Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Miz- Czas na Main Event?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

The_Miz_004.png

Jak wiemy, Mike Mizanin, a tak nazywa się bohater dyskusji, to jeszcze bardzo młody zawodnik, a w swojej 4-letniej karierze zdobył już dwukrotnie pasy tag team i dwukrotnie pas stanów zjednoczonych. Najpierw razem z Johnem Morrisonem sięgnęli po World Tag Team Championship, lecz stracili jest na WrestleMani 25 w walce z Primo i Carlito. The Miz zdradził wkońcu Morrisona i ten drugi został przedraftowany na SmackDown, a Miz na RAW.Przyszedł czas na feud z Johnem Ceną, co prawdopodobnie miało wypromować Marka. Jednak na The Bash' 09 Miz po krótkiej walce, jobbną Cenie, zmierzyli się jeszcze raz, ale również Miz przegrał, tym razem w 3 minuty. Przyszedł czas na Breaking Point gdzie Miz dostał swojego pierwszego singlowego tittle shota(chyba, nie pamiętam wszystkiego, jakby co to poprawcie

:P)na United States Championship. Jednak przegrał po przyzwoitej walce Kofim Kingstonem. Dalej feudował z Kofim, ale doszedł do nich jeszcze Swagger. The Miz poraz kolejny zawalczył na gali hell in a cell o pas United States Championship, tym razem w triple threat match'u, ale i w tym wypadku pasa nie zdobył. Dzień później na Raw pokonał Kofiego Kingstona i został US Championem. Przyszedł czas na SHOWMIZ. The Miz oraz Big Show zdobyli unified Tag Team championship i tym samym Mark, został pierwszym wrestlerem który był US Championem i UTTC w jednym. Jednak pasy dość szybko stracili na rzecz Hart Dynasty, a następnie Miz stracił pas na rzecz R-Truth'a. Wydawało się że to koniec pusho dla the Miz'a. Jednak przed galą fatal Four Way, The Miz po raz drugi w karierze zdobył pas stanów zjednoczonych.No i przyszedł czas na Money in The Bank:

Przed galą, wokół Miza nie kręciło się zbyt wiele, poobijał on Trutha, a później heńka, w RAW MITB ladder matchu zawalczyć miał, ale w gronie faworytów na pewno nie był. No i przyszedł czas na 18-sty dzień lipca. Gala Money in The Bank. Przyszedł czas na Money In The Bank Ladder Match i nastąpiło wielkie, wielkie ździwienie. Gdy Randy Orton miał już ściągać walizkę, na ring wbiegł The Miz i zepchną z drabiny Ortona, samemu ściągając walizkę, no właśnie, walizkę. Do 18 lipca 2011 roku, The Miz może wykorzystać walizkę na dowolnym mistrzu z RAW. Według mnie, powinni poczekać z tym wykorzystaniem walizki i jeszcze bardziej wypromować Miza feudem z jakąś wielką gwiazdą federacji, np. Ortonem. A wy jak myślicie:

-Co w tym momencie CT powinien zrobić z Mizem: bardziej go wypromować, czy już niebawem dać mu wykorzystać walizkę?

-Waszym zdaniem kiedy Miz wykorzysta kontrakt?

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI

PS:Fakt Mike, sorry za błąd :)

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yaoohoo

2

• Droopi

1

• undertaker124

1

• Kacpios

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Według mnie CT powinien dać mu ciekawy feud, żeby się wypromował i miał coś do roboty. Jestem ciekaw kiedy odbiorą mu pas US ponieważ pewnie przez najbliższy okres o to będzie Miz walczył. Zakładam, że już na SS będzie walczył z kimś o ten tytuł i dobrze, bo teraz on pójdzie bliżej ME, a ktoś(może Evan :t_up: , bo go nie ma w składzie Ceny) dostanie ten tytuł.

2. Co do czasu kiedy wykorzysta walizkę liczę, że minie kilka miesięcy, bo Swagger i Kane bardzo szybko to wykorzystali. I jak widzieliśmy na RAW Miz już prawie też to zrobił, ale jak powiedział ma na to cały rok. Liczę, że koło Survivor Series, albo na WM 27. Obojętnie kiedy byle ze skutkiem i byle dostał się dzięki temu do ME, chociaż jak tak myślę jeszcze nikt nie zmarnował mitb więc jak będzie zobaczymy.

