Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Super Summer Events - plakat

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Po co To wrzucacie :D.Teraz wybór jest bardzo trudny.Plakat Tuptusa ale również Ptk jest supcio :D.Najbardziej podoba mi się z Twoich plakatów Ptk ten w wersji pierwszej.Jest zajebisty odpowiednia czcionka osoby które będą starać się o pasy i tło wakacji.Dla mnie bomba :t_up: .

paparoach.png

18659.png

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TeCktoN

7

• BigDickJohnson

5

• Kacpios

5

• T0meq

2

Top użytkownicy w tym temacie

mi się bardziej podoba ten z samym Kennedym, wtedy więcej tła widać, które daje dużo klimatu wakacji, a w wersji pierwszej to prawie całe tło zasłonięte

Po co To wrzucacie :D.Teraz wybór jest bardzo trudny.Plakat Tuptusa ale również Ptk jest supcio :D.Najbardziej podoba mi się z Twoich plakatów Ptk ten w wersji pierwszej.Jest zajebisty odpowiednia czcionka osoby które będą starać się o pasy i tło wakacji.Dla mnie bomba :t_up: .

Własnie wybierałem osoby z teraz najbardziej aktywnej stajni , które będą walczyć o pasy. :) dokładnie mnie zrozumiałeś.

Elo3856

Chcieli także wersje z paroma to mają :)

Coś bardziej przystępnego:

f4dc2ceef9.png

e1f34c84a6.png

No to chyba bezapelacyjnie najlepsza praca :D I według mnie v1 z podzielonym obrazem, powinna zostać plakatem gali WCE Super Summer Events. Kto się ze mną zgadza? (trzeba jak najszybciej wybrać plakat, a później zrobić kartę z dyskusją) Za coś takiego pkt reputacji dla Pietrka :)

No zgadzam się :t_up: v1 chyba najlepsza, chociaż innym pracom nie mam nic do zarzucenia. Ładnie Pietrek postarałeś się gratulacje.

też się zgadzam, lepsza ta z ramkami

Bezapelacyjnie ta praca bije wszystkie poprzednie na głowę. W sam raz pasuje na tą gale i również uważam, że to powinien być plakat tego, zajebiście się zapowiadającego PPV :D. Oczywiście brawa dla wszystkich poprzednich prac. I tak, V1 powinna być plakatem SSE.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No i rozwalił mi jaja :P

Oczywiście praca Pietrka najlepsza, to musi być plakat naszego PPV, pkt. repu oczywiście też musi byc tylko niech pan Pietrek poprawi datę :D. Jeszcze jedna sprawa, nie wiem czy to jakiś problem ale wyjezdzam 1 sierpnia a nawet wczesniej i wraca 15, takze nie wiem czy to nie kolidowałoby z ustaleniem karty na to PPV, chyba ze UrbanOn by zrobił kartę? Co ty na to? Ja oczywiście to co moje bym napisał :D. No i lepsza ta z ramkami. POPRAW DATĘ PLS!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Ja tam mogę wziąć i pracę Ptk oraz Pieterka.Ale jak wszyscy wolą to drugą to ustatkuję się do kolegów powyżej.Również gratki dla wszystkich :t_up: .Wszyscy włożyli w swoje serce i pomysłowość ;).

paparoach.png

18659.png

Oczywiście, że zrobię kartę, ale jest pewien problem....mianowicie wyjeżdżam 2 sierpnia i wracam właśnie 18 rano, a to wiąże się z tym że nie dam rady nic napisać (chyba że będę miał neta). Ale w razie czego potrzebny wam będzie zastępczy booker. Ok temat zamknięty, plakatem gali Super Summer Events zostaje praca Pietrka :) Zamykam temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Mr_Hardy
    • MattDevitto
    • MattDevitto
      Gdyby nie chodziło o AJ'a to jeszcze może bym się łudził, ale Styles nie należy do osób w tym biznesie, które rzucają słowa na wiatr. Poza tym z wieloma zawodnikami z AEW AJ i tak przecinał się przez lata na różnym etapie swojej kariery...
    • KPWrestling
      Trzecia pula biletów trafiła do sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 4 Data: 29.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Morioka, Iwate, Japan Arena: Iwate Prefectural Gymnasium Publiczność: 1.040 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...