Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Super Summer Events - plakat

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

9c7fa0921c.png

Super Summer Events - kolejna gala Pey - Per - Viev federacji WCE. Odbędzie się mianowicie 18 sierpnia o godzinie 21.00. Na tę okazję potrzebny nam plakat, także kto chętny może tutaj wkleić swój plakat, a zarząd wybierze ten najlepszy. Co powinno się znajdować na plakacie? Data gali, godzina, nazwa gali, i znaczek WCE. Pracę przyjmujemy do 1 sierpnia.

Oto mój plakat na WCE Super Summer Events :

supersummereventskopia.jpg
  • Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TeCktoN

7

• BigDickJohnson

5

• Kacpios

5

• T0meq

2

Top użytkownicy w tym temacie

Teraz pytanie . Kto ma się znajdować na plakacie ..

to już twoja decyzja :P

No ok , ok pomyślimy o tym w weekend jeśli zdążę do końca weekendu to zrobie .

Dodano:

Coś w stylu wwe . Czyli jakiś Champion co będzie występował na gali tylko .

plakath.png

Loga nie umieściłem , bo naprawdę one wogóle się nigdzie nie komponuje .

Ni :censored: nigdzie nie pasowało .

Jakby co moge coś edytować bo mam zapisany projekt także ze wszystkimi warstwami .

Jedyne czego nie moge edytować to czcionki bo już spłaszczyłem i zapisałem .

Ptk bez urazy ale nie podoba mi się Twoja praca.Bardziej wolałbym Plakat Urbana.Są na nim wszyscy którzy biorą udział w tym PPV.Z całym szacunkiem ale popracuj jeszcze nad tym plakatem :) .Mam nadzieję że mnie zrozumiałeś :5 .

paparoach.png

18659.png

Powiem na chłopski rozum. Mi się ten plakat podoba :P. Nie przesadzony, taki zwykły, moim zdaniem jest spoko. Czcionka też w porządku. Swoją drogą ten kto wpadł na pomysł utworzenia działu, w którym można wklejać swoje plakat do gal...chwała mu za to. Co tu dużo mówić, plakat fajny, zawsze jakaś odmienna alternatywa - jedna postać, a nie kilka, no i ten klimat, palmy w tle...czekamy na następne :).

Aha, jeszcze jedno. Wiem, że niektórzy lubią pisać po kilka postów nawet na stronę, więc przynajmniej tutaj się hamujcie. Skomentowałeś, ok, wyraziłeś swoje zdanie, nie spamuj. Czekamy na inne prace.

Kacpios-Spokojnie ja się nie obrażam ;) . Nawet najgorsza krytyka pomaga . I zawsze przyjmuje ją dobrze .

T0meq- I własnie o to mi chodzi . Nie nawalone . Prosty , bez żadnych dupereli , blasków itp . Jak przyszło to na plakat . Ma ukazywać klimat danego zdarzenia , date , godzine , miejsce , tematyke i osobe / osoby związane z tym .

Popatrzcie na plakaty wwe . 1 postać na jakimś ciekawym tle przedstawiającym daną gale ( wyjątkie sa royal rumble gdzie jest przewaznie wiecej osob ) data , opis , godzina , miejsce i to wszystko ;) . A wyglądają dośc ładnie .

Jak się zastanowicie możecie go wziąśc , jak nie to nie ;p wasza wola , wasza decyzja ;)

Wiesz co mnie najbardziej kłuje w tym plakacie Ptk.Ta czcionka Daty i Godziny i Nazwy gali PPV.Jakbyś to prawił wtedy patrzył bym na to wszystko zupełnie inaczej.Ale to Twoja decyzja czy zmienisz czy nie ;).

paparoach.png

18659.png

Tą czcionkę zmienić to nie problem , bo te napisy to chwila żeby zrobić od nowa , ale teraz mi się nie chcę , bo idę zaraz spać , a jutro nie będę miał za bardzo na to czasu . W poniedziałek wyjeżdżam . Zobaczę jak innym się będzie podobać . . . Jeśli się te napisy nie będą im podobać to spróbuje znaleźć te 10 minut i to zrobić , bo chce jutro jeszcze jakiś dłuższy post na BS napisać , bo nie będę pisał tydzień .

Mi osobiście plakat się podoba, ale nie w całości. Ogólnie napis nazwy gali jest super ale z błędem, bo gala nazywa się Super Summer Events, a nie Event. Ten podpis niżej też taki sobie. No i druga rzecz co mi się nie podoba, to render. Do takiego plakatu ten Kennedy nie pasuje, jak by był w jakiejś innej pozycji to tak, ale ten nie za bardzo tu pasuje. Ta gala jest na wzór gali WWE Summerslam, i chciałbym aby znaleźli się wrestlerzy którzy mają być na tej gali, tak jak to robi WWE z promo Summerslam. No i to tyle z mojej strony.

PS - 18 sierpnia, to środa, nie sobota...a godzina powinna być 21, bo o tej przeważnie wychodzą gale WCE.

ok to się poprawi . Sorki za moją pomyłke w kalendarzu s zauważyłem i myślałem , że to sobota , bo robiłem to szybko . Jutro jakoś może rano znajde czas to poprawię :).

Ja tak chce tylko zaznaczyć, że na taką galę pasowało by umieścić kilku wrestlerów, jakoś dziwnie kojarzy mi się ona z największą galą lata :)... A i jakby co to jak mi się uda coś zrobić, to wrzucę ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

A ja na razie zrobiłem takie dwa, mogę zrobić z innymi wrestlerami tylko kurka nie wiem z kim, osobiście mi się ten plakat podoba :D

v1

2lm2bs5.png

v2

311pdoj.png

v3 (poprawiona nazwa i różowy kolor)

3322xs5.png

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Zajebiste Tuptus.Ten plakat jest najlepszy ze wszystkich,Jestem jak najbardziej za.Chcę go na PPV :P.

paparoach.png

18659.png

Za jakieś 10-15 minut dam edit z moją nową pracą :)

v1.

plakat2e.png

v2.

plakat2v2.png

Wydaję mi się , że lepszy od poprzedniego . Miałem zmienić postać Mr. Kennedy'iego i dodać jakieś postacię . Poprawić nazwe ppv , date i zmienić czcionkę . Wszystko zrobiłem .

Jak się podoba?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...