Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

John Cena heelturn?, The Miz po MitB, ślub Breta, JBL i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Poniżej umieszczam oficjalne promo PPV WWE SummerSlam 2010. Można zauważyć, że wyświetlane jest Nexus a co ciekawe jako ostatni widoczny jest Evan Bourne.

http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DnSwhfyf7y7I

(http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DnSwhfyf7y7I)

:arrow: Znana jest już pierwsza walka na tegoroczne PPV WWE SummerSlam. Jest nią czternastoosobowy Tag-Team Match. Jest to walka na styl Raw vs The Nexus. Raw reprezentować będą: John Cena, Edge, John Morrison, R-Truth, The Great Khali, Chris Jericho i Bret Hart. Natomiast Nexus w oczywistym składzie: Wade Barrett, Darren Young, David Otunga, Heath Slater, Justin Gabriel, Michael Tarver oraz Scott Sheffield.

:arrow: Natomiast druga walka, będzie toczyć się o WWE Championship. Mistrzostwa bronić będzie Sheamus, natomiast pretendentem do tytułu jest Randy Orton.

:arrow: Dark Match'e: Na Raw, Alberto Del Rio (Don Caras Jr) pokonał Goldusta. Natomiast na PPV MitB, Santino Marella pokonał Williama Regala.

:arrow: Eric Bischoff, Hulk Hogan oraz Jason Hervey, będą już obecni na następnym TNA iMPACT!. Tymczasem plany dotyczące Jay Lethal'a to wysłanie go na promocyjną podróż do Indii. Wraz z nim wybierają się Mick Foley oraz Kurt Angle.

John+Bradshaw+Layfield-wwe.jpg

:arrow: John "Bradshaw" Layfield spotkał się z Dixie Carter odnośnie pracy w TNA. Podobno federacja to poczynia ruchy w stronę zatrudnienia byłego WWE Championa. Po zakończeniu kariery w WWE, JBL pomagał w produkcjach MMA. Jego bliscy sądzą jednak, że nie dołączy on do TNA gdyż już w styczniu stanowczo odrzucił ofertę.

:arrow: Scott Hall oraz Ricky Steamboat przwbywają jeszcze w szpitalu. Hall zmaga się z podwójnym zapaleniem płuc i prawdopodobnie wyjdzie za tydzień.

:arrow: Eve Torres utworzyła swoje konto na Facebook'u. Diva ma w planach również utworzyć swoją oficjalną stronę.

:arrow: Podczas gali PPV MitB, jak i na Backstage można było zobaczyć The Miza zalanego w łzach. Powodem było oczywiście zdobycie przez niego walizki, co jest jego przełomowym momentem w karierze. Miz mówił, że musiał mocno pracować, aby otrzymać taki push. Oraz mówi, że WWE musi dawać szanse nowym twarzą, bo to one będą tworzyć przyszłość WWE, a zarazem ujął że jego przyszłość już się zaczyna.

20100109_Cena.jpg

:arrow: WWE planuje heel turn u jednego z zawodników: John Cena, lub Triple H. Jednak u Ceny jest to mało prawdopodobne, gdyż zarząd mógłby ryzykować sprzedaż towarów oraz jego względu na popularność widzów, a w szczególności dzieci. Triple H, po przerwie nie spowodowałby większych problemów ze sprzedażą, ale nic nie jest potwierdzone co to jego heel turnu.

:arrow: Randy Orton założył niedawno swojego Twittera: RealRKOrton. Od tej pory wrestler ten, po Raw oraz PPV jest najbardziej obleganym z zawodników WWE przez fanów.

:arrow: Sędzia Justin King wrócił niedawno na ring. Powodem jego nieobecności było złamanie nogi w paru miejscach. Justin wrócił do sędziowania po sześciu miesiącach przerwy.

:arrow: W spoilerze pierwsza walka na wrześniowe PPV WWE Night of Champions.

John Morrison vs Ted DiBiase

:arrow: Dixie Carter wystosowała oficjalne pismo do AJ Styles'a. Podowem jest oczywiście jego wygrana w rankingu PWI 500 na rok 2010. W liście tym Dixie gratulowała, że w TNA jest teraz najlepszy wrestler według PWI 500.

