatycznie dostanie warna.

Jak ktoś niezna znaczenia tego słowa, to niech sobie k***a postów nie nabija pisząc tutaj, bo jak Ryder jest za mocno pushowany to Justin Bieber jest raperem.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Sebu ma racje więc ja proponuje ten temat przemienić na dyskusje w stylu tej o turnach tylko o pushach, taki uniwersalny. Więc zaczne.

Dlaczego...? Moim zdaniem On MA umiejętności. I WWE ich nie wykorzystuję tylko robi z niego idiotę. A mnie się jego walki w których przez 3/4 nie pajacuję podobają!

Dobra może i Santino ma umiejętności, niewiem, ale nawet jesli ma to WWE nie daje mu ich pokazać a w jeśli dalej ma się z nim dziac to co się dzieje, zgadazam że wolałbym żeby był zwolniony. Absolutnie nie przeszkadzał mi jak sobie siedział na bs i prowadził bardziej lub mniej smieszne segmenty. Nawet sobie może prowadzić jakies małe feudy jak z Regalem. Ale Santino w obecnej sytuacji absolutnie mi nie odpowiada. Nie dość że marnuje się przy nim moim zdaniem śwetny wrestler czyli Kozlov który na dodatek jest dodtakiem do Marelli w tym teamie o czym świdczy fakt że wchodzą zawsze do muzyki Santino. A to że dostał się do drużyny Raw moim zdaniem jest nieporozumieniem, nie z takjim gimmnickiem. Santino zaczął ostatnio wygrywac, a to pokona Regala, a to Rydera, któregoś z braci Uso. I ten push dla niego moim zdaniem nie powinien mieć miejsca. Nie z tym gimmnickiem a niestety w innym byłby juz nie wiarygodny więc powinien do końca już zostać na bs a nie nagle walczyć o pasy tt czy reprezentować Raw.

Obnizyc : Zack Ryder

Hmmm a da się jeszcze bardziej obniżyc mu push? Przygrana z Sheamusem po jednym ciosie to jedno ale przegrana w Goldustem po kilkudziesięciu sekundach to dno dna. Chyba że przez obniżenie mu pushu rozumiesz, niewiem przegrywanie z Hornswooglem albo przeniesienie do dywizji div...

Ted DiBiasi - push wydaje się dostawać ze względu na znanego ojca. Moim zdaniem nie zasługuje na miejsce w karcie.

A tu się z Tobą nie zgodze. Ted bardzo się ostatnio wyrobił. Po rozpadzoe Legacy uważałem że nie ma on żadnej przyszłości, gdy zaczął chodzić z pasem ojca stwierdziłem że to kompletna głupota ale teraz bardzo się do niego przekonałem. Radzi sobie z tym gimmnickim, z Maryse fajnie się prezentują no i przede wszystkim jest nie zły w ringu. Pozatym o jakim pushu mówisz? Nie uważam że jest on jakoś specjalnie pushowany. Walki przegrywa zazwyczaj teraz dostał jakiś feud z Goldim. Ja bym nawet stwierdził że Ted zasługuje na większy push niż otrzymuje. Dużo chętniej bym go widział w drużynie Raw niż Santino.

Dobra pisac można jeszcze o wielu ale zaczne od tego :P

Dobra może i Santino ma umiejętności, niewiem, ale nawet jesli ma to WWE nie daje mu ich pokazać a w jeśli dalej ma się z nim dziac to co się dzieje, zgadazam że wolałbym żeby był zwolniony.

No, ale czemu Wy go chcecie zwolnić? No cholera jasna!! W ogóle wszystkich ze złymi gimmnickami zwolnijmy dla mnie do zwolnienia jest Tatsu bo po co on nam skoro hem nie występuje? A Santino ma wielkie umiejętności. I gdyby nie robili z niego takiego idioty do trójkąta. Dzisiaj kręciłby się w okół jakiegoś pasa. I nie wiem czemu winisz go o to, że Kozlov się przy nim marnuję wolisz, żeby Kozlov z nim występował czy w ogóle nie występował? Bo nie rozumiem jak go lubisz powinineś się cieszyć, że dzięki Marelli występuję. Bo szczerze mówiąc gdyby nie Marella. Kozlov by się nie pojawiał albo jobbował. A tak przynajmniej jest. Gdyby z Santino zrobili kogoś poważniejszego. To mógłby walczyć o pasy TT a nawet je mieć. Wraz z Władkiem właśnie.

Kane - Broni pasa przeciwko swojemu bratu, ma u mnie uznanie. Wyżej

Przepraszam, Afee, ale czy Ty myślisz? No jak wyżej? Ma być nieśmiertelny to, że borni pasa to w pewnej części jego zasługa a w drugiej to, że WuWuE wymyśliło takie story. Które jest niesamowite.

William Regal - może i ponad 40 lat ale świetny zawodnik, przynajmniej jak dla mnie zasługuje na coś lepszego niż... no właśnie. NIC

A moim zdaniem On powinien odejść póki się jeszcze rusza. Trzeba znać swój czas, powinien odejść w chwale póki jeszcze jest kimś. A nie walczyć do drewnianych nóg.

