Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Super Summer Events - plakat

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Po co To wrzucacie :D.Teraz wybór jest bardzo trudny.Plakat Tuptusa ale również Ptk jest supcio :D.Najbardziej podoba mi się z Twoich plakatów Ptk ten w wersji pierwszej.Jest zajebisty odpowiednia czcionka osoby które będą starać się o pasy i tło wakacji.Dla mnie bomba :t_up: .

paparoach.png

18659.png

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TeCktoN

7

• BigDickJohnson

5

• Kacpios

5

• T0meq

2

Top użytkownicy w tym temacie

mi się bardziej podoba ten z samym Kennedym, wtedy więcej tła widać, które daje dużo klimatu wakacji, a w wersji pierwszej to prawie całe tło zasłonięte

Po co To wrzucacie :D.Teraz wybór jest bardzo trudny.Plakat Tuptusa ale również Ptk jest supcio :D.Najbardziej podoba mi się z Twoich plakatów Ptk ten w wersji pierwszej.Jest zajebisty odpowiednia czcionka osoby które będą starać się o pasy i tło wakacji.Dla mnie bomba :t_up: .

Własnie wybierałem osoby z teraz najbardziej aktywnej stajni , które będą walczyć o pasy. :) dokładnie mnie zrozumiałeś.

Elo3856

Chcieli także wersje z paroma to mają :)

Coś bardziej przystępnego:

f4dc2ceef9.png

e1f34c84a6.png

No to chyba bezapelacyjnie najlepsza praca :D I według mnie v1 z podzielonym obrazem, powinna zostać plakatem gali WCE Super Summer Events. Kto się ze mną zgadza? (trzeba jak najszybciej wybrać plakat, a później zrobić kartę z dyskusją) Za coś takiego pkt reputacji dla Pietrka :)

No zgadzam się :t_up: v1 chyba najlepsza, chociaż innym pracom nie mam nic do zarzucenia. Ładnie Pietrek postarałeś się gratulacje.

też się zgadzam, lepsza ta z ramkami

Bezapelacyjnie ta praca bije wszystkie poprzednie na głowę. W sam raz pasuje na tą gale i również uważam, że to powinien być plakat tego, zajebiście się zapowiadającego PPV :D. Oczywiście brawa dla wszystkich poprzednich prac. I tak, V1 powinna być plakatem SSE.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No i rozwalił mi jaja :P

Oczywiście praca Pietrka najlepsza, to musi być plakat naszego PPV, pkt. repu oczywiście też musi byc tylko niech pan Pietrek poprawi datę :D. Jeszcze jedna sprawa, nie wiem czy to jakiś problem ale wyjezdzam 1 sierpnia a nawet wczesniej i wraca 15, takze nie wiem czy to nie kolidowałoby z ustaleniem karty na to PPV, chyba ze UrbanOn by zrobił kartę? Co ty na to? Ja oczywiście to co moje bym napisał :D. No i lepsza ta z ramkami. POPRAW DATĘ PLS!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Ja tam mogę wziąć i pracę Ptk oraz Pieterka.Ale jak wszyscy wolą to drugą to ustatkuję się do kolegów powyżej.Również gratki dla wszystkich :t_up: .Wszyscy włożyli w swoje serce i pomysłowość ;).

paparoach.png

18659.png

Oczywiście, że zrobię kartę, ale jest pewien problem....mianowicie wyjeżdżam 2 sierpnia i wracam właśnie 18 rano, a to wiąże się z tym że nie dam rady nic napisać (chyba że będę miał neta). Ale w razie czego potrzebny wam będzie zastępczy booker. Ok temat zamknięty, plakatem gali Super Summer Events zostaje praca Pietrka :) Zamykam temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
    • Jeffrey Nero
      Nigdy nie mów nigdy w wrestlingu...
    • IIL
      AJ'a czeka co najwyżej transfer do TNA. Byłby to generalnie genialny pomysł - przegrana z Guntherem na Rumble i "odejście" od WWE, ale za to definitywne zakończenie kariery w ich rozwojówce. Styles mógłby zdobyć tam w poetycki sposób jeszcze raz główny pas, itd i pojawić się kilka razy w tym roku, co bardzo wywindowałoby ten brand do góry.  Na AEW i walkę z Omegą oraz reunion z Bucksami nie ma szans.  
    • Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
  • Dodaj nową pozycję...