:arrow: 24 lipca Bret "Hitman" Hart bierze ślub. Jego dziewczyna ma na imię Steph, a ceremonia odbędzie się najprawdopodobniej w Calgary.

:arrow: We wtorek ukazało się DVD TNA Sacrifice 2010.

:arrow: Batista ukazał się na okładce najnowszego wydania magazynu Ironpnoy. Magazyn ten jest o tematyce sportowo-wypoczynkowej, obejmuje również fitness. Co dziwne, ale można zobaczyć Dave jest w koszulce WWE.

16-53-large.jpg

:arrow: Na stronie WWE.com, Dean Malenko został dodany do sekcji Alumni.

:arrow: Randy Orton napisał na swoim Twitterze, że film w którym gra główną rolę ukaże się w styczniu. Film ten będzie nosił nazwę "That's What I Am". Oraz oznajmił, że 10 sierpnia na Raw powinien zawitać George Lopez wraz se swoim talk show.

:arrow: Ukazał się nowy teledysk zespołu Chrisa Jericho, Fozzy. Jest on do piosenki "Let The Madness Begin", który umieszczam poniżej.

(

)

:arrow: Shane Douglas nie ma teraz z nikim kontraktu. Jednak pewne poczynania w stronę TNA wykonuje Ric Flair. Flair chciałby, aby Shane dołączył do ekipy ECW Originals.

:arrow: Jerry Lynn, Sandman, Sabu, Spike Dudley, FBI, Axl Rotten, Balls Mahoney i Swinger. Żaden z tych zawodników nie ma jeszcze podpisanej umowy.

Z tego miejsca chciałbym jeszcze serdecznie pogratulować nowym pomocnikom, moderatorom, globalom oraz adminowi (myślę, że wszyscy wiedzą o jakich userów mi tu chodzi). Mam nadzieję też, że z taką ekipą na BGZ będzie tylko lepiej.

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaqu7

2

• Yaoohoo

1

• Rocky1674304328

1

• 19kami10

1

Top użytkownicy w tym temacie

Więc komentując od początku.Promo SummerSlam beznadziejne-zle wykonanie i jeszcze niewiem poco umiescili tam Takera,przeciez mogli jeszcze pociągnąc ten storyline że jest w stanie wegetatywnym itp,i dla fanow bylo by to wieksze zaskoczenie.Co do tej 1 walki to mysle ze bedzie dobra i powroci Bret,oczywiście mam nadzieje że Randy odbierze pas Sheamuswi po dobrej walce.Co do JBL`a mysle ze nie podpisze kontraktu z TNA przynajmniej mi sie tak nie wydaje,a po drugie mi sie JBL ani w najmniejszym stopniu nie podoba.Oczywiscie ciesze sie ze miz dostał taki push,WWE idzie w coraz lepszym kierunku,i moze wreszcie koniec ze szmaceniem kane`a.Z heel turnem mysle zeby WWE zaryzkowało i postawiło na Cene,jakby przywrocili mu ten stary gimmick to tez beda zarabiac,przeciez tam te dziecie kochaja raperow itp.,A co do tryplaka to wiemy ze w roli heela zawsze dobrze sie sprawdzal.Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia dla Breta.A co do kontraktow w TNA mam nadzzieje ze przynajmniej Sandman,Sabu i Spike go podpisza,lecz byl bym wesoly gdyby wszyscy go podpisali.Newsy Bardzo Dobre Dzieki

• Styl:  Jasny

Więc.

Co do Summerslamu, to cała oprawa graficzna mi się nie podoba. Taka strasznie dziecinna. Walka Raw vs Nexus może być ciekawa. Tylko dlaczego Khali!?!? Mogliby go zastąpić chociażby Mark Henry, Primo, Zack Ryder. Spodziewam się walki o pas US: Miz vs Evan. Myślę, że Randy nie wygra pasa.

Nie dziwie się Mizowi. Zdobył właśnie przepustkę do wielkiej kariery. Z chęcią zobaczyłbym heel turn Jaśka Ceny. Mogłoby to bardzo go rozwinąć.