Ja myślę, że WWE powinno zrobić feud pomiędzy Sheamusem, Mizem, a Ortonem i Sheamus walczy z Randy'm, a po walce wbiega Miz i wykorzystuje walizkę.

Na ostatnim Raw prawie już do tego doszło, ale na szczęście wtrącił się R-Truth. Miz zabrał swoją walizeczkę i uciekł, a jak mu wypadła to wrócił i spylił za kulisy :D Do WM 27 to WWE wg mnie nie będzie czekało z Mizem. Raczej to może się stać za jakiś miesiąc góra 2, ale Mizanin powinien na razie wkręcić się w jakiś Tag Team i powalczyć w TT np. o pasy TT ?

Ale tak jak pomyślę to w tym miesiącu możemy mieć nowego WWE Champa.

Chociaż jak sam mówił, że ma czas do 18 lipca 2011 roku.

I co na Raw przed końcem tego roku dopiero wtedy wykorzysta MitB ? To niemożliwe, żeby Vince tak zwlekał.

Moim zdaniem w końcu musi wykorzystać tą walizkę, a jak już ją wykorzysta to będzie jak ze Swaggerem. Będzie tym WWE Championem przez 3 mieśki i straci to na jakiejś gali i skończy się panowanie Miza w WWE. Ja tylko tak przewiduje.

Jak dostanie Main Event na jakiejś dużej gali to może się nazywać dobrym wrestlerem, a jeśli nie to niech czym prędzej idzie do innej federacji.

Miz nazywa się MIKE Mizanin.

1. Jakiś ciekawy feud, powinno się go wypromować pożądnie, i w wyniku tego feudu powinien stracić US bo nie wyobrażam sobie żeby jakiś zawodnik miał dwa singlowe pasy (poza RVD). Na MitB pierwsza walizka miała od razu pójść a drugą trzymać do końca roku. Czyli Miz będzie promowany i jest tym ktory będzie trzymał walizkę do końca roku. Mi się osobiście ten pomysł podoba i szczerze się ucieszę kiedy Cena zmęczony podniesie w górę WWe Title a tu nagle I came to play... Resztę już znacie. :D To chyba tyle na ten temat.

2. Na pewno niezbyt wcześnie. Może TLC albo Survivor. Skoro ma trzymać walizkę do końca roku to narazie nie ma co o tym mówić. Narazie trzeba się wstrzymać z strzelaniem kiedy wykorzysta walizkę bo na to chyba jest zawcześnie. A jak nie to SS Sheamus/Orton wygra i wkroczy z walizką Miz i będzie feud Miz vs. Sheamus/Orton

Ja to widzę tak.Jestem pewien że Vince dwóch pasów Mizowi nie da.Więc tak czy inaczej walizka będzie głupio stracona.W ogóle CT postąpiło źle dając mu wygrać.Uważam że powinien zwyciężyć ktoś inny ale już trudno.Na początku miałem nadzieję że Miz wejdzie i użyję "zdobyczy" już na PPV Money In The Bank czyli tam gdzie ją zdobył.Po wygranej Sheamusa byłem pewien że poinformuję:Pragnę użyć tej oto walizki for WWE Championship"Niestety tak się nie stało.Dam sobie głowę uciąć że będzie ją trzymać do SummerSlam.Na każdym odcinku Monday Night Raw zapewne będzie głosił że to właśnie on wygrał pojedynek Ladder Match a nie żaden Randy Orton bądź Edge.A gdy już przyjdzie czas na Main Event Gali SS(Tak myślę że to ten mecz będzie uznawany za ME.Innej opcji nie widzę.)Walka Sheamus vs Randy Orton.RKO z zaskoczenia 1..2..3..Gong.Here's Your Winner And The New WWE Champion The Viper.Aż tu nagle wyskakuje The Miz który oznajmia że wykorzystuję "Brefcase".Niestety walkę tą przegrywa a Orton pozostaje Mistrzem.A Markowi Mizanin'owi zostaje tylko pas United States Championship.Znów zaczyna walczyć z R-Truhem.To smutne ale jednak prawdziwe.Chyba że na którejś tygodniówce Raw General Manager wyśle niespodziewanego Maila o treści: Dzisiaj na Mondey Night Raw odbędzie się mecz o pas United States , w którym będą walczyć The Miz© oraz R -truth albo ktoś inny.Wtedy Mark pas traci i zostaje z niczym.Nie wliczając walizeczki.Czeka do SummerSlam.Wygrywa walkę z Ortonem albo Sheamusem choć nie sądzę że Rudemu przyjdzie zwyciężyć.I w tym momencie The Miz staję się Main Eventer'em.Tak to sobie zaplanowałem :) .