No to czas podpaść niektórym osobom i podać swoje typy.

Zaczne od osób którym bym podwyższył push:

Pierwsza osoba na liście i zdecydowany lider to John Morrison. Kolejny raz sie pytam co on robi w Mid Cardzie? Nie wiem czy CT jest ślepy czy co. Widać, że John sie stara o ten ME, jest dosłownie z walki na walke lepszy, to co wyczynia w ringu jest niesamowite. Na HiAC można powiedzieć, pokonał Danielsona w Jego stypulacji, bo zdecydowanie założył więcej i lepsze submissiony. Przy Mikrofonie też należy do tych lepszych, wystarczy pooglądać Dirt Sheet na YT.

Większy Push należy sie Punkowi. Kolejny świetny zawodnik łączący wielkie umiejętności ringowe ze świetnym mickiem, niestety ostatnio zapomniany. Po rozpadzie SES właściwie nie mają na niego pomysłu. Były pogłoski, że za zgolenie włosów miał dostać walizke MiTB , kontuzja mu w tym przeszkodziła i w tej chwili jest daleko od jakiegokolwiek tytułu, w dodatku przenieśli go na RAW, gdzie bedzie musiał walczyć o ME.

Kaval- mówcie sobie, że jest bez wyrazu. On właśnie ma fajną postać, tylko nie dają mu sie wykazać. Wygrał drugi sezon NXT, może walczyć nawet z Kanem czy Ortonem na wielkiej gali PPV, a jest największym Jobberem. Bo jak inaczej można nazwać przegraną z Reksem, którego na ostatnim SD! pierwszy raz na oczy widziałem? Mam nadzieje, że to tylko story i powróci jako heel. Mógłby walke wykorzystać na WM'ce ale w to wątpie.

mógłbym jeszcze kilka osób wymienić, ale są to osoby już dobrze znane i mam nadzieje, że niedługo wrócą na szczyt.

Teraz komu bym obniżył:

Przede wszystkim ( i tu możecie mnie hejtować) Ortonowi. Gość w wieku 30lat bodajże jest 7-krotnym mistrzem świata, taki Edge ma 37 a jest 9-krotnym mimo, że jest pod każdym względem lepszy. To chyba lekka przesada. Nie narzekałbym tak, gdyby nie to, że gościa nie trawie. Niewiele umie w ringu, a przy micu też ssie... W dodatku te awantury. Jest najlepszym dowodem na to ile w tym biznesie dają znajomości.

To chyba tyle, bo reszta osób ma mniej więcej taki push na jaki zasługuje.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• 5 miesięcy temu...

Moim zdaniem podwyższyć:

Evanowi Bourne'owi - gość jest bardzo dobry technicznie i nie wiem, dlaczego ma taki słaby push. Evan nie miał jeszcze nawet żadnego pasa. Mogliby mu dać chociaż pas US lub Tag Teamów z np. Mistico.

Johnowi Morrisonowi - jest jeszcze lepszy od Bourne'a i moim zdaniem jemu należy się ME. Wykonuje bardzo efektowne akcje i naprawdę WWE miałoby z niego jeszcze większą pociechę, gdyby miał większy push.

Obnizyć:

The Great Khaliemu - ostatnio wygrał Battle Royal na WrestleManii. Moim zdaniem on na to kompletnie nie zasługuje. Jego walki są nudne jak flaki z olejem i zawsze je przewijam, bo po prostu nie ma na co patrzeć.

Cofnąc

John Cena -tak jak napisał autor

Matt Hardy wydaje mi się że w TNA ma zbyt duzy push biorąc pod uwage to co grubas sobą reprezentuje

Dac

Dolph Ziggler już raz miał pas WHC ale zasługuje na Main Event jako heel zaje***ty

AJ-W Tna przydałby mu się push powinien wróci do ME no dobry przy micu i w ringu też.

Starałem się da po przykładzie z TNA i WWE

Do zwiększenia :

Zack Ryder - spokojnie mógłby być US champem , ma charyzmę i jest niezły w ringu

Drew Mcintyre - fajnie by było żeby przeszedł faceturn i po drafcie na RAW feudował z Sheamusem o pas US.

John Morrison - of course musi być WWE CZEMPEM !!!

Dolph Ziggler - mógłby feudować z JoMo o wwe title , a teraz doszła jeszcze zmiana fryzurki :)

CM Punk - cały czas dostaje baty od Rendjego , to się robi nudne . Jest Wyje :censored: nym w du :censored: ko heelem a jak tak dalej pójdzie to będzie jobbował (!!!)