Jestem ciekaw jak rozwinie się ECW Invasion. Liczę na to, że zobaczymy chociaż kilku z planowanych gwiazd starego ECW.

Cena i heelturn =))=)) . Już prędzej zrobią jakąś porządną walkę(co też jest wysoce wątpliwe). Walki do tej pory zapowiedziane na Summerslam wyglądają jak zwykle słabo. Może ten ogromny tag team wypali, ale byłoby lepiej gdyby był w opcji elimination. Oby JBL nigdy nie dołączył do TNA. Jest w zupełności zbędny, teraz trzeba się skupiać na wykorzystywaniu zgromadzonego do tej pory potencjału. Natomiast bardzo chętnie zobaczyłbym jeszcze kogoś z ECW już na HJ :t_up: . Oby optymalnie przeprowadzili scenariusz ich inwazji. Dobre newsy, tak trzymaj ;)

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Co do reklamy SS to szału niema,wygląda jak by robili ją ludzie z Disney xD,jednak to że Evan w niej jest to zbytnio też nie jest jakiś znak gdyż jak mogliśmy zauważyć WWE do tej reklamy pchało na siłę wielu wrestlerów.Co do Heel turnu Ceny to jak takie coś by wypaliło to bym się jarał na maxa,tylko jak by to miało wyglądać...Jasiu zły nie coś nie tak, zdecydowanie wolę w roli heel Triple H'a który jako face był żałosny,a więc tylko czekać aż nareszcie przejdzie turn i znowu będzie robił dobre show.Jeśli chodzi o JBL to mam nadzieje że nie podpisze kontraktu z TNA gdyż jest on tam zbędny.TNA ma już dużo starych gwiazd z WWE i ECW co powoduje coraz mniej czasu dla młodych zawodników.Ale jednak jak Sandman wróci to już jest coś, niby jest stary i nic już wielkiego nie zrobi ale wiadomo sentyment. 8)

#SmartFanZone

Cena i heelturn =))=)) . Już prędzej zrobią jakąś porządną walkę(co też jest wysoce wątpliwe). Walki do tej pory zapowiedziane na Summerslam wyglądają jak zwykle słabo. Może ten ogromny tag team wypali, ale byłoby lepiej gdyby był w opcji elimination. Oby JBL nigdy nie dołączył do TNA. Jest w zupełności zbędny, teraz trzeba się skupiać na wykorzystywaniu zgromadzonego do tej pory potencjału. Natomiast bardzo chętnie zobaczyłbym jeszcze kogoś z ECW już na HJ . Oby optymalnie przeprowadzili scenariusz ich inwazji. Dobre newsy, tak trzymaj

Zaqu7 i jego przemyślenia w sprawie WWE :P A co do porządnych walk to Punk vs Mystrerio Over The Limit, Mysterio vs Jericho the Bash 09...

Co do reklamy SS to szału niema,wygląda jak by robili ją ludzie z Disney xD
Co do Summerslamu, to cała oprawa graficzna mi się nie podoba. Taka strasznie dziecinna
Więc komentując od początku.Promo SummerSlam beznadziejne-zle wykonanie i jeszcze niewiem poco umiescili tam Takera,przeciez mogli jeszcze pociągnąc ten storyline że jest w stanie wegetatywnym itp,i dla fanow bylo by to wieksze zaskoczenie

Wy jestście pijani? Kapitalne te promo, ukazuje klimat największej gali lata lata, a o to tu chodzi nie? Teraz to proma nawet są dziecinne :t_down:

Co do niusów, to w heel turn Ceny raczej nie wierze, ale Triple H jest bardzo prawdopodobny. Gratulacje Bret. Ciekawe kiedy Del Rio zadebiutuje w głównym rosterze? Oby jak najszybciej. Walki na SummerSlam tak sobie, w sumie ta pierwsza walka powinna być dobra, ale po jakiego grzyba tam Khali? Druga walka mnie nie interesuję, całą przewinę, modle się tylko, żeby to nie był Main Event. Dzięki za Newsy