paparoach.png

18659.png

1. Miz jeżeli ma wykorzystac walizkę i stac się nowym mistrzem WWE to napewno będzie jeszcze bardziej wypromowany. Napewno dostanie jakiś niezły feud ze znaną twarzą federacji. Kontrakt na pojedynek moim zdaniem wykorzysta gdzieś pod koniec tego roku. Wcześniej poprzedni zwycięzcy szybko wykorzystywali ten przywilej, a z Mizem pewnie będą czekac co napewno będzie wywoływało nizłe emocje. Oczywiście będzie się ciągle przechwalał (no i dobrze) oraz będzie pewnie wykonywał swój skull crushing finality na walizkę by podkreślic swój pyszałkowaty wizerunek. Zapowiedział już że ciągle będzie obserwował Sheamusa i będzie dotrzymywał mu kroku więc myślę że możemy byc świadkami kilku zabawnych sytuacji. Boję się nieco tego, że jak Miz zdobędzie WWE Championship to zunifikuje pas US. Niechciałbym tego i myślę że dostanie ktoś z Nim walkę i Miz straci swój tytuł poprzez dyskwalifikację, aby oczywiście w jakiś głupi sposób waki nie przegrał.

2. Jak już wcześniej wspomniałem pod koniec lub na początku przyszłego roku (obstawiam jednak grudzień). Pewnie kilkakrotnie będzie nas straszył, że wykorzysta walizkę (tak jak na ostatnim Raw).

Obojętnie kiedy byle ze skutkiem i byle dostał się dzięki temu do ME, chociaż jak tak myślę jeszcze nikt nie zmarnował mitb więc jak będzie zobaczymy.

Mr. Kennedy zmarnował chyba walizkę ;) .

Moim zdaniem w końcu musi wykorzystać tą walizkę, a jak już ją wykorzysta to będzie jak ze Swaggerem. Będzie tym WWE Championem przez 3 mieśki i straci to na jakiejś gali i skończy się panowanie Miza w WWE.

No wiesz mistrzem nie można byc wiecznie, a Swagger przecież nie spadł do midcardu. To że stracił tytuł to nie znaczy że nie utrzyma się w ME.

Dużo osób przeczuwało że gdy Sheamus przegra pas WWE to zacznie jobbowac, a jak dobrze wiemy tak się nie stało bo poraz drugi został WWE Champem.

Hej Droops Mr. Kennedy nie zmarnował walizki tylko ją przegrał w meczu z Edgem. I dlatego Edge jest dwukrotnym zwycięzcą Mitb, choć tak naprawdę wygrał w normalny sposób tylko raz.

