Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

I co dalej...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jak nam wiadomo Kane został po niedzielnej gali Money in the Bank nowym mistrzem World Heavyweight.Pokonał on Rey'a Mysterio ,używając walizki zdobytej wcześniej na tej gali.I w końcu pas wrócił do Heavyweighta z krwi i kości.Zdobycie tego pasa i walizki mogło być zdziwieniem ,gdyż sam Glen powiedział ,że już o pas nie będzie się starał.Kane nie posiadał pasa od zdobycia ECW Championship na Wrestlemanii 24.Chyba nie ma osoby,która nie zgodzi się ,że Kane w 100% na niego zasługuje.Nie przeszkadzał mi na tym stanowisku Rey , a Kane to prawdziwe spełnienie marzeń.Otwiera to przed nim wspaniałe walki.W końcu (mam bynajmniej taką nadzieję) matche o ten pas staną się ciekawsze.Choć szkoda,że Undertaker nie powróci.Wtedy daliby na ringu prawdziwy popis umiejętności.Niestety z Kanem zmierzy się na Summerslam Rey Mysterio.Jest to trochę gorsza wiadomość,bo zapewne walka będzie mniej ciekawsza .Kane na pewno ją wygra,bo Rey przy nim to pikuś(zresztą niedawno feud mieli).Teraz trzeba się zastanowić ,co będzie po Summerslam(przyjmując,że Kane wygra).Sądzę,że odrazu po Summerslam powróci Taker i rozpoczną feud na całego.Dołożyć trzeba do tego całą akcję z szukaniem winnego przez Kane'a.Sądzę,że teraz poziom WWE się poprawi,bo Taker i Kane mimo wieku nadal pokarzą mistrzostwo w ringu.Oby tylko federacja tego nie popsuła,bo robią to bardzo dobrze i często.A jaka jest wasza opinia o nowym mistrzu i jego przyszłość z tym pasem?Prosze ,abyście dokładnie wyrazili swoją opinię .

Zapraszam do dyskusji!

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• sm

1

• swiroos1674325948

1

• WojtASR

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Naprawde dobra decyzja ze strony WWE. Wg. mnie ostatnimi czasy na SD nie bylo nikogo kto bardziej zaslugiwal by na ten pas niz Kane. Mam nadzieje, ze jako Champ bedzie roz :censored: al wszystko i wszystkich po kolei. Wiem, ze troche za pozno na powrot Undertakera na SS, alew rowniedobrze rozp :censored: dalator Kane moglby uslyszec ze 2 odcinki przed SS gong Undertakera :) Pozniej feud o to ze Kane szukal zemsty, chcial go pomscic a ten nie wiem ;p obieral ziemniaki w death valley. Feud moglby toczyc sie spokojnie do TLC albo Survivor Series. Ale rowniedobrze moge toczyc feud z zupelnie kims innym np. chokeslamowy feud z Big Showem. Jednym slowem powinno byc ciekawie:)

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

Kane jak najbardziej zasługuje na ten tytuł, mam nadzieje że undertaker powróci i zaczną feud wtedy wwe stanie na wyższym poziomie i chciałbym zobaczyć walkę na night of champion kane vs undertaker i quit match. I sory że moja odpowiedż jest taka krótka ale jestem nowicjuszem na bgz i musze się rozkręcić. :t_up:

Kane, Kane, Kane .......... wielki czerwony potwór Kane - Dużo by o nim mówić. Faktem jest, że obok Shawna Michaelsa jest najbardziej pokrzywdzony jeżeli chodzi o pasy mistrzowskie. Obaj mają bardzo długie kariery w WWE. Obaj są już legendami tej federacji, ale u nich z pasami mistrzowskimi bardzo krucho. HBK przez 20 lat swojej kariery tylko 4 pasy mistrzowskie, w dodatku jeden zdobyty po największym przekręcie w historii WWE. Niedługo Szajbus prześcignie Mr. Wrestlemanie w ilości zdobytych pasów. Z Kane'em jest jeszcze gorzej. Około 15 lat w WWF, a tylko dwa razy trzymał pasy mistrzowskie (w tym raz tylko jeden dzień). Jednym słowem: TRAGEDIA. Czym większe moje zdziwienie, kiedy to Kane zdobył walizkę, a niedługo potem zrealizował ją na Rey'u Mysterio. Zupełnie się tego nie spodziewałem. W końcu przez ostatnie dwa lata był jobberem, a ostatni pas zdobył na WM 24. Jego zwycięstwo przeszło mi przez myśl, w końcu jak Taker wróci i mają mieć ze sobą feud to czemu nie o pas? Jednak nie wierzyłem, że Glen będzie w stanie wspiąć się po tą walizkę. W tej chwili jestem można powiedzieć wniebowzięty tym zdobyciem pasa przez Kane'a. Dali mu ten pas z dwóch względów. Pierwszy to, że chcą w niedalekiej przyszłości dać WHC Undertaker'owi po feudzie z Kane'em, a po drugie: chcą uwieńczyć wspaniałą karierę Big Red Monstera tymże pasem. Nie zapomnijmy też o Rey'u. Chyba musimy mu podziękować za to skontuzjowanie DeadMana. Gdyby nie to raczej nie zobaczylibyśmy feudu na linii Taker - Kane i raczej nigdy Glen nie byłby już mistrzem wagi ciężkiej. Czy Kane będzie dobrym mistrzem? Na 99% tak. Jest tak charyzmatyczną postacią, że nawet jak jego walki nie będą super dobre to i tak jego title run będzie udany. Zastanawia mnie tylko jedno. Jak w obecnych czasach (era dzieciaków) feud dwóch braci będzie wyglądał. Dwa wcześniejsze konflikty były wspaniałe, a ten? Mam tylko nadzieję, że nie będzie zupełnie klapą, bo będzie to tylko kolejny argument do tego, że era 4Kids wyniszcza tą federacje od środka. Wracając już do samego feudu: nawet jeżeli Kane ma stracić pas na rzecz Undertakera to i tak trzeba się cieszyć, że w ogóle dostał go. Feud zapowiada sie znakomicie. Po końcu walki o pas WHC na SumerSlam, gdzie Kane obronił pas wchodzi Taker i robi rozpierduchę. I tak zaczyna sie ten konflikt, a kończy gdzieś w okolicach Hell in A Cell (pojedynkiem od którego cała historia tych dwóch panów się zaczęła) luba na Survivor Series pojedynkiem Casket Match. Niewątpliwe jest to, że Taker wyjdzie ponownie zwycięsko, ale przynajmniej Kane będzie trzymał pas mistrzowski więcej niż 1 dzień :D .

DEAD MAN WALKING

Coś tak czułem, że aby feud jaki mamy obecnie na SD nabrał rumieńców to właśnie Kane zdobędzie walizkę i zostanie WHC. Moim zdanie bardzo dobrze, że tak się stało bo podobnie jak większość forumowiczów uważam, że kto jak kto ale Kane'owi ten tytuł po prostu się należy. Co do jego przyszłości to nie mam najmniejszych obaw, że na SS Kane obroni pas, no chyba że... No i tutaj właśnie rodzą się wielkie możliwości bo może pojawić się Taker i zamieszać trochę w tej walce. Co miałby wielki wpływ na feud obu panów, mogłoby to również oznaczać, że do rozgrywki miedzy braćmi mógłby wejść ktoś trzeci, chociaż akurat Rey'a w tej roli nie widzę. Podsumowując Kane to jeden z najbardziej godnych posiadaczy tego tytułu jakich moznaby sobie wymarzyć.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Moim zdaniem to świetna decyzja. Po pierwsze dlatego, że w ostatnim czasie, może przed tym incydentem z Takerem Kane był jobberem. A to nie przystoi, żeby taki ktoś przegrywał z Zigglerem, czy podobnymi wrestlerami. Druga sprawa jest taka, że no co by nie mówić Mysterio to nie jest WHC. To może być IC, ale nie WHC. A co do pasa. Sądzę, że Kane wygra walkę na Summer Slam, ale później, gdy zacznie feud z Takerem to pewnie straci pas.

• 3 tygodnie później...

To świetna decyzja w końcu pas zdobył ktoś kogo walki nie są monotonne jak Ceny .Myślę jednak że niestety buker to zepsuje przez zdobycie pasa

przez Reya.Kane powinien długo trzymać pas bo nie zdobył żadnego od kilku lat a McIntyre który walczy gorzej od każdego wrestlera WWE(no może nie od

Goldusta)zdobywa pasy.Uważam że jeśli Kane ma stracić pas to z Undertakerem lub Big Showem.

Kane to dobry zawodnik i zasłużył na ten pas ale nie chcę mi się wierzyć że utrzyma dość długo ten pas The Undertaker który wróci na pewno po SummerSlam będzie pragnął zemsty na Kane. Kane straci pas na Night of Champion i tak zakończy się jego przygoda z pasem WHC a i jeszcze do dam że z takerem przegrywał już 4 razy więc wszystko mówi samo za siebie

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Wszyscy wiedza ze Kane straci pas WHC na rzecz Undertakera bo zawsze tak jest: sławny wrestler wraca po kontuzji i dostaje pas. Tak było teraz na SummerSlam z Melina, z Edgem na Royal Rumble gdzie zdobył title shota i wykorzystał go na Wrestlmanii tak bedzie z Undertakerem i w bliskiej przyszłości z Triple H. Dlatego Rudy ciągle trzyma pas, by Triple mógł wrócić, i "mszcząc" sie za kontuzje zdobyć pas WWE. To jest już zbyt przewidywalne, sadze ze powinni coś zmienić.

Kane zasłużył sobie na ten pas i chociażby za oddanie dla WWE i wpomaganie młodszych wrestlerów powinni go uszanować i dać mu jeszcze potrzymać WHC.

Tuptuś