Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Super Summer Events - plakat

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

9c7fa0921c.png

Super Summer Events - kolejna gala Pey - Per - Viev federacji WCE. Odbędzie się mianowicie 18 sierpnia o godzinie 21.00. Na tę okazję potrzebny nam plakat, także kto chętny może tutaj wkleić swój plakat, a zarząd wybierze ten najlepszy. Co powinno się znajdować na plakacie? Data gali, godzina, nazwa gali, i znaczek WCE. Pracę przyjmujemy do 1 sierpnia.

Oto mój plakat na WCE Super Summer Events :

supersummereventskopia.jpg
  • Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TeCktoN

7

• BigDickJohnson

5

• Kacpios

5

• T0meq

2

Top użytkownicy w tym temacie

Teraz pytanie . Kto ma się znajdować na plakacie ..

to już twoja decyzja :P

No ok , ok pomyślimy o tym w weekend jeśli zdążę do końca weekendu to zrobie .

Dodano:

Coś w stylu wwe . Czyli jakiś Champion co będzie występował na gali tylko .

plakath.png

Loga nie umieściłem , bo naprawdę one wogóle się nigdzie nie komponuje .

Ni :censored: nigdzie nie pasowało .

Jakby co moge coś edytować bo mam zapisany projekt także ze wszystkimi warstwami .

Jedyne czego nie moge edytować to czcionki bo już spłaszczyłem i zapisałem .

Ptk bez urazy ale nie podoba mi się Twoja praca.Bardziej wolałbym Plakat Urbana.Są na nim wszyscy którzy biorą udział w tym PPV.Z całym szacunkiem ale popracuj jeszcze nad tym plakatem :) .Mam nadzieję że mnie zrozumiałeś :5 .

paparoach.png

18659.png

Powiem na chłopski rozum. Mi się ten plakat podoba :P. Nie przesadzony, taki zwykły, moim zdaniem jest spoko. Czcionka też w porządku. Swoją drogą ten kto wpadł na pomysł utworzenia działu, w którym można wklejać swoje plakat do gal...chwała mu za to. Co tu dużo mówić, plakat fajny, zawsze jakaś odmienna alternatywa - jedna postać, a nie kilka, no i ten klimat, palmy w tle...czekamy na następne :).

Aha, jeszcze jedno. Wiem, że niektórzy lubią pisać po kilka postów nawet na stronę, więc przynajmniej tutaj się hamujcie. Skomentowałeś, ok, wyraziłeś swoje zdanie, nie spamuj. Czekamy na inne prace.

Kacpios-Spokojnie ja się nie obrażam ;) . Nawet najgorsza krytyka pomaga . I zawsze przyjmuje ją dobrze .

T0meq- I własnie o to mi chodzi . Nie nawalone . Prosty , bez żadnych dupereli , blasków itp . Jak przyszło to na plakat . Ma ukazywać klimat danego zdarzenia , date , godzine , miejsce , tematyke i osobe / osoby związane z tym .

Popatrzcie na plakaty wwe . 1 postać na jakimś ciekawym tle przedstawiającym daną gale ( wyjątkie sa royal rumble gdzie jest przewaznie wiecej osob ) data , opis , godzina , miejsce i to wszystko ;) . A wyglądają dośc ładnie .

Jak się zastanowicie możecie go wziąśc , jak nie to nie ;p wasza wola , wasza decyzja ;)

Wiesz co mnie najbardziej kłuje w tym plakacie Ptk.Ta czcionka Daty i Godziny i Nazwy gali PPV.Jakbyś to prawił wtedy patrzył bym na to wszystko zupełnie inaczej.Ale to Twoja decyzja czy zmienisz czy nie ;).

paparoach.png

18659.png

Tą czcionkę zmienić to nie problem , bo te napisy to chwila żeby zrobić od nowa , ale teraz mi się nie chcę , bo idę zaraz spać , a jutro nie będę miał za bardzo na to czasu . W poniedziałek wyjeżdżam . Zobaczę jak innym się będzie podobać . . . Jeśli się te napisy nie będą im podobać to spróbuje znaleźć te 10 minut i to zrobić , bo chce jutro jeszcze jakiś dłuższy post na BS napisać , bo nie będę pisał tydzień .

Mi osobiście plakat się podoba, ale nie w całości. Ogólnie napis nazwy gali jest super ale z błędem, bo gala nazywa się Super Summer Events, a nie Event. Ten podpis niżej też taki sobie. No i druga rzecz co mi się nie podoba, to render. Do takiego plakatu ten Kennedy nie pasuje, jak by był w jakiejś innej pozycji to tak, ale ten nie za bardzo tu pasuje. Ta gala jest na wzór gali WWE Summerslam, i chciałbym aby znaleźli się wrestlerzy którzy mają być na tej gali, tak jak to robi WWE z promo Summerslam. No i to tyle z mojej strony.

PS - 18 sierpnia, to środa, nie sobota...a godzina powinna być 21, bo o tej przeważnie wychodzą gale WCE.

ok to się poprawi . Sorki za moją pomyłke w kalendarzu s zauważyłem i myślałem , że to sobota , bo robiłem to szybko . Jutro jakoś może rano znajde czas to poprawię :).

Ja tak chce tylko zaznaczyć, że na taką galę pasowało by umieścić kilku wrestlerów, jakoś dziwnie kojarzy mi się ona z największą galą lata :)... A i jakby co to jak mi się uda coś zrobić, to wrzucę ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

A ja na razie zrobiłem takie dwa, mogę zrobić z innymi wrestlerami tylko kurka nie wiem z kim, osobiście mi się ten plakat podoba :D

v1

2lm2bs5.png

v2

311pdoj.png

v3 (poprawiona nazwa i różowy kolor)

3322xs5.png

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Zajebiste Tuptus.Ten plakat jest najlepszy ze wszystkich,Jestem jak najbardziej za.Chcę go na PPV :P.

paparoach.png

18659.png

Za jakieś 10-15 minut dam edit z moją nową pracą :)

v1.

plakat2e.png

v2.

plakat2v2.png

Wydaję mi się , że lepszy od poprzedniego . Miałem zmienić postać Mr. Kennedy'iego i dodać jakieś postacię . Poprawić nazwe ppv , date i zmienić czcionkę . Wszystko zrobiłem .

Jak się podoba?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
  • Dodaj nową pozycję...