W końcu The Miz dostał szanse na dostanie sie na stałe do Main Eventu. Ta walizka to według mnie bilet w jedną stronę, w stronę właśnie ME. Może nie przepadam za nim, ale szanuje jego postać. Już dawno powinien walczyć o wyższą stawkę, aniżeli US Championship i TT Championship. Wspaniale gra heela, speeche bardzo dobre, z umiejętnościami trochę gorzej, ale jak wiadomo to do zostania wielką gwiazdą WWE wcale nie jest potrzebne. Czy ja wiem, czy trzeba go jeszcze bardziej promować niż już jest wypromowany? Na chwile obecną nie ma takiej potrzeby. Niech teraz straszy tego Sheamusa swoją walizką i to w 100% wystarczy. Pas US też w niedalekiej przyszłości straci, bo w gruncie rzeczy musi go stracić. Przecież WWE nie będzie takie głupie i nie zunifikuje tych dwóch pasów. Tylko ciekawe na rzecz kogo? Mam w tym momencie jednego kandydata - jest nim Evan Bourne. I właśnie ewentualnie z tym panem w międzyczasie jakiś króciutki feudzik. Myślę, że by było ciekawie. Liczę tylko na to, że jak Miz będzie już Champem to na stałe wbije się do czuba WWE, bo szczerze mówiąc jest w tym momencie jednym z najlepszych heelów w całym WWE, a poza tym odświeży jeszcze bardziej ME. Kiedy zdobędzie WWE Championship? Myślę, że gdzieś w okolicach Survivor Series. W końcu Kane i Swagger szybko wykorzystali walizki. Podczas tego okresu niech straszy, że ja wykorzysta co jeszcze bardziej wzbudzi atmosferę. I w końcu zdobędzie ją z rąk pewnie Randy'ego Ortona, który po SummerSlam zdobędzie pas i będzie trzymał aż do Survivor Series. Tam Miz wykorzystuje walizkę i będzie szczęśliwym WWE Champem. Potem straci go na rzecz Ceny na Elimination Chamber i ponowny feud tych panów, zakończony na WM 27 zwycięstwem terminatora z West Newbury :twisted: .

DEAD MAN WALKING

Kiedyś za nim nie przepadałem, ale po jakim czasie przekonałem się co do niego. Niby dobrze że wygrał walizkę MitB bo jak wiemy cały czas tylko kręcił się wokół US Champions a poza tym nic lepszego. Nie cieszyłbym się jednak za wcześnie na waszym miejscu bo przecież wstępne plany WWE były takie że jedna walizka zostanie wykorzystana już na MitB PPV, a druga nie zostanie wykorzystana w ogóle, czyli że wykorzysta, ale nie zdobędzie pasa. Ja bym wolał żeby The Miz jednak zdobył pas WWE bo przynajmniej kolejny zawodnik dostał by się do ME, a po drugie w końcu jakaś nowa osoba z pasem, bo teraz to tylko 3 osoby wokół pasa się kręcą. Jestem zadowolony że Miz zdobył pasa, a nie np. Edge, Orton czy Jericho bo na co im ta walizka ? Oni i bez tego dostali #! Contender do pasa. Mam nadzieję że Miz wykorzysta pozytywnie swoją szansę.

johncenanexusk.jpg

Hustle Loyalty Respect

Never Give Up

Hmm w sumie ciesze sie, ze padlo na Miza, mial ju swoja chwile w ME jako tag champ. Czy przejdzie do ME na stale ? Hmm raczej tak ale WWE moze rownie dobrze odsunac go spowrotem do midcartu i tym samym cala sprawa z walizka ucichnie do jakiegos jesiennego PPV, dajmy na to Survivor Series. Jezeli juz walka o pas to i feud, wiec z kim ? Tutaj postawil bym na Andiego Nortona :D:D:D jezeli walizka zostanie wykorzystana w okolicach SS lub na tygodniowce, jezeli zas walizka zostanie wykorzystana pozniej to stawial bym na kogos z dobrym mic skillem i tu moium faworytem jest uwaga... Chris Jericho. Jednak feud dwoch heeli nie widzi sie pewnie CT, wiec Chris powinien sie szykowac do jakiegos faceturnu :) W sumie rozwiazanie nieglupie i mam nadzieje ze Mizowi uda sie zdobyc w koncu pas WWE. Trzymam kciuki ale wszyscy wiemy ze WWE moze nas niezle zaskoczyc :) Will See

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

Co w tym momencie CT powinien zrobić z Mizem: bardziej go wypromować, czy już niebawem dać mu wykorzystać walizkę?

Na razie powini go pod promować . Bo jeszcze nie nadszedł dla miza czas na ME . Świetnie zgrywa hela ale na początek powinien dostać jakiś fajny feud stracić US champa a potem wykorzystać walizkę .

-Waszym zdaniem kiedy Miz wykorzysta kontrakt?

Wydaje mi się że na SS Orton wygra z Shemusem a wtedy zjawi się miz i wtedy wykorzysta walizke.