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Promo Summerslam...bez szaleństwa. Ciekawi mnie jednak kiedy zadebiutuje Don Caras Jr. bo jak na razie walczy tylko w Dark Match. Co do walki Raw vs Nexus...wynik jest chyba do przewidzenia, ale ja tam jestem za Nexusami. Cena jako heel? Niemożliwe. Jego ostatnie "wyczyny" może mają nawiązywać do jego heel turnu, ale wątpliwe, żeby federacja na to pozwoliła. Poza tym sprzedaż koszulek na pewno strasznie by zmalała, a to dla federacji McMahona spory cios. Nie od dziś wiadomo, że Cena to najlepiej sprzedający się wrestler w WWE, o ile nie na świecie. Wielkie gratulacje dla Miza, chociaż dawałem mu małe szanse na wygraną. Ucieszyła mnie pierwsza walka na Pay Per View - Night of Champions. Jak wiemy walczy się tam tylko o pasy, więc zapewne w przyszłości ktoś z dwójki podanej w spoilerze zdobędzie jakiś pas, chyba, że...no tak czy siak jestem zadowolony z tej wiadomości. Nie mogę się doczekać ECW Originals. Jak narazie powrót ECW zapowiada się świetnie, zobaczymy jak wypadnie w przyszłości. Dzięki za ciekawe newsy :).

A mi tam Promo się podoba.Ukazuję letni klimat tejże Gali.I jeszcze ta muzyczka.Ogólnie dobra robota.Evan Bourne na ostatnim miejscu:?:Mało realne że gdzieś w ogóle wystąpi.Co do ME wszyscy już się wypowiadali.Chodzi mi o The Miza i Jego "Zdobycz".Też nie mogę się doczekać kiedy Don Carlos Jr. zadebiutuję w WWE.JBL w TNA :?: Ciekawe.Nie ukrywam chciałbym go znów ujrzeć w akcji.Widać że The Miz strasznie się przejął że WWE doceniło jego pracę.Mam nadzieję że tego nie spieprzą.John Cena Heel =)) .Świetne.Mało realne ale śmieszne.Triple H niech najpierw wróci i dopiero niech myślą nad jego gimmickiem.Dobrze ze TNA Promuje Aj Styles'a.Gratulacje dla Breta i dołączam się do życzeń ślubnych :) .Kawałek Frozzy nie najgorszy.Shane Douglas nie ma kontraktu.Niech Flair walczy o jego zatrudnienie życzę mu powodzenia.A co do Jerry Lynn, Sandman, Sabu, Spike Dudley, FBI, Axl Rotten, Balls Mahoney i Swinger wolałbym żeby zatrudnili tych pierwszy.Ale Jerry Lynn jest to prawdopodobne bo:

Ma o niby walczyć z Rob Van Damem na Hard Justice.

Sandman nie wiem powiedział że definitywnie kończy karierę i odchodzi na emeryturę.A co do Sabu to On przypadkiem nie jest w AAA :?: Nie oglądam tego więc nie wiem na czym on stoi.Newsy jak zwykle świetnie Prototype :t_up: .Dołączam się do gratulacji dla nowych Modów Pomocników oraz Globali :).

paparoach.png

18659.png

Hm , promo SS jest OK . A Miz , heh cieszę się , że będzie mógł powalczyć o pas WWE bo pewnie ten wybierze a to z płaczem to mnie pozytywnie zaskoczył nie spodziewałbym się po nim :P Jasio heel ja mmmhh , tak on ostatnio jest strasznie fee , nie powiem , żeby nie było ciekawie , ale nie będzie tym złym na 100 % to tak jakby powrócić do Attitude , bardziej bym wolał Triple jako czarny charakter . A co do NOF

walka o Milion Dolar Man Championship ? :thinking:

JBL niech sobie odpoczywa jakoś za nim nie tęsknie , niecht am prowadzi jakąś rzeźnie , ale do wrestlingu czynnego nie musi wracać .

Miz to mój ulubiony wrestler, miło było go zobaczyć z pasem WWE, ale jak na razie nie pasuje mi jeszcze na main eventera, więc powinien poczekać ze zrealizowaniem walizki, choć na RAW zaprezentował się bardzo fajnie. Jestem bardzo ciekaw, kto zostanie mentorem Nexus. Wydaje mi się, że mimo wszystko większe szanse na to ma Cena. Do powrotu HHH jest podobno jeszcze długo, więc nie wiem, czy aż tyle czasu Nexus nie będzie miał mentora. Newsy ciekawe, dzięki bardzo.