Do zmniejszenia :

John Cena - oczywiście to tylko moje marzenie ale chciałbym żeby jobbował

Alberto Del Rio - nie lubię go i a tak wogóle miał swoją szansę i niech teraz da komuś innemu zakręcić się przy WH Title'u

Randy Orton - jezu jak ja go nie lubię ... Powinien być tym co dostaje w tym feudzie z punkiem a jest na odwrót stał się terminatorem jak Jasio

Santino Marella - weźcie najlepiej go wyje :censored: cie z tego WWE !!! przecież to pajac

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

John Cena - oczywiście to tylko moje marzenie ale chciałbym żeby jobbował Alberto Del Rio - nie lubię go i a tak wogóle miał swoją szansę i niech teraz da komuś innemu zakręcić się przy WH Title'uRandy Orton - jezu jak ja go nie lubię ... Powinien być tym co dostaje w tym feudzie z punkiem a jest na odwrót stał się terminatorem jak Jasio

No tak, zlikwidować trzech najbardziej przychodowych wrestlerów w WWE, żeby Morrison mógł dostać pas :t_up: Coraz częściej dochodzę do wniosku, że antyfani Jana nie wiedzą co to wrestling.

Push do obniżenia? W sumie nie ma takiego wrestlera, któremu trzeba byłoby diametralnie zmniejszyć push.

Zwiększyć? CM Punk, bo cholera odwala fantastyczną robotę, a nikt mu tego nie wynagrodzi. Od czasu wygrania feudu z Jeffem Hardym, przegrał każdy duży konflikt(Mysterio, Show, teraz pewnie Orton).

Nie rozumiem natomiast jak można zwiększyć push zawodnikowi, który na Extreme Rules walczy o pas WWE :thumb: .

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Zwiększenie :

Jeszcze miesiąc temu na pewno wytypowałbym Johna Morrisona, Sin Care, Chrsitiana. WWE bardzo zaimponowało mi tym, że każdy z tych zawodników dostał szansę. Christian uzyskał odpuszczenie win od wujka Wąsenta, i prawdopodomnei zdobędzie WHC title, JoMo dostał shota na główny pas federacji, wątpię żeby go wykorzytał, ale w najbliższej przyszłości może się to stać, czego każdy na pewno bardzo by chciał. Sin Cara jest nowy w WWE, ale już dostaje push. Mam nadzieję że szybko wejdzie do Main Eventu, bo to jest gwiazda potrzebna do uzdrowienia WWE. Jak mówiłem troche się zmieniło, czas wytypować tych którzy pushu się jeszcze nie doczekali :

- Evan Bourne - Jeden z najbardziej utalentowanych gwiazd w WWE, w ringu umie bardzo dużo. Niestety jego mic skille stoją na niskim poziomie, dlatego nie doczekał się pushu. Prawie rok temu Cena sie coś tam za nim stawił i dostał program z Jericho który dał mu dużo, a potem kontuzja. I znowu było głośno że po powrocie dostanie push i zawalczy na WM. Tak się nie stało i niestety Evan dalej jobbuje. Ale takie już jest WWE

- Dolph Ziggler - Po przejściu na Raw nic się z nim nie dzieje. Po "zdobyciu" WHC, bo jednak rekord został odnotowany i był oficjalnei posiadaczem pasa, i świetnym program z Edgem i Vickie, koniec, nic się z nim nie dzieje. Stoi w miejscu a w ME Raw jeszcze ciaśniej. W Midcardzie raczej tutaj nie zaszaleje, ale mam nadzieje że w końcu czeka go jakiś porządny feudzik i push.

- Sheamus - Celtic Warrior był bardzo kolorową postacią i ciekawym urozmaiceniem w ME. Ma świety gimnick, i nie wmawiajcie ludzie że on nic nie potrafi. Ma wielką umiejętność, bo prawda jest taka że umie dostarczyć rozrywki, zrobić dobre show i dać się znienawidzić, co jest ważną umiejętnością u Heel'a. A pas USA to stanowczo za mało dla Celtyckiego Wojownika.

- CM Punk - to co się z nim dzieje to po prostu masakra, jest zawieszony między Midcardem a ME, nic się z nim nie dzieje, a jest jednym z najbardziej utalentowanych wreslterów w WWE. Powinni zakończyć mu ten program z New Nexus razem z końcem programu z Ortonem, by już na gali Capitol Punishment mógł uczestniczyć w walce o pas WWE, a nawet ją wygrać. Tym bardziej że pojawiają się pogłoski o możliwym odejściu Punka z federacji. Mam nadzieję, że WWE zrobi wszystko by go zatrzymać

Nie wiem czy jest ktoś komu należałoby zmniejszyć push. Dziwi mnie czemu tak wszyscy najeżdżają na Cene. Ludzie - Jan jest największą gwiazdą WWE, głównym źródłem przychodów i ulubieńcem publiczności, a nie nosi pasa WWE od ponad roku! Ja też za nim nie przepadam, ale trzeba patrzeć obiektywnie. Czego wy jeszcze chcecie, żeby zaczął jobbować albo poszedł do TNA? =))

Jak dla mnie tylko 2 na razie potrzebuje pushu:

1. Evan Bourne -Super wrestler lecz niestety WWE nie umie wykorzystać jego potencjału. Już dawno powinien dostać push. Myślałem że może przejdzie na SD no ale CT chce inaczej. Może w końcu dostanie ten upragniony push.

2. CM Punk- No tu ultimatum :D Jeśli nie dostanie pushu to odejdzie .... WWE myślało że jak przeżuci Beth na RAW to CM Punk będzie zadowolony i podpisze kontrakt pfff

alexisy.png