Tak samo jak Wojtasr chcialbym zobaczyc Miza z pasem WWE.Ciekawa bedzie walka Nexus - gwiazdy raw. Bardzo podoba mi sie promo.Nie sadze aby John Cena przeszedl heelturn. Ale poczekamy zobaczymy. Dzieki za newsy. :thumb:

dop/ Prototype: staraj się na przyszłość bardziej rozwijać swoje komentarze. Wszystko regulaminowo, ale nie nazwałbym tych zdań porządnymi i złożonymi.

Więc zacznę od tego, że bardzo ciekawe newsy, a promo SS świetne i dobrze wykonane. Skoro jest tam Bourne to pewnie walka z Mizem o US title. Jak już zacząłem o Mizie to się nie dziwie, że się chłopak wzruszył, bo to daję mu praktycznie 100% pewności, że zostanie WWE mistrzem :t_up: . Cena heelem to raczej nie, chociaż coraz częściej na niego buczą i krzyczął, że Suck :applause: potem słychać dzieci do 9 roku życia, że Let's go Cena, ale raczej prędzej z Tripla zrobią heela. TNA ściąga kolejnego dziadka :evil: czy się nie nauczyli przecież Hogan i EB nic nie dają tylko kasę biorą :t_down: . Mam nadzieję, że nie dadzą mu od razu pasa mistrzowskiego, bo to będzie masakra. Na koniec dodam tylko tyle powodzenia Bret :D .

SweetChinMusic i Jego przemyślenia :P , czekałem aż coś mi odpiszesz :D . Wiesz co, te walki które wymieniłeś są w porządku, ale nie są nawet w 10% tak dobre jak wiele z gal ROH, a potyczki np z PWG to już zupełnie inna liga. Sprawdź sobie te tematy, a potem pisz o "wysokiej jakości" walk WWE ;) . Zastanawiam się z czego wynika twoje niemal nieustanne stawanie w obronie federacji Vince'a? A co do ważności Summerslam to będzie sporo ważniejszych eventów, tak więc jakość ich proma jest bez znaczenia.

Prommo fajne i nie zgodze się z YAO który mówi że wygląda jak by robili ją ludzie z Disney xD, jak wiele osób sądze że nie długo miz zostanie WWE championem. Co do heel turnu Ceny to myśle że może być to prawdopodobne gdy mógłby zacząć być mentorem Nexus. TRiple H lepiej chyba jakby został facem . Przyłanczam się do życzeń dla breta. Newsy fajne :t_up:

Cieszcze się, z edcyzji PWI, chodź równieź dobrze mógl by być to Samoa Joe czy Shelley. Teraz wiadomo dlaczego na Impact Styles zdobył pas TNA Global Champion. Dixie sprawiła mu napewno miły prezent i został drugi raz misztrzem. Myśle, iż teraz sytuacja z tym pasem znacznie się rozkręci :t_up: . Dobrze, że World Wrestling Entertaiment stawia na utalentowane nowe gwiazdy, chodź zamiast tego pokazali by troche hardcorku czego nie jest brakt na Impact. Miz bedzie pasował z pasem WWE i bardzo sie ciesze z jego wygranej na MITB 8) ... Sprawa z Jaskiem i heelturenm byla poruszana jakies dwa miesiace temu i creative team nie zgodził się. Wątpie aby teraz się zgodził, bo WWE by na tym chyba tylko straciło. Poczatkowo WWE mialo inne plany do walki o pas WWE na Summer Slam, gdzie z Sheamusem mial walczyc z Triple H, który najwyrazniej nie wyleczył jeszcze swojej kontuzji... Dzięki za dobre newsy :t_up:

"Najlepiej jest, lepiej nie było, i lepiej nigdy nie będzie." PJC 4EVER!! PJC ROXX!!

http://2.bp.blogspot.com/_wxXUk4l2mnw/SYB3EZ3W2EI/AAAAAAAACjY/FYbo31jN1tg/S1600-R/PJC.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...